2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Herkes ilk gebeligiyle kiyaslamis bende oğlumda çok çok rahat bir gebelik geçirdim şuanda çok rahatım çok şükür bulantı kusma yaşamadım henüz cinsiyetini ogrenmedik bakalım cinsiyeti ne olacak
Benim iki gebelikte neredeyse tüm belirtiler aynı. Bulantı, kusma,uyku hali, halsizlik, ekmek arasi domates peynir yeme isteği. Bakalım cinsiyetleri aynı mı farklı mı

Kızlar sayfada öğretmen olan çok var. Nöbet tutmamak için rapor alanınız oldu mu? Doktorum bana "Nöbet tutması sakıncalıdır." diye rapor verdi ama müdürüm kabul etmiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Teyzeleri siz bizi görmüşmüydünüz buda benim kızçem

Maşallah Can'ım. Dudakları nasıl da belirgin. Ben karşılaştırdım da pek bi fark Yok. Yani yüz olarak diyorsan farklı tabi. Bizimki dil çıkarmış gibi :)
Daha keskin hatları. Seninki yuvarlak gerçekten de kıza benziyor maşallah.

Amin canm rabbim kimseyi evladiyla sinamasin rabbim ole buyukki tam umudu kestigin anda, hayirdir ben varim diyo :)

Of seni o kadar iyi anlıyorum ki sağlıklı olmaları en önemlisi belirtiler falan kızımdan o kadar farklıydı ki çevrenin de etkisiyle erkeği kafama yerleştirdiler hissiyatım da hep o yöndeydi geçen cuma %52 kız diyince bir garip oldum kızım olacağı için üzülme değil çok Garip bir duygu ben anlatamıyorum sen alıyorsun demi :))

kizlar benim gibi kilo almayip ustunede vermeye devam eden var mi 8 kilo verdim

Ben varım canım en son 45 altına inmiştim bakalım daha ne kadar verecem

anlamam mı en iyi ben anlıyorum emin ol ama sen bence çok kaptırma %52demiş bana %99dedi kaç haftalıktın %52dediğinde?

canım bacak arası boş değildi işte ben kendim gözümle gördüm,ilk bacak arasına baktı birşey demedi sonra ölçümlere geçti çok güzel iyi sağlıklı falan konuştu konuştu artık bitiryordu muayeneyi ben sordum cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye?hımmm normalde 16.haftada bakıyorum ama bakalım bir dedi,direk nub aramaya başladı hiç bacak arasına bakmadı,bastırdı bastırdı %90kız dedi hatta %99 bile diyebiliriz dedi. nubu da aynı fotodaki gibiydi işte ekran görüntüsünü dondurduğunda.benim zaten daha 13+5di belki ıyuzden nub a bakarak söylemiş olabiilir

canim senin nub dik aci var bariz.nasil kiz demis yaaa.baksana gayet dik.kizlarda bukadar buyuk nub kalmiyo
ben bilemedim valla inan kafamı karıştırdı adam ama çok emindi. şimdi de kuzenim aradı o da kafamı karıştırdı bana da biliyorsun ilk kız dedi doktor kesin dedi eminim dedi 16.haftada erkek dedi hatırlasana diyor. hakkaten de öyle oldu hem de HERMAN İŞÇİ ye gidiyordu o, bu adam da istanbul un sayılı jinekologlarından cihazları desen son sistem. aman yaaaa vallaa çok bilmekte sıkıntı bu nub ları şunları bunlara bakmasaydım bukadar adam kız diyecekti aaaaa oley diyip kabullenecektik sonra belki aaa değilmiş erkekmş diyeecekti hadi yaa diyip ayrı sevinecektik falan böyle habire gerilim geriliiimm ayyy şiştimm kızdır o kız doktor %99 dedi

8.haftada kese dışında kanama olmuştu benim...doktor "Uzun süre ayakta kalması sakıncalıdır." diye rapor verdi müdüre getirdim ben nöbet turmuyorum. Zaten öglen araları 40 dakika oturmak yemek yemek yasaklandı ve o kadar süre ayakta durmama imkan yok...mudür de sorun çikarmadı 30 tane ögretmen var tutuversinler

anlamam mı en iyi ben anlıyorum emin ol ama sen bence çok kaptırma %52demiş bana %99dedi kaç haftalıktın %52dediğinde?
11+4 günlüktük ama doktoru tanıdım kadarıyla net gördü ama söylemedi yanılma payı bırakıyorlar ya o haftalarda :) kızlarımızın istediği oldu

Eşim senin adın elif olmasaydı kızımız olursa koyardık der hep. Bizim ailede elif ismi çok var. Ablamın kızı elif, dayımın kızı elif. 4. bi elif fazla gelir sanırım
Benim de adım elif elifler annesine babasına düşkün çalışkan emekçi oluyor kardeşim de zeynep zeynepler de zeki güzel ve birazcık kaprisli oluyor...ben elif ve zeynep isimlerini çok seviyorum ailede de arkadaş cevresinde de çok bizim de...

Haha aynı işte :)) ya zaten haklılar büyütmek çok büyük mesele sorumluluk. Kızım 2.5 yaşında bir de benim araları yakın olacak. Avantajları da çok dezavantajları da:) sadece şuna seviniyorum kız kardeş eksikliği zormuş inşallah kızımız yaşamaz bunu.

11+4 günlüktük ama doktoru tanıdım kadarıyla net gördü ama söylemedi yanılma payı bırakıyorlar ya o haftalarda :) kızlarımızın istediği oldu
oooo senin çok erken söylemiş evet valla kızların istediği oldu,şimdi zaten değişirse diyorum kızıma söyleyemem inanılmaz üzülür

kac kilo verdn cnm ben zaten kiloluydum 106 di simdi 98 olmusum ama goren kilo vermis gibi durmuyor dedi acayip sistim

oo senin tam kardeş kardeş büyüyecekler negüzel,benim ki de 6yaşında tam abla olacak
kendimizi olayın dışına çekersek onlar için çok ama çok güzel olacak kesin hiç şüphem yok,

Teyzeleri siz bizi görmüşmüydünüz buda benim kızçem
Oh maşallah güzel bir kız sana destek olacak :)

Hadi gözünaydın canım oğlun şanslı. Destekçisi geliyor :)

Evet evet evet :))) biraz yukarı çıkmışlar gerçekten önceden çok Aşağıdalardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…