- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.401
Çok sağ ol canım inşallah boşuna üzülüyorumdur şu an. Okurum tabi.Derin88 kesinlikle toist arkadasimiza katılıyorum. Burun kemiği ve ense kalınlığı çok önemli. En büyük belirti onlar zaten. çok şükür onlar normal çıkmış. inan ki kendini ve bebeğini boşuna üzüyorsun. Bol bol dua et. sana tavsiyem inşirah süresini oku. Orda "zorlukla beraber muhakkak kolaylık vardır" diyor. Sıkıntılı anlarda anlamıyla beraber okuyunca insan öyle bir rahatlıyor ki anlatamam.
Hadi inşallahYarin kontrole gidiyorum insallah cinsiyet ogrenebilirim.
Böyle şeylere çok inanıyorum ya ister negatif enerji diyelim ister nazar. Gerçekten zarar verecek kadar güçlü bişey. Ödüm kopuyor benim nazardan. Öyle kötülükleri nasıl yapıyorlar ben anlamıyorum insan düşmanına yapamaz en zor en hassas nokta evlat. Rabbim sağlıkla kucaklamamızı nasip etsinAyrıca kızlar testle falan da alakası yok kapalı kutu içinde ne var bilmiyoruz ki, doğum anında oluyor bişeyler oluyor bazen vs neler var neler...oğlumda da ben kimsenin gözüne sokmadım hava atmadım bu bir başarı değil nimettir lütuftur mucizedir...Bunu biz yapmadık çalışıp üniversiteyi kazanmak gibi bir şey değil ki kendimizle gurur duyalım...şükredicez dua edicez...oğlum doğduğunda doktora ilk söylediğim söz "eli ayağı düzgün mü" şimdi de çocuğumu hep böyle severim, ne yaptım ki Allah seni bana verdi böyle bi güzelliği ...isteyen herkese versin güzel yavrular, yavrulara sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler...Eltim adeti gecikmeden kan tahlili yaptırdı öğrendi whatsapp profilinde hemen paylaştı, görümcemle dalga geçti bebeğini kaybetti hasta diye sonra kendisi de kaybetti Allah kimseye vermesin...yapmayın orda burda fazla paylaşmayın negatif enerji çekmeyin üstünüze...dua edin icten içe mutlu olun ailenizle yaşayın eşinizle annenizle kardeşinizle...
Yani testlerin normal ama kandaki degerinden bahsetmissin olabilyomu ole ki yani bilemdim ultrasonda normal.ama kanda mi cikiyoÇok sağ ol canım, hep hayırlısını diledim. Sağlıklı olsun diye dua ettim. Bu sonuç beni çok üzdü. Inşallah hiçbir sıkıntı yoktur bebeğimdekeşke daha güçlü olabilsem, kendimi bu kadar yıpratmasam ama elimde değil
Evet ikili test. Inşallah canım amin.
Evet bu konuda sana 100 de 100 hak veriyorumAyrıca kızlar testle falan da alakası yok kapalı kutu içinde ne var bilmiyoruz ki, doğum anında oluyor bişeyler oluyor bazen vs neler var neler...oğlumda da ben kimsenin gözüne sokmadım hava atmadım bu bir başarı değil nimettir lütuftur mucizedir...Bunu biz yapmadık çalışıp üniversiteyi kazanmak gibi bir şey değil ki kendimizle gurur duyalım...şükredicez dua edicez...oğlum doğduğunda doktora ilk söylediğim söz "eli ayağı düzgün mü" şimdi de çocuğumu hep böyle severim, ne yaptım ki Allah seni bana verdi böyle bi güzelliği ...isteyen herkese versin güzel yavrular, yavrulara sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler...Eltim adeti gecikmeden kan tahlili yaptırdı öğrendi whatsapp profilinde hemen paylaştı, görümcemle dalga geçti bebeğini kaybetti hasta diye sonra kendisi de kaybetti Allah kimseye vermesin...yapmayın orda burda fazla paylaşmayın negatif enerji çekmeyin üstünüze...dua edin icten içe mutlu olun ailenizle yaşayın eşinizle annenizle kardeşinizle...
