- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.361
Bizum de aynen 3EKızlar bizim isim konusu daha da zor. Çünkü benim,eşimin ve oğlumun adı E harfi ile başlıyor. Bu bebiste E ile başlasın kendini dışlanmış hissetmesin diyorumhâl böyle olunca da iş zorlaşıyor napıcaz bakalım
Çok sağ olun arkadaşlar ama elimde değil çok üzüldüm
Devlet hastanesindeki doktor üniversiteye sevk etti. Genetik bölümüne. Orada koldan kan alıp bakabiliyorlar mı bilmiyorum. Onlar daha iyi bilgi verirler oraya git dedi.
Kendi doktoruma sonucu mesaj olarak attım. O da risk yüksek çıkmış yurt dışına kan göndermek gerekiyor, dedi. Onunla tam konuşamadık. Akşam telefonda konuşacağız.
Ne yapacağım, ne yapmalıyım bilmiyorum
İnsanlıkla alakalı bence o . Benim müdürüm kendisi söyledi Aralık'ta sana nöbet yazmayacağım diye . Vicdansız biriymiş sizinki . Benim 31 saat dersim var zaten yoruluyorum . Gerçekten zor anlıyorum siziNöbet tutacak öğretmen bulmada öğleden sonra da sıkıntı var. Ana binaya müdür yardımcısı bakıyor. Yine iki kişi nöbet tutuyor. Basta bana tamam tutmazsın dedi. Bugün nöbet günüm internetten bu yazıyı bulmuş araştırmış. Sadece ana binada tutarsın. Nöbet tutman zorunlu dedi. Her şeyi resmiyete uygun yapar kendisi. Inisiyatif hiç kullanmaz.
https://www.google.com.tr/amp/m.yeniakit.com.tr/haber/mebden-nobet-gorevi-yazisi-116625-amp.html
Bu kadar çok ortak nokta. isimler aynı, meslekler aynı, baş harfler ayniBizum de aynen 3E
Of seni o kadar iyi anlıyorum ki sağlıklı olmaları en önemlisi belirtiler falan kızımdan o kadar farklıydı ki çevrenin de etkisiyle erkeği kafama yerleştirdiler hissiyatım da hep o yöndeydi geçen cuma %52 kız diyince bir garip oldum kızım olacağı için üzülme değil çok Garip bir duygu ben anlatamıyorum sen alıyorsun demi :))
Ben varım canım en son 45 altına inmiştim bakalım daha ne kadar verecem
Ben araştırayım bunun karşısına çıkarabileceğiniz bir yazı karar vs mutlaka olmalı...eşim mudür yrd ve 1 hamile var okullarında raporlu nöbet tutacak yeterli sayıda ögretmen yok diye her hafta 1 kişi 2 nöbet tutuyor...hamilelik bu yani bu kadar da vicdansız olmasınlar...Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziNöbet tutacak öğretmen bulmada öğleden sonra da sıkıntı var. Ana binaya müdür yardımcısı bakıyor. Yine iki kişi nöbet tutuyor. Basta bana tamam tutmazsın dedi. Bugün nöbet günüm internetten bu yazıyı bulmuş araştırmış. Sadece ana binada tutarsın. Nöbet tutman zorunlu dedi. Her şeyi resmiyete uygun yapar kendisi. Inisiyatif hiç kullanmaz.
https://www.google.com.tr/amp/m.yeniakit.com.tr/haber/mebden-nobet-gorevi-yazisi-116625-amp.html
Oglum da nisan 2012 doğumlu...senin ne zamanBu kadar çok ortak nokta. isimler aynı, meslekler aynı, baş harfler ayni
Oglum da nisan 2012 doğumlu...senin ne zaman
Aa iyiymiş 3buçuk yaş aralıgı güzel, biz epey ara vermiş olduk ama benim de kuzum en büyük desteğim "Annecim merak etme bebeğe birlikte bakarız" diyor2014 kasım. Tam 3 yaşında oğlum
Doktorum da 2100 lira dedi. Artık parayı düşünmüyorum da. Böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Şok oldum. Nasıl bir karar vermeliyim bilmiyorumŞişli Memorial'da yurtdışına göndermeden yapıyorlar bu gen testini. Fiyatı 1.500 TL civarında birşey demişlerdi
Öncelikle hemen kendini üzüp yıpratma. Tabiki insan üzülüyor şok oluyor ama düşünsene bu bir ihtimal. Kesinliği yok ve bu şekilde olup çoğu bebek sağlıklı doğuyor. 2 arkadaşımın yüksek risk çıktı. biri 270 te 1. diğeri 60 ta bir. ikisinin de çocuğu gayet sağlıklı doğdu. insallah senin bebeğinde sağlıklı doğacak. Ense kalınlığı gayet normal çıkmış zaten.
