- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.221
Kizlar iyi geceler hepinize size bir sorum olucak cvplarsaniz cok sevinirim 15 hfatadauim ama karnim 7 aylik gibi cok gergin benim gibi olan varmi neyapalbilirim acaba
Benimki de sanirim o kadar. Ayrica dar badi giydigim icin belli oluyor. Simdilik aksamlari catlak kremi surup, tuzu azaltmaya calisiyorum.Benimkide öyle canım
12 gun kanda gebeligi ogrnene kadar vuruncakmisim. Simdilik boyle dedi ama oyle bisi olursa hastaneden bir doktordan rica ederim sonucta sgk miz var :) bizim en dogal hakkimiz.. sagol canim bu arada transferim oldu bugun hakkimda hayirlisi artik
Yok canım öyle değil dikkat edilmesi gerekiyor ben amniyosentez oldum Ogün alzahimer hastası eşimin anneannesi geldi bide üstüne ona baktım çocuklarımla ilgilendim ağır kaldırma yok ilişki yok biraz ilk gün daha dikkatli ol sonra zaten rahatlıcaksın İnşallah Allaha emanet nasibi varsa hiç bişey olmaz inşallah canım bak benimki düşmedi ama 2 ay sonra doğdu öldü nasip işte olmadımı olmuyorŞimdi 2 hafta geçsede gün belli olsa diye bekliyorum :) Sonrasında sürekli yat diyorlar doğru mu ? Benim çok anneci bir kızım var ne yapacağım bilmiyorum
Ooo la la laa memleket stalker kaynıyor anasını satiiim hemen keşfetmişler kadınıkadın tatlı yaa fotoğraflarından da belli bizim buralarda öyle tatlı doktor hem de kadın hah ne mümkün çölde kutup ayısı görürsün de Türkiye de tatlış kadın doktor göremezsin, hayatta sevmem kadın doktorları
Unsallah canim, Allah yardimcim olsunHayırlı haberlerini bekliyorum canım..inşallah tutunur bebişin
Tamam canım deniyeceğimsirt ustu uzanip dikkat edersen hissedeceksin hatta goreceksin dene bak)
Hayırlı olsun canım yardımcısız olmaz tabiEvet benim nub meselesi bende de tuttu dün kesinleşti ikinci oğlum geliyoüç erkek ve ben napacaz bakalım bana eve geçince yardımcı tutmak şart olacak
Oyyy kuzum benim rabbim yardimcin olsun.insann okurken bogazina biseylwr takiliyo yutamiyosun.rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.rabbim geciktiriyosa guzellestiriyodur.her zor gecenn bi sabahi var.ben bazen televizyona bi daliyorum dunyayi unutuyom valla :) ama yasayn biliyo iste acisini hepimizin melekleri bizi bekliyo ve bizi almadan cennete girmicekler.bak ne guzel hepimiz birbirimize destek oluyoruz burasi iyki var ya cok seviyorum herkesiinsanlara takilma herkes bizim gibi hasas olamiyo malesef ki yasamadn bilemicekler rabbimde kimseye yasatmasin insallah
Bu süreçte biraz daha telefon tablet verirsin canım. Oturmalı etkinlikler ayarla eve. Okul öncesi için çok güzel setler var herhangi birini bile alsan baya oyalıyor bir aya yakın hergün birşeyler yaptırabilirsin. Bol bol otur uyu. Ozaman risk minimum olur. Zaten havalar da çok soğuk olacak evde olmak daha iyi olur :)
Yok canım öyle değil dikkat edilmesi gerekiyor ben amniyosentez oldum Ogün alzahimer hastası eşimin anneannesi geldi bide üstüne ona baktım çocuklarımla ilgilendim ağır kaldırma yok ilişki yok biraz ilk gün daha dikkatli ol sonra zaten rahatlıcaksın İnşallah Allaha emanet nasibi varsa hiç bişey olmaz inşallah canım bak benimki düşmedi ama 2 ay sonra doğdu öldü nasip işte olmadımı olmuyor
