- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.141
normal canim) o endiselerden hepimizde var.ilk.gebeligi olanlarda biraz fazla galiba..benim ikinci gebeligim.ilki kadar endiseli degilim.daha sakinim)Günaydın kızlar. Bugün çok mutluyum çünkü bebeğimi gorucem.2 buçukta randevum var. İnşallah sagliklidir,inşallah gelişimi olmasi gerektiği gibidir. Çok heyecanliyim ve cok merak ediyorum. Korkuyorumda açıkçası. Şimdi saatler geçmez bana. Bu kadar endiselenmem normal mi acaba ? Benim gibi olan var mı ?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun tatlım yaa
Bende o tarzda ilerliyorum ama hafif egzersizlerden yanayım yoksa vücut hantal şiş kilo almaya meyilli oluyor, hoş ben evdeki böcükten spora vakit bulamıyorum o başlı başına bir spor benim için dengesiz yememe rağmen oturamadigimdan 1 kılo almışımKaratay in hamileler için olan kitabını ve Ayşe önerin hamilelik kitabını aldım.. boş kaldıkça okuyorum.. ikisinden birinde hamileykenya calismayin diyor.. sadece sağlıklı beslenip kilo almayın..
İçime erkekmiş gibi doğdu canım. Hayırlı olsun sağlıklı gelsin inşallah bıcırık ❤Biz ikili testi yaptık canlar 1.6 ense kalınlığı cinsiyeti ne kendi Dr um erken dedi bakmadı her şey yolunda şükür.. kan sonucu da bir haftaya çıkacakmış bakalım kıpır kıpırdi minik böcük gayet gördüm bugün ultrason foto net değil ama bu sefer
Folikus kullanıyorum 90 tabletlik kutu bitti tekrar başlamadım 2 kasımda randevum var bakalım hangi ilaçlara başlatıcakKızlar çoğunuz 12.haftalari geride bıraktınız güzel haberlerinizi aldıkça ben de çok seviniyorumbir şey sormak istiyorum folik asit olarak ne kullandınız haziran anneleri grubunda bu konu baya tartışılıyor ikilemde kaldı çok kişi bir de sizlere sormak istedim.
Teşekkür ederim canımMark and spencer, lcw bir de defacto sitelerinde gördüm.
Doktorunun teli yokmu cnm benimde hiç bilgim yok belkiKızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 2li tarama testinde ense kalınlığımız 1.3 mm çıktı. Kan sonucunda da papp-a değeri 3.95 yazıyor. Referans aralığı 0.2 ile 3.5 arası. Aşağıda da H yüksek değer L düşük değer P panik değer yazıyor. Benim değerimin yanında da H yazıyor. Korktum açıkçası bilen varsa yorumlayabilir mi. Beta hcg de 31.2 çıktı.
Yarın randevumuz var ama netten yaptığım araştırmaya göre papp-a yüksekliği down sendromu riskini azaltıyormuş. Yüksek olması aşırı olmadığı sürece sorun değilmiş. Gebelik haftası arttıkça papp-a değeride artarmış. Yinede doktorla görüşene kadar içim rahat etmiycek sanırım.Doktorunun teli yokmu cnm benimde hiç bilgim yok belkisofiarya bilir
Yani papp-a ne kadar düşükse down sendromu riski o kadar artıyormuş.Doktorunun teli yokmu cnm benimde hiç bilgim yok belkisofiarya bilir
kaçıncı haftanda yapıldı testin sen panikleme bi doktorunla görüş stres yapmamak lazımYarın randevumuz var ama netten yaptığım araştırmaya göre papp-a yüksekliği down sendromu riskini azaltıyormuş. Yüksek olması aşırı olmadığı sürece sorun değilmiş. Gebelik haftası arttıkça papp-a değeride artarmış. Yinede doktorla görüşene kadar içim rahat etmiycek sanırım.
tam anlayamadım ama sanırım senin yüksek ve risk az ozamanYani papp-a ne kadar düşükse down sendromu riski o kadar artıyormuş.
Aynen canım aynen benimde anladığım o. İçim az da olsa rahatladı. 13+4 te yapıldı benim.tam anlayamadım ama sanırım senin yüksek ve risk az ozaman
stres yapma canım düşüklüğü down isaret eder yüksekliği ise başka şeyi ama bu tek başına yorumlanan bişey değil bu kombin bi test tek başına ne kan ne ense ne burun nede hiç bişey ifade etmez... Kii seninki çok yüksek değil dediğin gibi gebelikle artan bi hormon seninki kötü değil için rahat olsun... Boşuna demiyoruz ikili test stres test diye  yavrularımız Allaha emanet.. Kapalı kutu yavrular.... Biz iyi olucaz onlar daha iyi olucak yarın ola hayrola göreceksin boşuna stres yapmaKızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 2li tarama testinde ense kalınlığımız 1.3 mm çıktı. Kan sonucunda da papp-a değeri 3.95 yazıyor. Referans aralığı 0.2 ile 3.5 arası. Aşağıda da H yüksek değer L düşük değer P panik değer yazıyor. Benim değerimin yanında da H yazıyor. Korktum açıkçası bilen varsa yorumlayabilir mi. Beta hcg de 31.2 çıktı.
Bencede erkek tatlımİçime erkekmiş gibi doğdu canım. Hayırlı olsun sağlıklı gelsin inşallah bıcırık ❤
Aynen canım haklısın detaylı ultrasondan başka bir test yaptırmam bir daha da.. Yaşadığım stres daha çok bebeğe zarar veriyo valla.. İnş dediğin gibidir bir sorun çıkmaz yarın doktorda gayet normal der inşallah..stres yapma canım düşüklüğü down isaret eder yüksekliği ise başka şeyi ama bu tek başına yorumlanan bişey değil bu kombin bi test tek başına ne kan ne ense ne burun nede hiç bişey ifade etmez... Kii seninki çok yüksek değil dediğin gibi gebelikle artan bi hormon seninki kötü değil için rahat olsun... Boşuna demiyoruz ikili test stres test diye  yavrularımız Allaha emanet.. Kapalı kutu yavrular.... Biz iyi olucaz onlar daha iyi olucak yarın ola hayrola göreceksin boşuna stres yapma
kaç kilosun??Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 2li tarama testinde ense kalınlığımız 1.3 mm çıktı. Kan sonucunda da papp-a değeri 3.95 yazıyor. Referans aralığı 0.2 ile 3.5 arası. Aşağıda da H yüksek değer L düşük değer P panik değer yazıyor. Benim değerimin yanında da H yazıyor. Korktum açıkçası bilen varsa yorumlayabilir mi. Beta hcg de 31.2 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?