- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.341
Evet babasının süsü çok hoşuma gitmişti ama gerçekten zor bir kızım var. Hatta sen anneci başkasına gitmez yabancıları sevmez deyince al bir Zeynep daha demiştim :) ben seviyorum böyle olmasını ama hep benden ilgi ve zaman istiyor.
Canini çok sikma Allah'ın izniyle sapasağlam direk bebeğin bazen risk yüksek çıkıyor malesef inşallah sagliklidirŞimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Kendi doktoruma yazdım o da risk yüksek yurt dışına kan göndermek gerekiyor dedi. Akşam telefonda konuşacağız. Çok üzgünüm
Evet evet akşamları zaten yarım dünyayım aynen ya kendimi 9 aylık düşünemiyorum ben :)) benim doktorum görmedi bu halimi inşallah kızmaz ya. Peki kaç kilo aldın ben 2 almış görünüyorum ama karın 10 kilo gibi :))))bende aynıyım göbek busefer daha fazla çıktı diyorum doktor gülüyor normal diye :) akşamları daha şişiyor diyorum sindirim yavaşladğından, gaz falanda olunca şişermiş normalmiş
Şimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Kendi doktoruma yazdım o da risk yüksek yurt dışına kan göndermek gerekiyor dedi. Akşam telefonda konuşacağız. Çok üzgünüm
Birebir aynı. Okadar cimri ki ve asla temastan öpülmekten vs hoşlanmıyor. Tek fark bizimki babaya çok düşkün. Çünkü öğlene kadar ben yokum. 1 de geliyorum. Babasıyla uyanıyor yemek vs. Oyüzden Bağlanabildi babaya şimdi çok düşkün,emerken yüzüne bakmıyorduciddimisin benimkide oyle kimse gitmiyor kimse sadece bana duskun babasina bile kavga ediyor cok ama cok tatli zeki ama baskalari hic istemiyor. yemek benden baskasi yemek istemiyor. herseyini paylasmiyor ben cok mesela herseyimi paylasan birim acimam oyle bu kiz fena herseyini toplaya toplaya geziyor resmen. demek zeynepler boyle
Sınır 250 seninki de sınıra yakın sayılır. İnan hata payı çok yüksek bu testlerin. Hiçbirşey çıkmayacak inşallah. Yaşın da küçükmüş. Riskin de sınıra yakın yani. Amniyosentez mi önerdilerŞimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Birebir aynı. Okadar cimri ki ve asla temastan öpülmekten vs hoşlanmıyor. Tek fark bizimki babaya çok düşkün. Çünkü öğlene kadar ben yokum. 1 de geliyorum. Babasıyla uyanıyor yemek vs. Oyüzden Bağlanabildi babaya şimdi çok düşkün,emerken yüzüne bakmıyordu
Ay maşallah ya. Benim anne babam küçüklükten ayrılar. Gerçekten sevgisiz bir ailede. Büyüdüm. Annem hep çok sevdi ama hissetiremedi. Şimdi kızım öyle güzel seviyor ki beni. İyi ki diyorum olmuş. Dediğin gibi beni çok özel ayrı seviyor. Çok hoşuma gidiyor bu da. :) ikincisi de babayı sever ödeşirsiniz :)benimkide babasi tek aksam gordugu icin heralde okadar gitmiyor ayni dedigin gibi kendini hic sevdirmiyor ben haric hic kimse. benide cok guzel seviyor nazar deymesin insallah. ama esimde hep bu olmamis deyip duruyor bana olan sevgisi kiskaniyor
canim uzulup sitres yapma bebeginide uzme bendede 211 cikmisti aramizda cok yokmus ben diger testleri yaptirmicam sen de icim rahat etsin diyorsan yaptir ama eminim ki sagliklidir bende oyle inaniyorum ki bu testlerin kesinligi yok.bak nt si de normal cikmis o yuzden uzulmeee cnmŞimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Elif isminin anlamı etrafına ışık saçan güzel kız ve doğru, dürüst, dik demek(Kuran-ı kerimdeki anlamı) Bir kıza konulacak en güzel isimlerden. Ağır olur diye hiç duymadım şimdiye kadar.Yasa kızımızın ismi Zeynep. Evet çok kaprisli ama gerçekten zeki kararlı karakterli bir çocuk. İkinci kuzuma de Elif demek istiyorum ama kurandan dolayı çok dik olur ağır gelir isim diyorlar. Doğru mu acaba ya. İnatçı mı elifler canım :) Çalışkan ailesine düşkün olmasınne güzel
Tamam ben gerçekten koyacağım sanırım bu ismi, okadar sindi ki içime. Teşekkürler.Elif isminin anlamı etrafına ışık saçan güzel kız ve doğru, dürüst, dik demek(Kuran-ı kerimdeki anlamı) Bir kıza konulacak en güzel isimlerden. Ağır olur diye hiç duymadım şimdiye kadar.
