2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlar selam bir şey soracağım. vajinam da baskı hissediyorum sizde var mı öyle bir şey sanki böyle dışarı çıkmaya çalışan bir şey varmış gibi özellikle akşamları oluyor uzanınca otururken yürürken çok net hissediyorum. doktor randevuma da 4 gün var.

Merhaba kizlar, sat'a gore 10+1 ama ultrasonda bugun 10+6 cikti. Sadece ense kalinligi bu haftaya gore normalden cok yuksek dedi ve beni baska hastaneye sevk etti Birazdan gidecez insallah bi sorun cikmaz. Varmi bu durumu yasayan acaba?

Bende rapor çıkarttım ücretsiz alıyorum. Fakat 2 taneden fazla vermediler. Sen gene yazdırırken 3 kutu yazdır.
Aa ben de rapor çıkarttım yeni, katkı payından muaf yazıyor ama eczanede yüzde 20 sini ödeyeceksin karşılamıyor dediler.

Merhaba kizlar, sat'a gore 10+1 ama ultrasonda bugun 10+6 cikti. Sadece ense kalinligi bu haftaya gore normalden cok yuksek dedi ve beni baska hastaneye sevk etti Birazdan gidecez insallah bi sorun cikmaz. Varmi bu durumu yasayan acaba?
İçini ferah tut canım kötü düşünme. Benim de 3 gün ilerde bugün ultrason çektirdim ama bişey demedi doktor.

İçini ferah tut canım kötü düşünme. Benim de 3 gün ilerde bugün ultrason çektirdim ama bişey demedi doktor.

Sagol canim zaten gunu normalden buyuk olmasi sorun degil sadece ense kalinligi normalde 11. haftadan sonra olcerler bende hemen dikkat cektigi icin cok kalin dedi. Insallah ilerde kalinligi duser.

Sagol canim zaten gunu normalden buyuk olmasi sorun degil sadece ense kalinligi normalde 11. haftadan sonra olcerler bende hemen dikkat cektigi icin cok kalin dedi. Insallah ilerde kalinligi duser.
Devlet hastanesine mi gittin canım? Ben hem devlette hem özelde kontrole gidiyorum. Riskli konularda özel hastanelere biraz daha güveniyorum. Bakan doktor da tecrübesiz olabiliyor.

Devlet hastanesine mi gittin canım? Ben hem devlette hem özelde kontrole gidiyorum. Riskli konularda özel hastanelere biraz daha güveniyorum. Bakan doktor da tecrübesiz olabiliyor.

Evet devlete gidiyorum canim doktordan cok memnunum ama cihazlar eski olabiliyor zaten sevk raporunda cihaz yetersizliginden bide diger tarafta arastirilmasini istedi.

Canım ben de ozele gidiyorum ama devlete de giymek istiyorum Randevu zamanlarını nasıl ayarliyorsun ve doktorlarına ben diğer hastaneye de gidiyorum diyor musun? İyi oluyor mu iki yere birden gitmek ve ultrasona daha sık girmiş olmaz mıyız o zaman?

Olmaz bir problem. Saniyelik bir gecis olacak xray den. Ondan gecmeden havaalanina almazlar. Ayakkabi toka kupe yuzuk uzerinde otme ihtimali olan ne varsa cikar ki tekrar gecmeni istemesinlerz isterlersw belgeni goster gecmek istemiyorum siz arayin falan dersin. Ama bir problem olmaz. Gercek bir problem yaratsa hamileler icin ayri bir sistem olustururlardi.

Canını sıkma bol dua et canım hayırlı haberler al inşallah bende devlete gittiğimde 11 di ama ölcüm yapmadı doktor yanıltıcı olabilir diye biraz daha bekle demişti

Canını sıkma bol dua et canım hayırlı haberler al inşallah bende devlete gittiğimde 11 di ama ölcüm yapmadı doktor yanıltıcı olabilir diye biraz daha bekle demişti

Insallah canim normalde zaten olculmuyor bu haftada ama ultrasonda net bi sekilde belli olunca olcme geregi duydu.

Sorarsa söylersin gittiğini canım sonuçta hakkımız. Ben tahlilleri devlette yaptırıp özelde kontrole gidiyorum canım. Gitmişken de bebişin resmini alıyorum güzel oluyor:) Hamilelik boyunca 4-5 kere bile gitsen yeter canım. En azından 2. bir fikir oluyor

Kızlar merhaba. Dün doktora gittim. Kokusuz renksiz su gibi akıntım vardı 2 gündür. Dr örnek alıp labaratuara gönderdi ve sonucuna görede İnfex 200 mg antibiotik yazdı. Günde 2 defa kullan dedi. Prospektüsünü okudum ilacın, gebelikte kullanımı önerilmez diyor ama kadın doğum uzmanım yazdı ilacı. Ne yapayım bilemedim Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?

benim de bazen öyle akıntım oluyo ama hep önemsiz gibi geldi bana
şimdi bunu da mı kafama taksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…