- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.301
İlk zamanlar hep böyle hissettim soficim sma şimdi çok benimsedim samimiyim bu konuda. Ciddi anlamda benimsedim. Aslında ben kız erkek ayırt etmiyormuşum da hep çevrenin beklentisiyle farka dönüşmüş. Sen de o zihniyette değilsin Emin’im az buçuk tanıdım 3 kızın da olsa 3 oğlun da olsa sevinirsin. Ama ah o çevre Yok mu.ben de nebileyim karışık ve durgun hissediyorum dünden beri sonra da bencillik yapıyorsun cemre kendine gel diye kızıyorum kendime.çünkü ben evet kendim için erkek istiyorum değişiklik olsun diye onu da yaşamış olayım diye ,kocama bir de erkek dogurmuş olayım diye (-kocamında hiç erkek istediği yok halbuki) ama mantıklı düşündüğümde aslında engüzeli kız olması,kızım için.yani bir erkek kardeşi olursa dünyaları apayrı olacak.benim hem kız hem erkek kardeşim var ikisi de canımın parçası ama kızkardeşim çok daha başka aramızda 10yaş olmasına rağmen o benim elim kolum kanadım herşeyimmmmmkızım için bir kardeş yapmaya uğraşırken ki bu 3senemize maloldu-hep bir kızım daha olur inşlalah diyordum ama gebe kaldıktan sonra duygularım değişti içten içten hep oğlum olsun istedim niye değişti anlamıyorum,belki çevrenin gazlamasıyla alakalı da olabilir etrafımdaki herkes oğlun olacak oğlun olacak okadar çok dedi kii şimdi kendimi buruk hissediyorum böyle hissettiğim için de sinirlerim bozuluyor ayyy kafam çok karışıkkk çok sinir oluyorum şuan kendime
Yasa kızımızın ismi Zeynep. Evet çok kaprisli ama gerçekten zeki kararlı karakterli bir çocuk. İkinci kuzuma de Elif demek istiyorum ama kurandan dolayı çok dik olur ağır gelir isim diyorlar. Doğru mu acaba ya. İnatçı mı elifler canım :) Çalışkan ailesine düşkün olmasınne güzelBenim de adım elif elifler annesine babasına düşkün çalışkan emekçi oluyor kardeşim de zeynep zeynepler de zeki güzel ve birazcık kaprisli oluyor...ben elif ve zeynep isimlerini çok seviyorum ailede de arkadaş cevresinde de çok bizim de...
AHAHAH yaa aynen öyle çok dogru söylüyorsun bence çevre çok etkiliyor,insanlar hep bir kız varsa bir erkek yakıştırıyor hemen peşine ya da tam tersi erkekse hadi bu da kız olsun inşallaah diyiveriyorlar. nediyiim iyi niyetlerine yormak istiyorum.benim Allah tan eşim kız olsun kız iyidir diyor da,bir tane arkadaş okumuştum başlıklardan birinde bitane kızı var ikinciye tüp bebek yapıyor uğraşıyorlar bisürü olsun falan diye ikiz oluyor ikisi de kız,eşi cinsiyetlerini öğrenince ee madem aynısından olucaktı ne uğraştık bukadar diyor kadıncağız nası üzülmüştü. çevre çok sıkıntı yaa vallaİlk zamanlar hep böyle hissettim soficim sma şimdi çok benimsedim samimiyim bu konuda. Ciddi anlamda benimsedim. Aslında ben kız erkek ayırt etmiyormuşum da hep çevrenin beklentisiyle farka dönüşmüş. Sen de o zihniyette değilsin Emin’im az buçuk tanıdım 3 kızın da olsa 3 oğlun da olsa sevinirsin. Ama ah o çevre Yok mu.
Bana hala Yok ya o değişir erkek olur erkle karnı bu
İnşallah erkektir diyenler var. Ağzına ıslak terlikle vurasım geliyor. Niye inşallah değişsin ki mevkam hayırlısını istedim bunu verdi. Hayır bir de düşünüyor insan len yoksa değişir mi cidden. Ya değişirse diye.
