- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.601
ben 3lu test yapicam kanda bakiliyomus sende oyle yaptir istersen bencede keseden sivi aldirma onun riski daha cok Insallah sorunsuz kucagina alacaksin. hic uzulme benim kizimdaykende cok sorun dediler damarlarimdan beslenemiyo bile dediler ama 3.480 dogdu. insallah sendede bi sıkinti olmayacak
Canım bende adet düzensizliği için hamile kalmadan önce kullanmıştım inanılmaz sersemlik ve baş dönmesi yapıyor 1 kutu kullandım günde 2 tane. Bitene kadar her içtiğimde başım döndü çift gördüm. Dr umda demişti yapar diye normal diye
Haftaya ikili test icin cagirdilar ona gidecem. Insallah canim ya sivi aldirmayi asla dusunmuyorum zaten, herseyin hayirlisi olsun cok sukur korktugum kadar yuksek cikmadi. Bazilarinda 4 mm felan okuyordum bizim 2.63 mm cikti ama net olcumler icin aslinda 12 haftayi bekliyorlarmis. Biraz doktorumun abartmasi beni korkuttu sanirim.
Panik yapma canim ama bencede git aklinda kalacaginaO zaman önemli bişey olabilir ihmal etmeyip doktora koşayım sürekli değil aslında ara ara oluyor
korkma dogru senin ikili gecmemis insallah 12 haftada hersey guzel olur. ben 2li test yaptirmadim. 3lu yaptircam cunku doktor cok dedi bakalim insallah hepimiz icin iyi olur. ozelde 3lu test 235 dedi bana devlete yapicam heralde cunku kis geldi. bizim burda elektirik cok gittigin icin dogalgaz kapaniyo soba yakiyoruz o yuzden odun alicaz. kizima kislikdi bu bebegimde erkek sanirim doktor kesin konustu ama ben yine bekleyecegim. ona hazirlikdi dogum parasiydi masraf cogaldi.
Cok fazla bas dönmesi ve bulantı yapıyormuş. Doktor o yüzden bana aynı progestan hapını vajinadan fitil olarak kullan dedi. Doktoruna danışarak öyle de kullanabilirsin yan etkiler ortadan kalkıyoIyiyim sukur progestan kullancam bu cok mu mide bulandiriyo acaba
Evet ozeller cok masrafli malesef bende gerek duymuyorum zaten. Devlettende gayet memnunum yanliz Karamanda ikili test imkani yokmus o yuzden haftaya tekrar Konyaya gidecez. Bu tarama tesleri kan da mi bakilliyor? Yoksa ultrasonda mi?
canim benimde ikili testimde dusuk risk cikti bosver takma kafana dedin gibi herseyin hayirlisi sonra hamileligimiz rezil olcak bebekte etkileniyor biz uzulunce Rabbim ne takdir ettiyse o olcak bakalim dogunca gorcez ve ikimizde saglikli bi sekilde alcaz cocuklarimiziAllah razi olsun canim sanada gecmis olsun kendine dikkat et. Diger hastanede bebegin esinden su alip kesin sonuc gorebiliriz dediler ama ben onu yaptirmak istemedim. Ense kalinligi 2.63 cikti biraz sinirda gibi. Normalde 2.5 uzerinde olmamasi lazim ama daha kuculedebilir okuduklarima gore. Insallah duzelir zamanla hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :)
Cok fazla bas dönmesi ve bulantı yapıyormuş. Doktor o yüzden bana aynı progestan hapını vajinadan fitil olarak kullan dedi. Doktoruna danışarak öyle de kullanabilirsin yan etkiler ortadan kalkıyo
Cıktın kontrolden hersey yolunda cok şükür kıpır kıpır hiç durmadı doktorda dedi masallah baya hareketli diye ense kalınlıgı iyi dedi burun kemiğide var dedi cinsiyet icinde kız gibi dedi ama kesin değil bi dahakine kesinleştiririz dedi o yüzden ay sonuna kadar beklemeye devam ama şükür herşey yolunda
Kız mı?? aaa yanıldımmmCıktın kontrolden hersey yolunda cok şükür kıpır kıpır hiç durmadı doktorda dedi masallah baya hareketli diye ense kalınlıgı iyi dedi burun kemiğide var dedi cinsiyet icinde kız gibi dedi ama kesin değil bi dahakine kesinleştiririz dedi o yüzden ay sonuna kadar beklemeye devam ama şükür herşey yolunda
canim benimde ikili testimde dusuk risk cikti bosver takma kafana dedin gibi herseyin hayirlisi sonra hamileligimiz rezil olcak bebekte etkileniyor biz uzulunce Rabbim ne takdir ettiyse o olcak bakalim dogunca gorcez ve ikimizde saglikli bi sekilde alcaz cocuklarimizi
Hem kan testi hem ultrason ölçümü birlikte değerlendiriliyorEvet ozeller cok masrafli malesef bende gerek duymuyorum zaten. Devlettende gayet memnunum yanliz Karamanda ikili test imkani yokmus o yuzden haftaya tekrar Konyaya gidecez. Bu tarama tesleri kan da mi bakilliyor? Yoksa ultrasonda mi?
ben kizimdayken ikili test oldugumda ayni gun ultrasyonda hemde kanda bakiyolar bi hafta sonra felan sonuc aliyorsn. bende istanbulda olmama ragmen her devlet hastanesi yapmiyo malesef 2 kez egitim arastirma gitmem ragmen bi muhane olamadim. insallah snde guzel sonuclar alirsn
Hem kan testi hem ultrason ölçümü birlikte değerlendiriliyor
oo cok uzun suruyomu peki biraz gormede hasasiyet gibi 15 gun kullancam galiba ilac 15 gunde bitiyor bende gunde 2 tane kullanicam oyle yazdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?