- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.281
Elif çok güzel bi isim eşin sorun yapmıyorsa Elif koymalısın :))
Benim iki gebelikte neredeyse tüm belirtiler aynı. Bulantı, kusma,uyku hali, halsizlik, ekmek arasi domates peynir yeme isteği. Bakalım cinsiyetleri aynı mı farklı mıHerkes ilk gebeligiyle kiyaslamis bende oğlumda çok çok rahat bir gebelik geçirdim şuanda çok rahatım çok şükür bulantı kusma yaşamadım henüz cinsiyetini ogrenmedik bakalım cinsiyeti ne olacak
Teyzeleri siz bizi görmüşmüydünüz buda benim kızçem
Maşallah Can'ım. Dudakları nasıl da belirgin. Ben karşılaştırdım da pek bi fark Yok. Yani yüz olarak diyorsan farklı tabi. Bizimki dil çıkarmış gibi :)Arkadaşlar bişey rica edicem benim attığım fotoyka aynı pozisyonda ultrasyon görüntüleri olanlar karşılaştıra bilirmi acaba şu haftadaki bütün bebekler aynı görüntüdemi oluyor kafama takıldı sima anlamında yani
Amin canm rabbim kimseyi evladiyla sinamasin rabbim ole buyukki tam umudu kestigin anda, hayirdir ben varim diyo :)ben bu sözü çalışma masama astım, hep bakıp kendimi telkin ediyordum
yazı silikleşmeye başladı ve sonunda hamile kaldım
şimdi nerdeyse görünmüyo yazı, çok bekledim ben de bu bebeği, çok emek verdik, tüp bebek bizim minik kuş da
ama üzmedi annesini ilk denemede tuttu
Allah kimseyi evlatsız bırakmasın
ben de nebileyim karışık ve durgun hissediyorum dünden beri sonra da bencillik yapıyorsun cemre kendine gel diye kızıyorum kendime.çünkü ben evet kendim için erkek istiyorum değişiklik olsun diye onu da yaşamış olayım diye ,kocama bir de erkek dogurmuş olayım diye (-kocamında hiç erkek istediği yok halbuki) ama mantıklı düşündüğümde aslında engüzeli kız olması,kızım için.yani bir erkek kardeşi olursa dünyaları apayrı olacak.benim hem kız hem erkek kardeşim var ikisi de canımın parçası ama kızkardeşim çok daha başka aramızda 10yaş olmasına rağmen o benim elim kolum kanadım herşeyimmmmmkızım için bir kardeş yapmaya uğraşırken ki bu 3senemize maloldu-hep bir kızım daha olur inşlalah diyordum ama gebe kaldıktan sonra duygularım değişti içten içten hep oğlum olsun istedim niye değişti anlamıyorum,belki çevrenin gazlamasıyla alakalı da olabilir etrafımdaki herkes oğlun olacak oğlun olacak okadar çok dedi kii şimdi kendimi buruk hissediyorum böyle hissettiğim için de sinirlerim bozuluyor ayyy kafam çok karışıkkk çok sinir oluyorum şuan kendime
kizlar benim gibi kilo almayip ustunede vermeye devam eden var mi 8 kilo verdim
canim senin nub dik aci var bariz.nasil kiz demis yaaa.baksana gayet dik.kizlarda bukadar buyuk nub kalmiyoyok kız senin nub la benim doktorun nub iye verdiği fotonun alakası yokEki Görüntüle 2068064
anlamam mı en iyi ben anlıyorum emin olOf seni o kadar iyi anlıyorum ki sağlıklı olmaları en önemlisi belirtiler falan kızımdan o kadar farklıydı ki çevrenin de etkisiyle erkeği kafama yerleştirdiler hissiyatım da hep o yöndeydi geçen cuma %52 kız diyince bir garip oldum kızım olacağı için üzülme değil çok Garip bir duygu ben anlatamıyorum sen alıyorsun demi :))
