2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bende acele etmek istemiyorum ama hem bebiş hem oğlum zir gelir diye başlasın istiyorum. Bugün kuzenimin bebişim gördüm 1 haftalık bebisin gazını çıkarırken benimkide geldi gazını çıkarmamı istedi. alt degiatirirkende aynisi olacak korkusu var

Aynen öyle canım arkadaşım. Allah tan babası da benim gibi düşünüyorsa rahatız.

Ben okudum ve eğer ömer asaf bezi bırakırsa yapabilirim eminim dedim. Korkum kurutma işi hatta kendinde dikebiliyorsun iç bezini. Dış bezi için araştırma yaptım çok tatlı çeşitleri var. Ama önce oğlumun bırakması lazım. O bırakmazsa zor

Ayrıntılı ultrason 20. Hafta giriliyordu değil mi fiyat alanlar burada paylaşırsa sevinirim

1000 alabilirim arkadasim

İyi akşamlar kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 17. Haftama girdim bugün ve bir aydır bu günü bekledim cinsiyeti öğrenebilmek için 4 yaşında bir oğlum var bir de kızım olsun istiyorum ama doktor bebeğin pozisyonundan dolayı hiç göremeyecegimizi söyledi bağdaş kurmuş kapamış bacaklarını dedi hiçbir tahmin bile alamadan çıktım yine ama birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum bunu bir arkadaşıma söyledim o zaman erkektir senin bebek kız geç hareketlenir dedi sizlerin buna dair bir tecrübesi var mı acaba şimdi bir ay daha bekleyeceğim bunun için

Kızlar az önce haberlerde bebeği anne karnında etkileyen bir maddenin avrupada yasaklandığı ama (her zamanki gibi) Turkiyede hala serbest olduğunu söylüyordu
Kan sulandirici ilaçlarda da bulunuyor falan dedi ben yanlış duymadıysam Zaten haberin içeriğinden panik olup iyi dinleyemedim inşallah yanlış anlamisimdir
İzlediniz mi siz de?

Kabizlıktan bahsedilmişti. Ben öğlen 1 gece 1 olmak en az 2 tane armut yiyorum. Birde bazi zamanlar akşam yemeğinde yarim bardak turşu suyu iciyorum yeterli oluyor
Kayısı da iyi gelir ama sabah ac karnına özbek üzümü yiyorum o bayağı tatlı geliyor kayısı da yersem midem kalkar o yüzden bunlar bana yetiyor

Yarın ikili testim var, minnoşumu hemen hemen 1 aydır görmüyorum
Heyecanlıyım, korkuyom
Dua eder misiniz bana
Güzel sağlıklı haberlerle gel inşallah :)

Hiç alakası Yok ozaman göstermiyorsa kızdır diyeyim bende. Ayrıca ikinci hamşlelikte 12. Haftada hissetmeye başladım çok Emin’im ve yine kızım oluyor. Demem o ki hiç belli olmaz kız erkek kendini şartlama bence.
He ben olsaydım kesin kesin yarın başka dr a giderdim. Cinsiyet kesin öğrenmek için :)))

ER RAHİM - 66564

Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.

kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
Z Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
Zeynosrkn84 2000
hiye 1000
Pelininumudu 2000
tmz 2000
Derin88 2000
A Ayse1995 =2000
M Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
P prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
ftmkya 2000
toist 2000
beren20 2000
D Denizzccan 4000
semabsrn 1000

Kalan=12.000

izlemedim acaba neymiş o madde ya. İçmesem mi. Kendi doktorum gerekli görmüyorum diyordu bundan mı acaba. Acil doktoru ısrarla iç diyor ama. Eşim de içme sulu kan gider bebek daha sulu beslenir kilo almaz diye mantık yürütüyor

Vatan caddesi.
SSK lıyım zaten. Ona göre verilen bir fiyat bu Can'ım.
Ben bi hafta önce doktora gttim normalde doktorum hastaydı hasta almıyodu çok ısrar ettim bu ayrıntılıyla alakalı randevu al falan demedi bana özelde yaptrcam Ztn onu da bi sonraki kontrolum 20. Hafta olcak acaba o zamn mı yönlendircek randevu al dye yoksa unuttu mu söylemeyi kaçıncı haftaya kadar yapılıyo ki acaba

3 bin alabilirim canım

Dr cevap yazmış az az ve sık yiyelim demiş.ayrıca üşütmüşüm 2 gün rapor alıcam ..

Ay inşallah canım ya tabii ki rabbim önce hayırlısını saglıklısını versin fakat ikinci çocuk olunca ve ailede hiç kız olmayınca insan istiyor ama hevesim de kaçtı biraz cinsiyet konusunda sanırım bir ay daha bekleyeceğim

Ayrintili icin hastane aradim. Once muhane olmam gerekmis ama randevude hic yer yok. 15 yirmi gun sonraya bulabilcem sistem ne zaman acilirsa bi sansimi oyle denemek istiyorum bakalim kismetimiz nerde
eğer erken gidebilirsen o günün kontenjanından muayene olabilirsin canım ama epey bir erken gitmek gerekiyor

Kizlar bayadir yogunluktan giremiyorum. 17. Haftada bebisinin cinsiyetini ogrenemyenler olmus. Bize 14. Haftada kiz dedi. Ama kesin degil dedi bende merakla 16. Haftayi bekliyorum bakalim kismet. Amniyosentez yaptıracak arkadaslar vardi insallah sonuclari hayirli olur dualarimdasiniz. Kizlar doktorlariniz 3lu test istedimi. Kombine riskinize gore mi karar veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…