- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.581
ben oyumu erkek ten yana kullanıyorum. toparlak kafalı bir oğlun olacak bence
:)))babası gibi yani.teşekkür ederim yorumun için.hepimiz için sağlıklı evlatlar olsunlar insalllahhh.bende seninkine baktım erkek gördüm canım.ben oyumu erkek ten yana kullanıyorum. toparlak kafalı bir oğlun olacak bence
ben de senin ultrasonunla benimkini birbirine çok benzettim.uzun boyunlu küçük göbekli toparlacık kafalı.o sebeple sana hissettiğimi kendime de yorabilir miyim acaba??:)))babası gibi yani.teşekkür ederim yorumun için.hepimiz için sağlıklı evlatlar olsunlar insalllahhh.bende seninkine baktım erkek gördüm canım.
Evet canım başka şeylere baktı serbest t3 t4 ler normal çıktığı için ilaca gerek duymadı.Canım sen hiç ilaç kullanmadanmı düştü ben 11.haftadayım benimde 0.001 ama ilaç vermedi
Yaaa hemen yaz bize lütfenBenimde 10 bucuk
Yaaa kıza benzettim ben
İnannmicaksin ama aynı şeyleri ben düşündüm.fotoğrafları çok benzettim.:)artik dogum tarihleri de aynı ikiside tüp bebek.cok hoş oldu yani:))yorabilirsin tabiki canım:)ben de senin ultrasonunla benimkini birbirine çok benzettim.uzun boyunlu küçük göbekli toparlacık kafalı.o sebeple sana hissettiğimi kendime de yorabilir miyim acaba??
Alışır canım zamanla alışıyorlar ınan bana, söyleyemese bizimki söyleyemezdi,benim oğlanların ismine zamanla benim kaynana bile alıştı, Barın, Barkın,Bartu,birde kızım var Gülperi bu kendi ismi olduğu için hiç laf edilmedi tabi, dert etme alışıyorlarArkadaşlar bebişlerinizin isimlerini ne düşünüyorsunuz:) Ben kızım olursa ahsen koymayı düşünüyorum ama kaynanama bi türlü söyletemedik zor isim diyor:)
Kizmi aslında ruhumun derinliklerinde yatan tahmin bu:))esim erkek istiyor.bizde daha ikiside yok her iki seçenekte bizi cok mutlu eder.sağlıkla gelsin inşallah benimkide sizlerinkide.çok teşekkür ederim yorumun için.Yaaa kıza benzettim ben
arkadasim insallah bi sorun cikmaz lutfen sitres yapma. gittigin diger hastane sana insallah guzel haber verir.
yani hislerim konusunda genelde yanılmıyorum çevremde çoğu kişi de deneyimledim bunu,seni de ilk andan itibaren erkek hissetmiştim nebileyim.. ama kendime hiçbir şey hissedemiyorummmmm,oyüzden size sordum nubu falan boşverin sallayın gitsin ne hissediyorsunuz diye
weryew canim benim iyi olmana cok sevindim.lütfen stres yapma.ucuncu kişiler kim olursa olsun senden bebeginden onemli değil.bak kızından güç alman ne kadar güzel.esinin anneside zaten sayılı gun sendeymis ama siz evlatlarinla hep beraber olun inşallah.progestan hemen hemen her hamilenin kullandığı bi ilac.sıradışı biseyin olsa daha farkli tedavi uygulardi diye düşünüyorum.ev işine gelince bu hafta biraz uzak dur bence.
weryew çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha tekrarını yaşatmasın .Dua edeyim sana . O kaynananın dilleri seni görünce lal olurda konuşamaz İnşallah senin yanında.
Progestan bende kullanıyorum yan etkilerini hissetmiyim diye yatmadan önce al dedi.hiç yan etki hissetmedim çünkü direk uyuyorum:)progestandanmidir bilmiyorum hafif bas donmesi gormemde hafif bulanik var suanda. dedin gibi kafama birsey takmicam. insallah guzel olacak ev isinden mumkun oldugunca uzak durucam
weryew çok geçmiş olsun benimde iki hafta önce kanamam olmuştu en güzeli ilacı iç sırt üstü yat işleri boşver sonradan keşke yatsaydım dememek için canım senden değerli değil
aaaa dogum tarihleri de aynı gerçekten ben dikkat etmemişim :) dün eve gelince kızımın aynı 11+6da çekilmiş bir ultrason görüntüsü vardı ona baktım okadar farklı ki,kızımın boynu daha kısa göbeği boynuna daha yakın gövde daha toparlak duruyor kafası daha sivri bariz birsürü farklılık var yanii.. eşimde yine yeniden kızımız olsa daha iyi olur sanki dedi o da erkekten hiç hazetmiyor ne ilginç adamİnannmicaksin ama aynı şeyleri ben düşündüm.fotoğrafları çok benzettim.:)artik dogum tarihleri de aynı ikiside tüp bebek.cok hoş oldu yani:))yorabilirsin tabiki canım:)
Allah razi olsun canim sanada gecmis olsun kendine dikkat et. Diger hastanede bebegin esinden su alip kesin sonuc gorebiliriz dediler ama ben onu yaptirmak istemedim. Ense kalinligi 2.63 cikti biraz sinirda gibi. Normalde 2.5 uzerinde olmamasi lazim ama daha kuculedebilir okuduklarima gore. Insallah duzelir zamanla hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :)
progestandanmidir bilmiyorum hafif bas donmesi gormemde hafif bulanik var suanda. dedin gibi kafama birsey takmicam. insallah guzel olacak ev isinden mumkun oldugunca uzak durucam
Progestan bende kullanıyorum yan etkilerini hissetmiyim diye yatmadan önce al dedi.hiç yan etki hissetmedim çünkü direk uyuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?