2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben tatilde hiç düşünmedim keşke yapsaydım haşemayı çıkarmadım. Çok iyi
Yapmışsın. Ben de arabadan falan salıyorum elimi. Zaten en çok ellerden alıyormuşuz ya :)

sofiarya senin adına çok sevindim hamilemişsin hatırlarsın belki daha önce yazışmıştık

kizlar egitim arastirmaya gittim malesef muahane olamadim. ozele gittim kan ilaci devit 3 bi ilac daha verdi. ya burda tahminlerinizden oturu bende resim yuklemek istiyorum ama resim yukleyemiyorum boyut buyuk diyor. doktor bebis cinsiyet gormedik 1 ay sonra cinsiyet icin kesin birsey diyebiliriz dedi. yani 2 hafta sonra devlete gene aldim randevu merakla bekliyorum o zaman cinsiyet der heralde. bide zeka testi varmis 3 aydan sonra ben kizimdayken boyle borsey dememislerdi nasil oluyo haberiniz varmi

Evet aile hekimi birkaç hariç hepsini yapıyor canım. Eğer imkanın varsa eğitim araştırmadan randevu alıp yaptır bence. Hepsi yapılır en azından

Devlet hastaneleri erken söylemiyormuş acaba doğruluğu var mı ya. Senin aslında az çok belli olurdu şimdi ama :) bebiş iyi miymiş peki:) zeka testi ikili test olabilir mi

Ay canım pazarda geçen hafta görmüştüm çileği varsa yarın hemen alırım çok canım sıkıldı yaa dr da iki kere kaka tahlili berdik çıkmadı zaten denk gelirse çıkıyormuş e napıcaz diyorum takip etcen diyor peki ben bu belirtilerle bu dediğin solüsyonu içirsem zararı olurmu

Canım ast alt ye bakmalılar maalesef ama ben de kaşınıyordum ast alt ler karaciğer yani iyi çıktı. Benim tsh dan sanırım

Benim alt yüksekti ilk aylar sonradan normale döndü, ama tsh 0,018 di 3 hafta önce tsh kaşıntı yaparmı. Dr ilk aylarda tsh düşüklüğü normal bebek anneden alır demişti.

Randevumada çok var ama devam ederse giderim bu hafta

Devlet hastaneleri erken söylemiyormuş acaba doğruluğu var mı ya. Senin aslında az çok belli olurdu şimdi ama :) bebiş iyi miymiş peki:) zeka testi ikili test olabilir mi

ikili test yaprtirmadim zaten gecti tarihi dedi. 3 cu test var zeka dedi. cinsiyet icin zaten cok kucuk bu haftalarda cok yaniltabiliyor. hic bi doktor kesin konusamaz dedi. bi dahaki kontrolde soyliyecek insallah. bebis iyimi deyice zaten 3 zeka test yaptir istersen dedi. kalp atisi dinledik.sirtinimi ne donmus bize burda arkadaslar az cok tahmin yapiyolarya bende koyim diyorum ama beceremiyorun resim buyuk diyor.

3 lü test anladım canım. Bebişin fotoğrafının ekran görüntüsünü al onu yükle. Ozaman oluyor

Arkadaşlar doktorun bana söylediği listeyi buldum evde.. bilinen sigara,alkol, çay,kahve v.s. dışında nar, adacayi, greyfurt, hurma,ananas yasak demiş... Tedaviye başlama aşamasında rahim filminden sonra hamile kaldım.. Benim yıllardır ugrastigimi bilen ve tanıyan bir doktor ve benim için fikirleri çok degerli..ben bunlara dikkat ediyorum..sizinle de paylaşmak istedim.. bence en azından az tüketin..

Yarin ikili testim olacakti. Tam 1 aydir gormuyorum bebegimi napti yasiyor mu eli kolu var mi kalbi ne durumda carsambaya ertelendi o kadar kotu oldum ki allahim zaten bir aydir dayaniyorim bir gun daha beklemek ... neden bu kadar uzuldum bilmiyorum agliyorum sacmasapan mantikli dusunemiyorum ama birdaha bu kadar beklemem sanirim iki haftada bir gorucem bebegimi ulttason zararli cart curt dediler bekledim bu kadar uzuntu bekleyis stres de zararli allahim insallah carsamba guzel haberler alirim da icim rahatlar cok uzgunum suan

Can'ım vajinal jel yada progestan falan kullanıyor musun? Benim de su gibi akıntım oluyor ama ben crinone vajinal jel kullanıyorum. Ondan diye düşünüyorum akıntıyı.
Bayir ben vitamin ve kan ilaci disinda bir sey kullanmiyorum.

Böyle yorumlayanlara kızıyorum açıkçası. Sadece sevmeye gelince misss ağlayınca ayyy al annesi piss... bakan büyüren sizsiniz. Rabbim kolaylığını verecekki nasip buyurdu siz ve eşinizden başka kime ne yani

sofiarya senin adına çok sevindim hamilemişsin hatırlarsın belki daha önce yazışmıştık
Evet hatırlamaz mıyım?ikinci çocuk için çıldıranlar kulübünden sağolasın canımmmm tüp bebekle de olsa muradıma erdim inşallah sağlıkla da kucağıma alırım. Sen nasılsın ne durumdasın ?

Greyfurt is yerinde kahvaltoda cikiyor. Hafta ici Sabah ac karnina yarim greyfurt yiyordum. Faydasi var diye okumustum. Off

Can'ım vajinal jel yada progestan falan kullanıyor musun? Benim de su gibi akıntım oluyor ama ben crinone vajinal jel kullanıyorum. Ondan diye düşünüyorum akıntıyı.
Crinone jel Ben kullaniyorum.banada yapiyor islaklik hissi.neyseki son iki gunundeyim.12. Haftaya kadar kullanicaksin demislerdi.Sen nezaman birakicaksin Canim

Hamileliğimin ilk zamanlarında ananas çok yedim
Ben nar maydanoz ananas greyfurt butun zararlilardan yemisim.

donebiliyorlar saniyordum. Bir de vajina ile ve gobekten tam tersi goruntu aliyor.

ben de oyleyim. 8inci haftadan beri gormedim bebegimi. Randevum bu cuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…