- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.481
Ben de vardım canım hatta buraya da yazmıştım bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık toz verdi doktor prospektüsünü okuduğumda hamileler kullanamaz yazıyor ama ben kullandım ve şükür geçti eğer anneyi de bebeği de tehdit eden bi durum varsa yazıyor doktorlarKızlar merhaba. Dün doktora gittim. Kokusuz renksiz su gibi akıntım vardı 2 gündür. Dr örnek alıp labaratuara gönderdi ve sonucuna görede İnfex 200 mg antibiotik yazdı. Günde 2 defa kullan dedi. Prospektüsünü okudum ilacın, gebelikte kullanımı önerilmez diyor ama kadın doğum uzmanım yazdı ilacı. Ne yapayım bilemedim Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
Ben de vardım canım hatta buraya da yazmıştım bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık toz verdi doktor prospektüsünü okuduğumda hamileler kullanamaz yazıyor ama ben kullandım ve şükür geçti eğer anneyi de bebeği de tehdit eden bi durum varsa yazıyor doktorlarKızlar merhaba. Dün doktora gittim. Kokusuz renksiz su gibi akıntım vardı 2 gündür. Dr örnek alıp labaratuara gönderdi ve sonucuna görede İnfex 200 mg antibiotik yazdı. Günde 2 defa kullan dedi. Prospektüsünü okudum ilacın, gebelikte kullanımı önerilmez diyor ama kadın doğum uzmanım yazdı ilacı. Ne yapayım bilemedim Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
Allah korusun canım hayırlı haberler inşallahTeşekkür ederim canım hiç yoracak biseyde yapmadm ama inşallah tekrar etmez. Yarın kontrolum var Allah'tan
İdrarım kötü kokuyordu kuzum, koku hassasiyeti sandım, idrar kültürü aldılar sonra sonuç e koli diye bi bakteri çıktı işte, koli basili de diyorlar. Şimdi koku kalmadı akıntım da öyle yoğun degilBaşka şikayetin var mıydı?
O sıvı akıntı arada bende de oluyo ama başka hiçbir sıkıntım yok
Ben normal diye düşündüm hep ama şimdi endişelendim bak
Ne demek :))Cevabınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben de kıza benzettim hayırlısı olsun tabi :)Kizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
İnşallah canım kaçta randevun benim de yarın 13.40 da çok heyecanlıyımİnşallah cnm yarın kontrolum var inşallah herşey yolundadır
Bize de haber ver lütfenacildeyim
15.30 da cnm bende çok heyecanlıyımİnşallah canım kaçta randevun benim de yarın 13.40 da çok heyecanlıyım
Isminin onune @ isareti koyup ismi yaz D Deli mavi prenses gibi zaten sistem oneride bulunuyorKızlar yaa gruptaki birimizin adını nasıl etiketliyoruz ben yapamıyorum sanırım
Merhaba canım inşallah hiç birşey yoktur. Tedbir amaçlı gitmen çok iyi olmuş. Burdan okuduğum kadarıyla sen evde çok stresleniyorsun ondan olmuş olabilir. Ne olursa olsun hiç birşeyi kafaya takma sadece bebeğini düşün. Çağımızda herşeyin her hastalığın başı stresten oluyor. Helede biz hamileler daha çok takıyoruz bazı şeylere. Bebeğinden daha önemli birşey yok şuanda sadece bunu düşün.
Can'ım ya geçmiş olsun.
Çok iyi yapmışsın hemen acile gitmekle.
İnş ciddi bir şey yoktur.
Okuyunca ben bile panikledim bir an. Ama bebiş yer açtığı için olabiliyor bazen böyle kanamalar.
Haber ver mutlaka.
Canim geçmiş olsun Allah sağlık versin bebeğine de sana da. Kendine dikkat et.Sukur iyiyim kan ve idrar sonucunda cok az idrar enfeksiyon cikti kanama bundan olamaz deyip kadin dogum servis sevk etti. bebegim suanlik iyi progetan sabah aksam icip pek is yapma bol su ic dedi. Sikinti kafama cok takan biri degilim ama bazen laf anlamayan insanlar olunca zor oluyor tabi.
weryew canim naptin. Kesinlikle doktora gitmekle iyi yapmissin. Hic korkma Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz. Guvendesin
Canım çok geçmiş olsun, progestanla toparlarsın hiç merak etme. oluyor arada böyle talihsizlikler maalesefSukur iyiyim kan ve idrar sonucunda cok az idrar enfeksiyon cikti kanama bundan olamaz deyip kadin dogum servis sevk etti. bebegim suanlik iyi progetan sabah aksam icip pek is yapma bol su ic dedi. Sikinti kafama cok takan biri degilim ama bazen laf anlamayan insanlar olunca zor oluyor tabi.
Canım güzel haberlerini bekliyorum. Öğrenince yaz mutlaka
Bize de haber ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?