2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok şükür kanamam falan olmadi da benim 3 yaşında ufaklık var arada kucak istiyor falan deyince Dr aman taşıma önlem amaçlı progestan yazayım dedi.
Yani bazı ülkelerde rutin olarak tüm gebelere 10. Haftaya kadar kullandırdıklarını duymuştum. Sen Zaten 12 hafta kullanmışsın bence yeter, bırakman bir sıkıntı yaratmayacaktır.

2 haftadir kontrole gitmiyorum. Acaba bu cuma gitsem cinsiyeti kesin soyler mi yaa. Bi ogreniyim kesin olsun istiyorum. Simdi kiz der benimserim sonra erkek cikar uzulurum ya da tam tersi. Acaba haftayi mi beklesem.

Terzi ve kendi söküğü hesabı ben bir yorum yapmayayım istiyorum

bence senin dedigin cikiyor. ben deli kiz hissetsemde erkek dedi doktor. bana kesin gibi konustu nerdeyse. yinede kizimda oldugu gibi 18 haftalari beklicem. suanda senin yorumun beni etkiledi tutturdun.

weryew gecmis olsunn bol bol dinlenin. Benim de kayinvalidem gelmisti cok kalmadi. Bana yardimci olmak icin gelmisti ama ben o ara daha cok yoruldum. Insallah en kisa zamanda saglicakla tadini cikarirsiniz hamileligin

aynen dedigin gibi oluyor. ustelik daha yeni geldi. Allaha emanet kuzum. ruyalarima kadar girdi ilaci kullanmaya basladim. insallah daha iyi olacak. beni dusundugunuz icin cok tesekkur ederim inanin burasi bile cok moral oluyor.

cok sukurler olsun arkadasim. bende oyle yapmaya basladim. bide bunu ne kadar kullancaz doktor bana birsey soylemedi. hepimiz bu haftalari sagsalim atlatalim insallah

banada ilk hamileligimde yazmislardi. ama ayni ilac olup olmadigini hatirlamiyorum bana iyi gelmisti. bide tek kullanimlik bi ilac vermisti idrar yapiyorsn yatmadan ilaci iciyorsn 4 saat tuvalet gitmiyorsn. ondan sonra gidiyorsn oyle ise yaradiki daha sonradan bole kendim alip kullandim. tabi herkez doktor verdigi ilaca dikkat etsn bizim icin dogru ilaci yazacaklardir.

Merhaba kizlar, sat'a gore 10+1 ama ultrasonda bugun 10+6 cikti. Sadece ense kalinligi bu haftaya gore normalden cok yuksek dedi ve beni baska hastaneye sevk etti Birazdan gidecez insallah bi sorun cikmaz. Varmi bu durumu yasayan acaba?

arkadasim insallah bi sorun cikmaz lutfen sitres yapma. gittigin diger hastane sana insallah guzel haber verir.

Nedense %90 kız bekliyordum dr erkek dedi şoktayım sağlıklı olsun da ama resmen bebeğime yabancı hissettim kendimi

bende deli gibi kiz hissediyordum. cokta emin gibiydim. doktor neredeyse kesin erkek gibi konustu. bende afalladim. ama 18 haftaya kadar beklicem oglum olursada basim ustune. hastaneddn cikinca dedim kendime vayy be bende kaynana olacam gelinim olacak asker anasi olacam vuuu beni neler bekliyor.

Aynı şeyleri düşündüm:)

kizlar benim idrardan sonra kanamam geldi. ilk acik pembeydi sonra bariz kirmizi oldu. kucukde pihti geldi sonra basiniza boyle gelen varmi ne yapmaliyim. bebekle ilgilimidir

Çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim. Aynı sorunu 7 haftalıkken yaşadım ama maalesef benim rahimde kanama alanı mevcut 1 aya yakındır yatıyorum progestanı vajinal kullanmak çok daha iyi Dr sor istersen Benim de ilk gebeliğimde sıkıntılıydı onda ağızdan kullanıyordum baya etkiliyor insanı inşallah bir daha hiç sorun yaşamazsın.

2 haftadir kontrole gitmiyorum. Acaba bu cuma gitsem cinsiyeti kesin soyler mi yaa. Bi ogreniyim kesin olsun istiyorum. Simdi kiz der benimserim sonra erkek cikar uzulurum ya da tam tersi. Acaba haftayi mi beklesem.
Daha erken. Simdi espirisine soyluyorlar gibi dusunun. 24uncu haftadan once dedikleri degisebilir. Cok takmayin.
Ben ayda bir kontrole gidiyorum. Hepsinde de ultrason yapilmiyor. Bu aykinde yoktu sadece dopplerle dinledi. Ama ikili test icin gittigim diger doktor Ultrason yapti. Bu ay da bebisi gorduk

bence senin dedigin cikiyor. ben deli kiz hissetsemde erkek dedi doktor. bana kesin gibi konustu nerdeyse. yinede kizimda oldugu gibi 18 haftalari beklicem. suanda senin yorumun beni etkiledi tutturdun.
Dün çok merak etmiştim seni çok sevindim Geçmiş olsun ama yorma kendini stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Kizlar nuba gore bi tahmin yaparmisiniz. Sanki bariz kiz gibi ama istisnasiz herkes erkek senin bebegin diyor ve ruyalarinda goruyolar. Bilgili arkadaslar vardi lutfen bi yorum 12+0 cikti usg de ama 1 ay sonra dedi cinsiyet icin
canim nubu gorunmuyor bence erkek dik oldugu icin bacak arasindan cikmiypr yan bakinc.ama cene yapisi sivri bu cogu zaman kizıarda oluyor.ama cikintiya pek takiıma.bizim11+2de paraleldi am 12+4de net olrak erkek cinsiyyet gorduk.bqcak arasina bakmadi mi doktor?

Gunaydin guzell anneler...
weryew cok gecmis olsun saglikla alalim hepimiz insallaah...
cnsuu umarim yanliis etiketlemedim benimde dun vajinam bildigin zonkluyodu kasiklatimda cok agri vardi doktoruma gittim daha once kayiplarim oldugundan endiselendim cok sukur bebek iidi rahimde acilma varmi diye bakti ondada sorun yok kapali dedi ama her ihtimale karsi igne yaptirdi ve serum taktirdi suan agrim azaldi birde aksam yatmadan icmem icin idrar yolula ilgilide olabilir diye tek seferlik bir suya katilan ilac verdi
Suan daha iim cok sukur insallah bebeklerimiz bizimle kalir sagsalim aliriz kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…