- 2 Haziran 2016
- 359
- 492
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #7.761
zaten bende pek uyabilcemi sanmiyorum. ben hersey yiyorum. tursu makarna salatasi olarak tuketiyorum. ama zaten pilav makarna cok sevmiyorum da manti aseriyordum ya. colada icmiyorum zaten hic ama menu beni bile cok kasti bazen kizartma yiyorum. ama salatami corbami ana yememi yiyorum meyve ama tatli tatli nasil karsi cikar. ben tuzlu tatli ne varsa yiyorum zeytin bile yazmis. bide su bana cok geldi 15 bardak zaten havalar sogudu surekli tuvalet gitmeyide hic sevmiyorum ama kesenin o hal gorunce yapacam galiba
Hımmm. biran önce git bence kontrole canım.beyaz akintim zaten var ama o zaten normal biliyorum hatta gebelikde yogun oluyo bu bildin suydu
Benimde oluyo,kontrole gittiğimde sordum normal dediler..
Sanirim ondeki cikinti pipi :) arkadaki kordonALLAH SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BEN BU ULTRASON FOTOLARINDNA HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM
O ÇIKINTI KORDON BAGI DEĞİL Mİ
Ya bazen çok bilmek ve okumakta sıkıntı yaBenim kasik agrilarim hep solda olmustur sagda cok nadir. Onemsemiyorum ama sagini solunu
Evet canım. Demekki öyle. Ben evhamda tavan yapmışım gene.Benimde var batmalarim,sancilarim genelde sag kasikta oluyor.bende bu ne diyordum saol valla icim rahatladi .tabi ara ara solda da olmuyor degil.bir sikinti oldugunu sanmiyorum.orda buyuyen bir canli var sonucta seninde dedigin gibi canim.belki bebegin yerlestigi taraflada alakalidir.
Hayırlı olsun canım. Evet erkek gibi inşallahKizzlar ikili test icin ultrason yaptirdim ve kan verdim. Kan sonucu haftaya ama ultrason gayet iyiydi ense kalinligi 0.80 ve burun kemigi de olusmus Allaha sukur ve cinsiyet icin de erkek dedi doktor cok emin bir sekilde. Bir bakin siz de
Bende bunları çok nadir tüketen biriyim zaten ben sormadım Dr örnek olarak verdi sormak istediğim Doktorum fazla mı rahat ne anlamadım burada beslenme listeleri falan görünce belki doğrusu odurDusuk riskin varsa adacayi icme mesela bitki caylarina dikkat et. Cok asiri maydanoz tuketme. Bunlar vucuttan odem attiklari icin hamilelik doneminde tehlikeli oluyor. Doktorun dedigi gibi fast food yeme demesine gerek yok bence normaldede yenmemeli. He normalde ben agzima surmezdim hamilelegin basindan beri iki kere hamburger yedim. Ama suna dikkat ettim kaliteli yerde ve gercekten sadece kirmizi etle yapilan kofte tarzinda burgerlerden yedim. Yoksa bildigin hamburgercide aman diyim. Kola da hem kafein miktari fazla hemde asitli hem de sagliksiz oldugundan icmemrk lazim. Ama cok canin cekiyosa bir iki yudum almanda cok da bi sakinca yok. Haftada bir kadeh şarap müsadesi veren doktorlar bile var. Herşeyin fazlası zarar.
Ya doktordan doktora cok degisiyor. Bazisi kiloyu da hic sormuyor benim doktorum ilk 4 ay hic almasan daha iyi dedi. Ama daha hic tartiya cikarmadi beni beslenme listesi bana da vermedi. Ekstradan sordugumda sunu yiyebilir miyim bunu yapabilir miyim diye. Kendini sikma hamileligin her zaman stressiz ve rahat gecmesini isteriz sende rahat ol dedi. Sadece bol su icmeni istiyorum dedi. Bazisi cok rahat bazisi cok takintili denk gelmekle alakali bi durum. Sende cok takilmaBende bunları çok nadir tüketen biriyim zaten ben sormadım Dr örnek olarak verdi sormak istediğim Doktorum fazla mı rahat ne anlamadım burada beslenme listeleri falan görünce belki doğrusu odur
Bende yaptirmayacam. Bana cok mantiksiz geliyor. Zaten onun haftasini kacirdiniz mi aclik tokluk sekerinize bakıyorlar. Oyle yaptirmayi planliyorum. Yükleme yapilacagi hafta kontrole gitmeyeceğim.Kızlar benimde kafamda deli sorular var... Şeker yüklemesi yaptıracakmisiniz.. ben yaptırmayı istemiyorum..
Çok zor yaa. Biran önce biter inşallah bu durum.Aynen bende kendimi hasta gibi tarif ediyorum, 5 . Haftada başladı mide bulantısı iştahsızlık halsizlik ve artarak devam etti İnşallah tez zamanda normale döneriz canim .2 yaşında bi oğlum var hiç ilgilenemiyorum
Mide yanması ve ani acıkma hissi bende de var. Ama tiksintim bulantım ve halsziliğim biraz azaldı şükür. Çok çabuk yorulsam da yine işimi daha rahat görebiliyorum. Göbüşde büyümeye başladı. sanki biraz daha eğlenceli.KizlR ya herkes ilk trimester zor diyor ama bence ikincisi daha zor. Belim cok agiriyor, gece uyuyamıyorum, midem yaniyor, aclik birden bire bastiriyor ve kalkip kendime yiyecek hazirlayana kadar elim ayagim titriyor. Cok zor geciriyorum valla bu ara.
Hoşgeldin hayırlı hamilelik sağlıklı dogumlar diliyorumMerhaba güzel anneler , bizde geldik ,sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Maşallah kesinlikle en güzeli o haklısın :)Evett ilk bebek ya erkek kiz farketmez o yuzden ama belli etmis iste kendiniama saglikli oldugunu duymak een guzeli insallah hersey guzel gider herkes icin
Çok güzel teşekkürlerKilo alimiyla ilgili merak edenler inceleyebilirEki Görüntüle 2059237
Canım 14. Hafta gireceğiz 2. Trimester a. İlk gebeliğin değil mi. İnan çok daha rahat olacak.KizlR ya herkes ilk trimester zor diyor ama bence ikincisi daha zor. Belim cok agiriyor, gece uyuyamıyorum, midem yaniyor, aclik birden bire bastiriyor ve kalkip kendime yiyecek hazirlayana kadar elim ayagim titriyor. Cok zor geciriyorum valla bu ara.
Ben pek usta değilim ama ya paralel kız yani ya da nub göremedimEki Görüntüle 2059263 Yorum yapabilecek olan var mı ? Cinsiyetten anlayabilen
Sizinki nub ı karıştırmıyorsam erkek gibi geldi banaTahmin edebilen arkadaslar bizede yorum yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?