2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kafanı karıştırmak istemiyorum ama bana hala erkek gibi geliyor Bu haftada yanılma payı da var. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah
ben de nebileyim karışık ve durgun hissediyorum dünden beri sonra da bencillik yapıyorsun cemre kendine gel diye kızıyorum kendime.çünkü ben evet kendim için erkek istiyorum değişiklik olsun diye onu da yaşamış olayım diye ,kocama bir de erkek dogurmuş olayım diye (-kocamında hiç erkek istediği yok halbuki) ama mantıklı düşündüğümde aslında engüzeli kız olması,kızım için.yani bir erkek kardeşi olursa dünyaları apayrı olacak.benim hem kız hem erkek kardeşim var ikisi de canımın parçası ama kızkardeşim çok daha başka aramızda 10yaş olmasına rağmen o benim elim kolum kanadım herşeyimmmmm kızım için bir kardeş yapmaya uğraşırken ki bu 3senemize maloldu-hep bir kızım daha olur inşlalah diyordum ama gebe kaldıktan sonra duygularım değişti içten içten hep oğlum olsun istedim niye değişti anlamıyorum,belki çevrenin gazlamasıyla alakalı da olabilir etrafımdaki herkes oğlun olacak oğlun olacak okadar çok dedi kii şimdi kendimi buruk hissediyorum böyle hissettiğim için de sinirlerim bozuluyor ayyy kafam çok karışıkkk çok sinir oluyorum şuan kendime

kızına kendi ismini koyanlara bayılıyorum. bende çok istiyorum kendi ismimi koymak ama malesef eşim istemiyor Zeynep Tuana çok güzel isim

Valla aynı hislerdeyim değişik olsun diye kız istedim hep ama oğlum icinde erkek kardes daha baska dediğin gibi kız erkek dünyalar baska iki erkek yada iki kız daha iyi hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Kızlar günaydın..Kontrolden geliyorum şimdi. Çok şükür sonuçlar iyi çıktı. Merakla cinsiyeti sorduk:) Bi çıkıntı var ama kızlarda da olabilir aklımdan gecen erkek ama haftaya net söyleyebilirim dedi Ne yalan söyliyim hep ilk çocugum erkek olsun istedim. İnşallah nasip olur:) Kızım olursa da baldan tatlı olur:) Ama merak işte...

suçlama kendini, insanca düşünceler bunlar, herşeyin hayırlısı, Rabbim en iyisini bilir, bütün evlatlar canımız oluyor, göreceksin kızlarınla çok mutlu olacaksınız,

sofiarya canım hayırlı olsun kızın iki kız harika bişey kardeş yoldaş ama senin ki sanki hala erkek gibi geliyor ya doktorun nubla söylemesi ilginç geldi bana benim doktor direk alttan bacak arasına baktı ve belliydi organı bu haftalarda organlar belliyken nub söyleyip göstermesi ilginç geldi bana

Benim de oğlum var kiz istiyorum kendim icin tabi kız bence çok özel annemle biz arkadaş gibiyiz...derken oğlum ilk hamile olduğumu duyunca inşallah erkek kardeşim olur birlikte oynarız kız olursa benimle savaş oyunları oynamaz demişti...simdi önemli değil sağliklı olsun diyor garibim daha belli değil ama ben de kız olursa oğlum uzülurse diye üzülüyorum neye uzülecegimi şaşırdım galiba

Sizin için kız erkek fark etmiyor nasıl olsa, emin ol kızın içinde öyle olacak. Çünkü en zoru tek çocuk olmak. Insanın kız olsun erkek olsun bir kardeşi olmasi paha biçilemez bsy. Benim bi erkek kardeşim var inan öyle muhteşem bi kardeş ki hayatım boyunca hiç keşke erkek olacağına kız olsaydı demedim. Ama ister mıydım dersen isterdim herhalde. Her şeyin hayırlısı. Kocasını elinden alan kız kardeşlerde gördü bu gözler, ablasını dövüp hastanelik eden erkek kardeşlerde. Anne baba ölünce miras derdine düsenlerde. Kiz kardes ömrü boyunca destek olur erkek kardeş de ömrü boyunca dağ gibi arkasında durur yeter ki hayırlı olsun.

Aynı duygular içerisindeyim. oğlum var o da benzer şeyler söylüyor

Son düzenleme:
Oglumda 9 ay bişey anlamadan doguma seke seke gittim 25 kilo aldım kuş gibiydim...bunda hala ara ara kusuyorum 6.haftadan beri surünüyorum göğüslerim falan aniden sişti vücudum külçe gibi karnıma bakan da kız diyor...ilk önce cok heveslendim kız diye eşim de hissediyorum gene oglan diyor...ve oglumdaki gibi aynen tatlı falan asla yiyemiyorum varsa yoksa ekşi tuzlu...üstüne doktor hic fikir yürütmedi randevuya daha 10-15 gün var Çin Rus takvimleri erkek diyor...ve sonuçta tüm bu sebeplerden dolayi hicbir sey hissedemez oldum ve bebeğime haksızlık oluyor gibi geliyor...ilkinde hiç sormadım bilmek istemedim merak etmedim 20.haftada tesadüfen öğrendik...bunun suçu 2.olmak mı ah bu hamile kafasî yaa

Düşüncelerin o kadar normal ki anlatamam. Şu da bir gerçek ki 2 kız ve 2 erkek olduğunda kardeşler arası iletişim daha pozitif oluyor. paylaşımları artıyor. Biz ebeveyn olarak farklı cinsiyet istiyoruz ikisinide tatmak için. Ben de aynı duygular içerisindeyim. Sonra da kızıyorum kendime. Aklı fikri yerinde, eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat olsun diye dua edip kendimi durduruyorum. insaniz iste normal bu düşünceler ama kendimizi bu düşüncelerden arındırıp hayırlı ve sağlıklı olmasına odaklanalım. O zaman herşey daha güzel olacak

Herkes ilk gebeligiyle kiyaslamis bende oğlumda çok çok rahat bir gebelik geçirdim şuanda çok rahatım çok şükür bulantı kusma yaşamadım henüz cinsiyetini ogrenmedik bakalım cinsiyeti ne olacak

Canım senin benimkine nazaran paralel gibi duruyor. Benim bildiğin dik açılı. Ona rağmen doktor kesin erkek demedi bana

Canim benim bildigim artik belli haftadan itibaren nubin onemi yok. 14-15 gibi kizlarin cikinti kuculuyor. Erkeklerinki duruyor iyice disa dogru sekilleniyor. Nub'dan ziyade artik 16-17de net bacak arasindan gorunuyorsa erkek gorunmuyorsa kiz. Ben dun 15+1de gittim. Bacak arasindaki cikintiya bakarak erkel dedi. Normal sartlarda artik o haftada bacak arasi bos olmali kiz ise saniyorum. Ona dayanarak dedi bence. Etrafimda ayrintiliya kadar kiz denilip de sonra erkek cikan cok. Tam tersi de mumkum tabi daha dusuk ihtimal de olsa.

Benim annemle kendi ismimin arasında tek bir harf farkı var. Babam anneme öyle aşıkmış ki ismimi bile anneme benzesin istemiş. Hatta annem başka bir isim beğenmiş onu koymak istiyormuş babam müsaade etmemiş. Hala da oyle aşıktır babam anneme, film gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…