- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.541
Yani bazı ülkelerde rutin olarak tüm gebelere 10. Haftaya kadar kullandırdıklarını duymuştum. Sen Zaten 12 hafta kullanmışsın bence yeter, bırakman bir sıkıntı yaratmayacaktır.Çok şükür kanamam falan olmadi da benim 3 yaşında ufaklık var arada kucak istiyor falan deyince Dr aman taşıma önlem amaçlı progestan yazayım dedi.
Terzi ve kendi söküğü hesabı ben bir yorum yapmayayım istiyorumGözünaydın güzel haberler almışsın. Darısı başımıza inşallah. Nubtan anlayan sensin arkadaşım sence bebişinin cinsiyeti ne
Çok tatlısınTerzi ve kendi söküğü hesabı ben bir yorum yapmayayım istiyorum
Canım hangi ildesin, özele mi gittin, bende cinsiyetini merak ediyorum da gitsem belli olur mu şimdidenNedense %90 kız bekliyordum dr erkek dedi şoktayım sağlıklı olsun da ama resmen bebeğime yabancı hissettim kendimi
Terzi ve kendi söküğü hesabı ben bir yorum yapmayayım istiyorum
weryew gecmis olsunn bol bol dinlenin. Benim de kayinvalidem gelmisti cok kalmadi. Bana yardimci olmak icin gelmisti ama ben o ara daha cok yoruldum. Insallah en kisa zamanda saglicakla tadini cikarirsiniz hamileligin
Geçmiş olsunweryew arkadaşım , inşallah hepimiz sağ salim tatlışlarımızı kucağımıza alırız . Allahım sen koru hepimizi , kucaklarımızı boş bırakma
Çok şükür bişeyin yok. Icini ferah tut Allah koruyor bebislerimizi. Ben progestani vajinal kullandım. Ilk basta zor oldu ama 3. Gün alıştım. Biraz ittir baş parmağınla. Bir süre sonra Iç çamaşıra akıyor ama ufak bez parçası koyup önlem alıyorum.
Weryew çıktımı sonuçların
Kızlar merhaba. Dün doktora gittim. Kokusuz renksiz su gibi akıntım vardı 2 gündür. Dr örnek alıp labaratuara gönderdi ve sonucuna görede İnfex 200 mg antibiotik yazdı. Günde 2 defa kullan dedi. Prospektüsünü okudum ilacın, gebelikte kullanımı önerilmez diyor ama kadın doğum uzmanım yazdı ilacı. Ne yapayım bilemedim Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı?
Merhaba kizlar, sat'a gore 10+1 ama ultrasonda bugun 10+6 cikti. Sadece ense kalinligi bu haftaya gore normalden cok yuksek dedi ve beni baska hastaneye sevk ettiBirazdan gidecez insallah bi sorun cikmaz. Varmi bu durumu yasayan acaba?
Nedense %90 kız bekliyordum dr erkek dedi şoktayım sağlıklı olsun da ama resmen bebeğime yabancı hissettim kendimi
Aynı şeyleri düşündüm:)bende deli gibi kiz hissediyordum. cokta emin gibiydim. doktor neredeyse kesin erkek gibi konustu. bende afalladim. ama 18 haftaya kadar beklicem oglum olursada basim ustune. hastaneddn cikinca dedim kendime vayy be bende kaynana olacam gelinim olacak asker anasi olacam vuuu beni neler bekliyor.
kizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir
Bana kalsa hep yatacamda kaynanam burda bi bizde bide kendi ailesi kaliyo alsama kadar onkere kontrol ediyo beni ya. Bi bucuk ay daha bu boyle olacak. Dinlenemiyorum pek mecbur kizimdi ev isiydi yapmak zorundayim su iki hamilelikde de bi tadini cikaramadim ya
Daha erken. Simdi espirisine soyluyorlar gibi dusunun. 24uncu haftadan once dedikleri degisebilir. Cok takmayin.2 haftadir kontrole gitmiyorum. Acaba bu cuma gitsem cinsiyeti kesin soyler mi yaa. Bi ogreniyim kesin olsun istiyorum. Simdi kiz der benimserim sonra erkek cikar uzulurum ya da tam tersi. Acaba haftayi mi beklesem.
Dün çok merak etmiştim seni çok sevindim Geçmiş olsun ama yorma kendini stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallahbence senin dedigin cikiyor. ben deli kiz hissetsemde erkek dedi doktor. bana kesin gibi konustu nerdeyse. yinede kizimda oldugu gibi 18 haftalari beklicem. suanda senin yorumun beni etkiledi tutturdun.
canim nubu gorunmuyor bence erkek dik oldugu icin bacak arasindan cikmiypr yan bakinc.ama cene yapisi sivri bu cogu zaman kizıarda oluyor.ama cikintiya pek takiıma.bizim11+2de paraleldi am 12+4de net olrak erkek cinsiyyet gorduk.bqcak arasina bakmadi mi doktor?Kizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?