2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar iyi geceler hepinize size bir sorum olucak cvplarsaniz cok sevinirim 15 hfatadauim ama karnim 7 aylik gibi cok gergin benim gibi olan varmi neyapalbilirim acaba

sofiarya canim sana birsey sorucam ilk gebeliginde yani kizinda karin gerginligi yasadinmi kizlarda olurmus bu ben hep sikayet ederdim anneme oda oyle derdi ben ilk kizimda cok yasadim doktorum careyi 5 den sonra yemek yemememi onermisti simdi yine basladi gerginliklerim ve busefer cok erken basladi

Kizlar iyi geceler hepinize size bir sorum olucak cvplarsaniz cok sevinirim 15 hfatadauim ama karnim 7 aylik gibi cok gergin benim gibi olan varmi neyapalbilirim acaba
Canım karnım tam da dediğin gibi 7 aylık sanki 3.5 aylık olduğuna kimse inanmaz yani. Bütün velilerim öğrencilerim anladı. Sanırım çok çatlayacağım bu sefer. Yarın bebek yağına başlayacağım.

Eklentiler

• 2CD37267-C20D-4FCE-895C-2E2CB2EC2ED4.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 87

Seninde buyukmus canim masallah valla bende zeytinyag suruyorum ilk gebeligimdede surdum hic catlamadi karnim ve ozmanda cok gergindi ve hazimsizliktan istifra ediyordum simdi yine basladik

İlk hamileliği olmayan arkadaşlara bir sorum var belirtiler ilk hamileliğinizle aynı mı ? Cinsiyet aynı mı farklı mı ? Şimdiden teşekkürler

Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin kızın inşallah ne güzel bir mutluluk yaşatmış şimdiden maaşallah prensese

İlk hamileliği olmayan arkadaşlara bir sorum var belirtiler ilk hamileliğinizle aynı mı ? Cinsiyet aynı mı farklı mı ? Şimdiden teşekkürler
henuz cinsiyet ogrenemedim 10 gun sonra randevum ins ogrenebilirim bazi belirtiler farkli ama bununla alakasi yok diyorlar farkli belirtiler yasayip ayni doguranlar olmus bi tane oglum var bakalim bu ne olcak )

Seninde buyukmus canim masallah valla bende zeytinyag suruyorum ilk gebeligimdede surdum hic catlamadi karnim ve ozmanda cok gergindi ve hazimsizliktan istifra ediyordum simdi yine basladik
Ben de bebeyağı sürdüm bir iki belli belirsiz çatlak var canım. O da şimdi hiç belli olmuyor karın gerginleşince :) istifra olayı çok kötü ya vitamin kullanıyor musun öyle beslenir en azımdan bebek. Gaviscon falan da keser belki.

İkisi de kız canım ama çok farklı ya. Kızımda balık hiç yiyemedim şimdi balıkçıyım. Kızımda hiç kusmamıştım bunda full. Kızımda halsizdim bunda enerjiğim. İlkinde hiç sıfır karın 6. Aya kadar bunda şimdiden 7 aylık. Öyle işte

Canim belirtiler farkli ilk kizimda gebelik kusmasi yasamadim kokulardan etkilenmedim hamile degil gibiydim sadece asermelerde ilkinde kisirsiz ve limonsuz duramazdim bunda istifra ettim kokulara karsi cok hassastim elim burnumda kapali gezdim birde dometes ve peynir cok aserdim. Z Zynp0606

Canim beni gaviscon kesmiyor sadece ilil bir dus rahatlatiyor ilk gebeligimde de vu sekilde gecirdim son tremestiri bazende acildeydik hazimsizliktan

12 gun kanda gebeligi ogrnene kadar vuruncakmisim. Simdilik boyle dedi ama oyle bisi olursa hastaneden bir doktordan rica ederim sonucta sgk miz var :) bizim en dogal hakkimiz.. sagol canim bu arada transferim oldu bugun hakkimda hayirlisi artik

Hayirli ugurlu olsun canim kizkardes gibisi wallahi yok.
Bu nub bizi yaniltti ya. Ya o gordugumuz nub degildi ya da bilemedim ki. Hani boyle allttan bakiyorlar ultrasonda boyle sanki klozete oturmus da alttan biri kamerayla cekiyormus gibi. Oyle bakti mi ve oyle ultrason resmi var mi? Merak ettim simdi

Benim uzman doktorum rapor çıkarttım , sağlık ocağından yazdırabilirsin bunun için gelmene gerek yok dedi, gittim yazdırdım... Bazen eczaneler isguzarlik yapıyor başka bir yere sor bence..

Yanlış alıntı yapmışım yaaa...

12 gun kanda gebeligi ogrnene kadar vuruncakmisim. Simdilik boyle dedi ama oyle bisi olursa hastaneden bir doktordan rica ederim sonucta sgk miz var :) bizim en dogal hakkimiz.. sagol canim bu arada transferim oldu bugun hakkimda hayirlisi artik
Benim uzman doktorum rapor çıkarttım , sağlık ocağından yazdırabilirsin bunun için gelmene gerek yok dedi, gittim yazdırdım... Bazen eczaneler isguzarlik yapıyor başka bir yere sor bence..

Oh planlar yapılmış ne güzel 3 tane de yeter zaten çalışan anne için lüks hatta 3. Ama ben de 3. Yü istiyorum

Ugrasmayayim dedim aldik cunku transerden cikmistim.. surekli olursa oyle dediginiz gibi yaparim canim

Kızlar o normal bsy. Hamile olmayanlarda da var. Hatta eskiler göbek kackinligini oraya parmaklarını koyup atıp atmadigina bakarak anlarlarmış. Ben hamile kalmadan önceden de uzanırken avcumu açıp göbeğime koyardım pıtpıt atardı. Ne tuhaf bsy ya sanki bebek varmış gibi atıyor der gülümserdim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…