2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
weryew çok geçmiş olsun benimde iki hafta önce kanamam olmuştu en güzeli ilacı iç sırt üstü yat işleri boşver sonradan keşke yatsaydım dememek için canım senden değerli değil

hanımlar banada bı cinsiyet yorumu yapabilirmisiniz 12. Haftada doktor kız gibi bacak arası boş dedi hayırlısı olur inşallah

:)))babası gibi yani.teşekkür ederim yorumun için.hepimiz için sağlıklı evlatlar olsunlar insalllahhh.bende seninkine baktım erkek gördüm canım.
ben de senin ultrasonunla benimkini birbirine çok benzettim.uzun boyunlu küçük göbekli toparlacık kafalı.o sebeple sana hissettiğimi kendime de yorabilir miyim acaba??

ben de senin ultrasonunla benimkini birbirine çok benzettim.uzun boyunlu küçük göbekli toparlacık kafalı.o sebeple sana hissettiğimi kendime de yorabilir miyim acaba??
İnannmicaksin ama aynı şeyleri ben düşündüm.fotoğrafları çok benzettim.:)artik dogum tarihleri de aynı ikiside tüp bebek.cok hoş oldu yani:))yorabilirsin tabiki canım:)

Arkadaşlar bebişlerinizin isimlerini ne düşünüyorsunuz:) Ben kızım olursa ahsen koymayı düşünüyorum ama kaynanama bi türlü söyletemedik zor isim diyor:)
Alışır canım zamanla alışıyorlar ınan bana, söyleyemese bizimki söyleyemezdi,benim oğlanların ismine zamanla benim kaynana bile alıştı, Barın, Barkın,Bartu,birde kızım var Gülperi bu kendi ismi olduğu için hiç laf edilmedi tabi, dert etme alışıyorlar

arkadasim insallah bi sorun cikmaz lutfen sitres yapma. gittigin diger hastane sana insallah guzel haber verir.

Allah razi olsun canim sanada gecmis olsun kendine dikkat et. Diger hastanede bebegin esinden su alip kesin sonuc gorebiliriz dediler ama ben onu yaptirmak istemedim. Ense kalinligi 2.63 cikti biraz sinirda gibi. Normalde 2.5 uzerinde olmamasi lazim ama daha kuculedebilir okuduklarima gore. Insallah duzelir zamanla hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :)

himm o zaman bende senin icin sanki erkek gibi geliyor bana bide sanki erkek senesi gibi. valla tanimadan yaptin tahminler masallah sana

progestandanmidir bilmiyorum hafif bas donmesi gormemde hafif bulanik var suanda. dedin gibi kafama birsey takmicam. insallah guzel olacak ev isinden mumkun oldugunca uzak durucam

progestandanmidir bilmiyorum hafif bas donmesi gormemde hafif bulanik var suanda. dedin gibi kafama birsey takmicam. insallah guzel olacak ev isinden mumkun oldugunca uzak durucam
Progestan bende kullanıyorum yan etkilerini hissetmiyim diye yatmadan önce al dedi.hiç yan etki hissetmedim çünkü direk uyuyorum:)

weryew çok geçmiş olsun benimde iki hafta önce kanamam olmuştu en güzeli ilacı iç sırt üstü yat işleri boşver sonradan keşke yatsaydım dememek için canım senden değerli değil

zaten sebebi olmamak icin islerimi aza indirmeye calisiyorum. kendimi yormuamamya calisiyorum. dedigin gibi o benim bebegim ve elimden geleni yapacagim sen simdi nasilsn

İnannmicaksin ama aynı şeyleri ben düşündüm.fotoğrafları çok benzettim.:)artik dogum tarihleri de aynı ikiside tüp bebek.cok hoş oldu yani:))yorabilirsin tabiki canım:)
aaaa dogum tarihleri de aynı gerçekten ben dikkat etmemişim :) dün eve gelince kızımın aynı 11+6da çekilmiş bir ultrason görüntüsü vardı ona baktım okadar farklı ki,kızımın boynu daha kısa göbeği boynuna daha yakın gövde daha toparlak duruyor kafası daha sivri bariz birsürü farklılık var yanii.. eşimde yine yeniden kızımız olsa daha iyi olur sanki dedi o da erkekten hiç hazetmiyor ne ilginç adam erkeği büyütmesi onla uğraşması daha sıkıntılı daha zor diyip duruyor.ama olursa da değişikli olur nebileyim ikisi de kabulum diyor.ne makul adam

ben 3lu test yapicam kanda bakiliyomus sende oyle yaptir istersen bencede keseden sivi aldirma onun riski daha cok Insallah sorunsuz kucagina alacaksin. hic uzulme benim kizimdaykende cok sorun dediler damarlarimdan beslenemiyo bile dediler ama 3.480 dogdu. insallah sendede bi sıkinti olmayacak

Canım bende adet düzensizliği için hamile kalmadan önce kullanmıştım inanılmaz sersemlik ve baş dönmesi yapıyor 1 kutu kullandım günde 2 tane. Bitene kadar her içtiğimde başım döndü çift gördüm. Dr umda demişti yapar diye normal diye

Progestan bende kullanıyorum yan etkilerini hissetmiyim diye yatmadan önce al dedi.hiç yan etki hissetmedim çünkü direk uyuyorum:)

benimki sabah aksam gunde iki kez kullanmam gerekiyo gece kullandim sabah uyaninca birseyim yoktu sabah kullandigim beni sersem etti. hepden ayrica demin bi sivi geldi Allahim bi korktum progestan parcasi heralde Allahdan beyazdi doktor kirmizi gorunce henen gel dedi. artik katlanacagim bi muddet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…