- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.001
Sağol canımSevindim hayırlı olsun
Bakar bakmaz gördüm dedi cinsiyetini ama biraz meraklandırmak için 5 dk fln sonra söylediBir kız haberi daha geldi maşallah maşallahcok şükür cnm sağlıgı yerinde net gördü mü doktor cinsiyeti
sağol canım benimhayırlısı olsun canım
Bende 1000 tane alayim ...ne zqmana kadar okuyabilirimEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 5000
@pedike =1000
@hiye =1000
ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
@elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
Belirtisiznesne =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
weryew =1000
@Berenimo877 =1000
@Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =4000
@_meLinDa_ =1000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
KALAN=58.000
Yok canım bezmi alemde netten direk alabiliyosun endokrine sadece mesajı dışı ve az hastaya bakıyor akşam 23.00 saatlerinde takip et ben öyle denk getiriyorumBezmi alemde de direk randevu alınmıyor sanırım değil mi? Randevu sisteminde görünmüyor. Sen kayıtlı hastası olduğun için hemen kayıt açmış olabilirler. Dahiliyeden sevk alır almaz senin dediğin gibi yaparım ben de Can'ım. Bezmi alemin genel olarak sekreterleri suratsız maalesef. Kraldan çok kralcı gibiler.
Ay senin cok karısmıs canım ama 10 hf da baya erken söylemiş ya ben oglumda 11+larda öğrenmiştim mesela ama doktor emindiDoktor 10. haftada erkek dedi 11.haftada ayri ayri iki doktor kiz dedi ve gecen hafta tekrar erkek dedi. Biraz daha beklemek gerekiyor. Yoksa boyle hangisi dogru diye dusunup duruyoruz :)
Dedenizi doktora goturmusken bi acile geciverin hemenkizlar merhaba benim pembe lekelenmem oldu simdi gene ustelik dedemide doktor goturmek zorundayim kizimida mecbur yanima alicam napmaliyim. dedemede diyemem boyle seyi nasil olacak.
Bana ne diyecek acaba heycanlandim şimdi Allah kalbimi biliyo erkek istiyorum hayırlısı olsun inşallah...sennkide hayırlı olsun cnmbana erkek dedi 100 de 80 bende etten tiksindim kokusu bile dayanamiyorum tavuk et hic yani
Ben de sordum. Her seyi yapabilirsin dedi. Sonra yapmamam gereken hareket var mi dedim. Yok dedi. Sonra senin hemsirenle randevum oldugunda bisiklete binmemi yasaklamisti dedim. Aa belki dusersin ya da araba carpar diye soylemistir dedi.oldukça beğenilen bir doktor medicalpark ankarada ertan öztürk.eski kafalı diye düşünmüyorum.siz spor yapın arkadaşlar isteyen de bol bol ağırlık kaldırsın. hamilelik tabi ki çok doğal bir süreç.burada arkadaşın yazdığı soruyu doktora tesadüfen sormuştum ben cevabı da bu oldu :)
Dedenizi doktora goturmusken bi acile geciverin hemencok gecmis olsun. Kendinize dikkat edin. Bence bir sure is guc gezme hepsini bir kenara birakin. İkinci oluyor bu allah korusun.
Bana ne diyecek acaba heycanlandim şimdi Allah kalbimi biliyo erkek istiyorum hayırlısı olsun inşallah...sennkide hayırlı olsun cnm
Herkese merhaba , iyi akşamlar .. aranızda gynoferrosonal ( demir +folik asit + b12 ) hapını kullanan var mı ? Günde kaç adet ve aç/tok nasıl kullanıyorsunuz ? Doktorum bana yazmıştı , eczacım üstüne not düşmemiş , yarın başlamam gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim
EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 5000
@pedike =1000
@hiye =1000
ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
@elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
Belirtisiznesne =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
weryew =1000
@Berenimo877 =1000
@Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =1000
@_meLinDa_ =1000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
KALAN=63.000
Bende 1000 tane alayim ...ne zqmana kadar okuyabilirim
Bence de canima konusun. Yormayin kendinizi. Gelismeleri haberdar edin.acile gecemedim. cunku kizim durmadi. yirtti ortaligi oyle yabaniki dedeme diyemedim. devami gelirse esimle gidecegim. bi sure bende cok dinlenmek istiyorum kaynanam yarin kuzenine gidelim diye tutturdu. esimde gidin diyordu ciddi bi sekilde konusucam bu gun
Sadece ense kalinligindan bakilmiyor. Algorithmayla bakiyorlar. soyleyememistir. Sikinti yapmayin diger doktor tanilari gibi degil bu. Istatistiksel.DEVLET HASTANESİNDE İKİLİ TESTE GİREN VARMI
SİZE DR NUZ ENSE KALINLIGINI SÖYLEDİMİ BANA BAKTIMI BİLMIYORUM BEBEĞİ GÖRÜNCE BEN UNUTTUM İYİMİ DEDİM SADECE KAN ALDILAR ARTIK HAFTAYA GİDİNCE SORUCAMDA SİZ SORUNCAMI SÖYLEDİLER YOKSA SÖYLEMIYOLAR MI
BEN ULTRASONA GİRCEM Mİ DEDİM AYRICA BEN BAKIYORUM MU DEDİ BAKICAM MI DEDİ ANLAMADIM Bİ SIKINTI YOK SAĞLIKLI DEDİ AMA ELİMDE VERİ YOK :)))
bir sey olmaz. Sonra buyur. Zaten gunundeydi gelse bile 40 inci haftada da dogabilir 41 de de. Rahat olun sikinti yook.Ben bir sey daha soracaktim. Benim bebek gec dollenme olmus bir hafta geriden geliyoruz. Bu doguma kadar hep boyle mi gidecek yoksa zamanla aradaki fark kapanir mi? Doktor bir sey soylemiyor onemli degil diyor kapatiyor.
bana da kiz dediler etten tiksiniyorum. Ama kofte olunca yiyorum.Cinsiyet bellimi sizin bende ettn çok tiksindim kasapların önünden geçmek istemiyorum oderece kız diyolr genelde ettn tiksinnlere ben daha tahmin bile almadm
Okaliptus yağı iyi geliyormuş. Eczanede satılıyor bebeklern yakalarına dökülüyor tıkanıklık için. Deneyebilirsiniz.İyi geceler hanımlar. Soğuk algınlığına yakalandım ve nefes almakta bile zorlanıyorum. İlaç kullanmıyorum ve kullanmak da istemiyorum. Bu durumda tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı? Özellikle burun göz kaşıntısı ve tıkanıklığı için
Canım şeker yüksekliği de kaşıntı yapar bi şekerini ölçtür istersen. Bide bi cildiyeye görün belki de alerji gibi bişeydir. Çünkü çok au içiyormuşsun ve zaten kremleniyosun o kadar kasınmaman lazımAkşamlarından ziyade gün içinde ara ara hep kaşınıyorum ama kaşımamaya çalışıyorum özellikle karnımı. Ama ayaklarımı kollarımı harıl harıl kaşıyorum. Daha çok yağlıcam kendimi artık kuruluktan büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?