2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
leke devam ederse gidebilirsin .ama bence onemli birsey yoktyr.ben neredeyse hergun nar yerim.salataya koyulan cok az maydanozlada birsry olacagini sanmiyorum

Esneme gerinme hepimizde var hatta bacaklarım yanıyor hiç bişey giymeden yatıyırum varisler oluştu bu varislerden kurtulmak için ne yapmalıyız bilen varmı

leke devam ederse gidebilirsin .ama bence onemli birsey yoktyr.ben neredeyse hergun nar yerim.salataya koyulan cok az maydanozlada birsry olacagini sanmiyorum
Teşekkür ederim su anda hiç bişey yok ama inşallah tekrar etmez. İlk kez yedim ona bağlamıştım. 9 ay boyunca devam edecek sanırım bu stres. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip kısmet inşaallah

Günaydın geçmiş olsun canım Dr görüş en iyisi mümkünse bol bol dinlen doktora gidene kadar inşallah önlemli birşey yoktur

Kizlar ikili testten sonra folik asidi birakan var mi? Dokturunuz birsey dedi mi bununla ilgili? Bana biraktirdi ama baska bir hap da onermedi.

12.haftada bırakıp demir hapına başlayacağım

Bende rapor çıkarttım ücretsiz alıyorum. Fakat 2 taneden fazla vermediler. Sen gene yazdırırken 3 kutu yazdır.

Canım ben de rapor çıkarttım ama parasini da alıyorlar ya nasıl oluyor bu iş anlamadım bak şimdi

kızlar bir sorum olacaktı progestan hapını aile hekimleri yazabiliyor mu

Evet yazabilir canım

x ray den gecmeyebilirsin

hiye insallah canim hepimiz saglicakla kavusalim minnakıarimiza.ilk gebelik bambaska) benim 2 .ilk kez oldugu gibi pimpirikıi ve heyecanli drgilim daha sakinim)

Yoook ben hiç para ödemiyorum 1 yıllık rapor çıkardı doktorum 6 şar kutu yazdırıyorum 1 lira ödemiyosun rapor olunca

Evet gercekten berbat. 12. Haftaya gelmissiniz 12de belirtiler biter derler gectimi sizin bulanti vs durumlari
Benim cok bulantim olmadi 8. Hafta gibi biraz kokulara hassaslastim aksamlari bulantim oldu. Onun disinda bulanti yasamadim. Simdide karnim acikirsa cok bulaniyo hic ac kalamiyorum :/. Birde o kdr coknuykum oluyoki her dakika yatip uyuyorum. Aksamda bulantim baslar baslamaz gidip uyyorum.

ilk gebeliğimde kahverengi lekenlenmem olmuştu yorumlarda düşük olabileceği yazıyordu ağlayarak doktor koşmuştum neyseki korkacak birşey değil. ikinci gebeliğim Şimdide hafif lekenlenmem var progestronu fitil olarak geceleri koyuyorum neden akıntı oluyor diye sorduğumda benim eşeyi öndeymiş zamanla yukarı çıkacak dedi damardaki hafif çatlaktan gelen kan imiş ,ama kanama artarsa doktora gitmelisin

Teşekkür ederim şimdilik bişey yok ama inşallah tekrarda etmez

Geç değil 13+6 ya kadar yapılabiliyor bildiğim kadarıyla ben 13+4 üm yarın gideceğim 14 üncü hafta dolduktan sonra yapılmıyor diye biliyorum.
çok teşekkür ederim, hiç bilgim olmayan bi konu burda 11+ larda yapanları görünce acaba geç mi dediydim

Magnezyum verdi dr canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…