2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya evet biliyor musun çoğu da iyi niyetli dediğin gibi. Sadece bir arkadaşım sonradan değişmesin. Dedi. İmalı imalı. Neyi ima ettin saklıyor muyum dedim gülerek. Ya nazar değer diye şaklamak istemiş olabilirsin kızın olacak diye üzülmemişsin dedi. Cidden orda parçalamak istedim onu. Niye üzüleyim dedim ayrıca kıza da değer Nazar çocuğum olmuş çok şükür. O an nefret ettim ondan. Ama geri kalanı hep iyi niyetli cidden inşallah değişir falan diyorlar ya yakıştırma meselesi gerçekten ama hepimizin Zihni’ne kazıyorlar nerdeyse hamileliğimizi zehir ediyorlar.
Biliyor musun en büyük şansım eşim ve ailem. Hiç beklemezdim iki annem de erkek sever ama çok sevindik Zeyneb’e arkadaş sana destek mantı açarsınız su böreği yaparsınız diye nasıl olumlu yaklaştılar. Eşim de yaşasın bütün Kızlar bana aşık beni seviyor modunda dolaşıyor. Helal olsun dedim
O kızcağız için travma işte ayni evde aynı yatakta Allah korusun ne zordur. Bu adamın çocuğunu taşıyorum ve hakediyor mu hayır. Hem de ikiz yani.
Ay koyayım be valla koyayım ya Elif candır. Cemre ismini de çok severim bu arada kuzey ve Güney’de daha da sevmiştim. Ben de hiç istemesem de ikinci ismi de düşünürüm yanına. Sen düşündün mü Peki.

kizimin adida zeynep ve zeynebin anlamida cok guzel babasinin susu demek
Evet babasının süsü çok hoşuma gitmişti ama gerçekten zor bir kızım var. Hatta sen anneci başkasına gitmez yabancıları sevmez deyince al bir Zeynep daha demiştim :) ben seviyorum böyle olmasını ama hep benden ilgi ve zaman istiyor.

Yaa ciddi misin belki Reyyandandır o ama haklısın çok duydum nazlı kaprisli olduklarını. Of valla böyle duyunca vazgeçiyorum işte. Elif ismi çok özel benim için nedense. Elif inci istiyorum ama:)

Merhaba arkadaşlar 11+5 haftaligim dün gece sağ tarafıma bıçak saplandı gibi iki defa oldu acaba sebebi ne ya da yaşayan oldu mu
Çooook. Normal merak etmeyin. Kanamanız kasılmanız uzun süreli ağrılarınız yoksa hiç stres yapmayın bebek kendine yer açıyordur. Buralar bana dar anne açılıynn diyordur.

ya işte isim bizim sıkıntı kızımın adı Sofi Arya. az önce kuzen de onu diyor,çıtayı çok yukarılara çıkardınız buna ne koyacan diye ayy dedim sorma valla benimde gebe kaldıgımdan beri düşündüğüm oydu. yani ne uyacakki allah aşkına mary lou falan mı koyayım ne koyayımmm şimdilik Selin dedik eşimle o da işte celine ya aslında sofi de sophie ama işte selin uzun zamandır türkçeleşmiş. ama sofi ye de ne uydurayım yaa allah aşkınaa hertürlü fikre açığımmmm cemre de bu arada kendi adım diye demiyorum amaaa pek kimsede de yok ya olabilir

Sofi arya İnan hiç duymamıştım çok orjinal Allahüekber dağlarında çıta
Cemre kızı cemre olabilir tabi ama ben Selin ismine bayılıyorum. Duru miray defne sena
Bir arkadaşımın kızının ismi Sarya değişik güzle bir isim.
Erva
Ada
Melike
Bazıları cidden sofi aryaya uymuyor :)))) en çok duru ve defneyi beğeniyorum ama

canim ilk hamileligimdede kilo vermistim ama bu kadar deildi son ay 4 kilo almistim sadece bunda biraz fazla verdim yemegide yiyorum baslarda bulantidan yiyemedim suan yiyorum tahlillerimde yapildi normal dedi doktor..sanirim anneme cekmisim hamileliginde 10-15 kilo verirmis..bide en son bir ay once gitmistim doktora 5 gun ondeydi bebis besleniyor sanirsam beni somuruyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 11+5 haftaligim dün gece sağ tarafıma bıçak saplandı gibi iki defa oldu acaba sebebi ne ya da yaşayan oldu mu

