- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.461
sen nerdesn tamgeçmiş olsun canım benımde gecen hafta oldu hemen gttım doktora korkusu yettı sende oyle yap için rahatlasın çok şükür bebegim iyimiş bazı hamılelıklerde oluyormus stres yapmamaya bak ihmalde etme dinlen bol bol
geçmiş olsun canım benımde gecen hafta oldu hemen gttım doktora korkusu yettı sende oyle yap için rahatlasın çok şükür bebegim iyimiş bazı hamılelıklerde oluyormus stres yapmamaya bak ihmalde etme dinlen bol bol
Birşey yoktur Allah’ın izniyle ama kırmızı kanama iyi değil. Bence hemen acile gitmelisin canım Allah şifa versin bişey çıkmasın inşallah. Bize de haber ver
Lutfen hemen acile gidin. İnsallah onemsiz bir seydir. Bizleri mutlaka haberdar edin.
kizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
Can'ım ya geçmiş olsun.doktora geldim kan idrar verdim sonuclardan sonra kadin doguma yonlendircek
Teşekkür ederim canım hiç yoracak biseyde yapmadm ama inşallah tekrar etmez. Yarın kontrolum var Allah'tanMaydonozu kaynatıp suyunu içmek gerekmiş bebeğe zarar edebilmesi için, yoksa günlük tüketimden bişi olmazmış, narın da aralarındaki beyaz zar çok tehlikeliymiş ki onu da tabak tabak yemek gerekiyormuş düşüğe sebep olabilmesi için.. acaba sen kendini mi yordun ki ya da ters bi hareket falan, telaşlanma ondan bişi olmaz
İnşallah cnm yarın kontrolum var inşallah herşey yolundadırBen yazacaktım şimdi. Günde beş kez diş fırçalanır mıve geçmiyor ya bildiğin ağzım kokuyor nasıl geçecek acaba
Geçmiş olsun canım devamı gelmez inşallah sen doktoruna yine de yaz bence.
Hayırlı olsun aklında kız varsa zamanla benimsersin :))
Canım güzel haberlerini bekliyorum. Öğrenince yaz mutlakahastanedeyim sonuclar bekliyorum sonra kadin dogum yonlendorecekler
Arkadaşım nub ne oluyor nasıl belli oluyor. Ben foto yükleyemiyorum ve çok merak ediyorum.Kizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
Internette fotograflar var bi cikintisi oluyo bebegin ona gore bi yorum yapiyolar. Bende anlamiyorum. Eger uygulamadan giriyosan foto yukleyemezsin. Arama motoruna kadinlar klubu yaz foruma gir sifreni kullanici adini yaz sonra cevaplanin yaninda dosya yukle var ordan yükle. Bi de boyuta dikkat et baya bi kirpman gerekiyoArkadaşım nub ne oluyor nasıl belli oluyor. Ben foto yükleyemiyorum ve çok merak ediyorum.
Ben kızım diye bağırıyor yavrucukk maşallah Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsinKizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
Bencede oyle :)))). Daha kiz diyen cikmadi ama bana. Amin saglikli olsunda. Ikili test sonucu cikicak bi haftaya insallah iyi olur sonucum. Kizlar biaey daha sorucam ense kalinligi 1.3 mm dedi. Ama formda burun kemiginin karsisina var ya da yok yazmamis kafami karistirdi. Bi yorumu olan var moBen kızım diye bağırıyor yavrucukk maşallah Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Yarın randevum var sorucam tekrardan bu konuyu bakalım. Farklı bişi olursa burda bilgilendirme yaparım.
Benim o şekildeydi. Çok düşüktü 0.003. Şuan 0.67 çıktı. Endokrin uzmanı çok iyi dedi. Bence şuanlık gerek yok tavsiyem bir ay sonra tekrar baktırın. Bana öyle söyledi doktorum
Teşekkür ederim canımInternette fotograflar var bi cikintisi oluyo bebegin ona gore bi yorum yapiyolar. Bende anlamiyorum. Eger uygulamadan giriyosan foto yukleyemezsin. Arama motoruna kadinlar klubu yaz foruma gir sifreni kullanici adini yaz sonra cevaplanin yaninda dosya yukle var ordan yükle. Bi de boyuta dikkat et baya bi kirpman gerekiyo
Başka şikayetin var mıydı?Ben de benzer bir şikayetten, zinnat 500 mg antibiyotik kullanmıştım üç hafta önce, e coli diye bi mikrop kapmışım, şikayetim geçti, benim ilaçta da ilk üç ay kullanılmaz yazıyordu ama doktor yazdığı için önemsemedim
Tam belli değil Can'ım ama kız gibiKizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?