- 30 Ocak 2015
- 263
- 215
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.081
Aynen bende. Burdaki teorilerin coguna gore kiz cikti bebegim. Ama ben nedense erkek hissediyorum. Hayir bir de oyle bir sey ki insana vicdan azabi cektiriyor su tahminler. Sanki kiz olsa uzulecem erkek olsa uzulecem gibi allah affetsin. Saglikla dogsun
Valla ben çoook araştırdım 2 firma var en iyisi Okan yurtdışı biri İngiltereye gönderiyo biride başka ülkeye hadi hayırlısı canın ama bence kendini strese sokma aldırma niyetin yoksa tabikibakalım bende yeni araştırıyorum buradan yazarım.dediğin gibi eskiden öyleymiş ama devlette de yapılabilir umudum var.sağol canım
Nifty test o canım aslında firmanın adı niftyBenimde tüp bebek . Benim doktorumda bahsetti bu testten yanlış hatırlamıyorsam adi nib testiydi. Amniosentez yerine kandan kromozom bozukluğuna bakiliyormus. Mutlaka yaptır demedi sadece bilgin olsun dedi.
Doktorun uzman değil demekki yoksa bi tuşla çıkıyor canım sen bi uzman bul ona çıkarttır istersen çünkü kışın uğraşmak daha zor olurBebegimhadi maşallah canım çok net görünüyor bebegin. Allah ım sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin. Bende bugün gittim 9+2 haftalığız. Kolları kipirdiyordu. Çok güzel bir duyguydu.
Doktor kan sulandırıcı iğne için rapor yazamıyoruz dedi. Hep mi isim aksi gider. En sonunda gidicem araştırma hastanesine bu gidişle.
Çok bulanık ben anlayamadım canım ya
Valla İnş canım senin adına sevinirim ama 7 ayda bukadar değişirmi sistem bilemem burda alınıp yurt dışına gönderiliyor uçakla sonuç 10 sonra geliyor tabi üremeye bağlı İnş sen ni fırsatını bulup yaptırırsın cüzi fiyata.. Senden istemesinin tek sebebi yaş riski başka sebebi yok tabikibakalım bende yeni araştırıyorum buradan yazarım.dediğin gibi eskiden öyleymiş ama devlette de yapılabilir umudum var.sağol canım
Evet normal canim.hatta orda oldugunu hissettiren bir belirti.ben mutlu oluyorum o batmalara.
Merhaba,
anlık batmalar, adet sancısına benzeyen kasık ağrıları ve bu ağrı sırasında yaşanabilen bulantı hissi tamamen normaldir. Korkmanıza gerek yok. Rahminizin büyüdüğünü ve buna bağlı olarak da bebeğinizin sağlıklı olduğunu hissettirir.
Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah !.
Tamam cnm haber ederim konuşuruz 1 Kasım'da kontrolum bakalim. Nasıl bir konuşma geçecek.seni çok iyi anlıyorum ne zaman olacak diye tetikteyim koşup yetişeceğim mesafenin uzun olmaması lazımsöylicem bu kontrolümde değiştirsin doktorum , teşekkür ederim canım
o dert bende de var canım , tüp bebek doktorum ile diğer doktorum yakın arkadaş , diğer doktorum dediğim aileden biri hattaki yakınım, takip ve doğumumu o yapsın istiyoruz. Artık ona gitmeliyim diye son kontrolde ikisine de gittim ve tüp bebek doktorumun dediğin gibi muayenesini vs ödüyorum ayrıca . Ona söyleyemedim artık doktorumuzla devam edicez diye aralarında kaldım mahçup oluyorum . Ama bunu devam ettiremem etik değil birbirlerinden haberdarlar yarın bugün konusu olursa çok ayıp olur ikisinede gidiyorum diye. Tüp benek doktorumun ilaç tedavisi şu anki doktoruma çok ters. Şu an ki doktorum Prof ve sende bir sıkıntı yok tüp bebek olabilir ama şu an normal bir gebesin bunca ilaç gereksiz diyor haklı da . Bu konuda bi Kararın olursa yazışalım canım nasıl bi konuşma yapmak gerek İnan ihtiyacım bar fikire ha şu da var tüp bebek doktorumu da kendi doktorumuzda çok seviyorum inanılmaz başarılılar fakat doğumumu tüp bebek doktorum yaptırsın istemiyor eşi çünkü hastane imkanları sıkıntılı ve kazara ona denk gelmeme ihtimalim olabilir ama kendi doktorumun benden kurtulma şansı yok
canım çok teşekkürler . Folik asiti ne kadar daha kullanman gerekiyor dediler ?