Tost arkadaşımızın dediği gibi uzun süreli değilse kasılma ve kanama yoksa dert etme. Biraz önce koltuktan kalkarken bana da oldu hemen yere çömelirim cenin pozisyonuna yakın bir pozisyonda 1 dk yakın bekledim ve sonra yavaş hareketlerle yürümeye devam ettim. Doğuma kadar zaman zaman bu iğne batmanları yada bıçak kesiyormuş gibi kesilmeleri yaşadım ilk hamileliğinde

Sarya çok ilginçmiş hakkaten. anlamı ne acaba?? işte Selin dedik biz de bence de güzel isim ama yanına ney olacak defne de çok güzel isim bende çok beğenirim bi kızımız var defne deniz.sen de defne yi düşenebilirsin aslında

bende aynıyım göbek busefer daha fazla çıktı diyorum doktor gülüyor normal diye :) akşamları daha şişiyor diyorum sindirim yavaşladğından, gaz falanda olunca şişermiş normalmiş

Uygun yer tabii ki yok. Bizim okul iki bina ve her binada 1 kişi duruyor. Ben 3 kata birlikte bakıyorum yani. Keşke biraz anlayışlı olsalar. Sabah nöbete 20 dakika önce gelmemiz gerekiyor diye karar almıştık. Daha geç geliyorum diye müdür yardımcımız uyardı. Onu bile idare etmiyorlar.
İdare iyi niyetli olsa rapora bile ihtiyacın olmaz dikkatli ol çocuklar hızlı koşuyor ben sabit yerde oturuyorum duvar kenarından dikkatli yürüyorum:)
Keşke anlayışlı olsalar ama malesef rapor varken bile dikkate almıyorlar.

Ya 14 bitmis nerdeyse sanki yine de gec nub icin. Sanki. Bacak arasi doluysa erkektir diyorum ben. Bence sen 15'te yada 16'da bir daha git. Bu cinsiyet meraki cok fena yaa insallah gonlundeki gibi olur hersey canim

Selin Meva mesela neva erva kayra ay çok isim var seçmek çok zor.
Ben defne kesin koyardım ama çok var biz de sana saydıklarımdan da var.

Şimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Kendi doktoruma yazdım o da risk yüksek yurt dışına kan göndermek gerekiyor dedi. Akşam telefonda konuşacağız. Çok üzgünüm

Eklentiler

• 20171116_160930.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 80
Defne ismini çok beğeniyorum ama sağım, solum kızı olan koydu sağolsun , zaten 12. haftadan beri erkek gibi duruyor
ilk oğlum Aras Batu , diğerine de Asil koyacağım ama 2. isim bulmam lazım

Ya 14 bitmis nerdeyse sanki yine de gec nub icin. Sanki. Bacak arasi doluysa erkektir diyorum ben. Bence sen 15'te yada 16'da bir daha git. Bu cinsiyet meraki cok fena yaa insallah gonlundeki gibi olur hersey canim
Ya Kızlar geçen burda Şeyda diye bir arkadaş doktorunu çok övmüştü acile ona gittim. Bakar bakmaz nub ı gördü. Ayrıntılı inceledikten sonra cinsiyet öğrendiniz mi dedi. Evet kesin kız dedim. Ben okadar kesin konuşamıyorum dedi. Ben de çıkıntıdan mı dedim. Tam da o anda nub vardı İnan’ın ve bildiğin dimdik. Böyle dik çıkıntı olmaz dedi kızda 15 sn sonra açtı bacak arasını bizim cadı aa kızmış evet dedi. Bizim o çıkıntı diye gördüğümüz meğer vijna dudaklarıymuş. Kalın o bölgesi yandan çıkık duruyor dedi. Kendi kızımında afedersiniz benim de öyle. Bence ondan şaşırıyorlar. Bu doktor bizi bir daha hoplattı aha erkek dedim ama yok açtı bütün bacağı

Off arkadaşlar günlerde geçmiyor ki pazartesi hiç gelmiyor cinsiyetini çok merak ediyorum ve iyi mi kötü mü çocuk orada içeride neler oluyor 1 ay olcak görmeyeli bebeğimi inşallah her sey yolundadır sürekli kendimi dinleyip duruyorum

Bende ogretmenim. Aslinda kanamam felan yok ama meslek lisesinde calistigim icin sabah 8 aksam 5 nobet gunum. Rapor almak kolay mi? Yani herhangi sorunum olmadigi halde doktor rapor verebilir mi? Yoksa ciddi kotu durumda mi olmak gerekir ben cok yoruluyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…