- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.641
Yok canım hiçbirşey olmaz. Ben şimdi kızıma okula da gidiyor illa yine bulaştırır kendine diye 6ayda bir hiçbir belirtisi olmamasına rağmen içiriyorum.basit parazit ilacı zaten barsakları temizliyor başka bir numarası Yok. Rutin temizlik için iyi oluyorAy canım pazarda geçen hafta görmüştüm çileği varsa yarın hemen alırım çok canım sıkıldı yaa dr da iki kere kaka tahlili berdik çıkmadı zaten denk gelirse çıkıyormuş e napıcaz diyorum takip etcen diyor peki ben bu belirtilerle bu dediğin solüsyonu içirsem zararı olurmu
Teşekkür ederim.Hoşgeldin inşallah bu gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder
ikili test yaprtirmadim zaten gecti tarihi dedi. 3 cu test var zeka dedi. cinsiyet icin zaten cok kucuk bu haftalarda cok yaniltabiliyor. hic bi doktor kesin konusamaz dedi. bi dahaki kontrolde soyliyecek insallah. bebis iyimi deyice zaten 3 zeka test yaptir istersen dedi. kalp atisi dinledik.sirtinimi ne donmus bize burda arkadaslar az cok tahmin yapiyolarya bende koyim diyorum ama beceremiyorun resim buyuk diyor.
AA yemeyelim ozaman teşekkürler canım diğerleri biliyordum ama narı bilmiyordumArkadaşlar doktorun bana söylediği listeyi buldum evde.. bilinen sigara,alkol, çay,kahve v.s. dışında nar, adacayi, greyfurt, hurma,ananas yasak demiş... Tedaviye başlama aşamasında rahim filminden sonra hamile kaldım.. Benim yıllardır ugrastigimi bilen ve tanıyan bir doktor ve benim için fikirleri çok degerli..ben bunlara dikkat ediyorum..sizinle de paylaşmak istedim.. bence en azından az tüketin..
Çok haklısın ben 3 hafta zorlandımYarin ikili testim olacakti. Tam 1 aydir gormuyorum bebegimi napti yasiyor mu eli kolu var mi kalbi ne durumdacarsambaya ertelendi o kadar kotu oldum ki allahim zaten bir aydir dayaniyorim bir gun daha beklemek ... neden bu kadar uzuldum bilmiyorum agliyorum sacmasapan mantikli dusunemiyorum ama birdaha bu kadar beklemem sanirim iki haftada bir gorucem bebegimi ulttason zararli cart curt dediler bekledim bu kadar uzuntu bekleyis stres de zararli allahim insallah carsamba guzel haberler alirim da icim rahatlar cok uzgunum suan
Ben yiyorum en az iki günde bir, narın zarının zararlı olduğunu biliyorum taneleri de mi zararlıymışKızlar Nar yiyomusunuz?
Can'ım ben jelle birlikte progestan iğne kullanıyordum. Onu geçen hafta kesti. Jeli günde ikiye çıkardı. Yavaş yavaş kesicez dedi dr. Ne zaman keser hiç bilmiyorum. Çünkü çok zorlanıyorum artıkCrinone jel Ben kullaniyorum.banada yapiyor islaklik hissi.neyseki son iki gunundeyim.12. Haftaya kadar kullanicaksin demislerdi.Sen nezaman birakicaksin Canim
Tehlikeli bu zamanlarda tabi, görümcemin olmuş kesede çatlak varmış bitmiş gitmiş suyu, 17 hafta bebeği almışlarAdi ney o pedin biliyor musun? Benim de cok akintim oluyor. Amniyon sivisi gelmesi tehlikeli bir durum mu yoksa normal mi?HayatGayem
Ya Allah korusun bende de kaçak vardı o sebeple söyledim inşallah öyle bir durum yokturTehlikeli bu zamanlarda tabi, görümcemin olmuş kesede çatlak varmış bitmiş gitmiş suyu, 17 hafta bebeği almışlaracilen doktora gidin lütfen
Progestan iğneyi neden kullanıyordunuz acaba ?Can'ım ben jelle birlikte progestan iğne kullanıyordum. Onu geçen hafta kesti. Jeli günde ikiye çıkardı. Yavaş yavaş kesicez dedi dr. Ne zaman keser hiç bilmiyorum. Çünkü çok zorlanıyorum artıkzor gidiyor tüp içeri bazen ağrı yapıyor. Dr ihtiyacın azaldığını gösteriyor artık zorlanman demişti. İnş 31 aralıktaki kontrolümde bıraktırır.
Butun tahlillerini saglik ocaginda aile hekimliginde yaptirabilirsin. Toxoplazma testi haricinde hepsini yapiyorlar. Onu da herhangi bir devlet hastanesinde yaptirabilirsin. En yakin saglik ocagina git buraya tasindim aile hekimligimi buraya aldirmak istiyorum de. Ikameti tasidiysan zaten onlarin sistemindede gozukur. Tasimadiysan once ikametini tasindigin yere aldir. Saglik ocaginda Onlar senin kaydini yapacak. Hamile oldugunu soyle. Doktorunun istedigi tahlilleri yazili bi kagitta ver bunlari istedi diye. Hepsini yaparlar. Zaten hamilelik boyunca bi ebe seninle ilgilenecek. Kilona tansiyonuna da bakarlar. Ilgileniyolar hic cekinme.
