2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
Kesinlikle seninle ayni fikirdeyim. Bana gore de annelik ogrenilen bir sey. İcgudusel olan onu sevmekten cok onu koruma istegi. Benim ilk gebeligim, ve aklimdaki tek sey bebegimi koruyabilmek. Yani evet tabiki simdiden baglandim ve seviyorum ama ne esimin ne kardesimin yerini tutabilir. Dogduktan sonra mutlaka durum degisecektir. Ama hamile olur olmaz o kutsal annelik duygularina burunmuyor insan. Hatta dun laf arasi esime bebegimizle alakali “ dur bakalim o kafar sevecek miyim” dedim. Esim guldu sevmeyecek misin dedi. Ben de dogurmadan bi cevap veremiyorum illa ki severim ama dedim. Dusun yani. Bence annelik bebegini kucagina aldiktan sonra zamanla gelisen bir sey.
 
Bebegini aldirmayi dusunmeyeceksen ikili de uclu de cok sacma. Ben ikiliyi yaptirdim ona bile pisman oldum. 3 luyu de doktor yaptir demesine ragmen Yaptirmadim. Bu risk testi sana asla dogru sonuc vermiyor. Risk oranin 1/50 bile ciksa saglikli cocuk dogurmanihtimalim yine cok daha fazla. Oteki turlu risk oranimiz 1/10000. Ciksa down cocuk dogurma ihtimalimiz yine var. Allah hepimiz icin once hayirlisini, sonra saglikli cocuklarimiZi nasip etsin.
 
Kızlar selam, bugün sabah tuvalete kalktığımda peçeteye çok az açık pembe akıntı geldi. Hemen yüreğim hopladı işe nasıl geldim bilmiyorum bile. Dr uma sorucam ama daha kapalı telefonu. Normal mi bu haftalarda çokta evham yapıp hemen dr a gitmek istemiyorum. Hiç ağır iş falan yapmadım dün sadece 5 dk sırt üstü uzandım normalde sağa yada sola yatıyorum ondan mı acaba dedim. Aklıma binbir türlü şey geldi.
 
Gecmis olauncanim insallah ciddi bir sey yoktur. Sirt ustu yatmaktan olacagini zannetmiyorum cunku ben hala malesef sirt ustu yatiyorim. Acaba kabiz falan olabilir misin zorlarken belki arka taraftan gelmistir kan. Takio et bakalim gun icinde devam edecek mi? Belki idrar yollarin iktihaplanmistir.
 

Kabızlığım yok ilk başta bende öyle sandım ama yok vajinal bir akıntıydı ikinci defa peçeteye sildiğimdede geldi çünkü. İnşallah birşey yoktur insan istemesede telaş yapıyor ya. Dün ilk defa bir kezde olsun hissettim içimde sabahına bu oldu
 
Gecmis olsun canim. Doktoruna sorunca mutlaka bilgilendir burayi. Aynen oyle insan cok telas yapiyor. Cok sukur basindan beri hic kanamam ilmadi benim. Her tuvalete girdigimde oeceteye korkuyla bakiyorum. Bugunlerde kasiklarimda inceden sizi bar i bile korkutuyor her yer normal oldugunu soylemesine ragmen.
 
Çok geçmiş olsun.. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bir arkadaşım cinsiyet öğrenmeye gittiği gün şiddetli kanama geçirdi, bir gece hastanede yattı. Bebeği doğdu sapasağlam, hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. İçini ferah tut.
 
