2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende 1000 tane alayim ...ne zqmana kadar okuyabilirim

Yok canım bezmi alemde netten direk alabiliyosun endokrine sadece mesajı dışı ve az hastaya bakıyor akşam 23.00 saatlerinde takip et ben öyle denk getiriyorum

Doktor 10. haftada erkek dedi 11.haftada ayri ayri iki doktor kiz dedi ve gecen hafta tekrar erkek dedi. Biraz daha beklemek gerekiyor. Yoksa boyle hangisi dogru diye dusunup duruyoruz :)
Ay senin cok karısmıs canım ama 10 hf da baya erken söylemiş ya ben oglumda 11+larda öğrenmiştim mesela ama doktor emindi

kizlar merhaba benim pembe lekelenmem oldu simdi gene ustelik dedemide doktor goturmek zorundayim kizimida mecbur yanima alicam napmaliyim. dedemede diyemem boyle seyi nasil olacak.
Dedenizi doktora goturmusken bi acile geciverin hemen cok gecmis olsun. Kendinize dikkat edin. Bence bir sure is guc gezme hepsini bir kenara birakin. İkinci oluyor bu allah korusun.

bana erkek dedi 100 de 80 bende etten tiksindim kokusu bile dayanamiyorum tavuk et hic yani
Bana ne diyecek acaba heycanlandim şimdi Allah kalbimi biliyo erkek istiyorum hayırlısı olsun inşallah...sennkide hayırlı olsun cnm

Ben de sordum. Her seyi yapabilirsin dedi. Sonra yapmamam gereken hareket var mi dedim. Yok dedi. Sonra senin hemsirenle randevum oldugunda bisiklete binmemi yasaklamisti dedim. Aa belki dusersin ya da araba carpar diye soylemistir dedi.

Bi tane spor hocasi hamile hastam vardi, herseyi yap ama bebegin 500 great kucuk dogar dedim. 9 ay spor yapti kilo pek alamadi, bebegi 2.5 kilo ama hayet saglikli dogdu dedi. Bu arada burda doktorlar sanirim bebekte 3 kiloyu ideal sayiyor.

Her gun iki defa yarim saat olarak 1 saat bisiklete binip, bir saat hizli tempo agirlik kaldirmali bir hoca esliginde spor yapiyordum. Hepsini Birakinca 4 kilo aldim. Simdi havalar sogudu bisiklete binemiyorum. Spora da tekrar yazilmam lazim. Off

Dedenizi doktora goturmusken bi acile geciverin hemen cok gecmis olsun. Kendinize dikkat edin. Bence bir sure is guc gezme hepsini bir kenara birakin. İkinci oluyor bu allah korusun.

acile gecemedim. cunku kizim durmadi. yirtti ortaligi oyle yabaniki dedeme diyemedim. devami gelirse esimle gidecegim. bi sure bende cok dinlenmek istiyorum kaynanam yarin kuzenine gidelim diye tutturdu. esimde gidin diyordu ciddi bi sekilde konusucam bu gun

Herkese merhaba , iyi akşamlar .. aranızda gynoferrosonal ( demir +folik asit + b12 ) hapını kullanan var mı ? Günde kaç adet ve aç/tok nasıl kullanıyorsunuz ? Doktorum bana yazmıştı , eczacım üstüne not düşmemiş , yarın başlamam gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben kullanıyorum günde 1 aç karna diyor. Ben sabahları alıyorum kalkınca aç karna.

Okudum canım

Bence de canima konusun. Yormayin kendinizi. Gelismeleri haberdar edin.

Sadece ense kalinligindan bakilmiyor. Algorithmayla bakiyorlar. soyleyememistir. Sikinti yapmayin diger doktor tanilari gibi degil bu. Istatistiksel.

Ben bir sey daha soracaktim. Benim bebek gec dollenme olmus bir hafta geriden geliyoruz. Bu doguma kadar hep boyle mi gidecek yoksa zamanla aradaki fark kapanir mi? Doktor bir sey soylemiyor onemli degil diyor kapatiyor.
bir sey olmaz. Sonra buyur. Zaten gunundeydi gelse bile 40 inci haftada da dogabilir 41 de de. Rahat olun sikinti yook.

Cinsiyet bellimi sizin bende ettn çok tiksindim kasapların önünden geçmek istemiyorum oderece kız diyolr genelde ettn tiksinnlere ben daha tahmin bile almadm
bana da kiz dediler etten tiksiniyorum. Ama kofte olunca yiyorum.

weryew Hani doktor tani kagidina abortus yazmis ya, o aslinda kotu bir sey. Bebegini su an o minicik ilaclarla tutturuyorsun gibi dusun.

Eger bir gun isyan bayragini cekip saglam bir sekilde Beni rahat Birakin demeyi aklindan geciriyorduysan o gun bugun diyeyim. Bagirip cagirmana kendini iyice uzmene gerek yok ama Duzgun anlatmak yanlamaiyorlarsa sivri dilli soyle. Eger ilerde basina kakarlarsa ilaclarin Yan etkisi sinirliymisim dersin.

Gun senin yatakta yatip televizyon izleme gunun. Birak kaynanani dedeni , be hatta kizini bile yolla esinle gotursun ise yada kaynanan alsin yanina gitsin nereye gidecekse. Biraz kendini ve bebegini dusun. Sana pismis yemek getirsinler evini toparlasinlar. Sen kimildama. gerekirse bir arkadasini komsunu cagir baksin sana.
Ilerde niye yapmamisim oyle diye pisman olacagina o gun oyle yapmisim diye pisman ol.

Okaliptus yağı iyi geliyormuş. Eczanede satılıyor bebeklern yakalarına dökülüyor tıkanıklık için. Deneyebilirsiniz.

Canım şeker yüksekliği de kaşıntı yapar bi şekerini ölçtür istersen. Bide bi cildiyeye görün belki de alerji gibi bişeydir. Çünkü çok au içiyormuşsun ve zaten kremleniyosun o kadar kasınmaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…