- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.421
çok teşekkür ederim, hiç bilgim olmayan bi konu burda 11+ larda yapanları görünce acaba geç mi dediydim
Ben 12+5tte oldum 13+6 ya kadar yolu var bildigim kadariylakızlar ikili test zamanı 12+4 olcam ben
geç değil değil mi?
Aa ben de rapor çıkarttım yeni, katkı payından muaf yazıyor ama eczanede yüzde 20 sini ödeyeceksin karşılamıyor dediler.Bende rapor çıkarttım ücretsiz alıyorum. Fakat 2 taneden fazla vermediler. Sen gene yazdırırken 3 kutu yazdır.
İçini ferah tut canım kötü düşünme. Benim de 3 gün ilerde bugün ultrason çektirdim ama bişey demedi doktor.Merhaba kizlar, sat'a gore 10+1 ama ultrasonda bugun 10+6 cikti. Sadece ense kalinligi bu haftaya gore normalden cok yuksek dedi ve beni baska hastaneye sevk ettiBirazdan gidecez insallah bi sorun cikmaz. Varmi bu durumu yasayan acaba?
İçini ferah tut canım kötü düşünme. Benim de 3 gün ilerde bugün ultrason çektirdim ama bişey demedi doktor.
Devlet hastanesine mi gittin canım? Ben hem devlette hem özelde kontrole gidiyorum. Riskli konularda özel hastanelere biraz daha güveniyorum. Bakan doktor da tecrübesiz olabiliyor.Sagol canim zaten gunu normalden buyuk olmasi sorun degil sadece ense kalinligi normalde 11. haftadan sonra olcerler bende hemen dikkat cektigi icin cok kalin dedi. Insallah ilerde kalinligi duser.
Devlet hastanesine mi gittin canım? Ben hem devlette hem özelde kontrole gidiyorum. Riskli konularda özel hastanelere biraz daha güveniyorum. Bakan doktor da tecrübesiz olabiliyor.
Clexsane bi ara yoktu şimdi var gene bakarsın bitinceBu şekilde olduğunu bilmiyordum. . Hepsi de aynıdır sandım. Son gidişinde doktorum clexsane yazmış. Yok diye enox verdiler. Bakalım elimdeki igneler bitsin ondan sonra bakarım
Aa ben de rapor çıkarttım yeni, katkı payından muaf yazıyor ama eczanede yüzde 20 sini ödeyeceksin karşılamıyor dediler.
Hmm bende bi baktırayım o halde ben normal sanıyordum.Magnezyum verdi dr canım
Devlet hastanesine mi gittin canım? Ben hem devlette hem özelde kontrole gidiyorum. Riskli konularda özel hastanelere biraz daha güveniyorum. Bakan doktor da tecrübesiz olabiliyor.
Olmaz bir problem. Saniyelik bir gecis olacak xray den. Ondan gecmeden havaalanina almazlar. Ayakkabi toka kupe yuzuk uzerinde otme ihtimali olan ne varsa cikar ki tekrar gecmeni istemesinlerz isterlersw belgeni goster gecmek istemiyorum siz arayin falan dersin. Ama bir problem olmaz. Gercek bir problem yaratsa hamileler icin ayri bir sistem olustururlardi.İyi akşamlar kızlar
Sizlere birkaç sorum olacak; gebelikte uçak yolculuğu tehlikeli olur mu? Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan var mı? Xray’lar problem olur mu? Doktoruma sordum tatile gideceğim zaman 14 haftalık hamile olcam bi sıkıntı olmaz dedi her ihtimale karşı hamile olduğumu gösteren raporda verdi ama yine de sizlere de bi sormak istedim...
Canını sıkma bol dua et canım hayırlı haberler al inşallah bende devlete gittiğimde 11 di ama ölcüm yapmadı doktor yanıltıcı olabilir diye biraz daha bekle demiştiMerhaba kizlar, sat'a gore 10+1 ama ultrasonda bugun 10+6 cikti. Sadece ense kalinligi bu haftaya gore normalden cok yuksek dedi ve beni baska hastaneye sevk ettiBirazdan gidecez insallah bi sorun cikmaz. Varmi bu durumu yasayan acaba?
Canını sıkma bol dua et canım hayırlı haberler al inşallah bende devlete gittiğimde 11 di ama ölcüm yapmadı doktor yanıltıcı olabilir diye biraz daha bekle demişti
Sorarsa söylersin gittiğini canım sonuçta hakkımız. Ben tahlilleri devlette yaptırıp özelde kontrole gidiyorum canım. Gitmişken de bebişin resmini alıyorum güzel oluyor:) Hamilelik boyunca 4-5 kere bile gitsen yeter canım. En azından 2. bir fikir oluyorCanım ben de ozele gidiyorum ama devlete de giymek istiyorum Randevu zamanlarını nasıl ayarliyorsun ve doktorlarına ben diğer hastaneye de gidiyorum diyor musun? İyi oluyor mu iki yere birden gitmek ve ultrasona daha sık girmiş olmaz mıyız o zaman?
benim de bazen öyle akıntım oluyo ama hep önemsiz gibi geldi banaKızlar merhaba. Dün doktora gittim. Kokusuz renksiz su gibi akıntım vardı 2 gündür. Dr örnek alıp labaratuara gönderdi ve sonucuna görede İnfex 200 mg antibiotik yazdı. Günde 2 defa kullan dedi. Prospektüsünü okudum ilacın, gebelikte kullanımı önerilmez diyor ama kadın doğum uzmanım yazdı ilacı. Ne yapayım bilemedim Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?