Benim de 29 saat dersim var. Çok zor oluyor. Ama işte rapor da fayda etmedi.İnsanlıkla alakalı bence o . Benim müdürüm kendisi söyledi Aralık'ta sana nöbet yazmayacağım diye . Vicdansız biriymiş sizinki . Benim 31 saat dersim var zaten yoruluyorum . Gerçekten zor anlıyorum sizi
Çok teşekkürler inşallah bununla ilgili resmi bir yazı vardır. Ben bulamadım. Resmi bir yazı sunmazsam kabul etmez.Ben araştırayım bunun karşısına çıkarabileceğiniz bir yazı karar vs mutlaka olmalı...eşim mudür yrd ve 1 hamile var okullarında raporlu nöbet tutacak yeterli sayıda ögretmen yok diye her hafta 1 kişi 2 nöbet tutuyor...hamilelik bu yani bu kadar da vicdansız olmasınlar...Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Ne güzel yazmışsın çok duygulandım ya. Gerçekten küçücük bedenleri ile koca koca destekleri var. Alllahım en büyük Lütfü. Amin inşallahhhbenimde annem babam ayri annemle hic bir ozel animiz bile yok. yabanci gibiyiz. ama onun hastaliginda oturu ve kucuklumuzden beri ikisindende ayri yasiyoruz. geri baktimda aklimda tek bir animiz bile yok yani anne kiz gibi babam asiri severdim taki evlenip gidene kadar zaten o zamnlarda 12 yaslarindaydim. banada birtek kizimin bana gosterdigi sevgi baska hic kimse boyle sevmemis gibi geliyor. durup dururken sariliyor opuyor annecim diyor. dun serum takildi benim icin korktu anne hadi kalk gidelim doktor doktor diyo evde takildi serum bana o yuzden. agladimda aglama aglama deyip sariliyor opuyor hatta beni emzirme kalkiyor gulmemek elde degil 2 bucuk yasinda ama hayatmin en guzel hediyesi. ikinci bebegim dustunde bile bana en guzel destegi o kucucuk yasinda o verdi. benden baskasinada cok hırcin iyiki var Allah omrunu uzun bahtini guzel cennet kullarindan eylesin insallah
Stresnyapmakta çok haklısın kim olsa böyle hisseder ama mantıken şunu düşün. Ense kalınlığı çok çok iyi. Burun kemiği var mıydı. Down sendromluların enseleri hep kalın oluyor. Senin yaşın da çok genç. Bence duaya sarıl. Çok rahatlayacaksın inşallahDoktorum da 2100 lira dedi. Artık parayı düşünmüyorum da. Böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Şok oldum. Nasıl bir karar vermeliyim bilmiyorum
Inşallah sağlıklıdır, bir sıkıntı yoktur. Böyle bir sonuçla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Şok oldum, çok üzüldüm
Valla ben şimdiden düşünüyorum nasil olacak diye. oğlum bana çok düşkün. sürekli gelir kucağıma elini göğsüme koyar aklı hala memedeAa iyiymiş 3buçuk yaş aralıgı güzel, biz epey ara vermiş olduk ama benim de kuzum en büyük desteğim "Annecim merak etme bebeğe birlikte bakarız" diyor
Maşallah çok tatlı görünüyor bebiş. hayırla sağlıkla gelsin inşallahkızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı
çok şükür ense kalınlığı ve burnu vs çok iyi dedi doktor
bende resmimizi koyuyorum
görüşmek üzere, vitamin ilaçları verdi şimdi, coraspin ve iğneye devam,
Rabbim kucaklarımıza almak nasip eylesin
Eki Görüntüle 2068198
Burun kemiği de vardı. Bugün devlet hastanesindeki doktor başını da ayrıca ölçtü normal dedi. Ama kan sonucu böyle çıkınca çok üzüldüm. Hiç beklemiyordum.Stresnyapmakta çok haklısın kim olsa böyle hisseder ama mantıken şunu düşün. Ense kalınlığı çok çok iyi. Burun kemiği var mıydı. Down sendromluların enseleri hep kalın oluyor. Senin yaşın da çok genç. Bence duaya sarıl. Çok rahatlayacaksın inşallah
evet 17 aylık :)oğlun mu var senin de ??
ya :) 29 haziran doğumlu benim oğlumAy bizimkide araları iki yaş olacak tam tamına
Şimdi doktordan geldim canım çok sıkıldı. Down sendromu riski yüksek çıktı. Üniversite hastenesi genetik bölümüne sevk etti doktor.
Kendi doktoruma yazdım o da risk yüksek yurt dışına kan göndermek gerekiyor dedi. Akşam telefonda konuşacağız. Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?