Benim de kız erken hareket etmişti oğlum geç
 
Yani tüm gün mü alıyordun izni? hımm öyleyse çok iyiymiş, ben de uygulayabilirim çünkü işyerim çok uzakta şehir dışında diyebiliriz.
evet tam gün,önceden o gün doktor randevum olduğunu haber veriyordum işyerime doktordan da bir kağıt götürüp veriyordum sorun yaşamadım, bu bir hak zaten hamileler için
 
Kizlar coklu alinti yapamiyorum kusurabakmayin. Benim riskim yuksek degildi. 1/2500 gibi biseydi. Sadece 3lu yapilcakmi merak ettim. Kontrolumede daha var. Bide bayadir giremiyodum sanirim konusmak istedim. Agda konusuylada ilgili yaptiranlar sakinca gormemis yaptirmayanlar kendileri halledebilenler col tesekkurler kizlar cevaplariniz icin
 
2li yapıldıysa 3lüye gerek görmüyor doktorlar genelde...ağdayı da çok hassas durumu olanlar yaptırmasın...abartılacak bişey yok bence ben yatakta sağdan sola dönerken yataktan kalkarken bile daha çok kasılıyorum...sınıf öğretmeniyim bütün gün koştur bağıra çağıra çocuklarla hopla zıpla çoook daha fazla kasılıyorum...kendimize hasta ya da sakat muamelesi yapmamalıyız bence
 
Günaydın kızlar. Ya benim gibi iştahı bi türlü duzelmeyen var mı ? Bulanti kusma hiç olmadı çok şükür ama hiç yemek yiyesim gelmiyor. 2 lokma yiyince doyuyorum resmen. Doktora söyledim yakında açılır dedi ama nerdeyse 1 ay oldu hala aynı. Ne yesem zorla yiyorum. Haliyle kilo veriyorum. Hele et,balık hic yiyemiyorum. Çok kafama takiliyor.Napicam ben ?
 

Sağolasın canım. Şuana kadar tekrarlamadı bekliyorum bir daha olursa hemen gideceğim ağrımda yok inşallah sıkıntı olmaz. Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah hepimizin
 
sofiarya kızlar ikili test sonucumu aldım yaş riskim yüksek çıktı bi bakıp yorumlar mısınız anlayanlar lütfen başka bir test yaptirmama gerek var mı?
 

Eklentiler

  • 20171121_103225-1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 82
sofiarya kızlar ikili test sonucumu aldım yaş riskim yüksek çıktı bi bakıp yorumlar mısınız anlayanlar lütfen başka bir test yaptirmama gerek var mı?

Bence senin sonuc gayet iyi bir sonuc, yas riskini cok takma kafaya.. diger riskler daha önemli. kendini saglikli hissediyorsan iyi besleniyorsan ve hamileligin iyi geciyorsa hic dert etme bunlari...

yine doktorun yorumlasin ama bana da buna benzer bir sonuc gelmisti ve bana gözün aydin soc güzel bir sonuc demisti :)
 
günaydın kızlar, beren20 çok iyi olucak sen içini ferah tut canım,
Belirtisiznesne çok geçmiş olsun canım Rabbim heimizin bebeklerini korusun

weryew canım devlet hastanesinde gebelik okulu açılmış bilgin varmı
ben bugün telefonla arayıp kayıt yaptırdım, sanırım plates eğitimi vs vericekler
çünkü gelirken tayt yada eşofman gibi rahat kıyafet getirin dediler,
birde 3 saat sürüyormuş eğitim atıştırmalık yiyecek
 
merhaba herkese
İkili testimi yaptırdım, çok tatlıydı çok hareketliydi minnoşum
Büyük ihtimal kız dedi doktor
Ense kalınlığı 1.8, normal dedi ama burun kemiği göremedi
O sebeple sonuçlar çıkınca tekrar konuşçaz, nifty test yaptırıcaz sanırım, çok da pahalı 2.500 tl
21 aralık diğer randevu, oraya da dörtlü test yazmış
nifty olcaksa dörtlüye gerek var mı dedim dörtlüde ayrı bişilere bakılıyomuş, yaptırmanda fayda var dedi
Eşi aşağıda dedi (plasenta sanırım) ilişki, ağır iş yasak
Burun kemiği canımı sıktı ama iyi düşünmek istiyorum
Bu da fotolarımız

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…