2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim canım. Bol bol ceviz ye dua et kesen sağlamlaşsın inşallah bişey olmayacaktır. Bebeğini gördün rahatladın bol bol dinlen iş yapma bir süre

Oh maşallah iyi olmasına çok çok sevindim :) nub göremedim ben tecrübeli arkadaşlar baksın yorumda bulunurlar

Canım çok geçmiş olsun, progestanla toparlarsın hiç merak etme. oluyor arada böyle talihsizlikler maalesef

Ilk basta cok korkuttu beni. Ilk belki idrardan sonra oldugu icin enfeksiyondur diye dusundum. Ama acik pembeden kirmiziya sonra pihti olunca idrar sandim gene cunku bebegimi dun gordugum icin ama yapilan testte kan ve idrar sonucuna gore kanaman bu sebeblerle olamaaz. Deyip kadin doguma giderken korkuyu yedim ama bebek iyi sukur taniya abartus yazdi. sabah aksam progestan dedi insallah midemi bulandirmaz.

Çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim canım. Bol bol ceviz ye dua et kesen sağlamlaşsın inşallah bişey olmayacaktır. Bebeğini gördün rahatladın bol bol dinlen iş yapma bir süre

Bana kalsa hep yatacamda kaynanam burda bi bizde bide kendi ailesi kaliyo alsama kadar onkere kontrol ediyo beni ya. Bi bucuk ay daha bu boyle olacak. Dinlenemiyorum pek mecbur kizimdi ev isiydi yapmak zorundayim su iki hamilelikde de bi tadini cikaramadim ya

Ağızdan alma progestanı vajınal al direk daha az sıkıntı yapıyor. Hem vajinal emilim mide emilimine göre daha hızlı oluyor.

Iyiyim progestan basllatti bicecem ama modem cokmu bulanir diye dusunuyorum.
Denemeden bilemezsin bebegin tutunmasini saglayan bi ilac mutlaka al. Cok bulanirsa bir kesme seker kadar taze zencefil at agzina cigne. Ya da nane sekeri filan dene bir seyler. Gecmis olsun

Progestan kullancam bebegim suanlik iyi sukur cok saolun hepinix beni merak etmissiniz insallah sonuna kadar hep beraber oluruz
Bol bol dinlen canım, dinlenirkende ayaklarının altına yastık koy iyi geliyormuş. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah canım sonuna kadar hep birlikte devam ederiz. Iyi olduğunuza çok sevindim.

Progestan kullancam bebegim suanlik iyi sukur cok saolun hepinix beni merak etmissiniz insallah sonuna kadar hep beraber oluruz
Bol bol dinlen canım, dinlenirkende ayaklarının altına yastık koy iyi geliyormuş. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah canım sonuna kadar hep birlikte devam ederiz. Iyi olduğunuza çok sevindim.

Bende bebegimi gorunce rahatladm cok hizli bakti ama en azindan iyi dinlenme calisacagim elimden geldince

Denemeden bilemezsin bebegin tutunmasini saglayan bi ilac mutlaka al. Cok bulanirsa bir kesme seker kadar taze zencefil at agzina cigne. Ya da nane sekeri filan dene bir seyler. Gecmis olsun

Eger fitil gibi olursa oyle yapacam. Yoksa bulansada icecem mecbur

kızlar ikili test zamanı 12+4 olcam ben
geç değil değil mi?
14 e kadar yolu var gec kalmadiniz

canim kimse yazmamis. Herhalde aynisini hisseden tecrube Eden yok. Istersen doktorunu ara randevunu one al. Eger randevunu one alamiyorsan Bol su ic sikca tuvalete cik. Mumkun oldugunca baski yapmayacak sekilde otur uzan dinlenmeye calis. Eger aksam cok sisiyorsan baski hissedebilirsin o zaman tuzu azalt. Umarim bir sikintin yoktur. Bize haber ver randevundan sonra

1.3 normal sanirim. 2 - 3cm gibi olursa sikintili anladigim kadariyla. Benimkinde de sanki hic buruna bakmadilar. Burun kemigi var you yazan yerde yok sonuclariniz. Ablam da mayis annesi onun Sonuclariyla karsilastirdim onda burun bakilmis. Cok sart degil Herhalde. Rahat ol.

Bebeginin iyi olmasina sevindim cinsiyeti ben anlamiyorum ama ultrasyon cok net gozukuyor. Annesi hepden insan sekki aldi bunlar

weryew canim cok sevindim kotu bir sey olmadigina. Ayni haftadayiz, boyle seyler duydugumda cok uzuluyorum insan ayni haftayi yasadigi kisiye sanki daha cok empati yapiyor. Lekelenme oldu deyince gercekten cok korkmustum. İnsallah tekrar yasamazsin, hicbirimiz yasamayiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Burun kemigi bende de bakilmadi. Ense kalinligi da 1,5 mm. Cok da takilmamak lazim bu testlere. Allahin izni ile saglikla gelir insallah kollarimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…