- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.381
Bana başından beri enox verdiler. Bende mi acaba tuhaflık diyordum hep zor batıyor iğne. Göbeğim her tarafı kan oturmuş vaziyette. Acımadan batirabildigim çok az oldu şimdiye kadar.Evet canim kullanma talimatını da okudum Dünkü tecrübeden sonra bugün enox.a dokunamadım Doktor, sağlık ocağı ve bir sürü eczanede arasında mekik dokuduk bugün Raporu iptal ettirip 90 günden 15 güne düşürttük Bu seferlik parasini ödeyerek aldık artık clexane
Clexsane neden kullanmıyorsun. Ben oksapar da kullandım fakat clexsane en iyisi hemen batıyor ve çok yakmıyorBana başından beri enox verdiler. Bende mi acaba tuhaflık diyordum hep zor batıyor iğne. Göbeğim her tarafı kan oturmuş vaziyette. Acımadan batirabildigim çok az oldu şimdiye kadar.
çok çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun geçer yakında benimde ilkbaslarda oldu 2 tane serum iyi geldiTansiyonum düşüyor, halsizim. Bulantilarim fena durumda. Mesajlariniza göz gezdiriyorum yattigim yerden.
Kan ilaci kullaniyorsan o ilacin tadi olabilir mi?Bir suredir agzimda kötü bi tat varki geçmiyor surekli fircaliyorum ama faydasi yok. Sizlerdede oluyormu cok rahatsiz ediyor beni varmi bi çözüm
Bende 2 gun oldu gecti... haftasonu yemek yedigim an yemegin tadini aliyorum yemekten kalkinca sanki acimtirak degisik bir tat kaliyodu dilimin arka kisminda ama bugun iyiyim berbat bi durumduBir suredir agzimda kötü bi tat varki geçmiyor surekli fircaliyorum ama faydasi yok. Sizlerdede oluyormu cok rahatsiz ediyor beni varmi bi çözüm
Yok canim hic ilac kullanmiyorumKan ilaci kullaniyorsan o ilacin tadi olabilir mi?
Evet gercekten berbat. 12. Haftaya gelmissiniz 12de belirtiler biter derler gectimi sizin bulanti vs durumlariBende 2 gun oldu gecti... haftasonu yemek yedigim an yemegin tadini aliyorum yemekten kalkinca sanki acimtirak degisik bir tat kaliyodu dilimin arka kisminda ama bugun iyiyim berbat bi durumdu
Tek değilsin canım o istek bendede oluyor. Hamile olmadan önce bu kadar yoktu. Şimdi sanki inadına hep daha fazla bi istekle oluyor. Bi taraftan korkuyorum i taraftanda kendime engel olamıyorum. Ama uzunlamasına gerinmiyorum yani eller yukarı olarak.Kızlar kaç gündür takip edemiyorum
Aranızda benim gibi bacaklarında gerinme isteği olan varmı hatta her gece bir iki defa ani bir gerilim yaşıyorum bacaklarımdan karnıma doğru çok korkuyorum ama sanırım bu anormal şeyi yaşayan tek kişiyim
Bende rapor çıkarttım ücretsiz alıyorum. Fakat 2 taneden fazla vermediler. Sen gene yazdırırken 3 kutu yazdır.Iğne için rapor çıkaranlar iğneyi ücretsiz mi alıyor yoksa yüzde 20 sini mi ödüyor yine?
Bana birak demedi. Once sadece folik asit kullaniyordum. Doktor kan ilaci verdi baktim kan ilacinin icinde gunluk almM gereken folik asit miktari da var. Onceki folik asidi kafama gore biraktim. Gecen hafta doktor bir de vitamin ilaci yazdi. Baktim vitamin ilacinin icinde de folik asit var. İkisini beraber kullanirsam cok fazla folik asit alacagimi dusundum ki bu aralar birakmam lazim. Doktorda bir sey demiyor. Ben de bir gun demir ilacini bir gun vitamin ilacini kullaniyorum.Kizlar ikili testten sonra folik asidi birakan var mi? Dokturunuz birsey dedi mi bununla ilgili? Bana biraktirdi ama baska bir hap da onermedi.
Tek değilsin. Bendede var geceleri uyanıyorum bacaklarimdaki huzursuzluktan iyice bir gerinsem esnesem rahat edecem ama korkumdan yapamiyorumKızlar kaç gündür takip edemiyorum
Aranızda benim gibi bacaklarında gerinme isteği olan varmı hatta her gece bir iki defa ani bir gerilim yaşıyorum bacaklarımdan karnıma doğru çok korkuyorum ama sanırım bu anormal şeyi yaşayan tek kişiyim
Amin cumlemize insallah canimAllah razi olsun canim arastiracagim laboratuarlari. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Bu şekilde olduğunu bilmiyordum. . Hepsi de aynıdır sandım. Son gidişinde doktorum clexsane yazmış. Yok diye enox verdiler. Bakalım elimdeki igneler bitsin ondan sonra bakarımClexsane neden kullanmıyorsun. Ben oksapar da kullandım fakat clexsane en iyisi hemen batıyor ve çok yakmıyor
ben cokdn birakdim canim.10haftadan sonra pek bir onemi yokmus.vitamin ilacina baslatti bu hafta.icerisinde kalsiyum .omega 3 ve vitaminıer varKizlar ikili testten sonra folik asidi birakan var mi? Dokturunuz birsey dedi mi bununla ilgili? Bana biraktirdi ama baska bir hap da onermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?