2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba kızlar, çoğunluk cinsiyet öğrenmiş hayırlı olsun inşallah ben geçen perşembe gittim erken daha dedi doktor ve üç hafta sonra gel dedi ben 10 günde bir gidiyordum ilkinde 22. Haftada kalbi pihtilasmadan durdugundan 10 günü zor ediyorum napayim artık bi buna bi hafta doktora gidicem sanırım. Bu arada folik asit için bişey demedi bende unuttum sormayı üç ay bitti hala kullaniyor musunuz bırakan var mi

Of 3 hafta çok beni 5 hafta arayla çağırdı gerçi de :)

Nub ne demekki ??

Bebeğin kalp atışlarını alamadığımız için gebeligim, bu gün, yani 10 haftalıkken sonlandırıldı. Ilk etapta duzgun bir form cizen gebelik kesesi son bir haftadir duzensizlesti ve icinde embriyo canlanmadi. Kromozomsal bir anomali veya kalitesiz sperm kalitesiz yumurtadan olabilir dedi doktorum. Boyle de tecrubemiz oldu. Sizlere mutlu ve sağlıklı doğumlar dilerim.

Gecmis olsun insallah tez zamanda yeri dolar bebeginizin.allah sabir versin

Cok gecmis olsun. Hep ayni seyleri soyluyorum ama dilegim samimi. Hepimizin en buyuk kabusu basiniza gelmis.
Umarim en kisa zamanda saglikli bir bebeginiz olur ve kucaginiza alirsiniz.

Bu arada kanamaniz olmusmuydu? Hic hissetmis miydiniz?

Cok gecmis olsun. Hep ayni seyleri soyluyorum ama dilegim samimi. Hepimizin en buyuk kabusu basiniza gelmis.
Umarim en kisa zamanda saglikli bir bebeginiz olur ve kucaginiza alirsiniz.

Bu arada kanamaniz olmusmuydu? Hic hissetmis miydiniz?
Hayir canim hic kanamam olmadi yalniz enteresan olan benim hic hamilelik belirtisi yasamamis olmam di, ters giden birşeyleri baştan beri hisettim diyebilirim, ama bu gün doktorum ultrasondan bakarken kese duzensizlesmis etrafında kanama alanı var dedi, müdahale yapılmasaydı bir kaç güne kanamam olurdu diye düşünüyorum, ama öncesinde birseyim olmadi

Canım geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklı gebeliğin olur ve sağsalim kucağına alırsın.
Günümüzde o kadar kötü koşullardayız ki yediğimiz içtiğimmiz hormonlu sağlıklı bir bebeğe sahip olmak mucize
Dilerim Rabbim hepimize bu mucizeyi yaşatır

Çok geçmiş olsun. Bende buna benzer bir sebeple bir kayıp yaşamıştım. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. ❤

Bende cizgi seklinde sagdan Sola agri oluyor. Tam arabadan inerken iki buklum oluyorum biri bicakla kesik atip kacmis gibi

Kizzlar ikili test icin ultrason yaptirdim ve kan verdim. Kan sonucu haftaya ama ultrason gayet iyiydi ense kalinligi 0.80 ve burun kemigi de olusmus Allaha sukur ve cinsiyet icin de erkek dedi doktor cok emin bir sekilde. Bir bakin siz de
tekrar kan verecek misiniz? Gozunuz aydin bu arada :)

sicak suya limon sikin icin. Wc ye de gidin tutmayin hic.

Kilo alimiyla ilgili merak edenler inceleyebilirEki Görüntüle 2059237
bu kitabin kapagini cekip atar misiniz?

Ben but hafta soracagim ama folikli karisik vitamin benimkisi. Buyuk ihtimal devam diyecek

Çok geçmiş olsun. Bende buna benzer bir sebeple bir kayıp yaşamıştım. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. ❤
Çok teşekkür ederim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim küçük oğlum daha 6.5 aylık o bir büyüsün sonra düşüneceğim yaşım fazla geçmeden:)

Çok geçmiş olsun canım, Allah acini unuttursun tez zamanda hakkında hayirlisini versin inşallah

Valla neler sebep oldu hiç bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz dikkat etmek gerekli, dileğiniz için çok teşekkür edrim sizde sağlı bir şekilde bebegineize kavuşun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…