2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizum de aynen 3E

Öncelikle hemen kendini üzüp yıpratma. Tabiki insan üzülüyor şok oluyor ama düşünsene bu bir ihtimal. Kesinliği yok ve bu şekilde olup çoğu bebek sağlıklı doğuyor. 2 arkadaşımın yüksek risk çıktı. biri 270 te 1. diğeri 60 ta bir. ikisinin de çocuğu gayet sağlıklı doğdu. insallah senin bebeğinde sağlıklı doğacak. Ense kalınlığı gayet normal çıkmış zaten.

İnsanlıkla alakalı bence o . Benim müdürüm kendisi söyledi Aralık'ta sana nöbet yazmayacağım diye . Vicdansız biriymiş sizinki . Benim 31 saat dersim var zaten yoruluyorum . Gerçekten zor anlıyorum sizi

Ben seni cok iyi anlıyorum cnm benimde oğlum var herkes erkek buda dedi bende basta kız gibi hissettim öyle istediğim icin belkide sonra o kdr herkes erkek dediki bende öyle hissetmeye basladım ilk doktor kıza benzetti baska dr erkek dedi sasırmadım bekliyodum ama işte insanın illa icinde bişey oluyo insani duygular

Ben araştırayım bunun karşısına çıkarabileceğiniz bir yazı karar vs mutlaka olmalı...eşim mudür yrd ve 1 hamile var okullarında raporlu nöbet tutacak yeterli sayıda ögretmen yok diye her hafta 1 kişi 2 nöbet tutuyor...hamilelik bu yani bu kadar da vicdansız olmasınlar...Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Şişli Memorial'da yurtdışına göndermeden yapıyorlar bu gen testini. Fiyatı 1.500 TL civarında birşey demişlerdi
Doktorum da 2100 lira dedi. Artık parayı düşünmüyorum da. Böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Şok oldum. Nasıl bir karar vermeliyim bilmiyorum

Inşallah sağlıklıdır, bir sıkıntı yoktur. Böyle bir sonuçla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Şok oldum, çok üzüldüm

İnsanlıkla alakalı bence o . Benim müdürüm kendisi söyledi Aralık'ta sana nöbet yazmayacağım diye . Vicdansız biriymiş sizinki . Benim 31 saat dersim var zaten yoruluyorum . Gerçekten zor anlıyorum sizi
Benim de 29 saat dersim var. Çok zor oluyor. Ama işte rapor da fayda etmedi.

Çok teşekkürler inşallah bununla ilgili resmi bir yazı vardır. Ben bulamadım. Resmi bir yazı sunmazsam kabul etmez.

Ne güzel yazmışsın çok duygulandım ya. Gerçekten küçücük bedenleri ile koca koca destekleri var. Alllahım en büyük Lütfü. Amin inşallahhh

Stresnyapmakta çok haklısın kim olsa böyle hisseder ama mantıken şunu düşün. Ense kalınlığı çok çok iyi. Burun kemiği var mıydı. Down sendromluların enseleri hep kalın oluyor. Senin yaşın da çok genç. Bence duaya sarıl. Çok rahatlayacaksın inşallah

Aa iyiymiş 3buçuk yaş aralıgı güzel, biz epey ara vermiş olduk ama benim de kuzum en büyük desteğim "Annecim merak etme bebeğe birlikte bakarız" diyor
Valla ben şimdiden düşünüyorum nasil olacak diye. oğlum bana çok düşkün. sürekli gelir kucağıma elini göğsüme koyar aklı hala memede kardeşini emzirince nasil olacak diye düşünüyorum. Beni babasıyla bile paylaşamıyor. Zor günler kapıda gibi Bazen en az 5 yaş fark olmalıymış diyorum. Anneye kolaylık oluyor.

Maşallah çok tatlı görünüyor bebiş. hayırla sağlıkla gelsin inşallah

Burun kemiği de vardı. Bugün devlet hastanesindeki doktor başını da ayrıca ölçtü normal dedi. Ama kan sonucu böyle çıkınca çok üzüldüm. Hiç beklemiyordum.
Sürekli dua ediyorum zaten ama bu sonuç beni çok üzdü
Bir de devlet hastanesinde yaptırdığım için bu testi güvenilirliğinde sıkıntı olur mu acaba o kafama takıldı. Gerçi doktorlar hiç öyle bir şey demedi ama. Ben kendi doktoruma yatıracaktım testi. Devlet hastanesine iğnemi yazdırmaya gittiğimde doktor kendisi testi isteyince bir şey diyemedim. Ona pişman oluyorum şimdi.

Hiç strese girme, biliyorum bunu demek kolay uygulamak zor olabilir (ki bende canımı sıkacak bişy çıkar kendimi paralarım diye yaptırmadım ikili test)

Ve yaptırmamamdaki en büyük etken birkaç yerde okuduğum bir iki yabancı makale ve doktorumun tutumu oldu. Ayrıca her ne olursa olsun aldırmamakta kararlıydım, zaten aldırmayacağım bir çocuğun sağlığını riske atamazdım. Çünkü riskli çıkanların çoğu sapasağlam doğuyor, her hangi bir özrü olanların çoğu da belki de bu stres dolayısı ile öyle doğuyor.

Ense kalınlığı ölçümün çok iyi. Burun kemiği de gözlemlediyse çok çok iyi bu. Okuduğum makalede ense kalınlığı normal olanların ve burun kemiği gözlemlenen bebeklerin 90% lara yakın bir oranla sağlıklı doğduğu yazıyordu. Tabii ki bu kesin değil tıpkı diğer ihtimal gibi. Test

Doktorum ultrasondan sonra çok pozitif konuşmuştu benimle ikili test içinde sanki yatırmasam da olur gibi bi tavrı vardı ki ben hiç istemedim zaten. Keşke sende yatırmasaydın. Tedavi yok tanı var ve hiçbir şey kesin değil. Bosyere sıkıntı.

Sabır ve şükür kardeştir. Her ne olursa olsun sabrı elden bırakma, her koşulda da şükret canım. Ve tevekkül eyle. Içini karartma sakın bebeğinin güçlü bir anneye ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…