2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
Teorik bilgi olarak bilemiyorum ama bence zararlıdır ya. Acıyor ve kasılıyorsun sonuçta anlık olarak. Ben cesaret edemiyorum

Kizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi

tired gibi bende oğlumda son ana kadar ağdaya gittim hiç bir sorun olmadi

Evet ben de bunları göz önünde bulunduruyorum fakat etraftanda etkilenmiyor değilim hele bu bir ayın ardından hüsranla dönünce tabii ki bebeğim sağlıklı olsun öncelikle bunların bir önemi kalmıyor ama kız evlat çok istiyorum sanırım bir başka doktora gideceğim inşallah sen de çarşamba günü güzel haberler alırsın her şey yolundadır sağlıkla gelir inşallah

Ya tired gercekten icimi rahatlattin ya o kdr cok sey yazan olmuski resmen 15 gunde bir jilet yapmayi goze almistim. Bide adam akilli yapabilsem neyse. Bende gidiyim. Allah korur bi sıkıntı olmaz insallah. @Hafsa_23 aynen doktorlarda hijyenik degil vs. Birsuru sey diyolar. Evet belki haklilar ama telefonlarla icice olmamiz cok mu iyi. Biseyleri goze aliyoruz iste. Benim doktorumda gunluk ped kullanma diyo. Evet hava aldirmiyo sıkıntı belki ama nasil kullanmayalim. Neyse tesekkurler kizlar 2 ayda bir gitsem yeter bana
semabsrn canim tesekkurler cevabin icin

Teorik bilgi olarak bilemiyorum ama bence zararlıdır ya. Acıyor ve kasılıyorsun sonuçta anlık olarak. Ben cesaret edemiyorum
Ister istemez kasiliyoruz. Ama kastigimiz icin daha fazla aci cekiyoruz bence. Soz verdim bu sefer bebisim var kasmicam dedim. Bakalim nolcak. Ee lazerde yasak kendim ugrasmaya calistim iki buklum oldum. Boylesi daha kotu dedim hem kasiliyosun hem iki buklum. Bide adamakilli alamiyorumda 15 dakkalik isi 2 saat uzatmak daha beter

Ben uğraşamam dogrusu, hamile değilken bile yapamazdım başım boynum tutulur 10 gün...uzanıyorum 15-20 dakikada pırıl pırıl

Ah o etraftakiler. Bende kız olsun erkek olsun ne icimden biri geçiyor ne de birini diğerinden çok istiyordum. Farketmez diyordum ama özellikle son zamnalrda herkes kız olsun kız olsun. Size bir de kiz yakışır. Kizin olsa ne güzel olur. Bide o duyguyu tat vs vs.. tamam kötü niyetli değiller ama etkilendim. Öncelikle sağlıklı olsunlarda sonrasında allah hepimizin gönlüne gore versin. Güzel dileklerin için çok saol buarada. Hepimiz hep mutlu ayrılalım doktorların odasından insallah.

Korkma canım inşallah bişe olmaz bebeğine benimde olmuştu doktor ilaç yada iğne verir geçer inşallah sırt üstü yat dinlen doktora gitmeyi ihmal etme geçmiş olsun

Çok sağol canım. Yarın gidicem inşallah. Miktarı çok az, tam kahverengi bile değil. O içimi rahatlattı ama yine de korkuyorum. Sana ne demişti doktor neden oluyormus

Çok geçmiş olsun bişey yoktur ama ihmal etme. Kahverengi kanama tehlikesi geçmiş demekmiş. Sen yine de git muayeneye bence

Içim ferahladı biraz inşallah kanama tehlikesi falan yoktur. Rengi de koyu değil miktarı az lekelenme gibi değil de akıntı. Yarın görünecem doktora ama korkuyorum

Ben hem clexane hem coraspin kullanıyorum Bunların prospektüsüne baktım o madde yazmıyor gibi Gerci tam da hatırlayamadım ama clexane ve coraspin ikilisini kullanan bir sürü insan da var sonuçta
Sen kendi doktorunun dediğini uygula bence zaten doktorun yazmazsa kullanamazsın ki

Benim daha ikili testin sonucu cikmadan dörtlüyü de yapacağım ona göre dedi

1000 tane okumak istiyorum

1. Mrb kizlar nasil gidiyo sizin durumlar ben bi kac gundur acayip kotuyum.elim ayagim kalkmiyor evden disari.cikmak istemiyorum cok mutsuzum kendime bakmiyorum cok perisan bi durumdayim umarim cabuk gecer hic umudum yok bu arada cuma.kontrolum vardi meleklerimi gordum masallah cok iyilerdi hele tek olan bebisim kipir kipir kendini saga sola atip duruyodu hatta korktum neden bole yapio bi sorun mu var ddim doktoruma guldu fazla yaramaz olcak ddi :) bide ben mrk ediyodum hic belli olmuyo diye 3 boyutlu baktik 2izlerim birini tam yakalayamdik ama su da fotorafimiz bu tek olan bu da.ikizler teyzoslari bi sıpamin ayaklari.cikmis sadece.bide bi cinsiyet tahmini aliriz yani.doktorum bekleme taraftari ama ben cok mrk.ediyorum

Bayanlar ugrayamiyorum artik duzenli olarak.

20inci haftada detayli ultrason ve Kan testin varmis. Sanirim 4 luck test olarak geciyor. Ikili teste adimi yazdirinca 4 luck de bonus olarak geliyormus anladigim kadariyla.

Karnim kocaman oldu, 6 aylik hamile gibiyim. Boyum 1.58. sanirim 57 ya da 58 kiloyla hamile kaldim ( o zaman da her ay yarim kilo aliyordum)
Simdi 16inci hafta da 63.5 kiloyum. Yani 5.5 kilo almisim. Cok mu hizli gidiyorum? Tecrubesi olan anneler paylasabilir mi? Spor yapmaya calisiyorum ama genelde aksamlari yorgunluktan koltukta uyukluyorum. Esimin isi gucu yok surekli tatli bir seyler tasiyor eve. Sonra o yanimda yerken benim canim cekiyor. Top gibi oldum simdiden

Subatta indirim oluyormu sahiden? Bugun e bebekfe arabalara bakmistim almayi dusunuyordum ama subatimi bekleyeyim?

Kizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesiolanlar yazabilir mi
Ben üstelik kendim yapıyorum..yapabildiğim kadar yapmaya devam edeceğim...hamdolsun bi sıkıntı yaşamadım

üzüldüm, ben sadece bir kere randevulu gittim diğerlerinde randevum yoktu ama yinede muayeneye girebildim, sen istanbulda mısın? Belki de, bunda da vardır bir hayır, "geç olsun güç olmasın" demişler

Istanbuldayim egitim arastirma bana 2 saatten uzakta otobusle ayrica iki ayri otobus gitmem gerekiyor bana zor oluyor gitmek arabalar cok dolu oluyor insallah bulurum yer

Kisiye bagli bence. Kendini o esnada kasmazsan hic sorun olmaz. Ben evde kendim yapiyorum. Eldiven kullaniyorum biraz zaman aliyor ama acisiz oluyor kasilma olmayincada olumsuz hicbir sonuc yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…