- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.941
Tuvalet eğitimi için acele etmeyin 26 ay erken eğer çocuk kendisi ısrarcı değilse bezi çıkarmak konusunda...oglum nisan doğumlu önceki yaz erkendi bütün yıl sordum bezi çıkaralım mı işte bu güzel yere yap vs yok asla çıkarmıyor ağlıyordu ben de vazgeçtim...3 yaşını doldur haziranda okullar da tatilken annemin bahçesinde bi sabah sordum çıkaralım dedi o gün epey bi lazımlıkta oturdu kalktı ertesi gün tamamen söyledi ne gece ne gündüz, bir daha bağlamadım altına da kaçırmadı her yerde her çeşiy tuvalete yaptı...çocuğun hazır olması gerekiyor...onu da kendinizi de yıpratmayın...kas gelişimi olgunlaşma çok şey var işin içinde zorlamayın...eskiler bezi elinde yıkıyor diye acele ediyormuş ne acelesi var valla yolda belde kokaylık bile...yapa yapa geziyorbırakın kendisi rahatsız olsun keşfetsin
Ben bu konuda hassasım işte çocuğun beslenmeden dolayı başına gelecek her şeyden ben sorumluyum 5buçuk yaşında 5 kere cips yememiştir gerekirse eşimle de mücadele ettim bu konuda ailesiyle de yogurdumu yaparım suyu çeşmeden içeriz kola fanta çay tadı bilmez kutu meyve suyu içmez pekmez sulandırır içiririm ballı ıhlamur içiririm evimize nutella ketçap mayonez bulyon girmez pirinç pilavı misafirden misafire pişer herkes bulgur pilavı sever...bunlar alışkanlık oluyor mesela iki pilavı da koy çocuk bulguru seçiyor nasıl baslarsa öyle gider
Bende kizima hic hazir mama vermedim 6 ay anne sutu sonra kendi yaptim corbalar yogurtlar benim kizin tatliyala kizartmalarla hic yemez bi cikolata bazen yer o kadar baska hic yani. bebek bezi beni bile dusundurdun esime desem hemen alir
Ama ben nasil bas ederim bilmiyorum. Gercekden sabir isi
ayrıntılı için devletten randevu al oraya git bence, arada takıldığın şeyler olursa özele de gidersinBen de araştırma hastanesine gidiyorum şimdilik çok memnunum ayrıntılı randevumu da aldım, sadece doğum konusunda kararsızım
Okumak isteyenlere duyurulur
ER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
Kalan=65.000
ER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
Z Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
Zeynosrkn84 2000
hiye 1000
Pelininumudu 2000
tmz 2000
Derin88 2000
A Ayse1995 =2000
M Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
P prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
ftmkya 2000
toist 2000
beren20 2000
Kalan=17.000
Ayrıntılı randevu özelde ne kadar acaba bilen varmı
Kızlar ben bezmi alemden randevu aldım. 240 tl.Arkadaşlar ayrıntılı ultrason için özellikle istanbulda olanlar hangi hastaneden ne kadar yazabilirler mi? Fikir edinir ona göre gideriz.
Kızlar ben bezmi alemden randevu aldım. 240 tl.
Prof. Perinatolog çekiyor.
Vatan caddesi.Dragos bezmi alem mi
Ssk indirimi içinde mi hariç mi
Güzel sağlıklı haberlerle gel inşallah :)Yarın ikili testim var, minnoşumu hemen hemen 1 aydır görmüyorum
Heyecanlıyım, korkuyom
Dua eder misiniz bana
Hiç alakası Yok ozaman göstermiyorsa kızdır diyeyim bende. Ayrıca ikinci hamşlelikte 12. Haftada hissetmeye başladım çok Emin’im ve yine kızım oluyor. Demem o ki hiç belli olmaz kız erkek kendini şartlama bence.İyi akşamlar kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 17. Haftama girdim bugün ve bir aydır bu günü bekledim cinsiyeti öğrenebilmek için 4 yaşında bir oğlum var bir de kızım olsun istiyorum ama doktor bebeğin pozisyonundan dolayı hiç göremeyecegimizi söyledi bağdaş kurmuş kapamış bacaklarını dedi hiçbir tahmin bile alamadan çıktım yine ama birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissediyorum bunu bir arkadaşıma söyledim o zaman erkektir senin bebek kız geç hareketlenir dedi sizlerin buna dair bir tecrübesi var mı acaba şimdi bir ay daha bekleyeceğim bunun için
izlemedim acaba neymiş o madde ya. İçmesem mi. Kendi doktorum gerekli görmüyorum diyordu bundan mı acaba. Acil doktoru ısrarla iç diyor ama. Eşim de içme sulu kan gider bebek daha sulu beslenir kilo almaz diye mantık yürütüyorKızlar az önce haberlerde bebeği anne karnında etkileyen bir maddenin avrupada yasaklandığı ama (her zamanki gibi) Turkiyede hala serbest olduğunu söylüyordu
Kan sulandirici ilaçlarda da bulunuyor falan dedi ben yanlış duymadıysam Zaten haberin içeriğinden panik olup iyi dinleyemedim inşallah yanlış anlamisimdir
İzlediniz mi siz de?
Ben bi hafta önce doktora gttim normalde doktorum hastaydı hasta almıyodu çok ısrar ettim bu ayrıntılıyla alakalı randevu al falan demedi bana özelde yaptrcam Ztn onu da bi sonraki kontrolum 20. Hafta olcak acaba o zamn mı yönlendircek randevu al dye yoksa unuttu mu söylemeyi kaçıncı haftaya kadar yapılıyo ki acabaVatan caddesi.
SSK lıyım zaten. Ona göre verilen bir fiyat bu Can'ım.
ER RAHİM - 66564
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
Z Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
Zeynosrkn84 2000
hiye 1000
Pelininumudu 2000
tmz 2000
Derin88 2000
A Ayse1995 =2000
M Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
P prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
ftmkya 2000
toist 2000
beren20 2000
D Denizzccan 4000
semabsrn 1000
Kalan=12.000
Dr cevap yazmış az az ve sık yiyelim demiş.ayrıca üşütmüşüm 2 gün rapor alıcam ..bende bugün yediklerimi affedersiniz yedikten sonra çıkartıyorum.sabah ve öğlen ikidir oldu.doktora yazdım henüz cevap gelmedi.midemde hafif yanma oluyor.eskiden bol bol fazla yiyordum şimdi ı ıh tam dolu yemek iyi gelmiyor.sizde de oluyor mu bu haftalarda ?
Ay inşallah canım ya tabii ki rabbim önce hayırlısını saglıklısını versin fakat ikinci çocuk olunca ve ailede hiç kız olmayınca insan istiyor ama hevesim de kaçtı biraz cinsiyet konusunda sanırım bir ay daha bekleyeceğimGüzel sağlıklı haberlerle gel inşallah :)
Hiç alakası Yok ozaman göstermiyorsa kızdır diyeyim bende. Ayrıca ikinci hamşlelikte 12. Haftada hissetmeye başladım çok Emin’im ve yine kızım oluyor. Demem o ki hiç belli olmaz kız erkek kendini şartlama bence.
He ben olsaydım kesin kesin yarın başka dr a giderdim. Cinsiyet kesin öğrenmek için :)))
eğer erken gidebilirsen o günün kontenjanından muayene olabilirsin canım ama epey bir erken gitmek gerekiyorAyrintili icin hastane aradim. Once muhane olmam gerekmis ama randevude hic yer yok. 15 yirmi gun sonraya bulabilcem sistem ne zaman acilirsa bi sansimi oyle denemek istiyorum bakalim kismetimiz nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?