2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
12 gun kanda gebeligi ogrnene kadar vuruncakmisim. Simdilik boyle dedi ama oyle bisi olursa hastaneden bir doktordan rica ederim sonucta sgk miz var :) bizim en dogal hakkimiz.. sagol canim bu arada transferim oldu bugun hakkimda hayirlisi artik
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım..inşallah tutunur bebişin

Şimdi 2 hafta geçsede gün belli olsa diye bekliyorum :) Sonrasında sürekli yat diyorlar doğru mu ? Benim çok anneci bir kızım var ne yapacağım bilmiyorum
Yok canım öyle değil dikkat edilmesi gerekiyor ben amniyosentez oldum Ogün alzahimer hastası eşimin anneannesi geldi bide üstüne ona baktım çocuklarımla ilgilendim ağır kaldırma yok ilişki yok biraz ilk gün daha dikkatli ol sonra zaten rahatlıcaksın İnşallah Allaha emanet nasibi varsa hiç bişey olmaz inşallah canım bak benimki düşmedi ama 2 ay sonra doğdu öldü nasip işte olmadımı olmuyor

dr banu çiftçi var, instagramdan takip ediyorum
o da çok tatlı bi kadın

Günaydın kızlar.
sofiarya canım ya aklıma takıldı valla. Bizimkilerin ultrason resimleri aynıydı. Nub ları da çok benziyordu :)
Sakın benimki de kız olmasın
Yanılttı bizi bu nub

sirt ustu uzanip dikkat edersen hissedeceksin hatta goreceksin dene bak)
Tamam canım deniyeceğim
Evet benim nub meselesi bende de tuttu dün kesinleşti ikinci oğlum geliyo üç erkek ve ben napacaz bakalım bana eve geçince yardımcı tutmak şart olacak
Hayırlı olsun canım yardımcısız olmaz tabi
11. Haftada erkeğe benzetmişti benimkini dr. Bakalım 16 da ne diyecek artık biseyler örmek istiyorum

ben bu sözü çalışma masama astım, hep bakıp kendimi telkin ediyordum
yazı silikleşmeye başladı ve sonunda hamile kaldım
şimdi nerdeyse görünmüyo yazı, çok bekledim ben de bu bebeği, çok emek verdik, tüp bebek bizim minik kuş da
ama üzmedi annesini ilk denemede tuttu
Allah kimseyi evlatsız bırakmasın

Oyun hamuru masa sandalye falan aldık bakalım inşallah işe yarar :)

Yaa çok üzüldüm senin adına
İnşallah hakkımda hayırlısı olur

inşallah sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olacak ve bu günleri bir anı olarak anlatacak, senin gibi endişeli olanları rahatlatacaksın

Canım benim ilk kızımda çok öyle sıkıntım olmamıştı ama bu dediklerini şuanki gebeliğimde birebir yaşıyorum karnım çatlatacak gibi oluyor okadar büyük kü gören herkes tosun mu doğuracan 3ayda bu ne göbek diyorlar ve bu gebeliğimde dün kız olduğunu öğrendik yani sorunun cevabı evet kız gebeliğimde ilkinde olmasa da ikincisinde senle aynı durumu yaşıyorum 9aya patlamazsam iyidir

İlk hamileliği olmayan arkadaşlara bir sorum var belirtiler ilk hamileliğinizle aynı mı ? Cinsiyet aynı mı farklı mı ? Şimdiden teşekkürler
benim ilk gebeliğimle bunun alakası yok ilkinde hiçbirşeyim yoktu,bunda bulantılar kusmalar koku hassaiyetleri karnımın kocaman olması memeucu kararması sigaradan tiksinme,etten tiksinme herkes bu sefer erkek olacak oyuzden diyordu ama ikinci kızım geliyor

D Denizzccan gözün aydın olsun diyelim biz şimdiden.temkinli bir doktordan böyle güzel şeyler duymak çok güzel haber canım.amniyosentez olayi da eskisi gibi değil.ilk yapılan yıllara göre doktorlar daha deneyimliler.hem kötü ihtimal yine çok çok düşük.biz bunları dusunmeyelim.güzel enerjilerle git igneni ol gel arkadasim.işin gücün rast gitsin inşallah.

D Denizzccan doktorunun guzel yorumlamasina sevindim. simdilik cok iyi. insallah amniyosentezinde iyi cikar. ve biran once atlatirsin kendine cok dikkat et insallah bebegin ve sen cok mutlu olacaksin

Oh planlar yapılmış ne güzel 3 tane de yeter zaten çalışan anne için lüks hatta 3. Ama ben de 3. Yü istiyorum
yok kız ne 3ü.valla aslında ben çok istiyorum dediğim gibi bitane de dondurulmuş embriyomuz var.dün cinsiyeti belli olunca eşim dedi acaba dondurulmuş olanın cinsiyeti neydi??ben de 3sene sonra öğreniriz dedim.yok canım ben o defteri kapıyorum izninle,2tane yeter dedi.yaaa dedim niye öyle diyorsun zaten hepi topu bitanecik dondurulmuş var çöpe mi atalım o da bir şansı haketmiyor mu?dedim.yok canım yok 2tane yeter dedi. ayy aslında nevar yaniii onu da koydursak 3-5sene sonra erkek olur diye de değil de 3çocuk güzel olur bence

ilk öyle baktı canım zaten ama oyle bakınca birşey demedi sonra nub fotolarında ki gibi olan o görüntüyü yakaladı dondurdu ozaman söyledi kız diye.ama ben ilk bacak arasına bakıyorken gördüm hafif bir çıkıntı vardı kalp şeklinde boşta değildi.hatta ftmkya ile yazışmıştık biz bikaçgün önce özelden kendi bebeğinin fotosunu göndermişti doktor o fotoya da kız demişti ona,benim dün bacak arası görüntüsü olarak gördüğümde aynı ftmkya nın kine benziyor. sonra bir hafta sonra tekrar başka bir doktora gitmişti o da kesin erkek demişti. aslında kafam net değil bu konuda yani doktor %99dedi o da emin olmasa bukadar net konuşmazdı herhalde diyorum bilemedim,gerçi ben herkesi kız diyorum artık ama 17.haftada yine gidicem erkek derse doktor çok gülerim

İlk hamileliği olmayan arkadaşlara bir sorum var belirtiler ilk hamileliğinizle aynı mı ? Cinsiyet aynı mı farklı mı ? Şimdiden teşekkürler
İlkez farklı cinsiyet benimki sadece oynaması geç oldu bulantım falan aynı düzeyde şimdi bide mide yanmasında başladı normal olarak idrarın çok açık renk su gibi adeta çok su içmiyorum aslında keşke içsem kız bebiş benimki hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…