2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen katiliyorum ayiptir soylemesi tuvalette daha cok kasiliyorum.

Arkadaşlar günaydın, dudağımda uçuk çıktı mikrop bebeğime bulaşırmı acaba ...
aynı sorun bendede var, geçen hafta dudağının altında çıkmıştı, şimdi ise dudağımda çok aşırı olmadığı sürece zararı olmaz diye biliyorum yinede dr'a danış istersen ben krem kullanıyorum, sende uygun bir krem kullanabilirsin, hafifletiyor kuruyor

bende et balık yiyemiyorum, tiksindim
onun yerine kurubaklagiller ve ceviz yiyorum canım,
şu ana kadar yaklaşık 1,5 yada 2 kilo aldım,
2 yada 3 saatte bir , birden çölden çıkmışım gibi bir acıkma geliyor, o an ağzıma atıştırmalık bir şey atarsam
midem bulanmıyor geçiyor, rahat yemek yiyebiliyorum
yoksa kalıyorum yiyemiyorum,

birde bende mi terslik var , herkes bulantısını bastırmak için kraker vs yiyor, ben tam tersi nerde tatlı yiyecek
ona gidiyorum, mesela madeni para büyüklüğünde bir parça çikolata atsam bile yetiyor bulantıyı ve açlığı kesmeye

Tatlılar benim ağzımın içini çamurlu paslı gibi yapıyor hatta dikkat ettim ekmek gibi karbonhidratlı yiyince de öyle oluyor...merak edip tadına baksam pişman oluyorum tatlıların...varsa yoksa tuzlu ekşili...hele o turpun üstüne limon sıkıp tuz atıp yemesiiii aman Allah ım dünyalara değer

sen iyi düşün canım, maşallah çok güzel meleğin,
yaramaslık yapmak yine yasaklandı sana ,

ayyy sen yazarken bile bir tuhaf oldum turp ve limon
söylemesi ayıp dün akşam işten geldim, aklıma geldi kedi dilinden pasta yaptım , manyağım yaaa
yedim rahatladım kendime geldim , bu gidişle tosun olmazsam iyidir

Aynen öyle çok dikkat edinece hep birşey çıkar zaten..Geniş olmak
Ayy maşallah ne guzel elini agzına bile götürmüş:) Çok pahalı değil mi ya. Zaten kısa sürede belli olacaktır. Allahın izniyle birşey olmaz canım canını sıkma:)

maaşallah, stres yapma kendine, ultrasonda göremeyebiliyorlar, bence iyidir bebeğin testler iyi gelecek inşallah , iyi düşün güzel şeyler düşün, yanlış hatırlamıyorsam kız istiyordun, ismi de Melinda mı olacaktı? Minik Melinda mı geliyor şimdi ,sağlıkla kucağına al inşallah Allah yavrularımızı korusun, Amin!...

Aynen canım bende özellikle etten tiksiniyorum çok. Ne güzel sen en azından yiyebiliyosun. Ben tüm gün bir şey yemesem acıktım demem. Bulantım olmadığı için ne iyi gelir bilmiyorum. İnşallah düzeliriz bir an önce.

yemek sitelerini gez , mesela nefis yemek tarifleri diye site var, çoğunuz bilirsiniz, belli mi olur hoşuna gidecek bir şey çıkar, iştahını açacak, denedin mi hiç canım

bende öyle, tatlıyı görünce canım istiyor ki bizden eksik olmaz, yiyorum yerken sorun olmuyor ama sonrası zulüm oluyor sanki, ağzımın içinde tuhaf bir tat ve mide bulantısı cabası

evet tam gün,önceden o gün doktor randevum olduğunu haber veriyordum işyerime doktordan da bir kağıt götürüp veriyordum sorun yaşamadım, bu bir hak zaten hamileler için
Harika bir haber verdin bana :) teşekkürler. Peki iş yerin sorgulamadı mı tüm gün mü sürüyor kontrollerin diye? Doktor saat giriyor muydu kağıda, kontrolleri şu saatlerde gerçekleştirilmiştir diye?

yemek sitelerini gez , mesela nefis yemek tarifleri diye site var, çoğunuz bilirsiniz, belli mi olur hoşuna gidecek bir şey çıkar, iştahını açacak, denedin mi hiç canım
Denedim canım. Ne pisirsem diye sürekli oralardayim zaten. Ama canım bir şey istese bile 2 kaşık alınca sanki dünyaları yemiş gibi tikaniyorum. Nolcak böyle bilmiyorum. Çok yemek kotude hiç yiyememek daha kotuymus ya

sofiarya kızlar ikili test sonucumu aldım yaş riskim yüksek çıktı bi bakıp yorumlar mısınız anlayanlar lütfen başka bir test yaptirmama gerek var mı?
1:10000 çıkmış, gayet düşük bir risk :) tabi doktorunun yorumlaması lazım ama hiiç kafanı takacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kombine riskler önemli, yaş benim de yüksek çıktı doktorum 3lü 4lü bile istemedi kafa bulandırmaya gerek yok dedi.

Harika bir haber verdin bana :) teşekkürler. Peki iş yerin sorgulamadı mı tüm gün mü sürüyor kontrollerin diye? Doktor saat giriyor muydu kağıda, kontrolleri şu saatlerde gerçekleştirilmiştir diye?
hayır dr saat girmiyordu, işyerimde öyle birşey sormadı hiç, zaten git gel yol, muayene , testler vs. nerdeyse tam gününü alacak insanın, zaten yoruluyoruz, işe yetişme telaşı mı olacak bir de,bu bile stres yapar , ben tam gün gitmedim sıkıntı yaşamadım inşallah sende yaşamazsın

Evet, eğer doktorum yanılmazsa Allah gönlüme göre vermiş olacak
Kesin değil ama nub a göre paralel, büyük ihtimal kız dedi doktor
Ve evet melinda olacak adı, güzel kızımın

sofiarya kızlar ikili test sonucumu aldım yaş riskim yüksek çıktı bi bakıp yorumlar mısınız anlayanlar lütfen başka bir test yaptirmama gerek var mı?
Canım yaş riski tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor.kombine riskin önemli yani biyokimyasal değerlerle birlikte değerlendirilen risk o da 10000/1 çıkmış zaten ki çok çk iyi.PAPP-A değerinde 4binlerde bu da çok çok iyi,bu testten birşey çıkmaz velhasıl için rahat olsun

Kızlar kontrolden geldim. Bikaç gün erkene çektim kasık ağrılarından dolayı. Çok şükür bi sıkıntı Yok. 170 gr 17 cm olmuşuz.
Ağrılar magnezyum eksikliğinden olabilir dedi crinone vajinal jeli bırakmıştım. Ona devam et dedi.
Cinsiyete ikili de erkek demişlerdi. Bugün de dr erkek dedi. Pipiyi gördü :))
Foto yükledim. Secdede Durmuş sıpa :)

Eklentiler

• IMG_3061.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 146
Canım burun kemiğini görmedi doktor ya bunu kafama çok takmalı mıyım sence?
Sonuçlar çıkınca büyük ihtimal nifty test yapacağız
Dörtlü test de istedi 1 ay sonraya falan
Sen ne önerirsin?

Baş popo arası 6.2 cm çıktı, normalde 12+5 im ama ultrasonda 12+4 çıktı
Küçük değil mi ya, normal haftasına göre dedi ama ben bi 8cm falan bekliyodum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…