2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ya ne gğzel insansın sen :) Allahım gönlüne göre versin Kızıma bir erkek kardeş ( şimdilik erkek ) geliyor sağlıkla yiyecek ekmeği varsa inşallah geliyr :)

Onu söylemek zorunda ama bu hastanenin ortalamasına bağlı mesela burda 1 hastane 250 de 1 dedi benim yaptığım yer 400de 1 dedi çok şükür yaptım bi sıkıntı olmadı bende tabi 15 gün diken üstünde oluyo insan dikkat ediyorsun acı yok asla normal iğne hatta inan şuan vurulduğum kansulandırıcı bile bazen daha çok yakıyor kendini sıkma yeter bak ne güzel ultrason iyi çıkmış elhamdülillah... Amniosentez de iyi çıkıcak %100ama için rahat edicek canım Allaha emanet

Şimdi 2 hafta geçsede gün belli olsa diye bekliyorum :) Sonrasında sürekli yat diyorlar doğru mu ? Benim çok anneci bir kızım var ne yapacağım bilmiyorum

Hayırlı olsun canım
Evet benim nub meselesi bende de tuttu dün kesinleşti ikinci oğlum geliyo üç erkek ve ben napacaz bakalım bana eve geçince yardımcı tutmak şart olacak
Hayırlı olsun ..kesinlikle şart yardımcı
Canım zaman zaman evham yapıyoruz hepimiz..elimiz yüreğimizde hep..inşallah Allah in izniyle kuzularımız iyidir..gönlünü rahat tut sende
Hayırlı olsun canım..bıcır bıcır iki kız
Canım çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine..inşallah diğerine iyi çikacak

Saglik ocagindan alabiliyormuyum clexane yi
Canım sağlık ocakları yazmıyor..uzman doktor olması şart..eczacım öyle demişti..eğer uzun süre kullanacaksan rapor çıkar 9 ay sa mesela 9 ay kullanılacak diye rapor çıkarırsa her seferinde doktora gidip yazdırmaya gerek yok toptan alabilirsin iğneleri o zaman

D vitamini senin de benim gibi 5 lerdeydi yanılmıyorsam. Ne zamana kadar Devit3 kullanicagimizla ilgili birşey dedi mi dr un ? aslında bir müddet sonra değerde artma var mı diye tekrar baktirsak iyi olacak.

evet özellikle var mı yazayım mı dedi canım çabuk toparlanacağını sanmıyorum zaten alt sınır 30 üst 60 civarı. Bizimki çok çok aşağıda

Son düzenleme:
Ya ne gğzel insansın sen :) Allahım gönlüne göre versin Kızıma bir erkek kardeş ( şimdilik erkek ) geliyor sağlıkla yiyecek ekmeği varsa inşallah geliyr :)
Canım iyiki yaZdın burada paylaştıkça azalıyor acılar artıyor mutluluklar. Mustafa beye güvenim sonsuz Harika bir doktor. Çok detaycı. Çok korkuyordum sana kötü şeyler söyleyecek diye. Maşallah İnan sen de öylesin tanımadan sevdim seni :)
Çok pardon ya çalışan anne için en güzeli bir kız bir erkek keşke benim de olsaydı 3. Çocuk zor bir ihtimal çünkü , eşim de erkek istiyor haliyle. Her türlüsü çok güzel maşallah canım
Yok canım yanlış tahmin yapan doktora sinirlenip figen hanıma geldim ben :)) O bakmadı bugün ultrasonda Nasıl tatlı naif bir kadın nasıl güzel konuştu gözleri dola dola Canım doktorum yaaaa
O Harika bir insan gönülden seviyorum onu. Ben de ilk bebeğimde yanlış tahminle gelmiştim şak diye kız demişti :))

Şimdi 2 hafta geçsede gün belli olsa diye bekliyorum :) Sonrasında sürekli yat diyorlar doğru mu ? Benim çok anneci bir kızım var ne yapacağım bilmiyorum
Bu süreçte biraz daha telefon tablet verirsin canım. Oturmalı etkinlikler ayarla eve. Okul öncesi için çok güzel setler var herhangi birini bile alsan baya oyalıyor bir aya yakın hergün birşeyler yaptırabilirsin. Bol bol otur uyu. Ozaman risk minimum olur. Zaten havalar da çok soğuk olacak evde olmak daha iyi olur :)

Ya evet safer ayının son günüymüş bugün haklısın canım. Belaların indiği aydı neticede. Kazasız belasız atlattık.

Hayırlı uğurlu olsun benimde bir kızım var oldum olası erkek bebekleri çok severim hamileliklerim sıkıntılı geçince 3 pek düşünmüyorum gönlümden geçen bir kız bir erkek Allah nasip ederse :) kızımda hep kız istiyorum diyor bakalım bizde sonuç ne olacak :)) en önemlisi sağlıklı olsunlar İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…