Kilomuz yakınmış canım, 80 ile kaldım ben iki aydır 81.4 düm ama dün sabahtan beri 82,6 çıkıyorum, çok stres oldum kilo aldım diyeKizlar ben 14. Haftamin icindeyim. Bir ara kilo aldim sandim ama meger siskinlikmis. Daha hic kilo almadim. 84 le hamile kalip 80 e dustum ilk haftalarda. Hala oyleyim. Bir problem olur mu ya? Kusmam falan hic olmadi 3 aylik donemde. İstahim da artti ama kilo alamadim hic. İnsan kilo alamadigi icin uzulur mu yaa :/
Op.Dr Yasin Avşar. Bayağı da uzman ama ugrasicam sanırım. Aslında şu ana kadar her konuda kolaylık gösterdi neden böyle oldu anlamadım. Şöyle bir açıklama yaptı. Kan sulandırıcı iğne gebelik için rapor olmuyormus. Sinirim bozuluyor şeytan diyor arada git kendin al.Doktorun uzman değil demekki yoksa bi tuşla çıkıyor canım sen bi uzman bul ona çıkarttır istersen çünkü kışın uğraşmak daha zor olur
3 hafta sonra gel dedi bana. Özelden yazarım canım. Randevu aldığım zaman. Nasipse görüşürüzinsallah bi sonraki kontrolde rastlasiriz dedin gibi belki onuda denerim bi yandan hep ayni doktor gideyim diyorum bilemedim
Bende 20 sinde gidicem , haberleşirizTamam cnm haber ederim konuşuruz 1 Kasım'da kontrolum bakalim. Nasıl bir konuşma geçecek.
Sağol canım senin bebeğine de maşallah.bebeğininin hareketlerini görmen de çok güzel bir duygu.senden bu kan testini isteyen varmı fetal DNA testiBebegimhadi maşallah canım çok net görünüyor bebegin. Allah ım sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin. Bende bugün gittim 9+2 haftalığız. Kolları kipirdiyordu. Çok güzel bir duyguydu.
Doktor kan sulandırıcı iğne için rapor yazamıyoruz dedi. Hep mi isim aksi gider. En sonunda gidicem araştırma hastanesine bu gidişle.
Tesekkur ederim canım. İstenmedi dediğin test. istese de yaptırmam. Ben gerek görmüyorum. Sana bu konuda kolaylık versin RabbimSağol canım senin bebeğine de maşallah.bebeğininin hareketlerini görmen de çok güzel bir duygu.senden bu kan testini isteyen varmı fetal DNA testi
Aminnn inşRabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Merhaba,
anlık batmalar, adet sancısına benzeyen kasık ağrıları ve bu ağrı sırasında yaşanabilen bulantı hissi tamamen normaldir. Korkmanıza gerek yok. Rahminizin büyüdüğünü ve buna bağlı olarak da bebeğinizin sağlıklı olduğunu hissettirir.
Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah !.
Bebegimhadi maşallah canım çok net görünüyor bebegin. Allah ım sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin. Bende bugün gittim 9+2 haftalığız. Kolları kipirdiyordu. Çok güzel bir duyguydu.
İnşallah canım. Arastiricam bende haberlesiriz seninle. Allah tan iğneyi bulmak sorun olmadı su ana kadar bana. Yoksa bile muadili ni veriyor eczanedenBen de daha bu sabah bununla ilgili mesaj yazmıştım 10 günde bir iğne arıyorum eczane eczane diye Arkadaşım biri rapor yazdır dedi ilk randevuda yazdıracağım Yazamam demez umarım
Bilmiyorum Can'ım. Haftaya kontrolüm. O zaman soracağım inş.seni çok iyi anlıyorum ne zaman olacak diye tetikteyim koşup yetişeceğim mesafenin uzun olmaması lazımsöylicem bu kontrolümde değiştirsin doktorum , teşekkür ederim canım
o dert bende de var canım , tüp bebek doktorum ile diğer doktorum yakın arkadaş , diğer doktorum dediğim aileden biri hattaki yakınım, takip ve doğumumu o yapsın istiyoruz. Artık ona gitmeliyim diye son kontrolde ikisine de gittim ve tüp bebek doktorumun dediğin gibi muayenesini vs ödüyorum ayrıca . Ona söyleyemedim artık doktorumuzla devam edicez diye aralarında kaldım mahçup oluyorum . Ama bunu devam ettiremem etik değil birbirlerinden haberdarlar yarın bugün konusu olursa çok ayıp olur ikisinede gidiyorum diye. Tüp benek doktorumun ilaç tedavisi şu anki doktoruma çok ters. Şu an ki doktorum Prof ve sende bir sıkıntı yok tüp bebek olabilir ama şu an normal bir gebesin bunca ilaç gereksiz diyor haklı da . Bu konuda bi Kararın olursa yazışalım canım nasıl bi konuşma yapmak gerek İnan ihtiyacım bar fikire ha şu da var tüp bebek doktorumu da kendi doktorumuzda çok seviyorum inanılmaz başarılılar fakat doğumumu tüp bebek doktorum yaptırsın istemiyor eşi çünkü hastane imkanları sıkıntılı ve kazara ona denk gelmeme ihtimalim olabilir ama kendi doktorumun benden kurtulma şansı yok
canım çok teşekkürler . Folik asiti ne kadar daha kullanman gerekiyor dediler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?