Zaten aile hekimleri de hastaneye gonderiyor sonuclari kendileri bakmiyor benim bildigiim. Ben saglik ocagina kayda gittigimde ebe, hastaneden test icin paranistiyorlarsa gel burdan yaptiralim testleri demisti. Kaydinizida bulundugunuz mahalledeki aike hekimligine gidin. Orda yapiorlar iki dk da.
Evet bu da mantıklı çocukla gittiğim için heryere yakın olur diye aile hekimliği geldi aklıma, öteki türlü eşim götürüp getiriyor hafta içi mesai saati olunca sorun oluyor. Biraz ulaşım problemi var oturduğum sitede, buraya da nisanda taşındık heryeri tam öğrenemedim.Evet aile hekimi birkaç hariç hepsini yapıyor canım. Eğer imkanın varsa eğitim araştırmadan randevu alıp yaptır bence. Hepsi yapılır en azından
Tüp bebek benim. Tabi sadece bu sebep değil. Kullanmayanlar da var çünkü. Daha önceden de var olan bir düşüğüm var. Düşük önleyici olarak kullandım.Progestan iğneyi neden kullanıyordunuz acaba ?
İçim bir kötü oldu yaTehlikeli bu zamanlarda tabi, görümcemin olmuş kesede çatlak varmış bitmiş gitmiş suyu, 17 hafta bebeği almışlaracilen doktora gidin lütfen
Benimde tup bebek canim.transferden sonra basladim.sabah aksam yapiyordum.dokuzuncu haftada bire dusurduler.12de kesicez.progestan igne bundan oncekinde kullandim yagli igne oldugu icin resmen felc oluyordum Ben onunla.yuruyemiyordum.dilerim bian once ikimizde kurtuluruz.Tüp bebek benim. Tabi sadece bu sebep değil. Kullanmayanlar da var çünkü. Daha önceden de var olan bir düşüğüm var. Düşük önleyici olarak kullandım.
İğne beni de perişan etti. Ağrısı acısı ayrı hergün hastAneye git gel ayrı poponun delik deşik olması ayrıBenimde tup bebek canim.transferden sonra basladim.sabah aksam yapiyordum.dokuzuncu haftada bire dusurduler.12de kesicez.progestan igne bundan oncekinde kullandim yagli igne oldugu icin resmen felc oluyordum Ben onunla.yuruyemiyordum.dilerim bian once ikimizde kurtuluruz.
Yok bünyesi yapıyormuş ama şimdi üç tane evladı var şükür, benim de ilk bebeğimin 16 haftalıkken suyu bitmişti dr çok kızmıştı suyun gelmiş nasıl farketmedin diye vajinal muayene de belli olmuştu çatlak olmadığı ve sonradan bebeğin böbrekleri oluşmadığı için bittiği anlaşılmıştı demek ki öyle gelebiliyor, allahım korusun hepimizin yavrusunu, ne olur ertelemeyin öyle şüpheniz varsa hemen gidin doktorunuzaİçim bir kötü oldu ya
Allah korusun tüm bebekleri.
Çatlak neden oluyor ki acaba? Dış etkenlerin bi etkisi var mı ki?
Tayincisiniz sanırım haklısınız aile hekimi büyük şehirlerde müdürlük gibi biryerden yapılıyor sanırım ama emin değilimÇok teşekkür ederim, aile hekimliğinde ücretsiz ise tekrardan ücret vermeyeyim dedim. Kayıt aile hekimliğinden yapılıyor ise daha kolay olur, daha önce toplum sağlığı merkezine göndermişlerdi eşimi orası uzak ben çocukla gidemem diye düşündüm.
Ben de öyle düşündüm, doktor da burdan yaptırmak zorunda değilsin dedi zaten belirtti, henüz kaydım olmadığı için merak ettim teşekkür ederim.
Evet bu da mantıklı çocukla gittiğim için heryere yakın olur diye aile hekimliği geldi aklıma, öteki türlü eşim götürüp getiriyor hafta içi mesai saati olunca sorun oluyor. Biraz ulaşım problemi var oturduğum sitede, buraya da nisanda taşındık heryeri tam öğrenemedim.
Ay maşallahhhaz once doktordan geldim 11+0 olmasi gereken bebisim 12+0 olmus bir hafta onden gidiyor cinsiyetide daha belli deil dedi 1 ay daha beklicem sanirim
ben şuan 9 haftadayım 7 haftada kanamam oldu maalesef iğne birde progestan kullanıyorum Bugun Dr gittim düzelme olmamış 2 haftadır wc dışında kalkmıyorum 3 hafta daha böyle devam edeceksin dedi. Progestan yazınca merak ettim sağ Salim alırsın inşallah kucağınaTüp bebek benim. Tabi sadece bu sebep değil. Kullanmayanlar da var çünkü. Daha önceden de var olan ybir düşüğüm var. Düşük önleyici olarak kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?