Yani o çevre Yok mu o çevre hepsi kaynar kazana atılmalı
benim kız kardeşim elif ceren.. vee gerçekten inatçı,tripli bir kızcagız kendisiYasa kızımızın ismi Zeynep. Evet çok kaprisli ama gerçekten zeki kararlı karakterli bir çocuk. İkinci kuzuma de Elif demek istiyorum ama kurandan dolayı çok dik olur ağır gelir isim diyorlar. Doğru mu acaba ya. İnatçı mı elifler canım :) Çalışkan ailesine düşkün olmasınne güzel
bende de tam tersi baya baya erkek dedi hala bi umut kız midir diye düsünüyorum :)))ben bilemedim valla inan kafamı karıştırdı adam ama çok emindi. şimdi de kuzenim aradı o da kafamı karıştırdı bana da biliyorsun ilk kız dedi doktor kesin dedi eminim dedi 16.haftada erkek dedi hatırlasana diyor. hakkaten de öyle oldu hem de HERMAN İŞÇİ ye gidiyordu o, bu adam da istanbul un sayılı jinekologlarından cihazları desen son sistem. aman yaaaa vallaa çok bilmekte sıkıntı bu nub ları şunları bunlara bakmasaydım bukadar adam kız diyecekti aaaaa oley diyip kabullenecektik sonra belki aaa değilmiş erkekmş diyeecekti hadi yaa diyip ayrı sevinecektik falan böyle habire gerilim geriliiimm ayyy şiştimmkızdır o kız doktor %99 dedi
oğlun mu var senin de ??bende de tam tersi baya baya erkek dedi hala bi umut kız midir diye düsünüyorum :)))
Hiç bahsi bile geçmiyo ondan emin olmadan söylemez herhalde diye düşündüm ama yarın şansımı bi denicem bakalım
Ay bizimkide araları iki yaş olacak tam tamınaevde 3 erkek biri :) bende kara kara düsünüyorum birde aralarında 2 yaş ayy:))
Yasa kızımızın ismi Zeynep. Evet çok kaprisli ama gerçekten zeki kararlı karakterli bir çocuk. İkinci kuzuma de Elif demek istiyorum ama kurandan dolayı çok dik olur ağır gelir isim diyorlar. Doğru mu acaba ya. İnatçı mı elifler canım :) Çalışkan ailesine düşkün olmasınne güzel
Yandık ki ne yandıkCanı sağolsun kuzunun Allah bağışlasın İnş benim 2 oğlum var şükür birbirlerine çok düşkünler birde eşim 3 erkek bağıra çağıra akşama kadar toplantıyorum işte darısı başına
Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun ..kesinlikle şart yardımcı
Evet tatlım evime geçince ilk iş yardımcı alcam şimdilik annem çok güzel bakıyor
Canım zaman zaman evham yapıyoruz hepimiz..elimiz yüreğimizde hep..inşallah Allah in izniyle kuzularımız iyidir..gönlünü rahat tut sende
Hayırlı olsun canım..bıcır bıcır iki kız
Canım çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine..inşallah diğerine iyi çikacak
Hadi inşallah öğrenirsin hemenTamam canım deniyeceğim
Hayırlı olsun canım yardımcısız olmaz tabi
11. Haftada erkeğe benzetmişti benimkini dr. Bakalım 16 da ne diyecekartık biseyler örmek istiyorum
Üç erkekli aile kafilesine hoşgeldinKızlar selaaam tekraar dün doktora gittik normalde işinde gayett iyi ultrasonu süper doktorum 16. Haftadan önce sölemıyo ama rica ettm eger emın olarak görürsem sölicem dedi butun organlarını gosterdıkten sonra buda pipisiiiiiiii dediiii :))) şuan önde duruyo dedi böyle diyince emin değil sanarak değişir mi dedim hiç sanmıorum dedi zaten eminn olmasa sölemezdiii. Yani ikinci oğlan geliyoor kısmetse
Evet erken söyledi hakkımızda hayırlısı olsunoooo senin çok erken söylemişevet valla kızların istediği oldu,şimdi zaten değişirse diyorum kızıma söyleyemem inanılmaz üzülür
Ben 49 kiloya yakın hamile kaldım şuan 44 küsürlü birşeyim maalesef bünyem kaldırmıyor mu nedir ilk hamileliğinde hastanede yatmışım baya serum vitamin falan almıştım zorla yemek yiyorum hala bende e şişkinlik var ama kızımda 5 Aydan sonra karnım çıkmıştı şimdi 5 aylık gibi sert şiş :/kac kilo verdn cnm ben zaten kiloluydum 106 di simdi 98 olmusum ama goren kilo vermis gibi durmuyor dedi acayip sistim
