- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.981
Teorik bilgi olarak bilemiyorum ama bence zararlıdır ya. Acıyor ve kasılıyorsun sonuçta anlık olarak. Ben cesaret edemiyorumKizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
Kizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
Evet ben de bunları göz önünde bulunduruyorum fakat etraftanda etkilenmiyor değilim hele bu bir ayın ardından hüsranla dönünce tabii ki bebeğim sağlıklı olsun öncelikle bunların bir önemi kalmıyor ama kız evlat çok istiyorum sanırım bir başka doktora gideceğim inşallah sen de çarşamba günü güzel haberler alırsın her şey yolundadır sağlıkla gelir inşallahBende 17. Haftamdayım çarşamba kontrolüm var. Aynı şekilde iple çektim bir ayı resmen. Eğer pozisyondan dolayı doktorum göremezse ertesi gün tekrar gitmeyi teklif edicem. Bir ay daha bekleyemem çünkü. Sende keşke doktoruna söyleseydin birkaç güne tekrar gelsem diye. Buarada benimde 5 yaşında oğlum var. Bana ikilide kıza benziyor dedi ama hiç içime sinmedi çok erkendi haftası çünkü. Ayrıca bende hareketleri hissediyorum . Bence bunun cinsiyetle pek ilgisi yoktur. Artık zamanı hissetmenin heleki ikinciyse diye düşünüyorum.
Ister istemez kasiliyoruz. Ama kastigimiz icin daha fazla aci cekiyoruz bence. Soz verdim bu sefer bebisim var kasmicam dedim. Bakalim nolcak. Ee lazerde yasak kendim ugrasmaya calistim iki buklum oldum. Boylesi daha kotu dedim hem kasiliyosun hem iki buklum. Bide adamakilli alamiyorumda 15 dakkalik isi 2 saat uzatmak daha beterTeorik bilgi olarak bilemiyorum ama bence zararlıdır ya. Acıyor ve kasılıyorsun sonuçta anlık olarak. Ben cesaret edemiyorum
Ben uğraşamam dogrusu, hamile değilken bile yapamazdım başım boynum tutulur 10 gün...uzanıyorum 15-20 dakikada pırıl pırılIster istemez kasiliyoruz. Ama kastigimiz icin daha fazla aci cekiyoruz bence. Soz verdim bu sefer bebisim var kasmicam dedim. Bakalim nolcak. Ee lazerde yasak kendim ugrasmaya calistim iki buklum oldum. Boylesi daha kotu dedim hem kasiliyosun hem iki buklum. Bide adamakilli alamiyorumda 15 dakkalik isi 2 saat uzatmak daha beter
Ah o etraftakiler. Bende kız olsun erkek olsun ne icimden biri geçiyor ne de birini diğerinden çok istiyordum. Farketmez diyordum ama özellikle son zamnalrda herkes kız olsun kız olsun. Size bir de kiz yakışır. Kizin olsa ne güzel olur. Bide o duyguyu tat vs vs.. tamam kötü niyetli değiller ama etkilendim. Öncelikle sağlıklı olsunlarda sonrasında allah hepimizin gönlüne gore versin. Güzel dileklerin için çok saol buarada. Hepimiz hep mutlu ayrılalım doktorların odasından insallah.Evet ben de bunları göz önünde bulunduruyorum fakat etraftanda etkilenmiyor değilim hele bu bir ayın ardından hüsranla dönünce tabii ki bebeğim sağlıklı olsun öncelikle bunların bir önemi kalmıyor ama kız evlat çok istiyorum sanırım bir başka doktora gideceğim inşallah sen de çarşamba günü güzel haberler alırsın her şey yolundadır sağlıkla gelir inşallah
Korkma canım yorma kendini dikkat et artık büyüdü o başedebilir annesi stres yapıp daha kötü olma Allaha emanet
Korkma canım inşallah bişe olmaz bebeğine benimde olmuştu doktor ilaç yada iğne verir geçer inşallah sırt üstü yat dinlen doktora gitmeyi ihmal etme geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun bişey yoktur ama ihmal etme. Kahverengi kanama tehlikesi geçmiş demekmiş. Sen yine de git muayeneye bence
izlemedim acaba neymiş o madde ya. İçmesem mi. Kendi doktorum gerekli görmüyorum diyordu bundan mı acaba. Acil doktoru ısrarla iç diyor ama. Eşim de içme sulu kan gider bebek daha sulu beslenir kilo almaz diye mantık yürütüyor
Kizlar bayadir yogunluktan giremiyorum. 17. Haftada bebisinin cinsiyetini ogrenemyenler olmus. Bize 14. Haftada kiz dedi. Ama kesin degil dedi bende merakla 16. Haftayi bekliyorum bakalim kismet. Amniyosentez yaptıracak arkadaslar vardi insallah sonuclari hayirli olur dualarimdasiniz. Kizlar doktorlariniz 3lu test istedimi. Kombine riskinize gore mi karar veriliyor.
ER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
@kirgincicekler =2000
@Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
@Zeynosrkn84 2000
@hiye 1000
@Pelininumudu 2000
@tmz 2000
@Derin88 2000
@Ayse1995 =2000
@Minikmucizem61 5000
weryew 3000
@ANNONA 5000
@prenses2534 3000
@elifahsen 2000
@loveren 3000
@ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
@ftmkya 2000
toist 2000
@beren20 2000
@Denizzccan 4000
semabsrn 1000
Kalan=12.000
Subatta indirim oluyormu sahiden? Bugun e bebekfe arabalara bakmistim almayi dusunuyordum ama subatimi bekleyeyim?Uygun değil Kızlar bence. Daha uyguna bulabilirsiniz. Ben hiç tavsiye etmiyorum. Birtek Fatih’te bisikletçiler çarşısı var orada bebek arabasını ucuza bulabilirsiniz, bence şubattaki e bebek indirimi de avantajlı ama.
Ben üstelik kendim yapıyorum..yapabildiğim kadar yapmaya devam edeceğim...hamdolsun bi sıkıntı yaşamadımKizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesiolanlar yazabilir mi
Can'ım bildiğim kadarıyla direk vermiyorlar. Dr dan yazılı kağıtla alınıyor randevu. Gece 12 den sonra bak hemen randevuya.canım ben de bezmi alemden almaya calısıyorum netten kac gündür hep dolu yazıyor. Bir de ilk basta yine kadın doguma muayene mı olmak gerekiyor.
üzüldüm, ben sadece bir kere randevulu gittim diğerlerinde randevum yoktu ama yinede muayeneye girebildim, sen istanbulda mısın? Belki de, bunda da vardır bir hayır, "geç olsun güç olmasın" demişler
Kisiye bagli bence. Kendini o esnada kasmazsan hic sorun olmaz. Ben evde kendim yapiyorum. Eldiven kullaniyorum biraz zaman aliyor ama acisiz oluyor kasilma olmayincada olumsuz hicbir sonuc yasamadimKizlar birsey dahabsormak istiyorum malum cok erken aylardayiz daha agda sakincali olurmu sizce. Bikini bolgesinde ust bolgenin oldugu yere bebek cok yakin kara kara dusunuyorum gitsemmi gitmesemmi. Tecrubesi olanlar yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?