2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizzlar ikili test icin ultrason yaptirdim ve kan verdim. Kan sonucu haftaya ama ultrason gayet iyiydi ense kalinligi 0.80 ve burun kemigi de olusmus Allaha sukur ve cinsiyet icin de erkek dedi doktor cok emin bir sekilde. Bir bakin siz de

Eklentiler

• 20171024_133533.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 110

zaten bende pek uyabilcemi sanmiyorum. ben hersey yiyorum. tursu makarna salatasi olarak tuketiyorum. ama zaten pilav makarna cok sevmiyorum da manti aseriyordum ya. colada icmiyorum zaten hic ama menu beni bile cok kasti bazen kizartma yiyorum. ama salatami corbami ana yememi yiyorum meyve ama tatli tatli nasil karsi cikar. ben tuzlu tatli ne varsa yiyorum zeytin bile yazmis. bide su bana cok geldi 15 bardak zaten havalar sogudu surekli tuvalet gitmeyide hic sevmiyorum ama kesenin o hal gorunce yapacam galiba

Kizzlar ikili test icin ultrason yaptirdim ve kan verdim. Kan sonucu haftaya ama ultrason gayet iyiydi ense kalinligi 0.80 ve burun kemigi de olusmus Allaha sukur ve cinsiyet icin de erkek dedi doktor cok emin bir sekilde. Bir bakin siz de
Yaaa maşallah ne tatlı çok net bebiş. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Demek net olarak erkek dedi. Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsinlerde. Benimde yarın ikili testim cinsiyetide söyleyecek. Benim bir oğlum var içime doğan yine erkek. Hayırlısı ve sağlıklı olsunlar insallah

Kızlar ben 13 haftanın içindeyim. Ama mide bulantısı halsizlik fena. Resmen hasta gibi haftalardır yatiyorum. Artık pskolojim bozulmaya başladı. Oğlum da 12 haftada bitmişti sıkıntılarım. Bunda sanki hiç bitmicek. Var mı benim gibi olan?

Gözünaydın çok sevindim İnan
Merhaba arkadaslar ben yeniyim.benimde kanimda pihilasma oldugu icin cleksan 0.6 kullaniyorum doguma kadar kullanicam.insallah saglicakla kavusuruz bebeklerimize
Hoşgeldiniz :)

Ay maşallah ya nasıl belli gerçekten ilk bebek mi sizin?

Dusuk riskin varsa adacayi icme mesela bitki caylarina dikkat et. Cok asiri maydanoz tuketme. Bunlar vucuttan odem attiklari icin hamilelik doneminde tehlikeli oluyor. Doktorun dedigi gibi fast food yeme demesine gerek yok bence normaldede yenmemeli. He normalde ben agzima surmezdim hamilelegin basindan beri iki kere hamburger yedim. Ama suna dikkat ettim kaliteli yerde ve gercekten sadece kirmizi etle yapilan kofte tarzinda burgerlerden yedim. Yoksa bildigin hamburgercide aman diyim. Kola da hem kafein miktari fazla hemde asitli hem de sagliksiz oldugundan icmemrk lazim. Ama cok canin cekiyosa bir iki yudum almanda cok da bi sakinca yok. Haftada bir kadeh şarap müsadesi veren doktorlar bile var. Herşeyin fazlası zarar.

ALLAH SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BEN BU ULTRASON FOTOLARINDNA HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM
O ÇIKINTI KORDON BAGI DEĞİL Mİ

Ya bazı ultrasonlar hakikaten çok kaliteli bu da çok net bencede erkek bariz ortada zaten

ALLAH SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BEN BU ULTRASON FOTOLARINDNA HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM
O ÇIKINTI KORDON BAGI DEĞİL Mİ
Gobek bagi daha karina yakin yerden cikiyo. Burda baktigimiz cikinti popoda kuyruk sokumunu. Orda bi cikinti oluyo. Daha erken donemde cikinti bebege dik ve acili ise erkek. Paralel ise kiz diyoruz. Bu ultrason fotografi cok net bazisinda hic gozukmuyo

Kesenin halinde ne vardi ben daha once yazdiginizi kacirdim galiba. En son doktorumda ultrasonda bakarken su iciyo musun diye sordu cok icemiyorum dedim ayran ve meyve suyu seklinde tuketmeye calis dedi. 15 bardak su cok fazla yani mumkun degil icemem

Aynen bende kendimi hasta gibi tarif ediyorum, 5 . Haftada başladı mide bulantısı iştahsızlık halsizlik ve artarak devam etti İnşallah tez zamanda normale döneriz canim .2 yaşında bi oğlum var hiç ilgilenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…