2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bu gunun madurlariyiz demek. Bende bu zamani bekledim hala devlette cinsiyet soylemediler. Ben ozele bir kez gittim oda erkendi daha erkek demisti. bu gunden cok umutluydum daha kesin olur diye dusunmustum. Ama malesef bizde pozisyondan goremedik. Bence cikolata yiyip gitmek lazim 12 hafta 6 gunken tartolet yemistim bi kactane hemen gostermisti bu gun kan vercem diye birsey yemedim iki hafta sonra 3lunun sonucuna gitcem bida ultrasyondan bakarmi bilemiyorum. Kerata havalar sogudu isimi zorlastiriyir

Bende 4 bucuk kilo almisim bu gidis iyi gidis degil bakalim sonunda ne olacaz bende 1.58 boyundayim. Topa donuyoruz resmen

20-24 arası diye biliyorum ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur. Bir de ayrıntılı ultrasonu genelde radyolog yada perinatoloji uzmanı çekiyor Can'ım. Önceden randevu Alman gerekebilir

Maşallaaaaahh bildiğiniz mucize bu. Sağlıkla kucakla inşallah ya çok çok güzel bir görüntü çok şanslısın canım rabbimgüldürsün yüzünü, yüzümüzü.

Subatta indirim oluyormu sahiden? Bugun e bebekfe arabalara bakmistim almayi dusunuyordum ama subatimi bekleyeyim?
Evet oldu 3 yoldur bu yıl da olur. Hergün birşey indirimde oluyor. Stok bulmak zor olur belki ama ben bekleyeceğim

Amin canm cumlemizi gukdursun rabbim :)

Ağda konusunda kasılmıyorsanız bişey olmaz.ben lazere gidiyordum yarım kaldı öncesinde krem kullanıyordum şimdi zararlı diye kullanamıyorum.napacağımı bilmiyorum traşla idare edicem ama doğuma yakın iyi temizlenmem lazım normal doğum çok istiyorum
Bu arada benim de göbeğim 6aylık gibi taş gibi kilom var zaten ama göbeğim taş gibi sert ve büyük

Hangi markayla yapıyorsun canım evde bende denemek isterim aslında. Yavaş yavaş yapmayı denerim.
canım aslında iş yerinde yapıyorum..güzellik uzmanıyım ...cooky bitkisel ağdası var çok iyi..hem tahriş etmiyor..kullanımı kolay..eritip sıpatula yardımıyla sürüyorsun..bir ucundan kaldır hop çek 10 dk bitiriyorum...ay çok mu ayrıntılı anlattım ev tipi eritme makineleride var İnternet'e bulabilirsin uygun fiyatları..eski bir cezve bile olur ama çok uğraştırir o..donunca ısıt falan

Son düzenleme:
Kızlar benimde bağırsaklarım çok düzensiz ya kabızım ya ishal multivitaminden kaynaklanıyor olabilirmi?
Ve geceleri 7-8 aylık hamile gibi ağırlaşıyorum sağa sola dönerken göbeğim acıyor sanki
Merhba, unun için günkurusu yemenizi tavsiye ederim bide meyveleri posalari ile yeyin suyunu içip posasını atmayın.

Kızlar selam, bir sorum olacak. Şu "gebeler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz" hakkından yararlanan var mı? Varsa nasıl işliyor?
evet kanunlarda var ama, malesef Türkiye'de birsey ifade etmiyor ben sabah 7 aksam 6 çalışıyorum. İş verenime söyleyemiyorum, ki şefler vs de biliyor durumumu. İşten erken çıkarılma korkusu ile son ana kadar çalışmayı düşünüyorum. Sizin durumunuz farklı ise konusun elbette.

Yani tüm gün mü alıyordun izni? hımm öyleyse çok iyiymiş, ben de uygulayabilirim çünkü işyerim çok uzakta şehir dışında diyebiliriz.

Allah analı babalı büyütsün inşallah evlatlarinizi. Ya çevre faktörü insan üzerinde o kadar etkili ki. Kimse boyle duygular yaşadığından bahsetmedigi için kendimi iyice kötü hissetmeye başlamıştım. Ama buraya yazmak çok iyi geldi. Resmen haififledim. Çok teşekkür ederim . Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

cumartesileri nasıl katıyorlar inan hiç bilmiyorum ama onu öğren derim çünkü sen gerçekten fazla çalışıyorsun...
bizde cumartesi çalışma yok. hafta içi her gün 8-5 buçuk arası mesai çalışmalarımız. Toplam 9,5 saat iş yerindeyim yani. Ancak molalar ve öğle araları sayılmıyormuş, 15 er dakika molalar, yarım saat öğle arası, toplam bir saat çıkarılırsa biz günde 8,5 saat çalışıyoruz. Yasa 7,5 saat max diyor, o nedenle benim anladığım benim 4 buçukta çıkmam lazım....
Sen mutlaka araştır o cumartesi işini özellikle canım.

Hayır duymadım, ayrıntılı bilgi alırsan yazar mısın?

Kizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
Vallahi ben hamileligimin basindan beri iki kere kendim yaptim tum genital bolgeme. Disarda yaptirmaktan daha hijyenik geliyor kendimin yaptigi. Bir de dedigin gibi ilk aylardayiz. Gebeligin cok riskli degilse yaptirabilirsin. Ben heralde gobegim asagiyi kapatana kadar, ve aynadan bile goremeyecek hale gelene kadar kendim yaparim. Yapamayacak duruma geldim mi bir iki jiletler, doguma cok yakin bir ara agdacida yaptiririm ki doguma rahat gireyim.

Benim doktorum ne 3lü ne 4lü istedi, onlar artık tarih oldu, yapılmıyor dedi. Amniyosenteze de değinmedi, ikilide riskim çok düşüktü ondan olabilir. Ama risk yüksek olsaydı bir DNA testi yapılıyormuş, örnek alınıp Amerika'ya gönderiliyormuş, geçen sene yaptıran bir arkadaşım 3bin tl ödemişti, hatırlıyorum. İsmini de söyledi ama hatırlayamadım şu an, istersen öğrenebilirim? Eğer risk yüksek olsaydı onu önerecektim ama ona da gerek yok dedi.
Senin riskin yüksek mi çıktı? 3lü yaptıran son zamanlarda inan hiç duymadım etrafımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…