• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen öyle Can'ım ya. Benim Zaten ilk bebişim :)
6 sene sonra kız erkek fark etmez. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım.

Anladım canım. İnş biz de hissederiz yakında.

Valla benim de kanıma girdi çevremdekiler. Ama ben bi de anne yanı istiyorum yatak odama sığarsa.
Aynen bende öyle düşünüyorum.

herkes birer birer cinsiyeti öğrenmiş ne güzel ya buranın en miniği sanirim biziz bewklenene doğum tarihimiz haziran ama mayıs sonu gibi gelir bebis ilk doğumum da sezaryandi temmuz dsa beklenirken haziran sonu oldu

Canim merak etme henuz bende ogrenemedim:( gec olsun da guc olmasin

:)) varr. başkalarından duydum diye dr.uma sordum.yavaş yavaş yürüyüş gibi spora başlayayım mı kilo da az alırım diye sordum.spor yaparsan soluğu acilde alırsın kanamayla dedi :) yürüyüş az yapıp arada dinlenerek spor amaçlı değil gezme amaçlı yapabilirsin.yediklerini azaltarak kilonu önleyebilirsin sporla değil acile gelirsin dedi.bana spor yasak yani.bu arada kanamayla ilgili hiç sıkıntım olmamışken böyle söylüyor dr.
Doktorun bence bayağ eski kafalıymış. Aksine tüm doktorlar hareketi, yogayı, yürüyüşü öneriyor. Hatta düzenli spor yapanların, mesela ağırlık kaldıranların vs. bunları bile bırakmak zorunda olmadıklarını söylüyor. Hamilelik bir hastalık değil arkadaşlar böyle düşünmek lazım.

Back
X