2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
BİRDE İKİLİ TEST İÇİN AÇ TOK DURUMU FARKEDİYOMU BEN UNUTMUSUM HERSEYİ
Ben daha bugün yaptırdım testimi. İkili test için aç olmana gerek yok. Sadece ultrasonla bakıyorlar ve kan veriyosun o kadar. Kan sonucu da 10 gün sonra çıkıyor.

Benim 2 düşüğüm oldu bu yüzden şimdi iğne ve ilaç kullanıyorum. Doktora gittiğinde kanına baktir yoğunluğunu kan tahlilinden görüyorlar anlat sen bakarlar. Normalde genetik test yapılıp bakıyorlar ama o da 2 düşükten önce değil.

Ben daha bugün yaptırdım testimi. İkili test için aç olmana gerek yok. Sadece ultrasonla bakıyorlar ve kan veriyosun o kadar. Kan sonucu da 10 gün sonra çıkıyor.
temiz sonuclar al inşallah tamam

tüm gün izin almayı gerektiren bi durummu acaba diye merak ettimde teşekkürler

Reactions: tmz
Canım bende enox kullanıyorum.. ben kendim atmıyorum eşim atıyor ama öyle zorlanıyoruz batirmakta..tabi clexan kullanmadım kiyaslayamam.. ama iğne kendini geri çekiyor yaylı olduğundan.. kullanma talimatını okudunmu..

Bildiğim kadarıyla bir test var..doktoruna bir sor mutlaka..benim doktorum riskli gebelik olduğu için tedbiren yazıyorum.. keşke denemek için dedi..bir çok doktor bunu düşünmüyor,maalesef kayıptan sonra öğreniliyor.. ihmal etme..

Iğne için rapor çıkaranlar iğneyi ücretsiz mi alıyor yoksa yüzde 20 sini mi ödüyor yine?

Iğne için rapor çıkaranlar iğneyi ücretsiz mi alıyor yoksa yüzde 20 sini mi ödüyor yine?

Ücretsiz sanmıştım ama odeniyormus yüzdesi Ucretsiz olmasi için Allah korusun sürekli ve kalıcı hastalığın olmasi gerekiyormuş Bize yazılan rapor sadece birkaç kutu almayi kolaylaştıracak bir rapormus

Evet canim kullanma talimatını da okudum Dünkü tecrübeden sonra bugün enox.a dokunamadım Doktor, sağlık ocağı ve bir sürü eczanede arasında mekik dokuduk bugün Raporu iptal ettirip 90 günden 15 güne düşürttük Bu seferlik parasini ödeyerek aldık artık clexane

Ben de ücretsiz sanıyordum, eczanede para isteyince şaşırdım. Teşekkür ederim cevabınız için :)

Sonuclariniz kotu degil, risk biraz yuksek cikmis ama Aman Aman yuksek degil. Eger tup bebekse ya da kanamaniz olmussa bazi kan degerleri zaten farkli cikabilirmis. O durumda bu test sizi zaten iyi tahmin etmezmis. Hem 211 de 1 biraz yuksek risk ama yine de 100 de 1 den az.
Kan testi icin Duzeltilmis degerleri 1 e yakin olmali. Papp a 0.5 den buyuk olmali diye okudum. Herhalde rakamlarinizi bu papp a yukseltmis. Yoksa Ense boslugu olcusu normal. Bunlar bir de olasilik.sizinle ayni degerlerdeki 211 anneden 210 tanesi Nur topu gibi cocuk dogurmus.

Eger tup bebekse, esinizle genetik olarak yakinsaniz (ayni koydenseniz) filan isterseniz 14 hafta icindeyseniz kan testinin tekrarlanmasini filan isteyebilirsiniz. Eger bunun icin uzulecekseniz ya da kafaniza takacaksaniz yurtdisina kan gonderip genetik test isteyebilirsiniz. %100e yakin dogrulukla var yok diyor. Bebege hic zarari yok ama pahali. Eger maddi durumunuz yoksa amniyosentez isteyebilirsiniz ama bebege zarar verme ihtimali var ve bence sizin degerlerinize gore gerek yok.

Siz rahat olun hic uzulmeyin doktorunuzun onerisini dinleyin. Umarim saglikli rahat bir gebeliginiz olur, bebeginizi da saglikli sekilde kucaginiza alirsiniz

Cok tesekkur ederim Doktoruma danisacagim.

tup bebek deil cnm normal oldu kanama falanda olmadi esimlede kan uyusmazligi var belki buda etken olabilir zaten bu degerlerin kesinligi yok o yuzden moralimi bozmadim hic eminimki saglikli diye dusunuyrm nt si yuksek ciksaydi tmm var bi sorun derdim ama nt iyi bakalim dogunca gorcez insallah doktor fakulteye git dedi ama dusunmuyorum dediniz gibi amniyosentez riskli yaptirmam yani guzel dileklerin icin tsk ederim risk dusuk dedigi icinde biraz rahatim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…