canım bacak arası boş değildi işte ben kendim gözümle gördüm,ilk bacak arasına baktı birşey demedi sonra ölçümlere geçti çok güzel iyi sağlıklı falan konuştu konuştu artık bitiryordu muayeneyi ben sordum cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye?hımmm normalde 16.haftada bakıyorum ama bakalım bir dedi,direk nub aramaya başladı hiç bacak arasına bakmadı,bastırdı bastırdı %90kız dedi hatta %99 bile diyebiliriz dedi. nubu da aynı fotodaki gibiydi işte ekran görüntüsünü dondurduğunda.benim zaten daha 13+5di belki ıyuzden nub a bakarak söylemiş olabiilirCanim benim bildigim artik belli haftadan itibaren nubin onemi yok. 14-15 gibi kizlarin cikinti kuculuyor. Erkeklerinki duruyor iyice disa dogru sekilleniyor. Nub'dan ziyade artik 16-17de net bacak arasindan gorunuyorsa erkek gorunmuyorsa kiz. Ben dun 15+1de gittim. Bacak arasindaki cikintiya bakarak erkel dedi. Normal sartlarda artik o haftada bacak arasi bos olmali kiz ise saniyorum. Ona dayanarak dedi bence. Etrafimda ayrintiliya kadar kiz denilip de sonra erkek cikan cok. Tam tersi de mumkum tabi daha dusuk ihtimal de olsa.
Benimki de sanirim o kadar. Ayrica dar badi giydigim icin belli oluyor. Simdilik aksamlari catlak kremi surup, tuzu azaltmaya calisiyorum.
ben bilemedim valla inan kafamı karıştırdı adam ama çok emindi. şimdi de kuzenim aradı o da kafamı karıştırdı bana da biliyorsun ilk kız dedi doktor kesin dedi eminim dedi 16.haftada erkek dedi hatırlasana diyor. hakkaten de öyle oldu hem de HERMAN İŞÇİ ye gidiyordu o, bu adam da istanbul un sayılı jinekologlarından cihazları desen son sistem. aman yaaaa vallaa çok bilmekte sıkıntı bu nub ları şunları bunlara bakmasaydım bukadar adam kız diyecekti aaaaa oley diyip kabullenecektik sonra belki aaa değilmiş erkekmş diyeecekti hadi yaa diyip ayrı sevinecektik falan böyle habire gerilim geriliiimm ayyy şiştimmcanim senin nub dik aci var bariz.nasil kiz demis yaaa.baksana gayet dik.kizlarda bukadar buyuk nub kalmiyo
8.haftada kese dışında kanama olmuştu benim...doktor "Uzun süre ayakta kalması sakıncalıdır." diye rapor verdi müdüre getirdim ben nöbet turmuyorum. Zaten öglen araları 40 dakika oturmak yemek yemek yasaklandı ve o kadar süre ayakta durmama imkan yok...mudür de sorun çikarmadı 30 tane ögretmen var tutuversinlerKızlar sayfada öğretmen olan çok var. Nöbet tutmamak için rapor alanınız oldu mu? Doktorum bana "Nöbet tutması sakıncalıdır." diye rapor verdi ama müdürüm kabul etmiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
11+4 günlüktük ama doktoru tanıdım kadarıyla net gördü ama söylemedi yanılma payı bırakıyorlar ya o haftalarda :) kızlarımızın istediği olduanlamam mı en iyi ben anlıyorum emin olama sen bence çok kaptırma %52demiş bana %99dedi kaç haftalıktın %52dediğinde?
