- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.521
weryew canim cok sevindim kotu bir sey olmadigina. Ayni haftadayiz, boyle seyler duydugumda cok uzuluyorum insan ayni haftayi yasadigi kisiye sanki daha cok empati yapiyor. Lekelenme oldu deyince gercekten cok korkmustum. İnsallah tekrar yasamazsin, hicbirimiz yasamayiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Kullanabilirsin canım fitil gibi de atılıyor. Akıllı doktorlar söylemiyor ben de kızımda bilmiyordum ağızdan aldım 2 gün zor dayandım uykudan kafamı kaldıramamıştm sersem gibi yapmıştı beni, doktora kullanamıcam diyince ee vajinal al ozaman demişti. Be adam baştan söylesene çile çektiriyorsun insana.. sen vajinal al arkadaşım. Ben 2ay kullandım bu gebeliğimde de tüp bebek olduğu için doktor direk vajinal al dedi,hiçbir yan etkisi de olmadı şükürIlacda agiz yolu diyo vajinalde kullanabilirmiyim midem bulanmicaksa bu yola basvurabilirim.
Aynen biraz zamana ihtiyacım var oğlum bile diyemiyorum ağzıma yakışmıyorBen yazacaktım şimdi. Günde beş kez diş fırçalanır mıve geçmiyor ya bildiğin ağzım kokuyor nasıl geçecek acaba
Geçmiş olsun canım devamı gelmez inşallah sen doktoruna yine de yaz bence.
Hayırlı olsun aklında kız varsa zamanla benimsersin :))
Kullanabilirsin canım fitil gibi de atılıyor. Akıllı doktorlar söylemiyor ben de kızımda bilmiyordum ağızdan aldım 2 gün zor dayandım uykudan kafamı kaldıramamıştm sersem gibi yapmıştı beni, doktora kullanamıcam diyince ee vajinal al ozaman demişti. Be adam baştan söylesene çile çektiriyorsun insana.. sen vajinal al arkadaşım. Ben 2ay kullandım bu gebeliğimde de tüp bebek olduğu için doktor direk vajinal al dedi,hiçbir yan etkisi de olmadı şükürilaç aynı ilaç yani ha ağızdan ha vajinal ..
Canım sen hiç ilaç kullanmadanmı düştü ben 11.haftadayım benimde 0.001 ama ilaç vermediBenim o şekildeydi. Çok düşüktü 0.003. Şuan 0.67 çıktı. Endokrin uzmanı çok iyi dedi. Bence şuanlık gerek yok tavsiyem bir ay sonra tekrar baktırın. Bana öyle söyledi doktorum
Amin hepimiz sagsalim saglikli bi sekilde yavrulariniza kavusalim insallah Allah uzun omurler versin pulilerimize
Çok şükür bişeyin yok. Icini ferah tut Allah koruyor bebislerimizi. Ben progestani vajinal kullandım. Ilk basta zor oldu ama 3. Gün alıştım. Biraz ittir baş parmağınla. Bir süre sonra Iç çamaşıra akıyor ama ufak bez parçası koyup önlem alıyorum.Ilacda agiz yolu diyo vajinalde kullanabilirmiyim midem bulanmicaksa bu yola basvurabilirim.
Ben dün progestan kullanmayı kestim. Dr a danışmadım çünkü herşeye sen bilirsin diyor adam. 12. Haftaya kadar vajinal kullandım. Sen kullanıyormusun hala. Acaba devam mı etseydim diye düşünüyorum dünden beriKullanabilirsin canım fitil gibi de atılıyor. Akıllı doktorlar söylemiyor ben de kızımda bilmiyordum ağızdan aldım 2 gün zor dayandım uykudan kafamı kaldıramamıştm sersem gibi yapmıştı beni, doktora kullanamıcam diyince ee vajinal al ozaman demişti. Be adam baştan söylesene çile çektiriyorsun insana.. sen vajinal al arkadaşım. Ben 2ay kullandım bu gebeliğimde de tüp bebek olduğu için doktor direk vajinal al dedi,hiçbir yan etkisi de olmadı şükürilaç aynı ilaç yani ha ağızdan ha vajinal ..
Yok ben kalp atışlarını duyunca 6+4 te bıraktım daha.hiç kanama şikayetin olmadı benim ama bırakınca da bir sıkıntı yaşamadım şükür. sen niye kullanıyordun kanama mı olmuştu ??Ben dün progestan kullanmayı kestim. Dr a danışmadım çünkü herşeye sen bilirsin diyor adam. 12. Haftaya kadar vajinal kullandım. Sen kullanıyormusun hala. Acaba devam mı etseydim diye düşünüyorum dünden beri
Gözünaydın güzel haberler almışsın. Darısı başımıza inşallah. Nubtan anlayan sensin arkadaşım sence bebişinin cinsiyeti neİyi akşamlar kızlar bugün benim de ikili test ve ayrıntılı ultrason kontrolüm vardı. Kan sonuçları cumaya çıkacakmış ama ultrason bulguları gayet normal,organları yerli yerinde baya bayaaa birsürü şeye baktı perinatolog teknoloji çok gelişmişkızımda bir ense kalınlığı bakıp yollamışlardı. Aşağıya bir de resmini ekleyeyim de bi nub yorumu da bana yapın bakalım içiniZden geçeni merak ediyorum çok,doktor cinsiyetle ilgili en ufak birşey söylemedi konusu bile geçmedi ben de soramadım hiç
Yok ben kalp atışlarını duyunca 6+4 te bıraktım daha.hiç kanama şikayetin olmadı benim ama bırakınca da bir sıkıntı yaşamadım şükür. sen niye kullanıyordun kanama mı olmuştu ??
Benimde 10 bucukİnşallah canım kaçta randevun benim de yarın 13.40 da çok heyecanlıyım
Çok fazla hem de video izleyip duruyorumKizlar sizce de zaman biraz hizli gecebilir mi ya cok ozlemiyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?