2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Insallah bu yolculugu tamamlariz bi dusugum var bunada birsey olsun istemiyorum. tam 14 haftalik olduk. Daha birsey almasamda varligini kabul ettik bi dusugum var diye bunda kendimi cok heveslendirmemistim ama bu kadar hafta yol katedince insan cok kotu oluyor. Cok sukur ki iyi daha dun gittim doktordada iyiydi artik dusmez demisti. Ama bu gun boyle olunca korktum tabi. Ama cok sukur suanlik iyi bide su tekmeleri hissetsem artik duzenli olsa daha icim rahat edecek

Ilacda agiz yolu diyo vajinalde kullanabilirmiyim midem bulanmicaksa bu yola basvurabilirim.
Kullanabilirsin canım fitil gibi de atılıyor. Akıllı doktorlar söylemiyor ben de kızımda bilmiyordum ağızdan aldım 2 gün zor dayandım uykudan kafamı kaldıramamıştm sersem gibi yapmıştı beni, doktora kullanamıcam diyince ee vajinal al ozaman demişti. Be adam baştan söylesene çile çektiriyorsun insana.. sen vajinal al arkadaşım. Ben 2ay kullandım bu gebeliğimde de tüp bebek olduğu için doktor direk vajinal al dedi,hiçbir yan etkisi de olmadı şükür ilaç aynı ilaç yani ha ağızdan ha vajinal ..

Aynen biraz zamana ihtiyacım var oğlum bile diyemiyorum ağzıma yakışmıyor

Ayyy cok saol arkadasim. Iyiki varsin Allah dogacak bebeginle ve tum cocuklarinla yuzunu dahada guldursun. Bende senin dedigin gibi yapicam. Sonucda kizim var e birsoy bana eziyet olacak.

Benim o şekildeydi. Çok düşüktü 0.003. Şuan 0.67 çıktı. Endokrin uzmanı çok iyi dedi. Bence şuanlık gerek yok tavsiyem bir ay sonra tekrar baktırın. Bana öyle söyledi doktorum
Canım sen hiç ilaç kullanmadanmı düştü ben 11.haftadayım benimde 0.001 ama ilaç vermedi

weryew gecmis olsunn bol bol dinlenin. Benim de kayinvalidem gelmisti cok kalmadi. Bana yardimci olmak icin gelmisti ama ben o ara daha cok yoruldum. Insallah en kisa zamanda saglicakla tadini cikarirsiniz hamileligin

Kizlar madem ikinci trimester'a girdim o zaman kendimi yoga ile ödüllendireyim dedim tabi doktoruma danisarak. Sadece 10 dakika cok hosuma gitti uzun zaman sonra yoga yapabilmek :) Sizle de paylasayim:

Kizlar cinsiyet tahmininde bulunanlara tesekkur ederim. Bakalim nub dogrumuymus yanlismiymis. Yavas yavas ankette dogru sekilde sekillenmeye basliyor.

Ilacda agiz yolu diyo vajinalde kullanabilirmiyim midem bulanmicaksa bu yola basvurabilirim.
Çok şükür bişeyin yok. Icini ferah tut Allah koruyor bebislerimizi. Ben progestani vajinal kullandım. Ilk basta zor oldu ama 3. Gün alıştım. Biraz ittir baş parmağınla. Bir süre sonra Iç çamaşıra akıyor ama ufak bez parçası koyup önlem alıyorum.

Ben dün progestan kullanmayı kestim. Dr a danışmadım çünkü herşeye sen bilirsin diyor adam. 12. Haftaya kadar vajinal kullandım. Sen kullanıyormusun hala. Acaba devam mı etseydim diye düşünüyorum dünden beri

Yok ben kalp atışlarını duyunca 6+4 te bıraktım daha.hiç kanama şikayetin olmadı benim ama bırakınca da bir sıkıntı yaşamadım şükür. sen niye kullanıyordun kanama mı olmuştu ??

Gözünaydın güzel haberler almışsın. Darısı başımıza inşallah. Nubtan anlayan sensin arkadaşım sence bebişinin cinsiyeti ne

Yok ben kalp atışlarını duyunca 6+4 te bıraktım daha.hiç kanama şikayetin olmadı benim ama bırakınca da bir sıkıntı yaşamadım şükür. sen niye kullanıyordun kanama mı olmuştu ??

Çok şükür kanamam falan olmadi da benim 3 yaşında ufaklık var arada kucak istiyor falan deyince Dr aman taşıma önlem amaçlı progestan yazayım dedi.

Benimde perşembe randevum var çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor
çok özledim bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…