2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

İyi olmana bebeğin iyi olmasına sevindim canım. Şimdi yapman gereken dinlenmek kayınvaliden olsa bile durumu açıklayacaksın gerekirse. İnşallah bundan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.

insallah artik o kadar is yapmak istemiyorum. siradan ev isleri ama kizimda var. artik bi sekilde yeni duzen koymak zorunda olacagim. cok duygusal olmaya basladim sizdede oyle olmaya basladi herseye aglayacagim nerdeyse

Dün çok merak etmiştim seni çok sevindim Geçmiş olsun ama yorma kendini stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

cok sukur iiyiyim. cok dinlenme sansim olmuyor. bu surecde evi biraz daha arka planda birakicam ama kizimla mecburuz zaten. hersey iyi olacak insallah. hepimiz dogum hikayeerimizi yazmak bile nasip olur insallah

İyi olmana bebeğin iyi olmasına sevindim canım. Şimdi yapman gereken dinlenmek kayınvaliden olsa bile durumu açıklayacaksın gerekirse. İnşallah bundan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.

kayinvalidem durumu biliyor ama gelir gelmez benim hemen bi kusurumu bulup suclu gosterdi. hic kafama takmiyorum cunku pazartesi onun olumsuz dusumcelerinden ozele gittim. hic bir sorun yoktum dunde boyle birsey yasadim. gelince abuduk gubuduk konustu ama takmiyorum. cunku o zaten ne diyecegini hep dusunmeden konusuyor. dogumumda yanimda olmaz insallah

Olsun yada olmasın sallamayacaksın böyle insanlara sinir oluyorum zaten. Gül gibi geçinip gitmek varken evhamlandırmak insanı hoşlarınamı gidiyorlar acaba. Hiç anlamayacağım böyle insanları huymu desem huysuzlukmu desem bilemedim. Sen hiç takma kafayı kendimden biliyorum takmıyoda gözüksen insanın içinde birşekilde yer ediyor. Görmezlikten gelmek en iyisi. Helede şimdi bebişlerimiz varken

ilk hamilimde kafayi yiyecekdim. dogumum bile berbatlastirdi. ama kizim aldim ya sanki hic olumsuz birsey yasamadim oyle bi huzurla geldiki hayatima. simdide kizim ve bebegim icin eskisi gibi degilim. sadece esimin annesi oldugu icin saygili davraniyorum. yoksa suratina bakarmim hic bilmiyorum. aynen takmiyorum. islerime bile yardim istemiyorum. kizimla ilgilenmek bana iyi geliyor cok sukur dedigin gibi cocuklarimiz onemli

Çok tatlısın demek var fikrin içimde mi kalsın diyorsun
yani sağdan bakıyorum kız görüyorum,soldan bakıyorum erkek diyorum ahahahahaa ,.. hiçbirşey görmüyorum açıkçası ve hissetmiyorum,daha da enteresan olan içimde ağır basan bir cinsiyette yok.dün doktora sorsam muhtemelen aşşağı yukarı bir tahminde bulunurdu çünkü mübarek çocugun yeni oluşmaya başlayan mesanesini bile gördü,kesin cinsiyetini de görmüştür aama dilimin ucuna geldi geldi soramadım,öğrenmek istemedim çok ilginç bu evlat 3sene bekletince beni çok sabırlı ve sebatlı bir insan eyledi kanımca öyle düşünüyorum artık

bence senin dedigin cikiyor. ben deli kiz hissetsemde erkek dedi doktor. bana kesin gibi konustu nerdeyse. yinede kizimda oldugu gibi 18 haftalari beklicem. suanda senin yorumun beni etkiledi tutturdun.
yani hislerim konusunda genelde yanılmıyorum çevremde çoğu kişi de deneyimledim bunu,seni de ilk andan itibaren erkek hissetmiştim nebileyim.. ama kendime hiçbir şey hissedemiyorummmmm,oyüzden size sordum nubu falan boşverin sallayın gitsin ne hissediyorsunuz diye

weryew canim benim iyi olmana cok sevindim.lütfen stres yapma.ucuncu kişiler kim olursa olsun senden bebeginden onemli değil.bak kızından güç alman ne kadar güzel.esinin anneside zaten sayılı gun sendeymis ama siz evlatlarinla hep beraber olun inşallah.progestan hemen hemen her hamilenin kullandığı bi ilac.sıradışı biseyin olsa daha farkli tedavi uygulardi diye düşünüyorum.ev işine gelince bu hafta biraz uzak dur bence.

sofiarya benimde kontrolum vardı.bende orasi iyimi burası normalmi diye sorup sorup üstüne cinsiyeti goruluyormu diyemendim.utandım. valla.:)kendimde hicbisey hiseetmiyorum aynı sen gibi.basklarina duydugum anda tahmin yapabiliyorum ama kendime hayrim yok:)bu arada ense kalınlığı 1.1dedi sormasam soylemicekti herhalde.bu doktorlari anlamak zor.yada işlerine karislliyormus gibimi hissediyorlar acaba.yukleyebilirsem bende bi ultrason foto koycam.tahminlere acigim teyzeler:)

Banada erkek gibi geldi nub olayından anlamıyorum ama öyle hissettim

Banada erkek demiştin bende öyle hissediyorum birazdan kontrolüm var bakalım hisler onaylanıcak mı

ben kadına hiçbirşey sormadım. o baktı baktı hemşireye söylüyor bir yandan yazması için.ben de terimlere aşinayım anlıyorum zaten diye hiçbirşey sormadım,biz böyle bir yandan da tatlı tatlı genel sohbet ediyoruz kadınla siyasetten süriyeli mültecilerden sağlık sektöründen falan konuşuyoruz. dedim bukadar tatlı tatlı konuşuyor belki cinsiyetide laf arasında söyleyiverir hazır samimi bir ortam var ama ı-ıhhh yok söylemedi valla.
sen de koy bakalım foto sana da yapalım yorum. yalnız bana kimse yorum yapmadı hadi kızlar yaa sallayın bişiler

Ya bakti ama soylemedi emin olamadi bakalim hayirlisi olsun. Saglikli sihhatli olsunda kizlsr gerisi onemli degil.

Canim bi arkadaşa da ense kalın dediler hamileliği zehir ettiler çocuk doğdu ensesi kalin kafa büyük babasına çekmiş ve zeka küpü çocuk moralini bozma hiç illa sorun olacak diye bişey yok

Allah razi olsun canim evet boyle haberleri cok duyuyorum cok sukur normal degerin cok az ustundeyiz yani bence daha cok korkulacak bisey yok zaten varsada elimizden gelen bisey yok cunki bi mudahale yapilamiyor.

O zaman önemli bişey olabilir ihmal etmeyip doktora koşayım sürekli değil aslında ara ara oluyor

weryew çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha tekrarını yaşatmasın .Dua edeyim sana . O kaynananın dilleri seni görünce lal olurda konuşamaz İnşallah senin yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…