- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.441
Ben yazacaktım şimdi. Günde beş kez diş fırçalanır mıBir suredir agzimda kötü bi tat varki geçmiyor surekli fircaliyorum ama faydasi yok. Sizlerdede oluyormu cok rahatsiz ediyor beni varmi bi çözüm
Geçmiş olsun canım devamı gelmez inşallah sen doktoruna yine de yaz bence.Teşekkür ederim su anda hiç bişey yok ama inşallah tekrar etmez. İlk kez yedim ona bağlamıştım. 9 ay boyunca devam edecek sanırım bu stres. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip kısmet inşaallah
Hayırlı olsun aklında kız varsa zamanla benimsersin :))Nedense %90 kız bekliyordum dr erkek dedi şoktayım sağlıklı olsun da ama resmen bebeğime yabancı hissettim kendimi
Maydonozu kaynatıp suyunu içmek gerekmiş bebeğe zarar edebilmesi için, yoksa günlük tüketimden bişi olmazmış, narın da aralarındaki beyaz zar çok tehlikeliymiş ki onu da tabak tabak yemek gerekiyormuş düşüğe sebep olabilmesi için.. acaba sen kendini mi yordun ki ya da ters bi hareket falan, telaşlanma ondan bişi olmazGünaydın hanımlar. Dün gece peceteye çok açık pembe leke geldi.dikkat etmesem belki görmezdim. Gecede adet agrisi gibi ağrım oldu. Doktora gitsem iki gün sonra kendi doktoruma randevum var. Üst üste ultrasona girmekte istemiyorum. Dün akşam salataya ilk kez maydonoz koydum sonra nar yedim bundan mı olmuştur transfer sonrası hiç yememistim. Korktum yaaaa
Burda okumuştum ama tam hatırlamıyorum kim ne yazmıştı. Tsh 1 'in altında olanlar ilaç kullanıyordu sanki. Doğru mu hatırlıyorum? Benim 0.73 çıkmış. Dahiliye uzmanına görünmem gerekir mi acaba. Hamile kalmadan sağlık ocağındaki tahlilde sınırın biraz üstünde çıkınca endokrin e gitmiştim. O zaman tekrar tahlil yapıldı normaldi ve bir kaç şeye daha bakmıştı. Artık tahlil yaptırmama gerek yok senin yükselmez demişti. Şimdi düşük çıkınca şaşırdım.
Internetten ben de öyle okudum sizin doktorlarınız nasıl bir yöntem izledi, ne dedi onu merak ettim. Çünkü dr olmadığı için sonuçları bugün gösteremedim.Benimde tsh düşük 0,018 di 1 ay önce şuan tahlil yapmadım. Ama dr um 3 aylık dönemde bebek kendi üretmediği için anneden alır düşük olması normal eğer 4 aydan sonra düşükse o zaman yönlendiririm seni dedi. İlk aylar normalmiş yani.
Internetten ben de öyle okudum sizin doktorlarınız nasıl bir yöntem izledi, ne dedi onu merak ettim. Çünkü dr olmadığı için sonuçları bugün gösteremedim.
Canim bi arkadaşa da ense kalın dediler hamileliği zehir ettiler çocuk doğdu ensesi kalin kafa büyük babasına çekmiş ve zeka küpü çocuk moralini bozma hiç illa sorun olacak diye bişey yokSagol canim zaten gunu normalden buyuk olmasi sorun degil sadece ense kalinligi normalde 11. haftadan sonra olcerler bende hemen dikkat cektigi icin cok kalin dedi. Insallah ilerde kalinligi duser.
korkutmak iatenem ama hemen doktora gidinkizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
Ben de benzer bir şikayetten, zinnat 500 mg antibiyotik kullanmıştım üç hafta önce, e coli diye bi mikrop kapmışım, şikayetim geçti, benim ilaçta da ilk üç ay kullanılmaz yazıyordu ama doktor yazdığı için önemsemedimKızlar merhaba. Dün doktora gittim. Kokusuz renksiz su gibi akıntım vardı 2 gündür. Dr örnek alıp labaratuara gönderdi ve sonucuna görede İnfex 200 mg antibiotik yazdı. Günde 2 defa kullan dedi. Prospektüsünü okudum ilacın, gebelikte kullanımı önerilmez diyor ama kadın doğum uzmanım yazdı ilacı. Ne yapayım bilemedim Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
İhmal etme hemen doktora git hatta acilden giriş yap baksınlar. Hem içinde rahatlarkizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
Canim yoruldun mu ya da ağır kaldirdin mi inşallah önemsizdir ama bir doktora git ultrasonla baksın bence bişey yoksa bile yaşadığın stres zararkizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
geçmiş olsun canım benımde gecen hafta oldu hemen gttım doktora korkusu yettı sende oyle yap için rahatlasın çok şükür bebegim iyimiş bazı hamılelıklerde oluyormus stres yapmamaya bak ihmalde etme dinlen bol bolkizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
Benim o şekildeydi. Çok düşüktü 0.003. Şuan 0.67 çıktı. Endokrin uzmanı çok iyi dedi. Bence şuanlık gerek yok tavsiyem bir ay sonra tekrar baktırın. Bana öyle söyledi doktorumBurda okumuştum ama tam hatırlamıyorum kim ne yazmıştı. Tsh 1 'in altında olanlar ilaç kullanıyordu sanki. Doğru mu hatırlıyorum? Benim 0.73 çıkmış. Dahiliye uzmanına görünmem gerekir mi acaba. Hamile kalmadan sağlık ocağındaki tahlilde sınırın biraz üstünde çıkınca endokrin e gitmiştim. O zaman tekrar tahlil yapıldı normaldi ve bir kaç şeye daha bakmıştı. Artık tahlil yaptırmama gerek yok senin yükselmez demişti. Şimdi düşük çıkınca şaşırdım.
Birşey yoktur Allah’ın izniyle ama kırmızı kanama iyi değil. Bence hemen acile gitmelisin canım Allah şifa versin bişey çıkmasın inşallah. Bize de haber verkizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
Lutfen hemen acile gidin. İnsallah onemsiz bir seydir. Bizleri mutlaka haberdar edin.kizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
korkutmak iatenem ama hemen doktora gidin
İhmal etme hemen doktora git hatta acilden giriş yap baksınlar. Hem içinde rahatlar
Canim yoruldun mu ya da ağır kaldirdin mi inşallah önemsizdir ama bir doktora git ultrasonla baksın bence bişey yoksa bile yaşadığın stres zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?