- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.961
Ayy buna sebep ben yine yaptırım:))Bildiğim kadarıyla zararı yok oğlumda yaptırmıştım çok güzeldi renkliydi parmaklarını saymıstı doktor iç organlarına bakmıştı falan kan akışı vs...sonunda da bir renkli ultrason resmi verdi oğlum aynı o resimdeki gibiydi doğduğunda ve hala uyurken aynı yüz
Boyle bisey varmi gercekten ya? Biraz arastirayimKızlar selam, bir sorum olacak. Şu "gebeler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz" hakkından yararlanan var mı? Varsa nasıl işliyor?
Hımm anladım peki teşk ederimAyrıntılı ultrason, ultrasonun bir çeşidi ve renkli olanı. yani ultrason kadar vardır zararı. bence yaptırılması gerekir şöyle ki olası bir aksilikte yol çizebilmek için. bebeğin tüm organlarını tek tek inceliyorlar. mesela Allah korusun böbreğinde bir sıkıntı var 32-34 haftalarda alınması gerekir ya da kalbinde delik var doğum sonrası kardiyoloji görmesi gerekir. bir arkadaşımın kızının yumurtalıklarında kist çıktı bu yüzden doğum için üniversite hastahanesine gönderildi. tabi ki bunlar bir ihtimal, umarım Allah hiçbirimize yaşatmaz ama ileride de ah vah dememek tedbir almak adına, milyonda bir ihtimal bile olsa ekarte edebilmek adına önemli bence
Bende acele etmek istemiyorum ama hem bebiş hem oğlum zir gelir diye başlasın istiyorum. Bugün kuzenimin bebişim gördüm 1 haftalık bebisin gazını çıkarırken benimkide geldi gazını çıkarmamı istedi.alt degiatirirkende aynisi olacak korkusu var
Aynen öyle canım arkadaşım. Allah tan babası da benim gibi düşünüyorsa rahatız.
Ben okudum ve eğer ömer asaf bezi bırakırsa yapabilirim eminim dedim. Korkum kurutma işi hatta kendinde dikebiliyorsun iç bezini. Dış bezi için araştırma yaptım çok tatlı çeşitleri var. Ama önce oğlumun bırakması lazım. O bırakmazsa zor
Ayrıntılı ultrason 20. Hafta giriliyordu değil mi fiyat alanlar burada paylaşırsa sevinirim
canım ben de bezmi alemden almaya calısıyorum netten kac gündür hep dolu yazıyor. Bir de ilk basta yine kadın doguma muayene mı olmak gerekiyor.Kızlar ben bezmi alemden randevu aldım. 240 tl.
Prof. Perinatolog çekiyor.
eğer erken gidebilirsen o günün kontenjanından muayene olabilirsin canım ama epey bir erken gitmek gerekiyor
Canım östrojenin gebelikte fazla salgilanmasindan dolayı burunda kanama olabiliyomus endiselenme bende de olmustuSlm hanimlar pek giremiyorum herkesler iydir inşallah benim geçen gün burnum kanadı ( cok az )dr söylemedim daha yaşayan varmi
Çok haklısın canım niye kız istiyorsun diyemeyiz ki. Ben de erkek isterdim ama sağlıklı bir evlat önceliğimdi. Demekki hayırlısı buymuş. Senin de inşallah kızın olur sağlıklı ve hayırlısıyla. Ama böyle şartlama kendini erkenden erkek diye. Bence başka dr a git. Bir ay beklenir mi yaAy inşallah canım ya tabii ki rabbim önce hayırlısını saglıklısını versin fakat ikinci çocuk olunca ve ailede hiç kız olmayınca insan istiyor ama hevesim de kaçtı biraz cinsiyet konusunda sanırım bir ay daha bekleyeceğim
ayrıntılı ultrason genelde 19-22 haftalar arası yapılıyor sanırımBende acele etmek istemiyorum ama hem bebiş hem oğlum zir gelir diye başlasın istiyorum. Bugün kuzenimin bebişim gördüm 1 haftalık bebisin gazını çıkarırken benimkide geldi gazını çıkarmamı istedi.alt degiatirirkende aynisi olacak korkusu var
Aynen öyle canım arkadaşım. Allah tan babası da benim gibi düşünüyorsa rahatız.
Ben okudum ve eğer ömer asaf bezi bırakırsa yapabilirim eminim dedim. Korkum kurutma işi hatta kendinde dikebiliyorsun iç bezini. Dış bezi için araştırma yaptım çok tatlı çeşitleri var. Ama önce oğlumun bırakması lazım. O bırakmazsa zor
Ayrıntılı ultrason 20. Hafta giriliyordu değil mi fiyat alanlar burada paylaşırsa sevinirim
ER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
@kirgincicekler =2000
@Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
@Zeynosrkn84 2000
@hiye 1000
@Pelininumudu 2000
@tmz 2000
@Derin88 2000
@Ayse1995 =2000
@Minikmucizem61 5000
weryew 3000
@ANNONA 5000
@prenses2534 3000
@elifahsen 2000
@loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
@ftmkya 2000
toist 2000
@beren20 2000
D Denizzccan 4000
@semabsrn 1000
Kalan=12.000
Kizlar bayadir yogunluktan giremiyorum. 17. Haftada bebisinin cinsiyetini ogrenemyenler olmus. Bize 14. Haftada kiz dedi. Ama kesin degil dedi bende merakla 16. Haftayi bekliyorum bakalim kismet. Amniyosentez yaptıracak arkadaslar vardi insallah sonuclari hayirli olur dualarimdasiniz. Kizlar doktorlariniz 3lu test istedimi. Kombine riskinize gore mi karar veriliyor.
