2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ciddimisin benimkide oyle kimse gitmiyor kimse sadece bana duskun babasina bile kavga ediyor cok ama cok tatli zeki ama baskalari hic istemiyor. yemek benden baskasi yemek istemiyor. herseyini paylasmiyor ben cok mesela herseyimi paylasan birim acimam oyle bu kiz fena herseyini toplaya toplaya geziyor resmen. demek zeynepler boyle

Canini çok sikma Allah'ın izniyle sapasağlam direk bebeğin bazen risk yüksek çıkıyor malesef inşallah sagliklidir

bende aynıyım göbek busefer daha fazla çıktı diyorum doktor gülüyor normal diye :) akşamları daha şişiyor diyorum sindirim yavaşladğından, gaz falanda olunca şişermiş normalmiş
Evet evet akşamları zaten yarım dünyayım aynen ya kendimi 9 aylık düşünemiyorum ben :)) benim doktorum görmedi bu halimi inşallah kızmaz ya. Peki kaç kilo aldın ben 2 almış görünüyorum ama karın 10 kilo gibi :))))

arkadasim hemen kotu dusunme sadece tahmin bu kesinligi yok zaten kesin teshis olarak kullanilamaz diyor. insallah bundan sonrasi guzel cikar. bende boyle gorunce iyiki yaptirmadim diyorum. cunku dun acilde gittim doktor birsey ciksa bile suanlik hic birsey yapamadiklarini sadece kalbi atip atmadigina bakabildiklerini soylediler. insallah bundan sonraki sonuclar iyi cikar cabuk atlatirsin. derin bir sukur cekersin kendine cok dikkat et moralini bozma boyle riskli cikipda saglikli dogan cok cocuk var onlari dusun senin sitresin bebegi cok etkilier gelisimini bile sen duani yap bizde hepinize dua ediyoruz. Allahim yuzunu guldursun insallah

Birebir aynı. Okadar cimri ki ve asla temastan öpülmekten vs hoşlanmıyor. Tek fark bizimki babaya çok düşkün. Çünkü öğlene kadar ben yokum. 1 de geliyorum. Babasıyla uyanıyor yemek vs. Oyüzden Bağlanabildi babaya şimdi çok düşkün,emerken yüzüne bakmıyordu

Sınır 250 seninki de sınıra yakın sayılır. İnan hata payı çok yüksek bu testlerin. Hiçbirşey çıkmayacak inşallah. Yaşın da küçükmüş. Riskin de sınıra yakın yani. Amniyosentez mi önerdiler

benimkide babasi tek aksam gordugu icin heralde okadar gitmiyor ayni dedigin gibi kendini hic sevdirmiyor ben haric hic kimse. benide cok guzel seviyor nazar deymesin insallah. ama esimde hep bu olmamis deyip duruyor bana olan sevgisi kiskaniyor

benimkide babasi tek aksam gordugu icin heralde okadar gitmiyor ayni dedigin gibi kendini hic sevdirmiyor ben haric hic kimse. benide cok guzel seviyor nazar deymesin insallah. ama esimde hep bu olmamis deyip duruyor bana olan sevgisi kiskaniyor
Ay maşallah ya. Benim anne babam küçüklükten ayrılar. Gerçekten sevgisiz bir ailede. Büyüdüm. Annem hep çok sevdi ama hissetiremedi. Şimdi kızım öyle güzel seviyor ki beni. İyi ki diyorum olmuş. Dediğin gibi beni çok özel ayrı seviyor. Çok hoşuma gidiyor bu da. :) ikincisi de babayı sever ödeşirsiniz :)

canim uzulup sitres yapma bebeginide uzme bendede 211 cikmisti aramizda cok yokmus ben diger testleri yaptirmicam sen de icim rahat etsin diyorsan yaptir ama eminim ki sagliklidir bende oyle inaniyorum ki bu testlerin kesinligi yok.bak nt si de normal cikmis o yuzden uzulmeee cnm

Elif isminin anlamı etrafına ışık saçan güzel kız ve doğru, dürüst, dik demek(Kuran-ı kerimdeki anlamı) Bir kıza konulacak en güzel isimlerden. Ağır olur diye hiç duymadım şimdiye kadar.

