- 28 Ocak 2017
- 193
- 296
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.181
Canım kızına kacıncı hf da erkek demişlerdi göstermiş miydi bak erkek diye
Yine senin cevabın için girdim gördüm rahatladım canım. Çok sevindim. Mustafa bey çok dikkatli en ufak detayı bile söyler kuzenime damarlarda daralma var diye sorun olarak söylemişti düşün çok detaycı. O bile güzel konuştuysa kötü birşey göremediyse yoktur inşallah. Sonuçların da güzel çıkacak gönülden inanıyorum. Oğlun da hayırlı olsun abiye bir destek daha geliyor :)
Onu söylemek zorunda ama bu hastanenin ortalamasına bağlı mesela burda 1 hastane 250 de 1 dedi benim yaptığım yer 400de 1 dedi çok şükür yaptım bi sıkıntı olmadı bende tabi 15 gün diken üstünde oluyo insan dikkat ediyorsun acı yok asla normal iğne hatta inan şuan vurulduğum kansulandırıcı bile bazen daha çok yakıyor kendini sıkma yeter bak ne güzel ultrason iyi çıkmış elhamdülillah... Amniosentez de iyi çıkıcak %100ama için rahat edicek canım Allaha emanetDüşün tehlikesinin üstüne basa basa söyledi . Ama biz kabul ettik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :) Erkek dedi ama benim kızıma da bu haftakarda erkek demişlerdi2 hafta sonra kesinleşir o zaman inanırım anca
D Denizzccan gözünaydın çok sevindim. Artık stres yapma bol bol dua et amniyosentez sonucunda iyi çıkacak Allahın izniyle
Ay unutmuşum şimdi yaptım canım yuvarlak çizdi ne oluyırdu yuvarlak olunca?sofiarya canım yapabildin mi yüzüğü
Onu söylemek zorunda ama bu hastanenin ortalamasına bağlı mesela burda 1 hastane 250 de 1 dedi benim yaptığım yer 400de 1 dedi çok şükür yaptım bi sıkıntı olmadı bende tabi 15 gün diken üstünde oluyo insan dikkat ediyorsun acı yok asla normal iğne hatta inan şuan vurulduğum kansulandırıcı bile bazen daha çok yakıyor kendini sıkma yeter bak ne güzel ultrason iyi çıkmış elhamdülillah... Amniosentez de iyi çıkıcak %100ama için rahat edicek canım Allaha emanet
Kız oluyo cnm ileri geri giderse erkek yuvarlak kızAy unutmuşum şimdi yaptım canım yuvarlak çizdi ne oluyırdu yuvarlak olunca?
Sen bi daha yapsana cnmEvet burda arkadaşta görmüştüm de
Yardım edicek birileri yok mu cnm yatmak gerekiyomus evetŞimdi 2 hafta geçsede gün belli olsa diye bekliyorum :) Sonrasında sürekli yat diyorlar doğru mu ? Benim çok anneci bir kızım var ne yapacağım bilmiyorum
Hayırlı olsun canımKizlar ya randevudan ciktim. once aileye haber ettimm sonra hemen burasi
Hersey yolunda bebegimiz saglikla buyuyor. Insallah boyle devam eder hem bizim hem de burdaki herkesin bebegi
Cinsiyetimiz kesinlesti minik bir oglumuz olacak Allah'in izniyle. Nub teorisi ben de tuttu yani
Hayırlı olsun ..kesinlikle şart yardımcıEvet benim nub meselesi bende de tuttu dün kesinleşti ikinci oğlum geliyoüç erkek ve ben napacaz bakalım bana eve geçince yardımcı tutmak şart olacak
Canım zaman zaman evham yapıyoruz hepimiz..elimiz yüreğimizde hep..inşallah Allah in izniyle kuzularımız iyidir..gönlünü rahat tut sendeKızlar iki gündür bir tuhafım. Son zamanlardaki şişkinliğim Yok sanki içim boşalmış gibi. Kasılmalarım da çok. Dün eşimle biraz yürüdük. Akşam ve gece boyu kasık ağrısından yatamadım. Sağa sola zor döndüm resmen.
Acayip bir sıkıntı çöreklendi içimesanki büyümesi durdu kaldı öylece. Normalde iyice belirginleşmişti kaşığımın üst tarafında hatta hareketlenme bile hissetmiştim.