üzüldüm, ben sadece bir kere randevulu gittim diğerlerinde randevum yoktu ama yinede muayeneye girebildim, sen istanbulda mısın? Belki de, bunda da vardır bir hayır, "geç olsun güç olmasın" demişlerIki kez erken gittim kesinlikle kabul etmiyolar. Sinir oldum somra arastirmaya bayadirda baktim bi acmadi gebe polikinline yer sinir oldum hep
Bende 17. Haftamdayım çarşamba kontrolüm var. Aynı şekilde iple çektim bir ayı resmen. Eğer pozisyondan dolayı doktorum göremezse ertesi gün tekrar gitmeyi teklif edicem. Bir ay daha bekleyemem çünkü. Sende keşke doktoruna söyleseydin birkaç güne tekrar gelsem diye. Buarada benimde 5 yaşında oğlum var. Bana ikilide kıza benziyor dedi ama hiç içime sinmedi çok erkendi haftası çünkü. Ayrıca bende hareketleri hissediyorum . Bence bunun cinsiyetle pek ilgisi yoktur. Artık zamanı hissetmenin heleki ikinciyse diye düşünüyorum.İyi akşamlar kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 17. Haftama girdim bugün ve bir aydır bu günü bekledim cinsiyeti öğrenebilmek için 4 yaşında bir oğlum var bir de kızım olsun istiyorum ama doktor bebeğin pozisyonundan dolayı hiç göremeyecegimizi söyledi bağdaş kurmuş kapamış bacaklarını dedi hiçbir tahmin bile alamadan çıktım yine ama birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum bunu bir arkadaşıma söyledim o zaman erkektir senin bebek kız geç hareketlenir dedi sizlerin buna dair bir tecrübesi var mı acaba şimdi bir ay daha bekleyeceğim bunun için
Ben yaptırdım biraz ağrım oldu çünkü ben ağdaya alışkın değilim canım çok yandığından kastım kendimi eğer rahatsan bişey olmaz ama burda bir arkadaşın doktoru önermiyoruz demiştiKizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
Mrb canım ilk anneliktede tabiki bi içgüdü oluyo ama şuna emin ol ki 3. Bebeğini bekleyen biri olarak annelik kesinlikle öğrenilen bir duygu ilk bebeğim erkekti ikinci kız oğlumu kucağıma aldığımdaki hissettiğim sevgiyle annelikle kızımı kucağıma aldığımda hissettiğim arasında çok büyük farklar var.şimdi 3. Bebeğimi bekliyorum onu hiç gormeden oglum ve kızım kadar seviyorum yani anneligin mutlaka içgüdüsel bi yani var ama yasadikca hergün üzerine bişeyler konulan öğrenilmiş bi duygu ...Kızlar tam olarak annelik hissi ne zaman başlıyor. Bazı arkadaşların okuyorum ama emzirmek ne kadar güzeldir veya karnının büyümesine sevinmelerini bende bunlar olmuyor hatta hala yapabilecek miyim korkusu var yillardir bugunleri beklememize rağmen. Garip garip duygular geliyor bana. Gece uykusuzluğa katlanabilecekmiyim. Altını midem kalkmadan degistirebilecekmiyim, 3 yeğenim var daha hiç altlarini degistirmedim. Bir tek bana mı oluyor bunlar. Bir taraftan da çok heyecanlıyım tüm eşyalarını hemen almak istiyorum. Aynı durumları yaşayan varmı bilmek istedim. Doğum yaklaşınca değişir mi bu duygularım.
Oğluma hamileyken 9 ay boyunca agdaya gittim 39.hafta bile gittim...bunda yine gidiyorum ayda 1 Allah korusun acil bir durum olsa alttan muayene vs gerekse eminim o vaziyette doktora görünmek beni ağdadan daha çok kasar ve benim için daga sakıncalı olur...zaten akıntı kokular hantal bir vücut berbat haldeyim...yıllarca ağdaya gittim bir süre de lazere, ben alışığım...sorum olmadı olacağını da sanmıyorum...o kadar da değil artıkKizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
:))) ay bilmiyorum canım ya karmakarışık duygular içindeyim şu an :) bir ayı bir yıl gibi geçirdim gerçekten ve bir tahmin bile alamadım :) bilmiyorum belkide giderimÇok haklısın canım niye kız istiyorsun diyemeyiz ki. Ben de erkek isterdim ama sağlıklı bir evlat önceliğimdi. Demekki hayırlısı buymuş. Senin de inşallah kızın olur sağlıklı ve hayırlısıyla. Ama böyle şartlama kendini erkenden erkek diye. Bence başka dr a git. Bir ay beklenir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?