- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.561
Sukur iyiyim kan ve idrar sonucunda cok az idrar enfeksiyon cikti kanama bundan olamaz deyip kadin dogum servis sevk etti. bebegim suanlik iyi progetan sabah aksam icip pek is yapma bol su ic dedi. Sikinti kafama cok takan biri degilim ama bazen laf anlamayan insanlar olunca zor oluyor tabi.
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim. Aynı sorunu 7 haftalıkken yaşadım ama maalesef benim rahimde kanama alanı mevcut 1 aya yakındır yatıyorum progestanı vajinal kullanmak çok daha iyi Dr sor istersen Benim de ilk gebeliğimde sıkıntılıydı onda ağızdan kullanıyordum baya etkiliyor insanı inşallah bir daha hiç sorun yaşamazsın.
Dün çok merak etmiştim seni çok sevindim Geçmiş olsun ama yorma kendini stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
İyi olmana bebeğin iyi olmasına sevindim canım. Şimdi yapman gereken dinlenmek kayınvaliden olsa bile durumu açıklayacaksın gerekirse. İnşallah bundan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.
kayinvalidem durumu biliyor ama gelir gelmez benim hemen bi kusurumu bulup suclu gosterdi. hic kafama takmiyorum cunku pazartesi onun olumsuz dusumcelerinden ozele gittim. hic bir sorun yoktum dunde boyle birsey yasadim. gelince abuduk gubuduk konustu ama takmiyorum. cunku o zaten ne diyecegini hep dusunmeden konusuyor. dogumumda yanimda olmaz insallah
Olsun yada olmasın sallamayacaksın böyle insanlara sinir oluyorum zaten. Gül gibi geçinip gitmek varken evhamlandırmak insanı hoşlarınamı gidiyorlar acaba. Hiç anlamayacağım böyle insanları huymu desem huysuzlukmu desem bilemedim. Sen hiç takma kafayı kendimden biliyorum takmıyoda gözüksen insanın içinde birşekilde yer ediyor. Görmezlikten gelmek en iyisi. Helede şimdi bebişlerimiz varken
yani sağdan bakıyorum kız görüyorum,soldan bakıyorum erkek diyorum ahahahahaa ,.. hiçbirşey görmüyorum açıkçası ve hissetmiyorum,daha da enteresan olan içimde ağır basan bir cinsiyette yok.dün doktora sorsam muhtemelen aşşağı yukarı bir tahminde bulunurdu çünkü mübarek çocugun yeni oluşmaya başlayan mesanesini bile gördü,kesin cinsiyetini de görmüştür aama dilimin ucuna geldi geldi soramadım,öğrenmek istemedim çok ilginçÇok tatlısındemek var fikrin içimde mi kalsın diyorsun
yani hislerim konusunda genelde yanılmıyorum çevremde çoğu kişi de deneyimledim bunu,seni de ilk andan itibaren erkek hissetmiştim nebileyim.. ama kendime hiçbir şey hissedemiyorummmmm,oyüzden size sordum nubu falan boşverin sallayın gitsin ne hissediyorsunuz diyebence senin dedigin cikiyor. ben deli kiz hissetsemde erkek dedi doktor. bana kesin gibi konustu nerdeyse. yinede kizimda oldugu gibi 18 haftalari beklicem. suanda senin yorumun beni etkiledi tutturdun.
Banada erkek gibi geldi nub olayından anlamıyorum ama öyle hissettimyani sağdan bakıyorum kız görüyorum,soldan bakıyorum erkek diyorum ahahahahaa ,.. hiçbirşey görmüyorum açıkçası ve hissetmiyorum,daha da enteresan olan içimde ağır basan bir cinsiyette yok.dün doktora sorsam muhtemelen aşşağı yukarı bir tahminde bulunurdu çünkü mübarek çocugun yeni oluşmaya başlayan mesanesini bile gördü,kesin cinsiyetini de görmüştür aama dilimin ucuna geldi geldi soramadım,öğrenmek istemedim çok ilginçbu evlat 3sene bekletince beni çok sabırlı ve sebatlı bir insan eyledi kanımca öyle düşünüyorum artık
Banada erkek demiştin bende öyle hissediyorum birazdan kontrolüm var bakalım hisler onaylanıcak mıyani hislerim konusunda genelde yanılmıyorum çevremde çoğu kişi de deneyimledim bunu,seni de ilk andan itibaren erkek hissetmiştim nebileyim.. ama kendime hiçbir şey hissedemiyorummmmm,oyüzden size sordum nubu falan boşverin sallayın gitsin ne hissediyorsunuz diye
ben kadına hiçbirşey sormadım. o baktı baktı hemşireye söylüyor bir yandan yazması için.ben de terimlere aşinayım anlıyorum zaten diye hiçbirşey sormadım,biz böyle bir yandan da tatlı tatlı genel sohbet ediyoruz kadınla siyasetten süriyeli mültecilerden sağlık sektöründen falan konuşuyoruz. dedim bukadar tatlı tatlı konuşuyor belki cinsiyetide laf arasında söyleyiverir hazır samimi bir ortam var ama ı-ıhhh yok söylemedi valla.sofiarya benimde kontrolum vardı.bende orasi iyimi burası normalmi diye sorup sorup üstüne cinsiyeti goruluyormu diyemendim.utandım. valla.:)kendimde hicbisey hiseetmiyorum aynı sen gibi.basklarina duydugum anda tahmin yapabiliyorum ama kendime hayrim yok:)bu arada ense kalınlığı 1.1dedi sormasam soylemicekti herhalde.bu doktorlari anlamak zor.yada işlerine karislliyormus gibimi hissediyorlar acaba.yukleyebilirsem bende bi ultrason foto koycam.tahminlere acigim teyzeler:)
Ya bakti ama soylemedi emin olamadi bakalim hayirlisi olsun. Saglikli sihhatli olsunda kizlsr gerisi onemli degil.canim nubu gorunmuyor bence erkek dik oldugu icin bacak arasindan cikmiypr yan bakinc.ama cene yapisi sivri bu cogu zaman kizıarda oluyor.ama cikintiya pek takiıma.bizim11+2de paraleldi am 12+4de net olrak erkek cinsiyyet gorduk.bqcak arasina bakmadi mi doktor?
Canim bi arkadaşa da ense kalın dediler hamileliği zehir ettiler çocuk doğdu ensesi kalin kafa büyük babasına çekmiş ve zeka küpü çocuk moralini bozma hiç illa sorun olacak diye bişey yok
hadi bakalım,ilk tahminBanada erkek gibi geldi nub olayından anlamıyorum ama öyle hissettim
ooo hadi hemencik gir çıkta yaz bize..Banada erkek demiştin bende öyle hissediyorum birazdan kontrolüm var bakalım hisler onaylanıcak mı
O zaman önemli bişey olabilir ihmal etmeyip doktora koşayım sürekli değil aslında ara ara oluyorGunaydin guzell anneler...
weryew cok gecmis olsun saglikla alalim hepimiz insallaah...
cnsuu umarim yanliis etiketlemedim benimde dun vajinam bildigin zonkluyodu kasiklatimda cok agri vardi doktoruma gittim daha once kayiplarim oldugundan endiselendim cok sukur bebek iidi rahimde acilma varmi diye bakti ondada sorun yok kapali dedi ama her ihtimale karsi igne yaptirdi ve serum taktirdi suan agrim azaldi birde aksam yatmadan icmem icin idrar yolula ilgilide olabilir diye tek seferlik bir suya katilan ilac verdi
Suan daha iim cok sukur insallah bebeklerimiz bizimle kalir sagsalim aliriz kucaklarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?