2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aynen zeytin bile yazmış. En kararı az az sık sık ne istiyorsak yemek bence. Mesela bir öğünde yağlı ağır ise yanında yağsız salata ve yoğurt tüketmek ve ekmek tüketmemek ne biliim makarna tüketiyorsak aynı şekilde çorba miktarına ve ekmek miktarına dikkat etmek, tatlı yiyeceksek biraz daha az şekilde öğün tüketmek falan... bunlara dikkat ediyorum ben. Şunu yeme bunu yapma diyince kasılıyo insan hele ki hamileyken iatemesen bile istiyo insan

Evet canım. Demekki öyle. Ben evhamda tavan yapmışım gene.

Kizzlar ikili test icin ultrason yaptirdim ve kan verdim. Kan sonucu haftaya ama ultrason gayet iyiydi ense kalinligi 0.80 ve burun kemigi de olusmus Allaha sukur ve cinsiyet icin de erkek dedi doktor cok emin bir sekilde. Bir bakin siz de
Hayırlı olsun canım. Evet erkek gibi inşallah

Bende bunları çok nadir tüketen biriyim zaten ben sormadım Dr örnek olarak verdi sormak istediğim Doktorum fazla mı rahat ne anlamadım burada beslenme listeleri falan görünce belki doğrusu odur

Bende bunları çok nadir tüketen biriyim zaten ben sormadım Dr örnek olarak verdi sormak istediğim Doktorum fazla mı rahat ne anlamadım burada beslenme listeleri falan görünce belki doğrusu odur
Ya doktordan doktora cok degisiyor. Bazisi kiloyu da hic sormuyor benim doktorum ilk 4 ay hic almasan daha iyi dedi. Ama daha hic tartiya cikarmadi beni beslenme listesi bana da vermedi. Ekstradan sordugumda sunu yiyebilir miyim bunu yapabilir miyim diye. Kendini sikma hamileligin her zaman stressiz ve rahat gecmesini isteriz sende rahat ol dedi. Sadece bol su icmeni istiyorum dedi. Bazisi cok rahat bazisi cok takintili denk gelmekle alakali bi durum. Sende cok takilma

Selam kizlar simdi doktordan geldim kendi doktorum degil tabi ikili test icin devletden randavu almistim ikili testi yaptim hersey yolunda dedi 12+1 olmusuz NT ölcumu 1.6 cikti onun disinda cinsiyet soylemdi daha dogrusu tahmin bile etmedi cok erken bir donem suan soyleyemem dedi sonuclari 10 gun sonra alicam gitmeden cikolata yemistim kipir kipirdi melegim yuzu bana donuktu buarada ultrasonda bakarken bana gore solumdan bakti yani hissettigim dogru hareketleri hep solumda hissesiyorum ama doktora demedim cok konusan biri degil insalh kendi doktorum da ogrenebilrim darisi ikilibtest bekleyenlere olsun insalh. Hee birde ilac verdi vitamin

KizlR ya herkes ilk trimester zor diyor ama bence ikincisi daha zor. Belim cok agiriyor, gece uyuyamıyorum, midem yaniyor, aclik birden bire bastiriyor ve kalkip kendime yiyecek hazirlayana kadar elim ayagim titriyor. Cok zor geciriyorum valla bu ara.

Kızlar benimde kafamda deli sorular var... Şeker yüklemesi yaptıracakmisiniz.. ben yaptırmayı istemiyorum..
Bende yaptirmayacam. Bana cok mantiksiz geliyor. Zaten onun haftasini kacirdiniz mi aclik tokluk sekerinize bakıyorlar. Oyle yaptirmayi planliyorum. Yükleme yapilacagi hafta kontrole gitmeyeceğim.

Mide yanması ve ani acıkma hissi bende de var. Ama tiksintim bulantım ve halsziliğim biraz azaldı şükür. Çok çabuk yorulsam da yine işimi daha rahat görebiliyorum. Göbüşde büyümeye başladı. sanki biraz daha eğlenceli.
Ama tabii biri bitse biri başlıyo. Değişmicek çok sanırım

Evett ilk bebek ya erkek kiz farketmez o yuzden ama belli etmis iste kendini ama saglikli oldugunu duymak een guzeli insallah hersey guzel gider herkes icin
Maşallah kesinlikle en güzeli o haklısın :)
Kilo alimiyla ilgili merak edenler inceleyebilirEki Görüntüle 2059237
Çok güzel teşekkürler

Canım 14. Hafta gireceğiz 2. Trimester a. İlk gebeliğin değil mi. İnan çok daha rahat olacak.
Eki Görüntüle 2059263 Yorum yapabilecek olan var mı ? Cinsiyetten anlayabilen
Ben pek usta değilim ama ya paralel kız yani ya da nub göremedim

Tahmin edebilen arkadaslar bizede yorum yazarmisiniz
Sizinki nub ı karıştırmıyorsam erkek gibi geldi bana çıkıntılar net değil gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…