2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa çok üzüldüm senin adına
İnşallah hakkımda hayırlısı olur
Canım Allah yardım ediyor lütfen takma kafana sonrasını falan inanki çok düşük bi ihtimal kötü hiç düşünme herşey yolunda gidecek inanki bebişlerimiz bizden daha güçlüler o küçük canlarıyla... Kızında inanki o zaman anlayacak seni ve üzmeyecek göreceksin Allah var gam yok tatlım...

evde 3 erkek biri :) bende kara kara düsünüyorum birde aralarında 2 yaş ayy:))
Hiç öyle düşünme benim oğlanlar da yaş farkı olduğu halde okadar düşkünler ki birbirlerine inan onları görünce kardeşliği anlıyorum lokmalarını ayırırlar birbirlerine biraz elimizde sanırım kesinlikle mesafe koymamak lazım o bebek şöyle böyle diye genelde beraber zaman geçirmelerine izin vermeliyiz kardeş sorumluluğu aldılarmı bizden çok koruyorlar ozaman

Kızlar selaaam tekraar dün doktora gittik normalde işinde gayett iyi ultrasonu süper doktorum 16. Haftadan önce sölemıyo ama rica ettm eger emın olarak görürsem sölicem dedi butun organlarını gosterdıkten sonra buda pipisiiiiiiii dediiii :))) şuan önde duruyo dedi böyle diyince emin değil sanarak değişir mi dedim hiç sanmıorum dedi zaten eminn olmasa sölemezdiii. Yani ikinci oğlan geliyoor kısmetse

İşte benimde kafamı kurcalayan o durum ben 12+3 ken gittim ultrasonda 11+6 cıktı o kalp şekli vardı yani sonraki hf gittim gördüm de pipiyi ama ne bileyim ya pipi gibi gelmiyo bana nedense sanki böyle üç çizgisi var gibi daha olusuyo mu acaba sonra mı içe çekilcek diye aklımda hep sorular

Arkadaşlar bişey rica edicem benim attığım fotoyka aynı pozisyonda ultrasyon görüntüleri olanlar karşılaştıra bilirmi acaba şu haftadaki bütün bebekler aynı görüntüdemi oluyor kafama takıldı sima anlamında yani

Canım kac haftalıksın hayırlı uğurlu olsun saglıkla gelsin insallah

yok canım ya o bildiğin pipi bence değişmez benimde doktorum çok emindi muhtemelen benimki de değişmez. valla kızıma hayatta söyleyemem değişirse cinsiyeti çok üzülür o yüzden nolur değişmesin

bugun uyandim sabahtan beri karnimin sag tarafi agriyor yatinca bisey yok ayaktayken oluyor normalmi aceba bu haftaya kadar hic agrim olmamisti evham yaptim

Gunaydin kizlar. Cinsiyet ogrenenlerin gozleri aydin olsun. Rabbim kucaginiza saglikla sihhatle almayi nasip etsin insallah. Hala beklemede olanlarada (ben dahil) bol bol sabir diliyorum.
Bide kizlar biz 13+1 günlük olduk. Kasiklarimin biraz ustunde,doktorun ultrasonla baktigi yerde dokununca avucumu dolduracak kadar bi siskinlik hissediyorum. Bide o siskinlik diğer yerlere nazaran daha sert. Bebektir o dimi ? Yavaş yavaş büyümeye başlamıştır artık dimi ? Nolur evet diyin. Çünkü çok mutlu oluyorum hissettikce.

Kafanı karıştırmak istemiyorum ama bana hala erkek gibi geliyor Bu haftada yanılma payı da var. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı doğumlar inşallah

O zaman iki erkek anneleri kervanına bende katılıyorum 29unda randevum bakalım görelim pipiyi bi daha

GÜNAYDIN NASILSINIZ

BENDE DAHA HİÇ HİSSEDEMEYENLERDENİM.SADECE ANİ HAREKETLERDE KASILIP KALIYORUM.
AMA ENERJİĞİM İLK 2,5 AY GİBİ DEĞİL KAFAMI KALDIRAMIYODUM
ONUN ENERJİSİMİ BİLMIYORUM DA MİDE BULANTILARI BİTTİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM
ALLAH BÜTÜN KUZULARA SAĞLIK VERSİN

ÇATLAK KREMİ KULLANAN VARMI?

YADA DOGAL KENDİ KREM YAPAN

kizlar sormak istedim birsey var sag kasimda kesintisiz agri var.daha dun aksam doktora gittim bebegimi gordum. simdi gitmek istemiyorum bu neden olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…