2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de vardım canım hatta buraya da yazmıştım bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık toz verdi doktor prospektüsünü okuduğumda hamileler kullanamaz yazıyor ama ben kullandım ve şükür geçti eğer anneyi de bebeği de tehdit eden bi durum varsa yazıyor doktorlar

Ben de vardım canım hatta buraya da yazmıştım bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık toz verdi doktor prospektüsünü okuduğumda hamileler kullanamaz yazıyor ama ben kullandım ve şükür geçti eğer anneyi de bebeği de tehdit eden bi durum varsa yazıyor doktorlar

Başka şikayetin var mıydı?
O sıvı akıntı arada bende de oluyo ama başka hiçbir sıkıntım yok
Ben normal diye düşündüm hep ama şimdi endişelendim bak
İdrarım kötü kokuyordu kuzum, koku hassasiyeti sandım, idrar kültürü aldılar sonra sonuç e koli diye bi bakteri çıktı işte, koli basili de diyorlar. Şimdi koku kalmadı akıntım da öyle yoğun degil

Kizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
Ben de kıza benzettim hayırlısı olsun tabi :)

Sukur iyiyim kan ve idrar sonucunda cok az idrar enfeksiyon cikti kanama bundan olamaz deyip kadin dogum servis sevk etti. bebegim suanlik iyi progetan sabah aksam icip pek is yapma bol su ic dedi. Sikinti kafama cok takan biri degilim ama bazen laf anlamayan insanlar olunca zor oluyor tabi.

İyi akşamlar kızlar bugün benim de ikili test ve ayrıntılı ultrason kontrolüm vardı. Kan sonuçları cumaya çıkacakmış ama ultrason bulguları gayet normal,organları yerli yerinde baya bayaaa birsürü şeye baktı perinatolog teknoloji çok gelişmiş kızımda bir ense kalınlığı bakıp yollamışlardı. Aşağıya bir de resmini ekleyeyim de bi nub yorumu da bana yapın bakalım içiniZden geçeni merak ediyorum çok,doktor cinsiyetle ilgili en ufak birşey söylemedi konusu bile geçmedi ben de soramadım hiç

Eklentiler

• IMG_1407.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 96

Nedenini bende anlayamadim. Taniya abartus yazdi. Progestan baslatti. Sabah aksam kullancakmisim bok bol dinlencekmisim.bol su iccekmisim

Canim geçmiş olsun Allah sağlık versin bebeğine de sana da. Kendine dikkat et.

Canım çok geçmiş olsun, progestanla toparlarsın hiç merak etme. oluyor arada böyle talihsizlikler maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…