- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.821
En küçük su bardağı 200 ml öyle olsa bile 3 tl yapar 15 bardak kış mevsimini de düşünürsek ben zorlanıyorum şahsen içmekte15 bardak çok fazla değil 1.5 lt yapıyor 3 küçük sise alın içmeye şartlandirin kendinizi ben öyle yapıyorum iki haftadir yoksa icmiyordumokulda masanın üzerine bırakıyorum gel git bitiriyorum ha sürekli tuvalete taşınıyorum ama su icmek iyi geliyor kendimde çok net etkisini hissettim
Canım Rabbim sabırlar versin..tez zamanda hayırlısıyla inş tekrar nasip etsin ..
Çok teşekkür edrim, sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahÜzüldüm ama vardır bir hayır canım. Bebeğin küçüktü belki de biraz daha zamanı vardır. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle
Benim bildiğim 5 şu bardağı bir litre eder diye biliyorum oradan1.5 litre yapar diye hesapladimEn küçük su bardağı 200 ml öyle olsa bile 3 tl yapar 15 bardak kış mevsimini de düşünürsek ben zorlanıyorum şahsen içmekte
Maşallah görmene sevindim ama çıkıntısı belli değil sanırım :)
Yorgunluğuma verin pardon 3lt yapar dogru bence en dogrusu 1.5 litre içebilirsen 2 lt ama 3 çok fazla dediginiz gibiEn küçük su bardağı 200 ml öyle olsa bile 3 tl yapar 15 bardak kış mevsimini de düşünürsek ben zorlanıyorum şahsen içmekte
Vallahi tam haftasini bilmiyorum internette yaziyor bakmistim Ama suan hatirlamadim. Doktora gittigimizde nasilsa seker testi icin yonlendirir. O yonlendirdiginde tahlilleri vermeden kacmayi planliyorum :))Hangi haftaymış o hafta bende gitmeyeyim :) çok gereksiz bencede
15 bardak cok olmaz mi canim hesabinda bi yanlislik var doktorum bana 8 10 bardak dedi o bile en az 2 lt yapiyor. 1 bardak su en kucuk su bardagiyls 200 ml olsa 15 bardak 3 lt yapar 3 lt kucuk siselerden 6 sise yapar. Yani bence cok fazla icebilene masallah derim.15 bardak çok fazla değil 1.5 lt yapıyor 3 küçük sise alın içmeye şartlandirin kendinizi ben öyle yapıyorum iki haftadir yoksa icmiyordumokulda masanın üzerine bırakıyorum gel git bitiriyorum ha sürekli tuvalete taşınıyorum ama su icmek iyi geliyor kendimde çok net etkisini hissettim
Canim 5 su bardagi 1 lt yaparsa 15 bardak 3 kati oldugundan 3 lt yapar. Eger o hesaba gore iciyosan zaten ictigin su az kalmis oluyor. En az 2 lt icmek lazim cunku. Ama kisin susamiyirum ben zor oluyoBenim bildiğim 5 şu bardağı bir litre eder diye biliyorum oradan1.5 litre yapar diye hesapladim
Vallahi tam haftasini bilmiyorum internette yaziyor bakmistim Ama suan hatirlamadim. Doktora gittigimizde nasilsa seker testi icin yonlendirir. O yonlendirdiginde tahlilleri vermeden kacmayi planliyorum :))
Vallahi tam haftasini bilmiyorum internette yaziyor bakmistim Ama suan hatirlamadim. Doktora gittigimizde nasilsa seker testi icin yonlendirir. O yonlendirdiginde tahlilleri vermeden kacmayi planliyorum :))
Çocuğu sütten kesmek için cAnım. Benim ilk gebeliğim bu ama eltim denedi. Memeyi bırakmayan çocuklar için.Neye faydası var kaçırdım mi yazıldı mi
Eleviti icme jelatin durumu sakincali. Onun yerine muadili decavit veriyorlar onu sorabilirsinKızlar şu da var benim bir iki arkadaşımda vitamin felan hiç kullanmadı düzenli ceviz zeytin yumurta süt felan yiyip içtiler sağlıklı çocuk doğurdular.evde şuan iki kutu vitamin habım oldu biri femix omega ve elevit var hiç birini içmeyedebilirim
Mis gibi balığımı yedim fındıkla cevizle bir bardak da çayımı içecem iki günde üç günde bir alabilirim vitamini bilmiyorum doktora sormam için bir hafta var.elevit dedi tamam dedim çıktım
Öyle yapayım olmadı zaten 4-5 gündür hiç bişey içmedimEleviti icme jelatin durumu sakincali. Onun yerine muadili decavit veriyorlar onu sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?