2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok sağ ol canım inşallah boşuna üzülüyorumdur şu an. Okurum tabi.
Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız
Kimseye anlatamıyorum, ailelerimize de söylemedik bu durumu. Sizinle paylaşmak iyi geldi.

Ayrıca kızlar testle falan da alakası yok kapalı kutu içinde ne var bilmiyoruz ki, doğum anında oluyor bişeyler oluyor bazen vs neler var neler...oğlumda da ben kimsenin gözüne sokmadım hava atmadım bu bir başarı değil nimettir lütuftur mucizedir...Bunu biz yapmadık çalışıp üniversiteyi kazanmak gibi bir şey değil ki kendimizle gurur duyalım...şükredicez dua edicez...oğlum doğduğunda doktora ilk söylediğim söz "eli ayağı düzgün mü" şimdi de çocuğumu hep böyle severim, ne yaptım ki Allah seni bana verdi böyle bi güzelliği ...isteyen herkese versin güzel yavrular, yavrulara sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler...Eltim adeti gecikmeden kan tahlili yaptırdı öğrendi whatsapp profilinde hemen paylaştı, görümcemle dalga geçti bebeğini kaybetti hasta diye sonra kendisi de kaybetti Allah kimseye vermesin...yapmayın orda burda fazla paylaşmayın negatif enerji çekmeyin üstünüze...dua edin icten içe mutlu olun ailenizle yaşayın eşinizle annenizle kardeşinizle...

Böyle şeylere çok inanıyorum ya ister negatif enerji diyelim ister nazar. Gerçekten zarar verecek kadar güçlü bişey. Ödüm kopuyor benim nazardan. Öyle kötülükleri nasıl yapıyorlar ben anlamıyorum insan düşmanına yapamaz en zor en hassas nokta evlat. Rabbim sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin

Yani testlerin normal ama kandaki degerinden bahsetmissin olabilyomu ole ki yani bilemdim ultrasonda normal.ama kanda mi cikiyo

Evet bu konuda sana 100 de 100 hak veriyorum

Biliyor musun görümcemdeki kan pıhtılaşmasıydı ve kendisinde de aynı çıktı ondan ayrı gebelik şekeri, hiper tiroit, rahim yetmezliği, rahim ici tansiyon...neyse sonra zor zar bi kızı oldu şimdi 1 yaşına gelecek şimdi de onu sokuyor milletin gözüne bazen sırf bunun icin dogurdugunu düşünüyorum çalışmak zorunda olmamasına ragmen 4 aylık bebeği annesinin kucağına attı gitti evde sıkılıyorum diye...şimdi de yine o durumda vsde yok aşk meyvesi, yok şöyle yok böyle...yapmayın aman nolur yapmayın

Yazdıklarına içtenlikle katılıyorum Bir söz vardır ya, evlatlarınız sizin değil, Allah'ın emanetidir diye. Ne kadar da doğru onları veren Allah. Emanet olarak görmek lazım

Aslında Efsun da var ikimizin ortada buluştuğu isim olarak ama kimse beğenmiyo

Selam kızlar. Bi kacgundur sag böbreğimde hafif ağrı vardı. Az önce de idrar yolumda ağrı ve yanma başladı. Canım çok sıkıldı. Bu nedir sizce kum filan döküyor olabilirmiyim? Ne yapacağımı şaşırdım. Tavsiyesi olan?

Zaten bizleri strese sokan hep mahalle baskısı, inşallah hepimiz sağsalim alacağız kucaklarımıza

Var miydı daha önce taş kum falan? Idrar yolları enfeksiyonu da olabilir

Aslında Efsun da var ikimizin ortada buluştuğu isim olarak ama kimse beğenmiyo

Bence baskalari bakma. ikinizin ortak karari. zaten hayati baskalarina gore yasamayin. zaten siz anne baba olarak iyi arastirip bebeginiz icin en iyi karari vereceksiniz. hic bir evladi ailesi gibi koruyamaz sevemez kimse. sizde evladiniz icin en iyi karari vereceksiniz. efsun hosunuza gidiyorsa koyabilirsiniz.

Ya ne boş işler aslında değil mi. Çok gereksiz ilişkiler. Böyle insanları çevremde barındırmıyorum sinirlerimi bozuyor şımarıklıkları. Çevresindekilere Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…