Boşuna mı evham yapıyorum bilmiyorum. 2. Trimestra girdik onun rahatlaması mı ama bu kasılmalar niyeoffff çok tuhafım. Randevum haftaya cuma. Çok var. Zırt pırt dr a da gitmek istemiyorum. Ama sanırım yarın dr a gidicem. Benim gibi olan var mı
Hayırlı olsun canım..bıcır bıcır iki kızŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Canım çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine..inşallah diğerine iyi çikacakYeni geldim eve canım . Mustafa Kır’a muayene oldum 30 dk kadar ultrasonla baktı garantiye almak için vajinal da baktı . Ultrason da hiçbir sıkıntı çıkmadı yine çok güzel konuştu içimi rahatlattı ihtimaller üzerine konuştu uzun uzun . Sonra Figen hanımla görüştüm ve aklını kurcalayacağına yaptır dedi tercih senin dedi . harmony test (%93 ) amniyo (% 99.99) bizde amniyo yaptrımak istediğimizi söyledik . Normal down olsaydı neyse ama trizomi çook daha farklıymış ve bebeğin ne kadar yaşayacağı vs vs . 2 hafta sonra musafa bey ultrasonla tekrar bakacak karşılaştırma yapacak ve amniyo gününe karar vericez . Bu arada cinsiyete çoo büyük ihtimal erkek denildi
Canım sağlık ocakları yazmıyor..uzman doktor olması şart..eczacım öyle demişti..eğer uzun süre kullanacaksan rapor çıkar 9 ay sa mesela 9 ay kullanılacak diye rapor çıkarırsa her seferinde doktora gidip yazdırmaya gerek yok toptan alabilirsin iğneleri o zamanSaglik ocagindan alabiliyormuyum clexane yi
Yardım edicek birileri yok mu cnm yatmak gerekiyomus evet
D vitamini senin de benim gibi 5 lerdeydi yanılmıyorsam. Ne zamana kadar Devit3 kullanicagimizla ilgili birşey dedi mi dr un ? aslında bir müddet sonra değerde artma var mı diye tekrar baktirsak iyi olacak.
Canım iyiki yaZdın burada paylaştıkça azalıyor acılar artıyor mutluluklar. Mustafa beye güvenim sonsuz Harika bir doktor. Çok detaycı. Çok korkuyordum sana kötü şeyler söyleyecek diye. Maşallah İnan sen de öylesin tanımadan sevdim seni :)Ya ne gğzel insansın sen :) Allahım gönlüne göre versinKızıma bir erkek kardeş ( şimdilik erkek ) geliyor sağlıkla yiyecek ekmeği varsa inşallah geliyr :)
O Harika bir insan gönülden seviyorum onu. Ben de ilk bebeğimde yanlış tahminle gelmiştim şak diye kız demişti :))Yok canım yanlış tahmin yapan doktora sinirlenip figen hanıma geldim ben :)) O bakmadı bugün ultrasondaNasıl tatlı naif bir kadın nasıl güzel konuştu gözleri dola dola Canım doktorum yaaaa
Bu süreçte biraz daha telefon tablet verirsin canım. Oturmalı etkinlikler ayarla eve. Okul öncesi için çok güzel setler var herhangi birini bile alsan baya oyalıyor bir aya yakın hergün birşeyler yaptırabilirsin. Bol bol otur uyu. Ozaman risk minimum olur. Zaten havalar da çok soğuk olacak evde olmak daha iyi olur :)Şimdi 2 hafta geçsede gün belli olsa diye bekliyorum :) Sonrasında sürekli yat diyorlar doğru mu ? Benim çok anneci bir kızım var ne yapacağım bilmiyorum
Ya evet safer ayının son günüymüş bugün haklısın canım. Belaların indiği aydı neticede. Kazasız belasız atlattık.Kızlar naçizane tavsiyem ufak tefek sadakalar verelim. Yolda bir çocuğu bile sevindirmek insanı bir çok kaza beladan koruyor. Bizim, eşimizin, çocuklarımızın sağlığı sıhhati için arada bunu yapmak ne kadar güzel olur
Allah kolaylığını verir inşallah canım oyalarlar illaki stickerlar filan al sen bayılıyolar değişik bi kac oyuncak oyalanır bayaAnnem de kalayım diyorum ama benim kız biraz fazla anneci maalesef
Hayırlı uğurlu olsun benimde bir kızım var oldum olası erkek bebekleri çok severim hamileliklerim sıkıntılı geçince 3 pek düşünmüyorum gönlümden geçen bir kız bir erkekYani ben de erkek mi kız kı karışıktı duygular. Erkek olursa bana değişiklik olurdu herikisini de yaşamış olurdum ama kız olursa da kızıma ömür boyu yoldaş olacağı kesindi. kızım çok kız istiyordu ama yaaa nasıl sevindi nasıl. O mutlu olsun da şansımızı üçüncü de deneriz biz de Artıkbenim Zaten 2. Si tüp bebek oldu 1 tane de dondurulmuş embriyom var, o da 3. Bebeğim sayılır başka kendim istesem de yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?