- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.341
Aa neden acaba? Bir aciklama yapti mi?
Tamam canım sağolBana 10 gün sonra demişlerdi on günden önce aramıştım çıkmıştı
Kızım olsaydı bende ahsen düşünüyordum ilk kızımın adı da asel:)ama dr erkek tahmininde bulundu erkek için net isim belirlemedik henüz ama aklımızda rüzgar varArkadaşlar bebişlerinizin isimlerini ne düşünüyorsunuz:) Ben kızım olursa ahsen koymayı düşünüyorum ama kaynanama bi türlü söyletemedik zor isim diyor:)
Iki cesit uyusmazlik var okudugum kadariyla.Ne kan alımı ne düşük ne kürtaj öncesinde hiçbirşey yaşamadım ama perde astım bi kaç gün önce ve bi iki damla kanamam oldu sonrasında uyarılmış olabilir diye düşündük 3 doktorda aynısını dedi yarın başka hastaneye gidicem orda da anlatacam durumu
Paylasmak isterseniz Kacta kac riskleriniz? Doktorum 100 de 1 ve uzeri olmadigi surece risk saymiyiruz dedi.az once doktordan geldim ve 2 linin sonucunu aldim cok dusukde olsa risk var dedi hayirlisi bakalim 9 ay sonra insallah saglikli bi evladim olcagina inaniyorum nt si crl si normaldi kan tahliline gore cok az dedi risk
Günaydın canım aynen senin gibiyim ben se hep yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi. Akşam 8de uyuklamaya başlıyorum sabah da hiç uyumamis gibi uyaniyorum. Tabi çalışınca da zor oluyor.herkese günaydın arkadaşlar..Haftaya kimler yorgun başladı..11. haftadayım hala çok halsizim
Kesinlikle..Çalışan anneler için çok zor...Hatta benim yüzüm bile çöktü diyebilirimm..Ama her şeye değer:)Aynen bende 8 de yattigim bile oluyor sabahta 6 da uyanmak zorundayim. 10 saat uyku fazlasiyla yetmesi lazim ama bana yetmiyor :)
Ahsen ismini bende çok seviyorumKızım olsaydı bende ahsen düşünüyordum ilk kızımın adı da asel:)ama dr erkek tahmininde bulundu erkek için net isim belirlemedik henüz ama aklımızda rüzgar var
PAPP-A -0,642 duzeltilmis-0,54Paylasmak isterseniz Kacta kac riskleriniz? Doktorum 100 de 1 ve uzeri olmadigi surece risk saymiyiruz dedi.
Mantikli ama kolay birsekilde ogrenilebiliyorsa diye merak etmistim kan testi gibi birseyle sadece. Tshin yuksek oldugunu kan testim sonucunda ogrenmem gibi. Ama belki de o kadar kolay ogrenilemiyor ki gereksiz yere test yaptirmamizi ya da evhamlanmamizi istemiyorlar. Cok sagol mesajin icin.Boyle internette okuyup okuyup gitmemizi istemiyorlar sanirim. Neden oyle dusunuyorsun, daha once dusugun mu var (yok) filan sordu. Sonra Boyle seyleri okuyup bosuna kendini uzme ( bizi de mesgul etme)ye getirdi.
Kızım olursa Feride olsun istiyorum ismi biricik eşsiz demek, erkek için hiç düşünmedik henüzArkadaşlar bebişlerinizin isimlerini ne düşünüyorsunuz:) Ben kızım olursa ahsen koymayı düşünüyorum ama kaynanama bi türlü söyletemedik zor isim diyor:)
Ohh çok ozendim valla beni oğlum uyutmuyorAynen bende 8 de yattigim bile oluyor sabahta 6 da uyanmak zorundayim. 10 saat uyku fazlasiyla yetmesi lazim ama bana yetmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?