2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ne guzel bi suprizzz! Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Ben de zor buluyorum o da muadili oksapari zor buluyorum genelde olmuyor eczacim depoyu arayip getirtiyor. Ama eger doktor yazdiysa eczaci bulabiliyorsa sgk 2 kutu karsiliyor ben 2 kutu aliyorum hep 20 gunde bir yazdiriyorum. Bazen depoda da olmuyor bir kutu aliyorum eczacim receteyi ay sonuna kadar kapatmiyor bir kutu daha bulursa ariyor beni gidip aliyorum hemen. Allah kolaylik versin zor ama strese giriyor insan igne bulamam diye bitmeden eczaciya haber veriyorum

Maşallah ne kadar net güle güle büyütün :)

Bana da bir benzeri Zofer yazılmış içmeyin yazıyor diye içemedim ama premesis diye bitkisel bir hap yazmış doktorum onu içtim gerçekten çok iyi geldi canı. Doktoruna sorsana içinde zencefil ve vitaminler ayrıca folik asit var. Ben de öğretmenim çocukların arasında bulantı çok zor oluyor konuşurken anlatırken ağzıma geliyordu afedersiniz çok korkuyordum tutamayacağım kendimi diye. Zaten okul kokulu bir ortam. Şimdi baya iyiyim.
kızlaarr bugun 11+2 oolmuşuz haftaya ikili test için çağırdı cinsiyetimiz içinde büyük ihtimal kız dedi :)
Bir net yüz daha maşallah ya :)
HOşgeldiniz hayırlı olsun inşallah :)

amin amin :) sizlerinde dogacak bebeklerine masallah.degil mi ya alla sen cok tatlılar

Canim merhaba benimde bebegim pgtli.simdi rapora baktim.butun kromozomlara bakilmis .neden israrla yaptir diyolarki sonucta yapilcak testtede %100 garanti cikmayacak.hayatta hicbirsey %100degilki.insanllar babalik testi yaptiriyor orda bile %99,9 diyor.Ben memorialda yaptirdim.haftaya benimde ikili test zamanim 've normal kadin dogumcuya gidicem ilk defa. sofiarya cok guzel anlatmissin saolasin canim.bu arada Benim yasimda 38.sanirim bilgisayar sistemi banada yuksek risk verir.off oyle zorki bu islerr.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

seni çok iyi anlıyorum ne zaman olacak diye tetikteyim koşup yetişeceğim mesafenin uzun olmaması lazım söylicem bu kontrolümde değiştirsin doktorum , teşekkür ederim canım
o dert bende de var canım , tüp bebek doktorum ile diğer doktorum yakın arkadaş , diğer doktorum dediğim aileden biri hattaki yakınım , takip ve doğumumu o yapsın istiyoruz. Artık ona gitmeliyim diye son kontrolde ikisine de gittim ve tüp bebek doktorumun dediğin gibi muayenesini vs ödüyorum ayrıca . Ona söyleyemedim artık doktorumuzla devam edicez diye aralarında kaldım mahçup oluyorum . Ama bunu devam ettiremem etik değil birbirlerinden haberdarlar yarın bugün konusu olursa çok ayıp olur ikisinede gidiyorum diye. Tüp benek doktorumun ilaç tedavisi şu anki doktoruma çok ters. Şu an ki doktorum Prof ve sende bir sıkıntı yok tüp bebek olabilir ama şu an normal bir gebesin bunca ilaç gereksiz diyor haklı da . Bu konuda bi Kararın olursa yazışalım canım nasıl bi konuşma yapmak gerek İnan ihtiyacım bar fikire ha şu da var tüp bebek doktorumu da kendi doktorumuzda çok seviyorum inanılmaz başarılılar fakat doğumumu tüp bebek doktorum yaptırsın istemiyor eşi çünkü hastane imkanları sıkıntılı ve kazara ona denk gelmeme ihtimalim olabilir ama kendi doktorumun benden kurtulma şansı yok

canım çok teşekkürler . Folik asiti ne kadar daha kullanman gerekiyor dediler ?

Hosgeldin sağlıkla kavus insallah yavruna

Benim derdime bi cevap yokmu acaba :)

Merhaba,
anlık batmalar, adet sancısına benzeyen kasık ağrıları ve bu ağrı sırasında yaşanabilen bulantı hissi tamamen normaldir. Korkmanıza gerek yok. Rahminizin büyüdüğünü ve buna bağlı olarak da bebeğinizin sağlıklı olduğunu hissettirir.
Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah !.

Çok benzer bi hikayemiz var , fsh çok yüksekti tüp bebek bile olmaz bu değerlerle dedi sayısını bile hatırlamadığım doktor, şimdi doğal yollardan 2. çocuğuma hamileyim.
Çok sevindim senin adına
Sağlıkla güzel günlerde al inşallah bebeğini kucağına

Bebisimin cinsiyeti daha belli degil. 12. Haftamda gottigimde doktor cinsiyet icin 1 ay sonra gel dedi. Catliyorum heyecandan.

Bende cinsiyeti öğrenmedim ama burada cinsiyet için çok fazla tahminin yürütüldüğü, hatta bi takım tezlerin olduğu ayrı konu başlıkları var. Bence tamamen kişinin kafasını karıştırıyor. :/ En sağlıklı cinsiyet tahmini 18. -20. hafta civarı . Bende sabredip, bekleyeceğim.. :)

Aynen bende. Burdaki teorilerin coguna gore kiz cikti bebegim. Ama ben nedense erkek hissediyorum. Hayir bir de oyle bir sey ki insana vicdan azabi cektiriyor su tahminler. Sanki kiz olsa uzulecem erkek olsa uzulecem gibi allah affetsin. Saglikla dogsun

Bebisimin cinsiyeti daha belli degil. 12. Haftamda gottigimde doktor cinsiyet icin 1 ay sonra gel dedi. Catliyorum heyecandan.

Bende cinsiyeti öğrenmedim ama burada cinsiyet için çok fazla tahminin yürütüldüğü, hatta bi takım tezlerin olduğu ayrı konu başlıkları var. Bence tamamen kişinin kafasını karıştırıyor. :/ En sağlıklı cinsiyet tahmini 18. -20. hafta civarı . Bende sabredip, bekleyeceğim.. :)

Çok teşekkürler. Allah büyük, ol dediğin de oluyor. Bir de gebelik için plan program yapılmamalı, spontene olmalı derler hep.. Aklın rahatsa daha kolay gebe kalınıyor derlerdi.Belki de o dönem ki rahatlığımdır buna sebep, bilemiyorum :) İnşallah sağlıkla kavuşuruz ..Güzel dileklerinize tekrardan teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…