- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.801
Amin canım çok teskkur edrimÇok geçmiş olsun canım, Allah acini unuttursun tez zamanda hakkında hayirlisini versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Maşallah daha küçükmüş bebegin. Dediğin gibi o biraz daha buyuse sende daha rahat olursun.Çok teşekkür ederim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim küçük oğlum daha 6.5 aylık o bir büyüsün sonra düşüneceğim yaşım fazla geçmeden:)
Çok sağol canım, bende senin gibi 40'ımda istiyorum bir tane daha, allah sana sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah, ileri yaşta annelik harika bir şey her anını bilinçli bir şekilde dolu dolu takip ediyorsun ne mutlu sanaÇok geçmiş olsun canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Maşallah daha küçükmüş bebegin. Dediğin gibi o biraz daha buyuse sende daha rahat olursun.
15 bardak çok fazla değil 1.5 lt yapıyor 3 küçük sise alın içmeye şartlandirin kendinizi ben öyle yapıyorum iki haftadir yoksa icmiyordumokulda masanın üzerine bırakıyorum gel git bitiriyorum ha sürekli tuvalete taşınıyorum ama su icmek iyi geliyor kendimde çok net etkisini hissettimKesenin halinde ne vardi ben daha once yazdiginizi kacirdim galiba. En son doktorumda ultrasonda bakarken su iciyo musun diye sordu cok icemiyorum dedim ayran ve meyve suyu seklinde tuketmeye calis dedi. 15 bardak su cok fazla yani mumkun degil icemem
İlk hamileliğimde bende kullandım ama cok sonra domuz jelatini icermesiyle ilgili seyler cıktı muadili olan baska ilaclar var zaten cocuklara bi sıkıntısı oldugunu sanmıyoruz zaten de domuz ürünü sıkıntıArkadaşlar elevit kullanan varmı gebeliğimin başından beri bu ilacı verdi dr ama elevit hakkında çeşitli söylentiler var...
Diğer taraftan her iki çocuğunda da elevit kullanmış gayet sağlıklı çocukları olan arkadaşlarımda var
Neye faydası var kaçırdım mi yazıldı miAktarlarda canım
Canım günümüz aynı ben geçen cuma gittim doktora doktor folik asitimi kesmedi aksine mide bulantim olunca içinde zencefil olan folik asiyle degistirdiMerhaba kızlar, çoğunluk cinsiyet öğrenmiş hayırlı olsun inşallah ben geçen perşembe gittim erken daha dedi doktor ve üç hafta sonra gel dedi ben 10 günde bir gidiyordum ilkinde 22. Haftada kalbi pihtilasmadan durdugundan 10 günü zor ediyorum napayim artık bi buna bi hafta doktora gidicem sanırım. Bu arada folik asit için bişey demedi bende unuttum sormayı üç ay bitti hala kullaniyor musunuz bırakan var mi
Merhaba kızlar, çoğunluk cinsiyet öğrenmiş hayırlı olsun inşallah ben geçen perşembe gittim erken daha dedi doktor ve üç hafta sonra gel dedi ben 10 günde bir gidiyordum ilkinde 22. Haftada kalbi pihtilasmadan durdugundan 10 günü zor ediyorum napayim artık bi buna bi hafta doktora gidicem sanırım. Bu arada folik asit için bişey demedi bende unuttum sormayı üç ay bitti hala kullaniyor musunuz bırakan var mi
Amin çok teşekkür ederim. Oğlunuzu rabbim size bağışlasın inşallah :) ❤Çok teşekkür ederim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim küçük oğlum daha 6.5 aylık o bir büyüsün sonra düşüneceğim yaşım fazla geçmeden:)
İlk hamileliğimde bende kullandım ama cok sonra domuz jelatini icermesiyle ilgili seyler cıktı muadili olan baska ilaclar var zaten cocuklara bi sıkıntısı oldugunu sanmıyoruz zaten de domuz ürünü sıkıntı
Canım Rabbim sabırlar versin..tez zamanda hayırlısıyla inş tekrar nasip etsin ..Bebeğin kalp atışlarını alamadığımız için gebeligim, bu gün, yani 10 haftalıkken sonlandırıldı. Ilk etapta duzgun bir form cizen gebelik kesesi son bir haftadir duzensizlesti ve icinde embriyo canlanmadi. Kromozomsal bir anomali veya kalitesiz sperm kalitesiz yumurtadan olabilir dedi doktorum. Boyle de tecrubemiz oldu. Sizlere mutlu ve sağlıklı doğumlar dilerim.
Üzüldüm ama vardır bir hayır canım. Bebeğin küçüktü belki de biraz daha zamanı vardır. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyleBebeğin kalp atışlarını alamadığımız için gebeligim, bu gün, yani 10 haftalıkken sonlandırıldı. Ilk etapta duzgun bir form cizen gebelik kesesi son bir haftadir duzensizlesti ve icinde embriyo canlanmadi. Kromozomsal bir anomali veya kalitesiz sperm kalitesiz yumurtadan olabilir dedi doktorum. Boyle de tecrubemiz oldu. Sizlere mutlu ve sağlıklı doğumlar dilerim.
çok geçmiş olsun rabbimBebeğin kalp atışlarını alamadığımız için gebeligim, bu gün, yani 10 haftalıkken sonlandırıldı. Ilk etapta duzgun bir form cizen gebelik kesesi son bir haftadir duzensizlesti ve icinde embriyo canlanmadi. Kromozomsal bir anomali veya kalitesiz sperm kalitesiz yumurtadan olabilir dedi doktorum. Boyle de tecrubemiz oldu. Sizlere mutlu ve sağlıklı doğumlar dilerim.
Maşallah görmene sevindim ama çıkıntısı belli değil sanırım :)Kizlar bu melek de benim minnakim goruntu kalitesi cok iyi degil ama cinsiyet tahmini yapabilen arkadaslar bir yorum yapabilirmi acaba?
Herkes için rahatsızlık verici bir durum değil diye düşünüyorlar sanırım. Bir kullanıcı şüphelenip firmaya yazılı olarak sormuş ve yazılı olarak kullandıklarını onaylamışlar. Ben o yazıyı görmüştüm.Offf çok üzüldüm bile bile niye yazıyorlar 3 aydır kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?