2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canm bu 2 li tarama mi ? Pek anlamiyorum ama rabbim yardimciniz olsun dua et bol bol hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallaj sag salim dogar bebisin

Çok sağ ol canım, hep hayırlısını diledim. Sağlıklı olsun diye dua ettim. Bu sonuç beni çok üzdü. Inşallah hiçbir sıkıntı yoktur bebeğimde keşke daha güçlü olabilsem, kendimi bu kadar yıpratmasam ama elimde değil

Canm bu 2 li tarama mi ? Pek anlamiyorum ama rabbim yardimciniz olsun dua et bol bol hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallaj sag salim dogar bebisin
Evet ikili test. Inşallah canım amin.

Zeynep ismini bende çok seviyorum ama eşim annemin adı diye koymak istemiyor (annesinden korkuyor) burcu ne sizin zeyneplerin hangi ay doğumlular

once sitresi birak kizimdada pek cok sikinti yasadim cok sujur iyi saglikli sadece bazen bu testler yuzunden kendimize ve bebegimize yaptimiz sitres oluyo sadece bu testleri yuzde 50 gibi dusun ya tutarsa gibi birsey insallah hic birsey cikmayacak evladina sagsalim kavusursun insallah
bak kizimda sorun var dediler zeynep kamil hastanesi gonderildim. bana verilen cevap neydi doktorun biliyormusun karnini acip bakip geri sokamiyoruzya bu laftan sonra yasadim onca sitresden sonra ben bu testlerden vaz gectim. ama o kadar uzuntum bosa cikti insallah seninkide iyi olucak

Ne güzel yazmışsın çok duygulandım ya. Gerçekten küçücük bedenleri ile koca koca destekleri var. Alllahım en büyük Lütfü. Amin inşallahhh

aynen bana cogu zaman dedirttigi sey. ben kizimdam once nasil yasamisim nasil nefes almisim aslinda hayat yokmus gibi birsey Allah olmayan herkezon kucani doldursun insallah

Zeynep ismini bende çok seviyorum ama eşim annemin adı diye koymak istemiyor (annesinden korkuyor) burcu ne sizin zeyneplerin hangi ay doğumlular

bizimki nisan dogumlu koc burcu. cok dik kiz. dedi dedik gibi ama esinin belki anlami soylersen hosuna gider sonucda bu bebeginiz en guzel ismi siz karar vereceksiniz. Isimde cok guzel

bizimki nisan dogumlu koc burcu. cok dik kiz. dedi dedik gibi ama esinin belki anlami soylersen hosuna gider sonucda bu bebeginiz en guzel ismi siz karar vereceksiniz. Isimde cok guzel

Anlamınıda söyledim , ben annemin adı diye değil gerçekten zeynep ismini çok sevdiğim için koymak için istiyorum ama yok... tırsık kocam annesinden korkuyor

Belki testi tekrarlarsan farkli cikar ama bunuda kendi doktoruna sor istersn

Anlamınıda söyledim , ben annemin adı diye değil gerçekten zeynep ismini çok sevdiğim için koymak için istiyorum ama yok... tırsık kocam annesinden korkuyor

Ikna etmeye calis. bende kavga ediyorum isim konusunda. esim tutturmus batuhan. batuhan nedir ya. yigit ali diyorum. Yada aliasaf ama aklim suanda yigitali de. bir sekilde aklina yerlestirecem ben bunu. cikari yok. kizimida kendi koydu zaten. Benim kizimin ismi ailede 3 kiside var. Ama anlami cok guzel. insallah senin esinde kabul eder ama pek inatlasmamak lazim ismi zit aliyolar

Ben sofi ismini tasavvufla ilgilenen kişi anlamında koyduğunuzu düşünmüştüm
Arya ismini duymuştum daha önce. Sofi arya olunca çok değişik gerçekten. Uygun bir isim de bulmak zor gibi.

Can'ım bütün arkadaşlar söylemiş Zaten. Tekrar etmeme gerek Yok birçok şeyi. Seninle aynı durumda olan 2 arkadaş daha var. Dualarımız sizlerle. Çokça konuşuldu bu konu burda.
Sen dua et.
Ben gerçekten birşey olacağını sanmıyorum.
Sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın bebeğine. Öyle olmadığını bile düşünürsek her durumda ve koşulda o senin yavrun. Bizlerin doğurduktan sonra ne ile karşılaşacağı belli değil. 199 bebekte 1 ihtimalle senin bebeğin sağlıklı olur 6000 de 1 ihtimalle benimki down sendromlu olabilir. Bunun hiç garantisi Yok.
Kendini de bebeğini de strese sokma. Yok ben her seye hazırlıklı olmalıyım dersen de testlerini mutlaka yaptır ve rahatla.

Çok teşekkürler, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Belki testi tekrarlarsan farkli cikar ama bunuda kendi doktoruna sor istersn
Malesef tekrarlayamıyorum bugün ultrasonda 15+1 çıktı.

Çok teşekkür ederim canım inşallah bir sıkıntı yoktur Böyle bu stresle çok daha zor geçecek bundan sonrası. En iyisi yaptırayım testi ya içim rahatlar ya da Allah korusun olumsuz bir sonuç çıkarsa kendimizi ona hazırlarız

Bak ben varya testleri yaptirmana hic karsi degilim. Zaten bu sonucdan sonra Hatta yaptir icin rahatlasin sadece sana demek istoyorumki kendini ve bebegini uzme sitrese sokma. Ben yemek yiyemedim tansiyonlarim dustu yataklara kaldim ne olabilir diye az doktorda gezmedim. Bu bebekde gerileme bile yapiyor.Insallah sonuclarin iyi cikicak hep iyi dusun. Hayirli haberlerini aliriz insallah. annesi kendine hep cici bak.

Süper destek BAyıldım valla :)) ne güzel yazmışsın ya

Son düzenleme:
Çok güzel görünüyor ya gittikçe netleşiyorlar :) maşallah sağlıkla kucakla inşallah

Canım bak burun kemiği de varmış. En büyük belirtisi zaten burun kemiği. Çok çok büyük ihtimal hep geç oluşuyor burun kemikleri. Ki ben devlet hastanesi laboratuvar larına güvenmiyorum. İkili teste laboratuvar çok önemli. Üzülmen çok normal canım anne yüreği ama gör bak bişey çıkmayacak. Seni teselli için söylediğimizi hissedebilirsin ama burun kemiği ve ense kalınlığını yeterli gören okadar çok doktor var ki İnan.

Inşallah canım sağ ol
Çok sağ ol canım beni rahatlatmaya çalıştığınızı biliyorum. Ama dediğin gibi üzülmeme engel olamıyorum. Insallah hicbir sıkıntı yoktur. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Canim hayirli olsun ogrenmissin. Darisi benim basima 25 inde bakalim ogreniriz insallah

Derin88 kesinlikle toist arkadasimiza katılıyorum. Burun kemiği ve ense kalınlığı çok önemli. En büyük belirti onlar zaten. çok şükür onlar normal çıkmış. inan ki kendini ve bebeğini boşuna üzüyorsun. Bol bol dua et. sana tavsiyem inşirah süresini oku. Orda "zorlukla beraber muhakkak kolaylık vardır" diyor. Sıkıntılı anlarda anlamıyla beraber okuyunca insan öyle bir rahatlıyor ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…