inşallah sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olacak ve bu günleri bir anı olarak anlatacak, senin gibi endişeli olanları rahatlatacaksınYeni geldim eve canım . Mustafa Kır’a muayene oldum 30 dk kadar ultrasonla baktı garantiye almak için vajinal da baktı . Ultrason da hiçbir sıkıntı çıkmadı yine çok güzel konuştu içimi rahatlattı ihtimaller üzerine konuştu uzun uzun . Sonra Figen hanımla görüştüm ve aklını kurcalayacağına yaptır dedi tercih senin dedi . harmony test (%93 ) amniyo (% 99.99) bizde amniyo yaptrımak istediğimizi söyledik . Normal down olsaydı neyse ama trizomi çook daha farklıymış ve bebeğin ne kadar yaşayacağı vs vs . 2 hafta sonra musafa bey ultrasonla tekrar bakacak karşılaştırma yapacak ve amniyo gününe karar vericez . Bu arada cinsiyete çoo büyük ihtimal erkek denildi
Canım benim ilk kızımda çok öyle sıkıntım olmamıştı ama bu dediklerini şuanki gebeliğimde birebir yaşıyorum karnım çatlatacak gibi oluyor okadar büyük kü gören herkes tosun mu doğuracan 3ayda bu ne göbek diyorlar ve bu gebeliğimde dün kız olduğunu öğrendik yani sorunun cevabı evet kız gebeliğimde ilkinde olmasa da ikincisinde senle aynı durumu yaşıyorum 9aya patlamazsam iyidirsofiarya canim sana birsey sorucam ilk gebeliginde yani kizinda karin gerginligi yasadinmi kizlarda olurmus bu ben hep sikayet ederdim anneme oda oyle derdi ben ilk kizimda cok yasadim doktorum careyi 5 den sonra yemek yemememi onermisti simdi yine basladi gerginliklerim ve busefer cok erken basladi
benim ilk gebeliğimle bunun alakası yok ilkinde hiçbirşeyim yoktu,bunda bulantılar kusmalar koku hassaiyetleri karnımın kocaman olması memeucu kararması sigaradan tiksinme,etten tiksinme herkes bu sefer erkek olacak oyuzden diyordu ama ikinci kızım geliyorİlk hamileliği olmayan arkadaşlara bir sorum var belirtiler ilk hamileliğinizle aynı mı ? Cinsiyet aynı mı farklı mı ? Şimdiden teşekkürler
yok kız ne 3ü.valla aslında ben çok istiyorum dediğim gibi bitane de dondurulmuş embriyomuz var.dün cinsiyeti belli olunca eşim dedi acaba dondurulmuş olanın cinsiyeti neydi??ben de 3sene sonra öğreniriz dedim.yok canım ben o defteri kapıyorum izninle,2tane yeter dedi.yaaa dedim niye öyle diyorsun zaten hepi topu bitanecik dondurulmuş var çöpe mi atalım o da bir şansı haketmiyor mu?dedim.yok canım yok 2tane yeter dedi. ayy aslında nevar yaniii onu da koydursak 3-5sene sonra erkek olur diye de değil de 3çocuk güzel olur benceOh planlar yapılmış ne güzel 3 tane de yeter zaten çalışan anne için lüks hatta 3. Ama ben de 3. Yü istiyorum
ilk öyle baktı canım zaten ama oyle bakınca birşey demedi sonra nub fotolarında ki gibi olan o görüntüyü yakaladı dondurdu ozaman söyledi kız diye.ama ben ilk bacak arasına bakıyorken gördüm hafif bir çıkıntı vardı kalp şeklinde boşta değildi.hattaHayirli ugurlu olsun canim kizkardes gibisi wallahi yok.
Bu nub bizi yaniltti ya. Ya o gordugumuz nub degildi ya da bilemedim ki. Hani boyle allttan bakiyorlar ultrasonda boyle sanki klozete oturmus da alttan biri kamerayla cekiyormus gibi. Oyle bakti mi ve oyle ultrason resmi var mi? Merak ettim simdi
Özellikle akşamları mahvoluyorum nefes zor alıyorum inan oluyor böyle normalKizlar iyi geceler hepinize size bir sorum olucak cvplarsaniz cok sevinirim 15 hfatadauim ama karnim 7 aylik gibi cok gergin benim gibi olan varmi neyapalbilirim acaba
İlkez farklı cinsiyet benimki sadece oynaması geç oldu bulantım falan aynı düzeyde şimdi bide mide yanmasında başladı normal olarak idrarın çok açık renk su gibi adeta çok su içmiyorum aslında keşke içsem kız bebiş benimki hayırlısıylaİlk hamileliği olmayan arkadaşlara bir sorum var belirtiler ilk hamileliğinizle aynı mı ? Cinsiyet aynı mı farklı mı ? Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?