Ay maşallah ya. Benim anne babam küçüklükten ayrılar. Gerçekten sevgisiz bir ailede. Büyüdüm. Annem hep çok sevdi ama hissetiremedi. Şimdi kızım öyle güzel seviyor ki beni. İyi ki diyorum olmuş. Dediğin gibi beni çok özel ayrı seviyor. Çok hoşuma gidiyor bu da. :) ikincisi de babayı sever ödeşirsiniz :)
Benim kese etrafında kanama icin 1 hafta rapor verdi ve nobet icin olanı da doktorum kendisi söyledi rapor yazayım diye bence zor değil yazarlar. Hiç halim yok benim bütün gün ayaktayım eve gelince yatıyorum benim garibanlar yemek bulursa yiyorlar şu anda en son düşüneceğim şey nöbet olur bugün öglem yediğim yemeği yine çıkardımBende ogretmenim. Aslinda kanamam felan yok ama meslek lisesinde calistigim icin sabah 8 aksam 5 nobet gunum. Rapor almak kolay mi? Yani herhangi sorunum olmadigi halde doktor rapor verebilir mi? Yoksa ciddi kotu durumda mi olmak gerekirben cok yoruluyorum cunku.
24. Haftadan itibaren vermek zorunda . Belki nöbet tutacak biri yoktur diye vermek istememiştir . Benim müdürüm aralık ayında vermeyecek mesela . Müdürle alakalıKızlar sayfada öğretmen olan çok var. Nöbet tutmamak için rapor alanınız oldu mu? Doktorum bana "Nöbet tutması sakıncalıdır." diye rapor verdi ama müdürüm kabul etmiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktorumun özel muayenehanesi var gebeliğimin basında 2 kese vardı nöbet için rapor verebilirim demişti. Sonra birinin kalbi durdu. Ama çok zorlandığım için 14. Haftada istedim doktorum hemen verdi. Ama her doktor vermiyor bildiğim kadarıyla. Biraz doktorun insiyatifine bağlı. Gerçi ben aldım da ne oldu idarem sıkıntı çıkardı.Bende ogretmenim. Aslinda kanamam felan yok ama meslek lisesinde calistigim icin sabah 8 aksam 5 nobet gunum. Rapor almak kolay mi? Yani herhangi sorunum olmadigi halde doktor rapor verebilir mi? Yoksa ciddi kotu durumda mi olmak gerekirben cok yoruluyorum cunku.
Benim de bir öğrencim vardı adı Sarya. Kız o kadar güzel ve zekiydi ki bayılıyordum ona. ilk defa onda duydum bu ismi. isim kulağa hoş geliyor anlamı ne acabaSarya çok ilginçmiş hakkaten. anlamı ne acaba?? işte Selin dedik biz de bence de güzel isim ama yanına ney olacakdefne de çok güzel isim bende çok beğenirim bi kızımız var defne deniz.sen de defne yi düşenebilirsin aslında
Canini çok sikma Allah'ın izniyle sapasağlam direk bebeğin bazen risk yüksek çıkıyor malesef inşallah sagliklidir
arkadasim hemen kotu dusunme sadece tahmin bu kesinligi yok zaten kesin teshis olarak kullanilamaz diyor. insallah bundan sonrasi guzel cikar. bende boyle gorunce iyiki yaptirmadim diyorum. cunku dun acilde gittim doktor birsey ciksa bile suanlik hic birsey yapamadiklarini sadece kalbi atip atmadigina bakabildiklerini soylediler. insallah bundan sonraki sonuclar iyi cikar cabuk atlatirsin. derin bir sukur cekersin kendine cok dikkat et moralini bozma boyle riskli cikipda saglikli dogan cok cocuk var onlari dusun senin sitresin bebegi cok etkilier gelisimini bile sen duani yap bizde hepinize dua ediyoruz. Allahim yuzunu guldursun insallah
Sınır 250 seninki de sınıra yakın sayılır. İnan hata payı çok yüksek bu testlerin. Hiçbirşey çıkmayacak inşallah. Yaşın da küçükmüş. Riskin de sınıra yakın yani. Amniyosentez mi önerdiler
Çok sağ olun arkadaşlar ama elimde değil çok üzüldümcanim uzulup sitres yapma bebeginide uzme bendede 211 cikmisti aramizda cok yokmus ben diger testleri yaptirmicam sen de icim rahat etsin diyorsan yaptir ama eminim ki sagliklidir bende oyle inaniyorum ki bu testlerin kesinligi yok.bak nt si de normal cikmis o yuzden uzulmeee cnm
Nöbet tutacak öğretmen bulmada öğleden sonra da sıkıntı var. Ana binaya müdür yardımcısı bakıyor. Yine iki kişi nöbet tutuyor. Basta bana tamam tutmazsın dedi. Bugün nöbet günüm internetten bu yazıyı bulmuş araştırmış. Sadece ana binada tutarsın. Nöbet tutman zorunlu dedi. Her şeyi resmiyete uygun yapar kendisi. Inisiyatif hiç kullanmaz.24. Haftadan itibaren vermek zorunda . Belki nöbet tutacak biri yoktur diye vermek istememiştir . Benim müdürüm aralık ayında vermeyecek mesela . Müdürle alakalı
Şişli Memorial'da yurtdışına göndermeden yapıyorlar bu gen testini. Fiyatı 1.500 TL civarında birşey demişlerdiÇok sağ olun arkadaşlar ama elimde değil çok üzüldüm
Devlet hastanesindeki doktor üniversiteye sevk etti. Genetik bölümüne. Orada koldan kan alıp bakabiliyorlar mı bilmiyorum. Onlar daha iyi bilgi verirler oraya git dedi.
Kendi doktoruma sonucu mesaj olarak attım. O da risk yüksek çıkmış yurt dışına kan göndermek gerekiyor, dedi. Onunla tam konuşamadık. Akşam telefonda konuşacağız.
Ne yapacağım, ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?