Elif isminin anlamı etrafına ışık saçan güzel kız ve doğru, dürüst, dik demek(Kuran-ı kerimdeki anlamı) Bir kıza konulacak en güzel isimlerden. Ağır olur diye hiç duymadım şimdiye kadar.
Tamam ben gerçekten koyacağım sanırım bu ismi, okadar sindi ki içime. Teşekkürler.

benimde annem babam ayri annemle hic bir ozel animiz bile yok. yabanci gibiyiz. ama onun hastaliginda oturu ve kucuklumuzden beri ikisindende ayri yasiyoruz. geri baktimda aklimda tek bir animiz bile yok yani anne kiz gibi babam asiri severdim taki evlenip gidene kadar zaten o zamnlarda 12 yaslarindaydim. banada birtek kizimin bana gosterdigi sevgi baska hic kimse boyle sevmemis gibi geliyor. durup dururken sariliyor opuyor annecim diyor. dun serum takildi benim icin korktu anne hadi kalk gidelim doktor doktor diyo evde takildi serum bana o yuzden. agladimda aglama aglama deyip sariliyor opuyor hatta beni emzirme kalkiyor gulmemek elde degil 2 bucuk yasinda ama hayatmin en guzel hediyesi. ikinci bebegim dustunde bile bana en guzel destegi o kucucuk yasinda o verdi. benden baskasinada cok hırcin iyiki var Allah omrunu uzun bahtini guzel cennet kullarindan eylesin insallah

Benim kese etrafında kanama icin 1 hafta rapor verdi ve nobet icin olanı da doktorum kendisi söyledi rapor yazayım diye bence zor değil yazarlar. Hiç halim yok benim bütün gün ayaktayım eve gelince yatıyorum benim garibanlar yemek bulursa yiyorlar şu anda en son düşüneceğim şey nöbet olur bugün öglem yediğim yemeği yine çıkardım

24. Haftadan itibaren vermek zorunda . Belki nöbet tutacak biri yoktur diye vermek istememiştir . Benim müdürüm aralık ayında vermeyecek mesela . Müdürle alakalı

Doktorumun özel muayenehanesi var gebeliğimin basında 2 kese vardı nöbet için rapor verebilirim demişti. Sonra birinin kalbi durdu. Ama çok zorlandığım için 14. Haftada istedim doktorum hemen verdi. Ama her doktor vermiyor bildiğim kadarıyla. Biraz doktorun insiyatifine bağlı. Gerçi ben aldım da ne oldu idarem sıkıntı çıkardı.

Benim de bir öğrencim vardı adı Sarya. Kız o kadar güzel ve zekiydi ki bayılıyordum ona. ilk defa onda duydum bu ismi. isim kulağa hoş geliyor anlamı ne acaba

Canini çok sikma Allah'ın izniyle sapasağlam direk bebeğin bazen risk yüksek çıkıyor malesef inşallah sagliklidir

Çok sağ olun arkadaşlar ama elimde değil çok üzüldüm
Devlet hastanesindeki doktor üniversiteye sevk etti. Genetik bölümüne. Orada koldan kan alıp bakabiliyorlar mı bilmiyorum. Onlar daha iyi bilgi verirler oraya git dedi.
Kendi doktoruma sonucu mesaj olarak attım. O da risk yüksek çıkmış yurt dışına kan göndermek gerekiyor, dedi. Onunla tam konuşamadık. Akşam telefonda konuşacağız.
Ne yapacağım, ne yapmalıyım bilmiyorum

Kızlar bizim isim konusu daha da zor. Çünkü benim,eşimin ve oğlumun adı E harfi ile başlıyor. Bu bebiste E ile başlasın kendini dışlanmış hissetmesin diyorum hâl böyle olunca da iş zorlaşıyor napıcaz bakalım

24. Haftadan itibaren vermek zorunda . Belki nöbet tutacak biri yoktur diye vermek istememiştir . Benim müdürüm aralık ayında vermeyecek mesela . Müdürle alakalı
Nöbet tutacak öğretmen bulmada öğleden sonra da sıkıntı var. Ana binaya müdür yardımcısı bakıyor. Yine iki kişi nöbet tutuyor. Basta bana tamam tutmazsın dedi. Bugün nöbet günüm internetten bu yazıyı bulmuş araştırmış. Sadece ana binada tutarsın. Nöbet tutman zorunlu dedi. Her şeyi resmiyete uygun yapar kendisi. Inisiyatif hiç kullanmaz.
https://www.google.com.tr/amp/m.yeniakit.com.tr/haber/mebden-nobet-gorevi-yazisi-116625-amp.html

Şişli Memorial'da yurtdışına göndermeden yapıyorlar bu gen testini. Fiyatı 1.500 TL civarında birşey demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…