2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok mutlu oldum bunu duyduğuma inşallah bende iyi bir anne olabilirim. Çok teşekkür ederim cok iyi geldi cevabiniz
Onun o kakası gazı kusmuğu her şeyi o kadar önemli ve değerli oluyor ki o anda aklına bile gelmiycek bu tiksinmeler...resmen kalbinle içinle bebek arasında sımsıkıya bağlı bir ip var gibi çekiliyorsun ona doğru...oğlum okuldan gelecek anasınıfına gidiyor burnumda tütüyor, yetişkin insan kakası ama ben her gün onun kakasının rengine şekline kıvamına ne kadar olduğuna mutlaka bakarım...doymuş mu sağlıklı mı üşütmesi falan var mı...Allah kimseyi evladından ayırmasın doğdugundan beri 1 gün ayrılmadım bambaşka bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın

Çok mutlu oldum bunu duyduğuma inşallah bende iyi bir anne olabilirim. Çok teşekkür ederim cok iyi geldi cevabiniz
Ben de soyle duydum arkadasimdan sen anne olmuyorsun ama hele bir dogsun o seni anne yapiyor. Tamamen ssana senin ilgine sevkatine ihtiyac duyan ve seni cok cok seven emerken bile gozlerini senden alamayan biri olacak evde. Oyle bir sevgi duyuyormus ki sana sen de onun icin herseyi yapiyormussun ve boylece cok iyi bir anne oluyorsun onun sayesinde insallah gorelim o gunleri hep beraber.

Kızlar selam, bir sorum olacak. Şu "gebeler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz" hakkından yararlanan var mı? Varsa nasıl işliyor?
valla bende merak ediyorum.toplamda haftada kaç saat olacağını bir türlü anlamadım ona göre söyleyeceğim.
7,5 sati hesaplarken molalar sayılmıyormuş yaa
ben haftada 5 gün sabah 9:00 -18:00 ama mesai 9 da başlamasına rağmen biz 8:30 da işte olmak zorundayız.
cumartesi de sabah 09:00 - 15:00 çalışıyorum.
şimdi fazla mı çalışıyorum bir türlü anlamadım?

senin çalışma saatlerin nasıl?haftada her okuduğum yer 45 saati aşamaz deniliyor.

Ayrıntılı ultrason herkes yaptıracakmı? Gereklimi zararı varmı acaba çocuğa bilginiz varmı
Ayrıntılı ultrason, ultrasonun bir çeşidi ve renkli olanı. yani ultrason kadar vardır zararı. bence yaptırılması gerekir şöyle ki olası bir aksilikte yol çizebilmek için. bebeğin tüm organlarını tek tek inceliyorlar. mesela Allah korusun böbreğinde bir sıkıntı var 32-34 haftalarda alınması gerekir ya da kalbinde delik var doğum sonrası kardiyoloji görmesi gerekir. bir arkadaşımın kızının yumurtalıklarında kist çıktı bu yüzden doğum için üniversite hastahanesine gönderildi. tabi ki bunlar bir ihtimal, umarım Allah hiçbirimize yaşatmaz ama ileride de ah vah dememek tedbir almak adına, milyonda bir ihtimal bile olsa ekarte edebilmek adına önemli bence

Kızlar selam, bir sorum olacak. Şu "gebeler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz" hakkından yararlanan var mı? Varsa nasıl işliyor?
ben şimdi çalışmıyorum ama üç sene önce gebeliğimde özel sektörde çalışıyordum ve çalışma saatlerimiz uzuyordu, hamile olduğumu öğrendiğimde doktorumdan hamile olduğuma dair bir belge istedim ve bunu işyerime verdim, zaten ondan sonra hiç fazla çalışmadım, gebelik haklarımı aldım, örneğin bizde izin günü haftada birgündü ve iş durumuna göre haftanın herhangi bir günü veriliyordu, dr randevumun olduğu günler dr'dan bir kağıt alıp ogünün normal izinden sayılmasını engelliyordum

hiye bana şuan başka çocuğun altını değiştir deseler sanırım yapamam ama kendi çocuğundan asla tiksinmiyorsun. Öyle bir sevgi ki içine sokasın geliyor. Dünya oymuş gibi geliyor. En önemlisi ve hiç unutmadığım an ise emerken boncuk boncuk gözlerimin içine bakması o hiçbirşeye benzemiyor. Rabbim bu duyguları hak eden her kadına hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yaşatsın

Valla süpersin canım.bende böyle anne olmayı düşünüyorum kismetse.

Slm hanimlar pek giremiyorum herkesler iydir inşallah benim geçen gün burnum kanadı ( cok az )dr söylemedim daha yaşayan varmi

Cok Teşekkür ederim. Bence de kesinlikle. Kendimi daha iyi hissediyorum. Evet kimseden duymamistim çünkü.

Amiiin. Allah ayırmasın hicbir zaman evladinizdan. O kadar iyi geldiki yazdiklariniz inanın kendimi çok daha iyi hissediyorum.hep sanki hamile kalır kalmaz sihirli değnek değmiş gibi milletin öyle bir anlatimlari vardi ki kendimi çok kötü hissediyordum. Tekrar teşekkür ederim.

Ne kadar güzel anlatmış arkadaşınız. Amiiiiinn inşallah.Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin.

ne kadar guzel anıatmissin canim ellerine saglik ❤
Sağol canım senin de randevun hayırlı olsun maşallah kuzuna. Sağlıklıymış. Benim daha 2.5 hafta var resmen
Bende gülümseyerek okudum bir çırpıda. Çok mutlu oldum. Allah evlatlarinizi size sizi evlatlariniza bağışlasın. Çok teşekkür ederim cevabınız için . İyiki paylasmisim çok rahatladım.
Ayy amin inşallah hamile bayan duası aldım hem de çok güzel bir dua, teşekkür ederim Rabbim hepimizin evladını bağışlasın inşallah.

3 yegenim var o kadar çok seviyorum ki onlari. Ama hiç altlarini degistirmedim. Hemen ablama paslardim abla altı kirlenmiş diye. Cevabınız için teşekkür ederim. Allah bizleri de hayırlı anne baba eylesin inşallah.

Ayrintili icin hastane aradim. Once muhane olmam gerekmis ama randevude hic yer yok. 15 yirmi gun sonraya bulabilcem sistem ne zaman acilirsa bi sansimi oyle denemek istiyorum bakalim kismetimiz nerde

Neden ki ikili testin riskli mi cıkmıştı? İkili normal çıkarsa genelde üçlü ve dörtlü yapmıyorlar diye biliyorum. Cinsiyeti hala belli değilse kızdır belki, erkek bebek daha erken belli ediyor kendini

12 hafta 6 gunken erkek dedi 100 de 80 felan bacaklarini bukmus duruyordu bu gun ikili test yaptirmadim ben sanirim ondan 3lu istedi ben bu testlerre guvenmiyorum o yuzden sitres alcam seyi istemiyorum. Benim icin bu gun onemli olan cinsiyetti onuda ogrenemedik kismet olmadi

Canım biraz daha yukarda olması lazım bu haftada ilk haftalarda sezeryan yerinde oluyor bebişlerimiz gitgide yukarıya çıkar mesela senin şuan göbüşten 1 parmak aşağıdadır minnak

Ben sezeryanima cok yakim hareket hissediyorum. doktorda hatta birazdaha asgi indirmemi istedi kiyafeti hissettim yerde ultrasyonla bakti. Bende yukarda olmasini isterim tabi bu sekil korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…