Kzımın aldı Elif Reyyan elifler çok akıllı hassas ama kesinlikle fazla nazlılar eşim bazen acaba Elif ismini kaldırsak mı diyorYasa kızımızın ismi Zeynep. Evet çok kaprisli ama gerçekten zeki kararlı karakterli bir çocuk. İkinci kuzuma de Elif demek istiyorum ama kurandan dolayı çok dik olur ağır gelir isim diyorlar. Doğru mu acaba ya. İnatçı mı elifler canım :) Çalışkan ailesine düşkün olmasınne güzel
Benim müdürüm kabul etmiyor.8.haftada kese dışında kanama olmuştu benim...doktor "Uzun süre ayakta kalması sakıncalıdır." diye rapor verdi müdüre getirdim ben nöbet turmuyorum. Zaten öglen araları 40 dakika oturmak yemek yemek yasaklandı ve o kadar süre ayakta durmama imkan yok...mudür de sorun çikarmadı 30 tane ögretmen var tutuversinler
kizlar benim gibi kilo almayip ustunede vermeye devam eden var mi 8 kilo verdim
Herkes ilk gebeligiyle kiyaslamis bende oğlumda çok çok rahat bir gebelik geçirdim şuanda çok rahatım çok şükür bulantı kusma yaşamadım henüz cinsiyetini ogrenmedik bakalım cinsiyeti ne olacak
Valla uygun yer diye bi yer yok...3 katlı okul 1 zemin 1 de bahçe...zaten ayaktayız sınıfta sürekli yani öylesine nöbet tutandansa hiç tutmayanı tercih etmeliler...bir de çocuklar koşuyor oynuyor çarpsalar düşsek kim verecek hesabını...bizim de benden başka 1 arkadaş doğum sonrası diye tutmuyor süt izni vs biri de MS hastası ağır iş yapamıyor diye tutmuyor 2 de ücretli var tutmuyor...tutmayan sonuçta ücretini de almıyor...öyle bir şey yapmamalı bence müdürünüzBenim müdürüm kabul etmiyor.
https://www.google.com.tr/amp/m.yeniakit.com.tr/haber/mebden-nobet-gorevi-yazisi-116625-amp.html
Bu haberi örnek gösteriyor. Nöbet tutması diğer yerlere gore daha kolay olan yerde tutarsın diyor. Bununla ilgili resmi bir yazı var mı ben de onu bulmaya çalışıyorum bulamadım. Bizim okulda da öğretmen yeterli sayıda var ama benim dışımda 3 kişi daha hamile onlar da rapor alır diye bence bana da tutturmak istiyor.
Allah a şükür kanamam falan yok ama çok yoruluyorum nöbet günü. Ağrılarım oluyor. Doktorumda rapor verdi ama işte müdür anlayışlı değil.
İdare iyi niyetli olsa rapora bile ihtiyacın olmaz dikkatli ol çocuklar hızlı koşuyor ben sabit yerde oturuyorum duvar kenarından dikkatli yürüyorum:)Benim müdürüm kabul etmiyor.
https://www.google.com.tr/amp/m.yeniakit.com.tr/haber/mebden-nobet-gorevi-yazisi-116625-amp.html
Bu haberi örnek gösteriyor. Nöbet tutması diğer yerlere gore daha kolay olan yerde tutarsın diyor. Bununla ilgili resmi bir yazı var mı ben de onu bulmaya çalışıyorum bulamadım. Bizim okulda da öğretmen yeterli sayıda var ama benim dışımda 3 kişi daha hamile onlar da rapor alır diye bence bana da tutturmak istiyor.
Allah a şükür kanamam falan yok ama çok yoruluyorum nöbet günü. Ağrılarım oluyor. Doktorumda rapor verdi ama işte müdür anlayışlı değil.
Öyle deme üzülürüm bende bazen lisanları kıskanıyorum yalan yokseni biraz kıskandım sanırım. Ne güzel bir hamilelik. Inşallah doğuma kadar sorunsuz bi şekilde geçirirsin hamileliğini.
Ben ilk bebisim oğlumda çok mide bulantısı yanma ve gaz sancısı çekmiştim. Kusma genelde geceleri daha yogundu sabah bulantisi pek haturlamiyorum.Ama yinede yemeği mi yiyor çayımı kahvemi ve sigaramı (5-7tane) içiyordum.
Bu bebiste feleğim şaştı. Herseyden tiksinir oldum hele sabahları boş mide hem bulanıyor hemde gegiriyorum yemek yiyemiyorum önceleri yoğurt ve peynir iyi gelirken şimdi adı bile midemin kalkmasına yetiyor çay kahve sigara içenlere bile savaş açtım. Cinsiyeti ne bilmiyorum
Rahim büyümesinden oluyor bugün benimde sol.tarafimda var iğne saplanır gibi girip.cokiyorMerhaba arkadaşlar 11+5 haftaligim dün gece sağ tarafıma bıçak saplandı gibi iki defa oldu acaba sebebi ne ya da yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?