Biliyor musun görümcemdeki kan pıhtılaşmasıydı ve kendisinde de aynı çıktı ondan ayrı gebelik şekeri, hiper tiroit, rahim yetmezliği, rahim ici tansiyon...neyse sonra zor zar bi kızı oldu şimdi 1 yaşına gelecek şimdi de onu sokuyor milletin gözüne bazen sırf bunun icin dogurdugunu düşünüyorum çalışmak zorunda olmamasına ragmen 4 aylık bebeği annesinin kucağına attı gitti evde sıkılıyorum diye...şimdi de yine o durumda vsde yok aşk meyvesi, yok şöyle yok böyle...yapmayın aman nolur yapmayınBöyle şeylere çok inanıyorum ya ister negatif enerji diyelim ister nazar. Gerçekten zarar verecek kadar güçlü bişey. Ödüm kopuyor benim nazardan. Öyle kötülükleri nasıl yapıyorlar ben anlamıyorum insan düşmanına yapamaz en zor en hassas nokta evlat. Rabbim sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin
Yazdıklarına içtenlikle katılıyorumAyrıca kızlar testle falan da alakası yok kapalı kutu içinde ne var bilmiyoruz ki, doğum anında oluyor bişeyler oluyor bazen vs neler var neler...oğlumda da ben kimsenin gözüne sokmadım hava atmadım bu bir başarı değil nimettir lütuftur mucizedir...Bunu biz yapmadık çalışıp üniversiteyi kazanmak gibi bir şey değil ki kendimizle gurur duyalım...şükredicez dua edicez...oğlum doğduğunda doktora ilk söylediğim söz "eli ayağı düzgün mü" şimdi de çocuğumu hep böyle severim, ne yaptım ki Allah seni bana verdi böyle bi güzelliği ...isteyen herkese versin güzel yavrular, yavrulara sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler...Eltim adeti gecikmeden kan tahlili yaptırdı öğrendi whatsapp profilinde hemen paylaştı, görümcemle dalga geçti bebeğini kaybetti hasta diye sonra kendisi de kaybetti Allah kimseye vermesin...yapmayın orda burda fazla paylaşmayın negatif enerji çekmeyin üstünüze...dua edin icten içe mutlu olun ailenizle yaşayın eşinizle annenizle kardeşinizle...
Ikna etmeye calis. bende kavga ediyorum isim konusunda. esim tutturmus batuhan. batuhan nedir ya. yigit ali diyorum. Yada aliasaf ama aklim suanda yigitali de. bir sekilde aklina yerlestirecem ben bunu. cikari yok. kizimida kendi koydu zaten. Benim kizimin ismi ailede 3 kiside var. Ama anlami cok guzel. insallah senin esinde kabul eder ama pek inatlasmamak lazim ismi zit aliyolar
Çok sağ ol canım inşallah boşuna üzülüyorumdur şu an. Okurum tabi.
Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız
Kimseye anlatamıyorum, ailelerimize de söylemedik bu durumu. Sizinle paylaşmak iyi geldi.
Efsun pek iyi olmayabilir canım sihir büyü gibi şeyler çağrıştırıyor...Aslında Efsun da var ikimizin ortada buluştuğu isim olarak ama kimse beğenmiyo
Var miydı daha önce taş kum falan? Idrar yolları enfeksiyonu da olabilirSelam kızlar. Bi kacgundur sag böbreğimde hafif ağrı vardı. Az önce de idrar yolumda ağrı ve yanma başladı. Canım çok sıkıldı. Bu nedir sizce kum filan döküyor olabilirmiyim? Ne yapacağımı şaşırdım. Tavsiyesi olan?
Aslında Efsun da var ikimizin ortada buluştuğu isim olarak ama kimse beğenmiyo
Ayy yaşasın kizmhaberleri çoğalıyor sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhabaa. Dün kontrolüm vardı ve hamdolsun herşey çok iyi. Demir hapı ve d vitaminine başladık. Cinsiyet olarak da kız bekliyoruz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ya ne boş işler aslında değil mi. Çok gereksiz ilişkiler. Böyle insanları çevremde barındırmıyorum sinirlerimi bozuyor şımarıklıkları. Çevresindekilere Allah sabır versinBiliyor musun görümcemdeki kan pıhtılaşmasıydı ve kendisinde de aynı çıktı ondan ayrı gebelik şekeri, hiper tiroit, rahim yetmezliği, rahim ici tansiyon...neyse sonra zor zar bi kızı oldu şimdi 1 yaşına gelecek şimdi de onu sokuyor milletin gözüne bazen sırf bunun icin dogurdugunu düşünüyorum çalışmak zorunda olmamasına ragmen 4 aylık bebeği annesinin kucağına attı gitti evde sıkılıyorum diye...şimdi de yine o durumda vsde yok aşk meyvesi, yok şöyle yok böyle...yapmayın aman nolur yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?