- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.621
Ben tatilde hiç düşünmedim keşke yapsaydım haşemayı çıkarmadım. Çok iyiDolunay22 toist ben tatilde bol bol güneşlendim fırsat buldukçada evin balkonunda güneşte yere minder koyup oturuyorum dışardan pek gözükmüyor. Öyle bi imkanınız varsa kolunuzu bacagınızı güneşlendirin yinede fayda görürsünüz. Bir de şöyle bi durum var besinlerden d vitamini almazsanız güneşinde ekstra çok faydası olmuyo. Güneşe çıkmak d vitamini aktif etmek için.
sofiarya senin adına çok sevindim hamilemişsinD Deli mavi prenses canım gece diş gıcırdatıyorsa ençnemlisi ağızsuyu akıyorsa popom kaşınıyor da diyormuş büYük ihtimal olabilir. Eczaneden kontil diye bir solüsyon var ondan al, yarısını şimdi diğer kalanını da 1 hafta sonra içir. Küçük bir şişe Zaten 5-10lira da bir fiyatı olmadı lazımdı.Bir de bulabilir misin bilmiyorum ama sabah aç karnına çilek yedir ben kızımı öyle kurtarmıştım çok lanet bişey maalesef
Ben belki havadandır dedim ama köyde temizdir hava haklısınız. Çok sık çamaşır suyu, kokulu temizlik ürünü vs kullanıyor musunuz onlar da nefes darlığına yol açıyor.
Evet aile hekimi birkaç hariç hepsini yapıyor canım. Eğer imkanın varsa eğitim araştırmadan randevu alıp yaptır bence. Hepsi yapılır en azındanArkadaşlar bugün gidebildim doktora sat düzenledi doktor çünkü geriden geliyordu benim dediğim tarihe göre 11. Dr a göre 10. Hafta. Ben geç adet gördüğüm için normal dedi. Bir-çok test istedi hastanede 430tl olunca yaptırmadım aile hekimliği tasindigimiz için değiştiremedim. Burdaki aile hekimine gitmek yeterli mı? Eşim daha önce toplum sağlığı merkezinde yapmıştı 2010 yılında ama hala öyle mi yapılıyor bilmiyorum. Testleri aile hekimliğinde yaptıran var mı acaba? Hastanede yapılması gereken bir test var mıdır?
Devlet hastaneleri erken söylemiyormuş acaba doğruluğu var mı ya. Senin aslında az çok belli olurdu şimdi ama :) bebiş iyi miymiş peki:) zeka testi ikili test olabilir mikizlar egitim arastirmaya gittim malesef muahane olamadim. ozele gittim kan ilaci devit 3 bi ilac daha verdi. ya burda tahminlerinizden oturu bende resim yuklemek istiyorum ama resim yukleyemiyorum boyut buyuk diyor. doktor bebis cinsiyet gormedik 1 ay sonra cinsiyet icin kesin birsey diyebiliriz dedi. yani 2 hafta sonra devlete gene aldim randevu merakla bekliyorum o zaman cinsiyet der heralde. bide zeka testi varmis 3 aydan sonra ben kizimdayken boyle borsey dememislerdi nasil oluyo haberiniz varmi
Ay canım pazarda geçen hafta görmüştüm çileği varsa yarın hemen alırım çok canım sıkıldı yaa dr da iki kere kaka tahlili berdik çıkmadı zaten denk gelirse çıkıyormuş e napıcaz diyorum takip etcen diyor peki ben bu belirtilerle bu dediğin solüsyonu içirsem zararı olurmuD Deli mavi prenses canım gece diş gıcırdatıyorsa ençnemlisi ağızsuyu akıyorsa popom kaşınıyor da diyormuş büYük ihtimal olabilir. Eczaneden kontil diye bir solüsyon var ondan al, yarısını şimdi diğer kalanını da 1 hafta sonra içir. Küçük bir şişe Zaten 5-10lira da bir fiyatı olmadı lazımdı.Bir de bulabilir misin bilmiyorum ama sabah aç karnına çilek yedir ben kızımı öyle kurtarmıştım çok lanet bişey maalesef
Canım ast alt ye bakmalılar maalesef ama ben de kaşınıyordum ast alt ler karaciğer yani iyi çıktı. Benim tsh dan sanırım
Devlet hastaneleri erken söylemiyormuş acaba doğruluğu var mı ya. Senin aslında az çok belli olurdu şimdi ama :) bebiş iyi miymiş peki:) zeka testi ikili test olabilir mi
3 lü test anladım canım. Bebişin fotoğrafının ekran görüntüsünü al onu yükle. Ozaman oluyorikili test yaprtirmadim zaten gecti tarihi dedi. 3 cu test var zeka dedi. cinsiyet icin zaten cok kucuk bu haftalarda cok yaniltabiliyor. hic bi doktor kesin konusamaz dedi. bi dahaki kontrolde soyliyecek insallah. bebis iyimi deyice zaten 3 zeka test yaptir istersen dedi. kalp atisi dinledik.sirtinimi ne donmus bize burda arkadaslar az cok tahmin yapiyolarya bende koyim diyorum ama beceremiyorun resim buyuk diyor.
