2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım hiçbirşey olmaz. Ben şimdi kızıma okula da gidiyor illa yine bulaştırır kendine diye 6ayda bir hiçbir belirtisi olmamasına rağmen içiriyorum.basit parazit ilacı zaten barsakları temizliyor başka bir numarası Yok. Rutin temizlik için iyi oluyor

Bende merak edıyorum kızlar cınsıyet öğrenenler var mı ? 2018 kız senesi mi acaba erkek mı çevrende hep hamıleler kız

Canım nasıl günün geçmiş , günlerimiz aynı bana cuma test yaptı dr

AA yemeyelim ozaman teşekkürler canım diğerleri biliyordum ama narı bilmiyordum

Çok haklısın ben 3 hafta zorlandım
İnşallah hemen geçer zaman canım, çalışıyorsan işine odaklanmaya çalış

Crinone jel Ben kullaniyorum.banada yapiyor islaklik hissi.neyseki son iki gunundeyim.12. Haftaya kadar kullanicaksin demislerdi.Sen nezaman birakicaksin Canim
Can'ım ben jelle birlikte progestan iğne kullanıyordum. Onu geçen hafta kesti. Jeli günde ikiye çıkardı. Yavaş yavaş kesicez dedi dr. Ne zaman keser hiç bilmiyorum. Çünkü çok zorlanıyorum artık zor gidiyor tüp içeri bazen ağrı yapıyor. Dr ihtiyacın azaldığını gösteriyor artık zorlanman demişti. İnş 31 aralıktaki kontrolümde bıraktırır.

Tehlikeli bu zamanlarda tabi, görümcemin olmuş kesede çatlak varmış bitmiş gitmiş suyu, 17 hafta bebeği almışlar acilen doktora gidin lütfen
Ya Allah korusun bende de kaçak vardı o sebeple söyledim inşallah öyle bir durum yoktur

Progestan iğneyi neden kullanıyordunuz acaba ?

Çok teşekkür ederim, aile hekimliğinde ücretsiz ise tekrardan ücret vermeyeyim dedim. Kayıt aile hekimliğinden yapılıyor ise daha kolay olur, daha önce toplum sağlığı merkezine göndermişlerdi eşimi orası uzak ben çocukla gidemem diye düşündüm.

Ben de öyle düşündüm, doktor da burdan yaptırmak zorunda değilsin dedi zaten belirtti, henüz kaydım olmadığı için merak ettim teşekkür ederim.

Evet aile hekimi birkaç hariç hepsini yapıyor canım. Eğer imkanın varsa eğitim araştırmadan randevu alıp yaptır bence. Hepsi yapılır en azından
Evet bu da mantıklı çocukla gittiğim için heryere yakın olur diye aile hekimliği geldi aklıma, öteki türlü eşim götürüp getiriyor hafta içi mesai saati olunca sorun oluyor. Biraz ulaşım problemi var oturduğum sitede, buraya da nisanda taşındık heryeri tam öğrenemedim.

Tehlikeli bu zamanlarda tabi, görümcemin olmuş kesede çatlak varmış bitmiş gitmiş suyu, 17 hafta bebeği almışlar acilen doktora gidin lütfen
İçim bir kötü oldu ya
Allah korusun tüm bebekleri.
Çatlak neden oluyor ki acaba? Dış etkenlerin bi etkisi var mı ki?

Tüp bebek benim. Tabi sadece bu sebep değil. Kullanmayanlar da var çünkü. Daha önceden de var olan bir düşüğüm var. Düşük önleyici olarak kullandım.
Benimde tup bebek canim.transferden sonra basladim.sabah aksam yapiyordum.dokuzuncu haftada bire dusurduler.12de kesicez.progestan igne bundan oncekinde kullandim yagli igne oldugu icin resmen felc oluyordum Ben onunla.yuruyemiyordum.dilerim bian once ikimizde kurtuluruz.

İğne beni de perişan etti. Ağrısı acısı ayrı hergün hastAneye git gel ayrı poponun delik deşik olması ayrı
Çok şükür kestiler. Dayanacak gücüm kalmamıştı sanki. Opu dan hemen sonra başlamıştım.
Ama bebişlerimize kavuşmak için dayandık. Yine olsa yine mecburen dayanırız.
İnş artık gerek kalmaz kavuşuruz bebişlerimize.

İçim bir kötü oldu ya
Allah korusun tüm bebekleri.
Çatlak neden oluyor ki acaba? Dış etkenlerin bi etkisi var mı ki?
Yok bünyesi yapıyormuş ama şimdi üç tane evladı var şükür, benim de ilk bebeğimin 16 haftalıkken suyu bitmişti dr çok kızmıştı suyun gelmiş nasıl farketmedin diye vajinal muayene de belli olmuştu çatlak olmadığı ve sonradan bebeğin böbrekleri oluşmadığı için bittiği anlaşılmıştı demek ki öyle gelebiliyor, allahım korusun hepimizin yavrusunu, ne olur ertelemeyin öyle şüpheniz varsa hemen gidin doktorunuza

Tayincisiniz sanırım haklısınız aile hekimi büyük şehirlerde müdürlük gibi biryerden yapılıyor sanırım ama emin değilim
az once doktordan geldim 11+0 olmasi gereken bebisim 12+0 olmus bir hafta onden gidiyor cinsiyetide daha belli deil dedi 1 ay daha beklicem sanirim
Ay maşallahhh ben kendimi çok şartladım inşallah göreceğim diye belki ben de göremeyeceğim

Bende bugün Dr.
Tüp bebek benim. Tabi sadece bu sebep değil. Kullanmayanlar da var çünkü. Daha önceden de var olan ybir düşüğüm var. Düşük önleyici olarak kullandım.
ben şuan 9 haftadayım 7 haftada kanamam oldu maalesef iğne birde progestan kullanıyorum Bugun Dr gittim düzelme olmamış 2 haftadır wc dışında kalkmıyorum 3 hafta daha böyle devam edeceksin dedi. Progestan yazınca merak ettim sağ Salim alırsın inşallah kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…