Benim de adım elif elifler annesine babasına düşkün çalışkan emekçi oluyor kardeşim de zeynep zeynepler de zeki güzel ve birazcık kaprisli oluyor...ben elif ve zeynep isimlerini çok seviyorum ailede de arkadaş cevresinde de çok bizim de...Eşim senin adın elif olmasaydı kızımız olursa koyardık der hep. Bizim ailede elif ismi çok var. Ablamın kızı elif, dayımın kızı elif. 4. bi elif fazla gelir sanırım
Oh yarar tabi çok iyi olur hem de Rabbim kolaylığını verir inşallah sen gönlünü ferah tut :)Oyun hamuru masa sandalye falan aldık bakalım inşallah işe yarar :)
Haha aynı işte :)) ya zaten haklılar büyütmek çok büyük mesele sorumluluk. Kızım 2.5 yaşında bir de benim araları yakın olacak. Avantajları da çok dezavantajları da:) sadece şuna seviniyorum kız kardeş eksikliği zormuş inşallah kızımız yaşamaz bunu.yok kız ne 3ü.valla aslında ben çok istiyorum dediğim gibi bitane de dondurulmuş embriyomuz var.dün cinsiyeti belli olunca eşim dedi acaba dondurulmuş olanın cinsiyeti neydi??ben de 3sene sonra öğreniriz dedim.yok canım ben o defteri kapıyorum izninle,2tane yeter dedi.yaaa dedim niye öyle diyorsun zaten hepi topu bitanecik dondurulmuş var çöpe mi atalım o da bir şansı haketmiyor mu?dedim.yok canım yok 2tane yeter dedi. ayy aslında nevar yaniii onu da koydursak 3-5sene sonra erkek olur diye de değil de 3çocuk güzel olur bence
oooo senin çok erken söylemiş11+4 günlüktük ama doktoru tanıdım kadarıyla net gördü ama söylemedi yanılma payı bırakıyorlar ya o haftalarda :) kızlarımızın istediği oldu
kac kilo verdn cnm ben zaten kiloluydum 106 di simdi 98 olmusum ama goren kilo vermis gibi durmuyor dedi acayip sistimOf seni o kadar iyi anlıyorum ki sağlıklı olmaları en önemlisi belirtiler falan kızımdan o kadar farklıydı ki çevrenin de etkisiyle erkeği kafama yerleştirdiler hissiyatım da hep o yöndeydi geçen cuma %52 kız diyince bir garip oldum kızım olacağı için üzülme değil çok Garip bir duygu ben anlatamıyorum sen alıyorsun demi :))
Ben varım canım en son 45 altına inmiştim bakalım daha ne kadar verecem
oo senin tam kardeş kardeş büyüyecekler negüzel,benim ki de 6yaşında tam abla olacakHaha aynı işte :)) ya zaten haklılar büyütmek çok büyük mesele sorumluluk. Kızım 2.5 yaşında bir de benim araları yakın olacak. Avantajları da çok dezavantajları da:) sadece şuna seviniyorum kız kardeş eksikliği zormuş inşallah kızımız yaşamaz bunu.
Oh maşallah güzel bir kız sana destek olacak :)Teyzeleri siz bizi görmüşmüydünüz buda benim kızçem
Hadi gözünaydın canım oğlun şanslı. Destekçisi geliyor :)Kızlar selaaam tekraar dün doktora gittik normalde işinde gayett iyi ultrasonu süper doktorum 16. Haftadan önce sölemıyo ama rica ettm eger emın olarak görürsem sölicem dedi butun organlarını gosterdıkten sonra buda pipisiiiiiiii dediiii :))) şuan önde duruyo dedi böyle diyince emin değil sanarak değişir mi dedim hiç sanmıorum dedi zaten eminn olmasa sölemezdiii. Yani ikinci oğlan geliyoor kısmetse
Evet evet evet :))) biraz yukarı çıkmışlar gerçekten önceden çok Aşağıdalardı :)Gunaydin kizlar. Cinsiyet ogrenenlerin gozleri aydin olsun. Rabbim kucaginiza saglikla sihhatle almayi nasip etsin insallah. Hala beklemede olanlarada (ben dahil) bol bol sabir diliyorum.
Bide kizlar biz 13+1 günlük olduk. Kasiklarimin biraz ustunde,doktorun ultrasonla baktigi yerde dokununca avucumu dolduracak kadar bi siskinlik hissediyorum. Bide o siskinlik diğer yerlere nazaran daha sert. Bebektir o dimi ? Yavaş yavaş büyümeye başlamıştır artık dimi ? Nolur evet diyin. Çünkü çok mutlu oluyorum hissettikce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?