2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy buna sebep ben yine yaptırım:))

Hımm anladım peki teşk ederim

Benimde simdi kizim var 2 bucuk yasinda once onu benimde biraktirmam lazim iki kisi cok zor biran oncede bu isi yapmam lazim artik. Bu bezden bi kac tane almak lazim bi yere gitmeye felan baya zor is bi bakima

eğer erken gidebilirsen o günün kontenjanından muayene olabilirsin canım ama epey bir erken gitmek gerekiyor

Iki kez erken gittim kesinlikle kabul etmiyolar. Sinir oldum somra arastirmaya bayadirda baktim bi acmadi gebe polikinline yer sinir oldum hep

Çok haklısın canım niye kız istiyorsun diyemeyiz ki. Ben de erkek isterdim ama sağlıklı bir evlat önceliğimdi. Demekki hayırlısı buymuş. Senin de inşallah kızın olur sağlıklı ve hayırlısıyla. Ama böyle şartlama kendini erkenden erkek diye. Bence başka dr a git. Bir ay beklenir mi ya

ayrıntılı ultrason genelde 19-22 haftalar arası yapılıyor sanırım

Bence ayrıntılı ultrason çok önemli kızlar. Beyincik e kadar herşeyine tek tek bakıyorlar. Çok önemli ve kesin bilgi veriyor en azından. Parmakları böbrekleri kalbi ayakları herşeyine ya ve de çok çok güzel :)

Okudum

Kizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi

Ben ikili yaptirmadim o yuzen 3lu yaptirdi doktor.bence onada gerek yoktu. 10 gun sonra sonuc ama hic merak etmiyorum sonucda guvenirligi yuzde 50 gibi ama ayrintiliyi iple bekliyorum daha gununu alamadim ama o cok iyi

Herkese merhaba, ınş herkes iyidir. Ben de hala cinsiyet ogrenemeyenlerdenim ama doktor gözükmüyor dediği için 15 te ben gostermiyosa kızdır diye kaniksadim kendimce. Randevum yok ama yarın ozele gidip sirami beklicem. 22 haftadaki kaybimdan sonra ultrasonda kimildiyor ve kalbi atıyor görmek benim için dünyaya bedel varsın cinsiyetini göstermesin. Alış veriş içinse cildirmama rağmen 7. aya kadar korkudan bişey alamicam içimde hep korku var bir hafta görmeyince içimi korku kaplıyor.Hepimiz sağlıkla uzun ömürlü hayırlı evlatlarimiza kavusalim ınş

Iki kez erken gittim kesinlikle kabul etmiyolar. Sinir oldum somra arastirmaya bayadirda baktim bi acmadi gebe polikinline yer sinir oldum hep
üzüldüm, ben sadece bir kere randevulu gittim diğerlerinde randevum yoktu ama yinede muayeneye girebildim, sen istanbulda mısın? Belki de, bunda da vardır bir hayır, "geç olsun güç olmasın" demişler

Bende 17. Haftamdayım çarşamba kontrolüm var. Aynı şekilde iple çektim bir ayı resmen. Eğer pozisyondan dolayı doktorum göremezse ertesi gün tekrar gitmeyi teklif edicem. Bir ay daha bekleyemem çünkü. Sende keşke doktoruna söyleseydin birkaç güne tekrar gelsem diye. Buarada benimde 5 yaşında oğlum var. Bana ikilide kıza benziyor dedi ama hiç içime sinmedi çok erkendi haftası çünkü. Ayrıca bende hareketleri hissediyorum . Bence bunun cinsiyetle pek ilgisi yoktur. Artık zamanı hissetmenin heleki ikinciyse diye düşünüyorum.

Kizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
Ben yaptırdım biraz ağrım oldu çünkü ben ağdaya alışkın değilim canım çok yandığından kastım kendimi eğer rahatsan bişey olmaz ama burda bir arkadaşın doktoru önermiyoruz demişti

Mrb canım ilk anneliktede tabiki bi içgüdü oluyo ama şuna emin ol ki 3. Bebeğini bekleyen biri olarak annelik kesinlikle öğrenilen bir duygu ilk bebeğim erkekti ikinci kız oğlumu kucağıma aldığımdaki hissettiğim sevgiyle annelikle kızımı kucağıma aldığımda hissettiğim arasında çok büyük farklar var.şimdi 3. Bebeğimi bekliyorum onu hiç gormeden oglum ve kızım kadar seviyorum yani anneligin mutlaka içgüdüsel bi yani var ama yasadikca hergün üzerine bişeyler konulan öğrenilmiş bi duygu ...

Oğluma hamileyken 9 ay boyunca agdaya gittim 39.hafta bile gittim...bunda yine gidiyorum ayda 1 Allah korusun acil bir durum olsa alttan muayene vs gerekse eminim o vaziyette doktora görünmek beni ağdadan daha çok kasar ve benim için daga sakıncalı olur...zaten akıntı kokular hantal bir vücut berbat haldeyim...yıllarca ağdaya gittim bir süre de lazere, ben alışığım...sorum olmadı olacağını da sanmıyorum...o kadar da değil artık

:))) ay bilmiyorum canım ya karmakarışık duygular içindeyim şu an :) bir ayı bir yıl gibi geçirdim gerçekten ve bir tahmin bile alamadım :) bilmiyorum belkide giderim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah senin de ve tabii herkesinde sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…