2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Haftaya ikili test icin cagirdilar ona gidecem. Insallah canim ya sivi aldirmayi asla dusunmuyorum zaten, herseyin hayirlisi olsun cok sukur korktugum kadar yuksek cikmadi. Bazilarinda 4 mm felan okuyordum bizim 2.63 mm cikti ama net olcumler icin aslinda 12 haftayi bekliyorlarmis. Biraz doktorumun abartmasi beni korkuttu sanirim.

oo cok uzun suruyomu peki biraz gormede hasasiyet gibi 15 gun kullancam galiba ilac 15 gunde bitiyor bende gunde 2 tane kullanicam oyle yazdi doktor

korkma dogru senin ikili gecmemis insallah 12 haftada hersey guzel olur. ben 2li test yaptirmadim. 3lu yaptircam cunku doktor cok dedi bakalim insallah hepimiz icin iyi olur. ozelde 3lu test 235 dedi bana devlete yapicam heralde cunku kis geldi. bizim burda elektirik cok gittigin icin dogalgaz kapaniyo soba yakiyoruz o yuzden odun alicaz. kizima kislikdi bu bebegimde erkek sanirim doktor kesin konustu ama ben yine bekleyecegim. ona hazirlikdi dogum parasiydi masraf cogaldi.

Cıktın kontrolden hersey yolunda cok şükür kıpır kıpır hiç durmadı doktorda dedi masallah baya hareketli diye ense kalınlıgı iyi dedi burun kemiğide var dedi cinsiyet icinde kız gibi dedi ama kesin değil bi dahakine kesinleştiririz dedi o yüzden ay sonuna kadar beklemeye devam ama şükür herşey yolunda

Evet ozeller cok masrafli malesef bende gerek duymuyorum zaten. Devlettende gayet memnunum yanliz Karamanda ikili test imkani yokmus o yuzden haftaya tekrar Konyaya gidecez. Bu tarama tesleri kan da mi bakilliyor? Yoksa ultrasonda mi?

Resim net değil ama daha cok 3 boyutlu gösterdi buda bizim minnoş

Eklentiler

• 3E6D95E0-5FB2-46AF-9887-C4E1F1F716CE.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 87
Iyiyim sukur progestan kullancam bu cok mu mide bulandiriyo acaba
Cok fazla bas dönmesi ve bulantı yapıyormuş. Doktor o yüzden bana aynı progestan hapını vajinadan fitil olarak kullan dedi. Doktoruna danışarak öyle de kullanabilirsin yan etkiler ortadan kalkıyo

Evet ozeller cok masrafli malesef bende gerek duymuyorum zaten. Devlettende gayet memnunum yanliz Karamanda ikili test imkani yokmus o yuzden haftaya tekrar Konyaya gidecez. Bu tarama tesleri kan da mi bakilliyor? Yoksa ultrasonda mi?

ben kizimdayken ikili test oldugumda ayni gun ultrasyonda hemde kanda bakiyolar bi hafta sonra felan sonuc aliyorsn. bende istanbulda olmama ragmen her devlet hastanesi yapmiyo malesef 2 kez egitim arastirma gitmem ragmen bi muhane olamadim. insallah snde guzel sonuclar alirsn

canim benimde ikili testimde dusuk risk cikti bosver takma kafana dedin gibi herseyin hayirlisi sonra hamileligimiz rezil olcak bebekte etkileniyor biz uzulunce Rabbim ne takdir ettiyse o olcak bakalim dogunca gorcez ve ikimizde saglikli bi sekilde alcaz cocuklarimizi

Cok fazla bas dönmesi ve bulantı yapıyormuş. Doktor o yüzden bana aynı progestan hapını vajinadan fitil olarak kullan dedi. Doktoruna danışarak öyle de kullanabilirsin yan etkiler ortadan kalkıyo

bende vajinal basladim. midem bulanmasin diye cok sukur midem bulanmadi ama bu yan etkiler var. zaten ilaca kaRsi hep boyle birsey oluyo bana bekli zamanla gecer

herseyin iyi olmasina sevindim. sayili kizlardan seninkide bakalim ay sonu ne olacak her halimize binlerce sukur

Kız mı?? aaa yanıldımmm şaka bi yana hep diyorum genital nub muş kemik yapısıymış hepsi teori,bilimsel olarak hiçbir gerçekliği yok,12. haftadan sonra da mesane ve idrar yolu oluşumu tamamlanmaya yakın oldugu için artık iç genital organlara bakarak yorum yapıyor doktorlar da. biz eğleniyoruz sadece ama senin bir tane oğlun vardı galiba öyle hatırlıyorum ozaman yaşasın kızlaaaaaaaarrr

Aynen oyle canim hayirlisi neyse o zaten bizim elimizde olan hicbisey yok uzuldugumuze de deymiyor. Insallah sag salim kucagimiza almak nasip olur onemli olan o :)

Hem kan testi hem ultrason ölçümü birlikte değerlendiriliyor

Hmm sonuc baya gecmis. Ailem Konya'da zaten surekli gitmeye calisiyoruz ama her hafta yorucu oluyor :) Bende devlet hastaneside yapar sanmistim meger yokmus onlarda o imkanlar o yuzden beni Konya'ya yonlendirdiler. Insallah guzel haberler aliriz :)

oo cok uzun suruyomu peki biraz gormede hasasiyet gibi 15 gun kullancam galiba ilac 15 gunde bitiyor bende gunde 2 tane kullanicam oyle yazdi doktor

Bende 2 saat sonra geçiyodu ama ayağa kalktımmı cok fena oluyodum. Çalışıyorum bide yemeğe giderken falan arkadaşımın koluna giriyordum. Tutuna tutuna gidiyordum. Ama gün boyu şiddetli olmasada hafif bi sersemlik kalıyo insanda.

Cinsiyet muhabbetleri yapılmış yine..çok güzel heyecanlar Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inş... Ben hiç bişey hissetmiyorum çokta merak etmiyorum nedense....hayırlı sağlıklı sıhhatli gelsinler inş...Cuma günü kontrolüm var muhtemelen söyler.bebişimi çok özledim sadece..Eşimin tahmini tutacak mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…