- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.501
Çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim canım. Bol bol ceviz ye dua et kesen sağlamlaşsın inşallah bişey olmayacaktır. Bebeğini gördün rahatladın bol bol dinlen iş yapma bir süreSukur iyiyim kan ve idrar sonucunda cok az idrar enfeksiyon cikti kanama bundan olamaz deyip kadin dogum servis sevk etti. bebegim suanlik iyi progetan sabah aksam icip pek is yapma bol su ic dedi. Sikinti kafama cok takan biri degilim ama bazen laf anlamayan insanlar olunca zor oluyor tabi.
weryew merak ettik nasilsin?
Canim geçmiş olsun Allah sağlık versin bebeğine de sana da. Kendine dikkat et.
Oh maşallah iyi olmasına çok çok sevindim :) nub göremedim ben tecrübeli arkadaşlar baksın yorumda bulunurlarİyi akşamlar kızlar bugün benim de ikili test ve ayrıntılı ultrason kontrolüm vardı. Kan sonuçları cumaya çıkacakmış ama ultrason bulguları gayet normal,organları yerli yerinde baya bayaaa birsürü şeye baktı perinatolog teknoloji çok gelişmişkızımda bir ense kalınlığı bakıp yollamışlardı. Aşağıya bir de resmini ekleyeyim de bi nub yorumu da bana yapın bakalım içiniZden geçeni merak ediyorum çok,doktor cinsiyetle ilgili en ufak birşey söylemedi konusu bile geçmedi ben de soramadım hiç
Ben de hiç bulantı yapmamıştı canım ama benimki fitildiIyiyim progestan basllatti bicecem ama modem cokmu bulanir diye dusunuyorum.
Canım çok geçmiş olsun, progestanla toparlarsın hiç merak etme. oluyor arada böyle talihsizlikler maalesef
Çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim canım. Bol bol ceviz ye dua et kesen sağlamlaşsın inşallah bişey olmayacaktır. Bebeğini gördün rahatladın bol bol dinlen iş yapma bir süre
Ağızdan alma progestanı vajınal al direk daha az sıkıntı yapıyor. Hem vajinal emilim mide emilimine göre daha hızlı oluyor.Ilk basta cok korkuttu beni. Ilk belki idrardan sonra oldugu icin enfeksiyondur diye dusundum. Ama acik pembeden kirmiziya sonra pihti olunca idrar sandim gene cunku bebegimi dun gordugum icin ama yapilan testte kan ve idrar sonucuna gore kanaman bu sebeblerle olamaaz. Deyip kadin doguma giderken korkuyu yedim ama bebek iyi sukur taniya abartus yazdi. sabah aksam progestan dedi insallah midemi bulandirmaz.
Denemeden bilemezsin bebegin tutunmasini saglayan bi ilac mutlaka al. Cok bulanirsa bir kesme seker kadar taze zencefil at agzina cigne. Ya da nane sekeri filan dene bir seyler. Gecmis olsunIyiyim progestan basllatti bicecem ama modem cokmu bulanir diye dusunuyorum.
Ben de hiç bulantı yapmamıştı canım ama benimki fitildi
Bol bol dinlen canım, dinlenirkende ayaklarının altına yastık koy iyi geliyormuş. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah canım sonuna kadar hep birlikte devam ederiz. Iyi olduğunuza çok sevindim.Progestan kullancam bebegim suanlik iyi sukur cok saolun hepinix beni merak etmissiniz insallah sonuna kadar hep beraber oluruz
Ağızdan alma progestanı vajınal al direk daha az sıkıntı yapıyor. Hem vajinal emilim mide emilimine göre daha hızlı oluyor.
Bol bol dinlen canım, dinlenirkende ayaklarının altına yastık koy iyi geliyormuş. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah canım sonuna kadar hep birlikte devam ederiz. Iyi olduğunuza çok sevindim.Progestan kullancam bebegim suanlik iyi sukur cok saolun hepinix beni merak etmissiniz insallah sonuna kadar hep beraber oluruz
Bol bol dinlen canım, dinlenirkende ayaklarının altına yastık koy iyi geliyormuş. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah canım sonuna kadar hep birlikte devam ederiz. Iyi olduğunuza çok sevindim.
Denemeden bilemezsin bebegin tutunmasini saglayan bi ilac mutlaka al. Cok bulanirsa bir kesme seker kadar taze zencefil at agzina cigne. Ya da nane sekeri filan dene bir seyler. Gecmis olsun
14 e kadar yolu var gec kalmadinizkızlar ikili test zamanı 12+4 olcam ben
geç değil değil mi?
canim kimse yazmamis. Herhalde aynisini hisseden tecrube Eden yok. Istersen doktorunu ara randevunu one al. Eger randevunu one alamiyorsan Bol su ic sikca tuvalete cik. Mumkun oldugunca baski yapmayacak sekilde otur uzan dinlenmeye calis. Eger aksam cok sisiyorsan baski hissedebilirsin o zaman tuzu azalt. Umarim bir sikintin yoktur. Bize haber ver randevundan sonrakızlar selam bir şey soracağım. vajinam da baskı hissediyorum sizde var mı öyle bir şey sanki böyle dışarı çıkmaya çalışan bir şey varmış gibi özellikle akşamları oluyor uzanınca otururken yürürken çok net hissediyorum. doktor randevuma da 4 gün var.
1.3 normal sanirim. 2 - 3cm gibi olursa sikintili anladigim kadariyla. Benimkinde de sanki hic buruna bakmadilar. Burun kemigi var you yazan yerde yok sonuclariniz. Ablam da mayis annesi onun Sonuclariyla karsilastirdim onda burun bakilmis. Cok sart degil Herhalde. Rahat ol.Bencede oyle :)))). Daha kiz diyen cikmadi ama bana. Amin saglikli olsunda. Ikili test sonucu cikicak bi haftaya insallah iyi olur sonucum. Kizlar biaey daha sorucam ense kalinligi 1.3 mm dedi. Ama formda burun kemiginin karsisina var ya da yok yazmamis kafami karistirdi. Bi yorumu olan var mo
İyi akşamlar kızlar bugün benim de ikili test ve ayrıntılı ultrason kontrolüm vardı. Kan sonuçları cumaya çıkacakmış ama ultrason bulguları gayet normal,organları yerli yerinde baya bayaaa birsürü şeye baktı perinatolog teknoloji çok gelişmişkızımda bir ense kalınlığı bakıp yollamışlardı. Aşağıya bir de resmini ekleyeyim de bi nub yorumu da bana yapın bakalım içiniZden geçeni merak ediyorum çok,doktor cinsiyetle ilgili en ufak birşey söylemedi konusu bile geçmedi ben de soramadım hiç
Burun kemigi bende de bakilmadi. Ense kalinligi da 1,5 mm. Cok da takilmamak lazim bu testlere. Allahin izni ile saglikla gelir insallah kollarimiza.Bencede oyle :)))). Daha kiz diyen cikmadi ama bana. Amin saglikli olsunda. Ikili test sonucu cikicak bi haftaya insallah iyi olur sonucum. Kizlar biaey daha sorucam ense kalinligi 1.3 mm dedi. Ama formda burun kemiginin karsisina var ya da yok yazmamis kafami karistirdi. Bi yorumu olan var mo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?