2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
En küçük su bardağı 200 ml öyle olsa bile 3 tl yapar 15 bardak kış mevsimini de düşünürsek ben zorlanıyorum şahsen içmekte

Kızlar uzun sredir yzmıyorum bende bu benim minnağın geçen haftaki fotosu bi kaç sayfa okudum ama benim ultrason fotoğrafı kadar net çıkan görmedim pek . İkli test sonucumu da bgün gösterdim doktora çok şükür risk çok az çıktı artık 3 hfta sonra da cinsiyet öğrenirim siZce kıza mı benziyo erkeğe mi

Hangi haftaymış o hafta bende gitmeyeyim :) çok gereksiz bencede
Vallahi tam haftasini bilmiyorum internette yaziyor bakmistim Ama suan hatirlamadim. Doktora gittigimizde nasilsa seker testi icin yonlendirir. O yonlendirdiginde tahlilleri vermeden kacmayi planliyorum :))

15 bardak cok olmaz mi canim hesabinda bi yanlislik var doktorum bana 8 10 bardak dedi o bile en az 2 lt yapiyor. 1 bardak su en kucuk su bardagiyls 200 ml olsa 15 bardak 3 lt yapar 3 lt kucuk siselerden 6 sise yapar. Yani bence cok fazla icebilene masallah derim.

Benim bildiğim 5 şu bardağı bir litre eder diye biliyorum oradan1.5 litre yapar diye hesapladim
Canim 5 su bardagi 1 lt yaparsa 15 bardak 3 kati oldugundan 3 lt yapar. Eger o hesaba gore iciyosan zaten ictigin su az kalmis oluyor. En az 2 lt icmek lazim cunku. Ama kisin susamiyirum ben zor oluyo

Vallahi tam haftasini bilmiyorum internette yaziyor bakmistim Ama suan hatirlamadim. Doktora gittigimizde nasilsa seker testi icin yonlendirir. O yonlendirdiginde tahlilleri vermeden kacmayi planliyorum :))

Benim dr zaten uyur gezer hangi tahlili yaptı hangisini yapmadı bilmiyo :) ben hatırlatmazsam unutur diye düşünüyorum :)

Benim dr zaten uyur gezer hangi tahlili yaptı hangisini yapmadı bilmiyo :) ben hatırlatmazsam unutur diye düşünüyorum :)

Su midemi kötü yapiyor 3lt ri gectim 3 bardak bile içemiyorum. Maden suyu iciyorum bikac sise. Bulantilar gecince su içmeye baslarim umarim. Maden suyununda fazlasi böbreklere zarar çünkü. Bebege ilk haftalar olumsuz etkisi varmidir su icmemenin ¿

Kızlar şu da var benim bir iki arkadaşımda vitamin felan hiç kullanmadı düzenli ceviz zeytin yumurta süt felan yiyip içtiler sağlıklı çocuk doğurdular.evde şuan iki kutu vitamin habım oldu biri femix omega ve elevit var hiç birini içmeyedebilirim
Mis gibi balığımı yedim fındıkla cevizle bir bardak da çayımı içecem iki günde üç günde bir alabilirim vitamini bilmiyorum doktora sormam için bir hafta var.elevit dedi tamam dedim çıktım

Eleviti icme jelatin durumu sakincali. Onun yerine muadili decavit veriyorlar onu sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…