Can'ım vajinal jel yada progestan falan kullanıyor musun? Benim de su gibi akıntım oluyor ama ben crinone vajinal jel kullanıyorum. Ondan diye düşünüyorum akıntıyı.Adi ney o pedin biliyor musun? Benim de cok akintim oluyor. Amniyon sivisi gelmesi tehlikeli bir durum mu yoksa normal mi?HayatGayem
Bayir ben vitamin ve kan ilaci disinda bir sey kullanmiyorum.Can'ım vajinal jel yada progestan falan kullanıyor musun? Benim de su gibi akıntım oluyor ama ben crinone vajinal jel kullanıyorum. Ondan diye düşünüyorum akıntıyı.
Aynen ama ben hayatimin sonuna kadar boyle bi kisi olmayacagi icin mecbur bu sekilde idare edecegim. birsey degil kaynanam yarin geliyo hamile oldugumu duymamis esim almaya gitti. seni kesmeye gelecek diyo. kaynanam 5 yil sarti koymusdu bizede. Allahim Allahim 3 ay kactim sonunda yakalandim gecende amcamdan yedim bir suru laf niye bu cocuk oldu diye. kizimi bi Allahin kuluna mecbur etmemisim. kendim bakmisim. bunlara ne oluyor anlamiyorum. bi tek bazen sevecekleri zaman. yok diyo o aglarken oda aglicak eyyyyy diyo bu nedir diyo herkez cok cok zorlancami soyluyor. kizim 3 yasi giricek. eminim Allah kolaylini vericek. ustelik kizimda cektim acemili bunda daha tecrubeli edicem. gaziydi felan olacak ama napalim yani oda insan bas edecem bi sekilde
Evet hatırlamaz mıyım?ikinci çocuk için çıldıranlar kulübündensofiarya senin adına çok sevindim hamilemişsinhatırlarsın belki daha önce yazışmıştık
Greyfurt is yerinde kahvaltoda cikiyor. Hafta ici Sabah ac karnina yarim greyfurt yiyordum. Faydasi var diye okumustum. OffArkadaşlar doktorun bana söylediği listeyi buldum evde.. bilinen sigara,alkol, çay,kahve v.s. dışında nar, adacayi, greyfurt, hurma,ananas yasak demiş... Tedaviye başlama aşamasında rahim filminden sonra hamile kaldım.. Benim yıllardır ugrastigimi bilen ve tanıyan bir doktor ve benim için fikirleri çok degerli..ben bunlara dikkat ediyorum..sizinle de paylaşmak istedim.. bence en azından az tüketin..
Crinone jel Ben kullaniyorum.banada yapiyor islaklik hissi.neyseki son iki gunundeyim.12. Haftaya kadar kullanicaksin demislerdi.Sen nezaman birakicaksin CanimCan'ım vajinal jel yada progestan falan kullanıyor musun? Benim de su gibi akıntım oluyor ama ben crinone vajinal jel kullanıyorum. Ondan diye düşünüyorum akıntıyı.
Ben nar maydanoz ananas greyfurt butun zararlilardan yemisim.Hamileliğimin ilk zamanlarında ananas çok yedim
donebiliyorlar saniyordum. Bir de vajina ile ve gobekten tam tersi goruntu aliyor.Eki Görüntüle 2058645 Ben bugün devlete gittim ordada bi kaydım olsun diye cok tatlı bi doktordu bişey sorucam kızlar bebeğimin daha önceki muaynede kafası sağda ayakları soldaydı şimdi tam ters kafa solda cihazla mı alakalı acaba yoksa dönmüş olabilir mi buda resmi tam 11 haftalık cıktık bakalım tahmin gelicek mi
ben de oyleyim. 8inci haftadan beri gormedim bebegimi. Randevum bu cuma.Yarin ikili testim olacakti. Tam 1 aydir gormuyorum bebegimi napti yasiyor mu eli kolu var mi kalbi ne durumdacarsambaya ertelendi o kadar kotu oldum ki allahim zaten bir aydir dayaniyorim bir gun daha beklemek ... neden bu kadar uzuldum bilmiyorum agliyorum sacmasapan mantikli dusunemiyorum ama birdaha bu kadar beklemem sanirim iki haftada bir gorucem bebegimi ulttason zararli cart curt dediler bekledim bu kadar uzuntu bekleyis stres de zararli allahim insallah carsamba guzel haberler alirim da icim rahatlar cok uzgunum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?