2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
normal canim) o endiselerden hepimizde var.ilk.gebeligi olanlarda biraz fazla galiba..benim ikinci gebeligim.ilki kadar endiseli degilim.daha sakinim)

Karatay in hamileler için olan kitabını ve Ayşe önerin hamilelik kitabını aldım.. boş kaldıkça okuyorum.. ikisinden birinde hamileykenya calismayin diyor.. sadece sağlıklı beslenip kilo almayın..
Bende o tarzda ilerliyorum ama hafif egzersizlerden yanayım yoksa vücut hantal şiş kilo almaya meyilli oluyor, hoş ben evdeki böcükten spora vakit bulamıyorum o başlı başına bir spor benim için dengesiz yememe rağmen oturamadigimdan 1 kılo almışım

Biz ikili testi yaptık canlar 1.6 ense kalınlığı cinsiyeti ne kendi Dr um erken dedi bakmadı her şey yolunda şükür.. kan sonucu da bir haftaya çıkacakmış bakalım kıpır kıpırdi minik böcük gayet gördüm bugün ultrason foto net değil ama bu sefer

İçime erkekmiş gibi doğdu canım. Hayırlı olsun sağlıklı gelsin inşallah bıcırık ❤

Folikus kullanıyorum 90 tabletlik kutu bitti tekrar başlamadım 2 kasımda randevum var bakalım hangi ilaçlara başlatıcak

Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 2li tarama testinde ense kalınlığımız 1.3 mm çıktı. Kan sonucunda da papp-a değeri 3.95 yazıyor. Referans aralığı 0.2 ile 3.5 arası. Aşağıda da H yüksek değer L düşük değer P panik değer yazıyor. Benim değerimin yanında da H yazıyor. Korktum açıkçası bilen varsa yorumlayabilir mi. Beta hcg de 31.2 çıktı.

Doktorunun teli yokmu cnm benimde hiç bilgim yok belki sofiarya bilir

Doktorunun teli yokmu cnm benimde hiç bilgim yok belki sofiarya bilir
Yarın randevumuz var ama netten yaptığım araştırmaya göre papp-a yüksekliği down sendromu riskini azaltıyormuş. Yüksek olması aşırı olmadığı sürece sorun değilmiş. Gebelik haftası arttıkça papp-a değeride artarmış. Yinede doktorla görüşene kadar içim rahat etmiycek sanırım.

kaçıncı haftanda yapıldı testin sen panikleme bi doktorunla görüş stres yapmamak lazım

stres yapma canım düşüklüğü down isaret eder yüksekliği ise başka şeyi ama bu tek başına yorumlanan bişey değil bu kombin bi test tek başına ne kan ne ense ne burun nede hiç bişey ifade etmez... Kii seninki çok yüksek değil dediğin gibi gebelikle artan bi hormon seninki kötü değil için rahat olsun... Boşuna demiyoruz ikili test stres test diye  yavrularımız Allaha emanet.. Kapalı kutu yavrular.... Biz iyi olucaz onlar daha iyi olucak yarın ola hayrola göreceksin boşuna stres yapma

Aynen canım haklısın detaylı ultrasondan başka bir test yaptırmam bir daha da.. Yaşadığım stres daha çok bebeğe zarar veriyo valla.. İnş dediğin gibidir bir sorun çıkmaz yarın doktorda gayet normal der inşallah..

kaç kilosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…