2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
iyi aksamlar kizlar.benim gibi kuyruk sokumu agrisi ceken var mi? ilk gebeligimdede olmusdu ama 2.3gun icinde gecmisdi.kac gun oldu gecmek bilmiyor.rahim buyudugu icin galiba

iyi aksamlar kizlar.benim gibi kuyruk sokumu agrisi ceken var mi? ilk gebeligimdede olmusdu ama 2.3gun icinde gecmisdi.kac gun oldu gecmek bilmiyor.rahim buyudugu icin galiba
İyi akşamlar canım, kuyruk sokumu ya da sağ kalçama bıçak gibi batmalar oluyor benim de ve şiddetli baş agrısı, enseden başlıyor ve tüm başımı uyuşturuyor

İyi akşamlar canım, kuyruk sokumu ya da sağ kalçama bıçak gibi batmalar oluyor benim de ve şiddetli baş agrısı, enseden başlıyor ve tüm başımı uyuşturuyor
benimde aynen oyle ve ustelik sag kasigimda agriyor.doktoruma soyledim magnezyum ic dedi ama o da henuz fayda etmiyor.

benimde aynen oyle ve ustelik sag kasigimda agriyor.doktoruma soyledim magnezyum ic dedi ama o da henuz fayda etmiyor.
16 haftadan sonra kalsiyuma başlarız dedi benim doktor da, şimdilik vinelac diye bi multivitamin kullanıyorum sadece ve günde bir bardak süt ancak içebiliyorum, daha coooook haftalarımız var nasıl geçicek bilmem

16 haftadan sonra kalsiyuma başlarız dedi benim doktor da, şimdilik vinelac diye bi multivitamin kullanıyorum sadece ve günde bir bardak süt ancak içebiliyorum, daha coooook haftalarımız var nasıl geçicek bilmem
simdiden boyleysek ilerde nasil oluruz acaba :) olsun saglikla gelsinlerde.

kizlar hamile pantolonlarina gecis yaptiniz mi? ben dun itibarile giyinmeye basladi.cok rahat.karnim cikdi hafifden one dogru) kizimda yayvandi cok gec farkediliyordu bu simdiden cikdi

Hiç bile ben hala göbekten yapıyorum. 5 aya kadar sıkıntı yok diyorlar. Sonra kol yada bacak düşünüyorum

Vinalac
Vinelac nerden buldun artık üretimi yok diye biliyordum. Ben 4 kez int ten aldım onuda bulmak zor olduğu için ilacımı değiştirdim. Sen nerden alıyorsun

Vinalac
Vinelac nerden buldun artık üretimi yok diye biliyordum. Ben 4 kez int ten aldım onuda bulmak zor olduğu için ilacımı değiştirdim. Sen nerden alıyorsun

Tatlım ben tam anlayamadım kıza benzettim ama erkek de olabilir kararsız kaldım :)

İyi geceler kızlar. Çatlak için bişey kullanmaya başlayan var mı? Şimdilik ben ara sıra bio oil kullanıyorum. Sadece duştan sonra ama. Aklımdabi kaç ürün var almak için
Lierac
Mustela
Soğuk sıkım hindistancevizi yağı
Kakao yağı

Hindistancevizi yağı ve kakao yağı çok iyi geliyormuş. Fiyat olarak uygun uygulaması daha kolaymış. Hindistancevizi yağını saça yüze de kullanabiliyomuşuz. Hatta yenebiliyor. Doğumdan sonra da meme ucu yaralarına çok iyi geliyomuş.

Bir de lierac çatlak kremini almayı düşünüyorum. Çatlak kremleri özellikle cilt altına daha iyi etkş ediyormuş.
Bunlarla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı. Karşılıklı bilgi alışverişi yapalım kolay karar verelim diyorum

Bana kız gibi geldi

Vinalac

Canım bende vinalac kullanıyorum eczanede yoktu 1 saate getirtti. Ama 2 tane kaldı bitince duosvite baslıcam onla değiştiricek ilacı. Bu ekstra omega3 içeriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…