2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cok sukur iyiyim sadece calistigim icin yorgun hissediyorum uykuya doyamiyorum bebegi merak ediyorum bide hep iyi mi acaba diye endiseleniyorum . Allah kolaylik versin dinlenmeye bak sen de

bizde dinlenmek ne arar yerimizde duramiyoruz ki Allah meleklerimizi korusun sende mumkun oldunca dinlenme calis

bizde dinlenmek ne arar yerimizde duramiyoruz ki Allah meleklerimizi korusun sende mumkun oldunca dinlenme calis
Bende çocuk olmadığı için. Tabi sorumluluk tamamen az ona göre. bazen isyerimde de kestiriyorum. Evde her aksam koltukta mutlaka uyuya kalıyorum. Benim ev hem eşimin akrabalarina hem kendi akrabalarima uzak. Çok gelenim gidenim olmuyor. Rahat rahat uyuyorum şimdilik

ayy Allah banada nasip etsin. ama cocum yanimda olsun tabi. aile apartmani herkez birbirine karisiyo. simdilik kendi evimde bile degilim. ev temizligiydi kizimdi esimde kardeslerimdi baya yogunuz. sadece ayni ev olarak. onun disinda alt ust kalabaligiz akraba oturu bu ara kaynanamda burada yemek yap ev yap cocuk bak felan hic hayay kalmiyor.

Ne biliyim tuhaf geliyor normalde cok cabuk kilo alirim

Kızlar ikili taramada beta hcg 50 ve üzeri çıkarsa cinsiyeti kız altı olursa erkek diyorlar ikili taramayı yaptıranlar doğruluk payı nedir sizce.

Kızlar ikili taramada beta hcg 50 ve üzeri çıkarsa cinsiyeti kız altı olursa erkek diyorlar ikili taramayı yaptıranlar doğruluk payı nedir sizce.
Valla benim 17 cikti ama daha cinsiyeti ogrenmedim. Sadece erkek gibi hissediyorum gercekten. İki haftaya kadar ogrenirim heralde. O zaman o konuya da gidip tuttuyu tutmadi yi isaretlicem :)₺

Kızlar ilk üç ay yedim şimdi diyetisyene gitsem en azından bir iki kilo veremezmiyim sakıncalı olurmu acaba çok canım sıkılıyor varmı fikriniz

Kızlar drum msj attı ilili testimiz çıkmış çok güzel demiş drumuz çok şükür darısı bekleyen arkadaşların başına.inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım bir arkadaş bhcg sonucuyla ilgili birşey yazmış ama benim sonucum elimde olmadığı için birşey diyemiyorum

Kızlar çoğunuz 12.haftalari geride bıraktınız güzel haberlerinizi aldıkça ben de çok seviniyorum bir şey sormak istiyorum folik asit olarak ne kullandınız haziran anneleri grubunda bu konu baya tartışılıyor ikilemde kaldı çok kişi bir de sizlere sormak istedim.

Folbiol kullanmıştım ben ilk 3 ay

Kızlar ilk üç ay yedim şimdi diyetisyene gitsem en azından bir iki kilo veremezmiyim sakıncalı olurmu acaba çok canım sıkılıyor varmı fikriniz
Ben gittim canım diyetisyene, kilo vermezsin ama çok kilo almayacak şekilde beslenirsin, sadece bebek kilo alır, doğduğunda da kiloların gider ama diyeti yapabilirsen tabi

10.haftaya kadar folik trio kullandım, dört ay öncesinden başlamıştım, folik asitin fazlası da zararmış, 10. Haftadan sonra vinelac diye bir multivitamin başladık onunla devam ediyoruz

Folic iod kullanıyorum 12.haftaya kadar kullanılacak sonra demir hapına geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…