2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana başından beri enox verdiler. Bende mi acaba tuhaflık diyordum hep zor batıyor iğne. Göbeğim her tarafı kan oturmuş vaziyette. Acımadan batirabildigim çok az oldu şimdiye kadar.

Bana başından beri enox verdiler. Bende mi acaba tuhaflık diyordum hep zor batıyor iğne. Göbeğim her tarafı kan oturmuş vaziyette. Acımadan batirabildigim çok az oldu şimdiye kadar.
Clexsane neden kullanmıyorsun. Ben oksapar da kullandım fakat clexsane en iyisi hemen batıyor ve çok yakmıyor

Yine kafamda deli sorular. Hakikaten sorsam deli dersiniz. Bazen kendime gercekten gicik oluyorum. Allahim sag salim dogumlar nasip etsin ya. Bu hamilelik kafasi beni delirtiyor

Bir suredir agzimda kötü bi tat varki geçmiyor surekli fircaliyorum ama faydasi yok. Sizlerdede oluyormu cok rahatsiz ediyor beni varmi bi çözüm
Bende 2 gun oldu gecti... haftasonu yemek yedigim an yemegin tadini aliyorum yemekten kalkinca sanki acimtirak degisik bir tat kaliyodu dilimin arka kisminda ama bugun iyiyim berbat bi durumdu

Bende 2 gun oldu gecti... haftasonu yemek yedigim an yemegin tadini aliyorum yemekten kalkinca sanki acimtirak degisik bir tat kaliyodu dilimin arka kisminda ama bugun iyiyim berbat bi durumdu
Evet gercekten berbat. 12. Haftaya gelmissiniz 12de belirtiler biter derler gectimi sizin bulanti vs durumlari

Kızlar kaç gündür takip edemiyorum
Aranızda benim gibi bacaklarında gerinme isteği olan varmı hatta her gece bir iki defa ani bir gerilim yaşıyorum bacaklarımdan karnıma doğru çok korkuyorum ama sanırım bu anormal şeyi yaşayan tek kişiyim

Reactions: tmz
Kizlar ikili testten sonra folik asidi birakan var mi? Dokturunuz birsey dedi mi bununla ilgili? Bana biraktirdi ama baska bir hap da onermedi.

Tek değilsin canım o istek bendede oluyor. Hamile olmadan önce bu kadar yoktu. Şimdi sanki inadına hep daha fazla bi istekle oluyor. Bi taraftan korkuyorum i taraftanda kendime engel olamıyorum. Ama uzunlamasına gerinmiyorum yani eller yukarı olarak.

Kizlar ikili testten sonra folik asidi birakan var mi? Dokturunuz birsey dedi mi bununla ilgili? Bana biraktirdi ama baska bir hap da onermedi.
Bana birak demedi. Once sadece folik asit kullaniyordum. Doktor kan ilaci verdi baktim kan ilacinin icinde gunluk almM gereken folik asit miktari da var. Onceki folik asidi kafama gore biraktim. Gecen hafta doktor bir de vitamin ilaci yazdi. Baktim vitamin ilacinin icinde de folik asit var. İkisini beraber kullanirsam cok fazla folik asit alacagimi dusundum ki bu aralar birakmam lazim. Doktorda bir sey demiyor. Ben de bir gun demir ilacini bir gun vitamin ilacini kullaniyorum.

Tek değilsin. Bendede var geceleri uyanıyorum bacaklarimdaki huzursuzluktan iyice bir gerinsem esnesem rahat edecem ama korkumdan yapamiyorum

Clexsane neden kullanmıyorsun. Ben oksapar da kullandım fakat clexsane en iyisi hemen batıyor ve çok yakmıyor
Bu şekilde olduğunu bilmiyordum. . Hepsi de aynıdır sandım. Son gidişinde doktorum clexsane yazmış. Yok diye enox verdiler. Bakalım elimdeki igneler bitsin ondan sonra bakarım

Günaydın hanımlar. Dün gece peceteye çok açık pembe leke geldi.dikkat etmesem belki görmezdim. Gecede adet agrisi gibi ağrım oldu. Doktora gitsem iki gün sonra kendi doktoruma randevum var. Üst üste ultrasona girmekte istemiyorum. Dün akşam salataya ilk kez maydonoz koydum sonra nar yedim bundan mı olmuştur transfer sonrası hiç yememistim. Korktum yaaaa

ben cokdn birakdim canim.10haftadan sonra pek bir onemi yokmus.vitamin ilacina baslatti bu hafta.icerisinde kalsiyum .omega 3 ve vitaminıer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…