2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sen nerdesn tam

belki sitres olabilir her zamn yaptim ev isleri yaptim ama sabah biraz sitres oldu tabi

kizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir

Merhaba canım inşallah hiç birşey yoktur. Tedbir amaçlı gitmen çok iyi olmuş. Burdan okuduğum kadarıyla sen evde çok stresleniyorsun ondan olmuş olabilir. Ne olursa olsun hiç birşeyi kafaya takma sadece bebeğini düşün. Çağımızda herşeyin her hastalığın başı stresten oluyor. Helede biz hamileler daha çok takıyoruz bazı şeylere. Bebeğinden daha önemli birşey yok şuanda sadece bunu düşün.

doktora geldim kan idrar verdim sonuclardan sonra kadin doguma yonlendircek
Can'ım ya geçmiş olsun.
Çok iyi yapmışsın hemen acile gitmekle.
İnş ciddi bir şey yoktur.
Okuyunca ben bile panikledim bir an. Ama bebiş yer açtığı için olabiliyor bazen böyle kanamalar.
Haber ver mutlaka.

Teşekkür ederim canım hiç yoracak biseyde yapmadm ama inşallah tekrar etmez. Yarın kontrolum var Allah'tan

İnşallah cnm yarın kontrolum var inşallah herşey yolundadır

Kizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin

Eklentiler

• 20171031_192319.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 81
Kizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
Arkadaşım nub ne oluyor nasıl belli oluyor. Ben foto yükleyemiyorum ve çok merak ediyorum.

Arkadaşım nub ne oluyor nasıl belli oluyor. Ben foto yükleyemiyorum ve çok merak ediyorum.
Internette fotograflar var bi cikintisi oluyo bebegin ona gore bi yorum yapiyolar. Bende anlamiyorum. Eger uygulamadan giriyosan foto yukleyemezsin. Arama motoruna kadinlar klubu yaz foruma gir sifreni kullanici adini yaz sonra cevaplanin yaninda dosya yukle var ordan yükle. Bi de boyuta dikkat et baya bi kirpman gerekiyo

Ben kızım diye bağırıyor yavrucukk maşallah Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Ben kızım diye bağırıyor yavrucukk maşallah Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Bencede oyle :)))). Daha kiz diyen cikmadi ama bana. Amin saglikli olsunda. Ikili test sonucu cikicak bi haftaya insallah iyi olur sonucum. Kizlar biaey daha sorucam ense kalinligi 1.3 mm dedi. Ama formda burun kemiginin karsisina var ya da yok yazmamis kafami karistirdi. Bi yorumu olan var mo

Yarın randevum var sorucam tekrardan bu konuyu bakalım. Farklı bişi olursa burda bilgilendirme yaparım.

Benim o şekildeydi. Çok düşüktü 0.003. Şuan 0.67 çıktı. Endokrin uzmanı çok iyi dedi. Bence şuanlık gerek yok tavsiyem bir ay sonra tekrar baktırın. Bana öyle söyledi doktorum

Cevabınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Teşekkür ederim canım

Başka şikayetin var mıydı?
O sıvı akıntı arada bende de oluyo ama başka hiçbir sıkıntım yok
Ben normal diye düşündüm hep ama şimdi endişelendim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…