2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

İlk öğrendiğimde erkek olacak diye hissetmiştim, arkadaşlarım da fallarında erkek çıktığını söyledi. Ama en son doktor muayenesinde ultrasondaki hareketlerini görünce sanki kız olucakmış gibi hissettim.. Değişik bir ikilemde kaldım.Bunca başımdan geçenlerden sonra hayırlısıyla doğsun da, kız erkek fark etmiyor doğrusu :)

bakalım bende yeni araştırıyorum buradan yazarım.dediğin gibi eskiden öyleymiş ama devlette de yapılabilir umudum var.sağol canım
Valla ben çoook araştırdım 2 firma var en iyisi Okan yurtdışı biri İngiltereye gönderiyo biride başka ülkeye hadi hayırlısı canın ama bence kendini strese sokma aldırma niyetin yoksa tabiki

Benimde tüp bebek . Benim doktorumda bahsetti bu testten yanlış hatırlamıyorsam adi nib testiydi. Amniosentez yerine kandan kromozom bozukluğuna bakiliyormus. Mutlaka yaptır demedi sadece bilgin olsun dedi.
Nifty test o canım aslında firmanın adı nifty

Doktorun uzman değil demekki yoksa bi tuşla çıkıyor canım sen bi uzman bul ona çıkarttır istersen çünkü kışın uğraşmak daha zor olur

bakalım bende yeni araştırıyorum buradan yazarım.dediğin gibi eskiden öyleymiş ama devlette de yapılabilir umudum var.sağol canım
Valla İnş canım senin adına sevinirim ama 7 ayda bukadar değişirmi sistem bilemem burda alınıp yurt dışına gönderiliyor uçakla sonuç 10 sonra geliyor tabi üremeye bağlı İnş sen ni fırsatını bulup yaptırırsın cüzi fiyata.. Senden istemesinin tek sebebi yaş riski başka sebebi yok tabiki

Insallah canim cok tesekkur ederim :)

Tamam cnm haber ederim konuşuruz 1 Kasım'da kontrolum bakalim. Nasıl bir konuşma geçecek.

Kilomuz yakınmış canım, 80 ile kaldım ben iki aydır 81.4 düm ama dün sabahtan beri 82,6 çıkıyorum, çok stres oldum kilo aldım diye ne güzel almamışsın işte neden stres yapıyorsun, hiç bi şeycik olmaz, minnak kendini besliyordur

Doktorun uzman değil demekki yoksa bi tuşla çıkıyor canım sen bi uzman bul ona çıkarttır istersen çünkü kışın uğraşmak daha zor olur
Op.Dr Yasin Avşar. Bayağı da uzman ama ugrasicam sanırım. Aslında şu ana kadar her konuda kolaylık gösterdi neden böyle oldu anlamadım. Şöyle bir açıklama yaptı. Kan sulandırıcı iğne gebelik için rapor olmuyormus. Sinirim bozuluyor şeytan diyor arada git kendin al. sordum bayağı pahalı şeytana uymucam şimdilikamaaaaannnn bebegim sağlıkli olsun hayırlısıyla dünya ya gelsin .bunları düşüneyim ben en iyisi

insallah bi sonraki kontrolde rastlasiriz dedin gibi belki onuda denerim bi yandan hep ayni doktor gideyim diyorum bilemedim
3 hafta sonra gel dedi bana. Özelden yazarım canım. Randevu aldığım zaman. Nasipse görüşürüz doktorlarından memnunsan eğer değiştirme şimdilik derim. Kararsız kalma boşu boşuna.

Sağol canım senin bebeğine de maşallah.bebeğininin hareketlerini görmen de çok güzel bir duygu.senden bu kan testini isteyen varmı fetal DNA testi

Sağol canım senin bebeğine de maşallah.bebeğininin hareketlerini görmen de çok güzel bir duygu.senden bu kan testini isteyen varmı fetal DNA testi
Tesekkur ederim canım. İstenmedi dediğin test. istese de yaptırmam. Ben gerek görmüyorum. Sana bu konuda kolaylık versin Rabbim

Evet bugün bende de çok hafif adet sancısına benzer şeyler var

Ben de daha bu sabah bununla ilgili mesaj yazmıştım 10 günde bir iğne arıyorum eczane eczane diye Arkadaşım biri rapor yazdır dedi ilk randevuda yazdıracağım Yazamam demez umarım

Ben de daha bu sabah bununla ilgili mesaj yazmıştım 10 günde bir iğne arıyorum eczane eczane diye Arkadaşım biri rapor yazdır dedi ilk randevuda yazdıracağım Yazamam demez umarım
İnşallah canım. Arastiricam bende haberlesiriz seninle. Allah tan iğneyi bulmak sorun olmadı su ana kadar bana. Yoksa bile muadili ni veriyor eczaneden

Bilmiyorum Can'ım. Haftaya kontrolüm. O zaman soracağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…