2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar iyi ki varsınız içimi rahatlattiniz. Doktor aklımı karıştırdı işte istersen amniyo yaptirabilirsin ama diğer risklerin düşük çıktığı için yaş riskini azaltır dedi. Ben de sizce yaptirayim dedim. Sen bilirsin ben öneririm sadece karar senin dedi. Bu nasıl cevaptır anlamadım.

Canım burun kemiğini görmedi doktor ya bunu kafama çok takmalı mıyım sence?
Sonuçlar çıkınca büyük ihtimal nifty test yapacağız
Dörtlü test de istedi 1 ay sonraya falan
Sen ne önerirsin?
Canım burun kemiği önemli ikili test sonucunu etkiler diye düşündü doktorun muhtemelen bi sonucu bekle derim.. Eğer fırsatın varsa bi başka doktora git ölçüm yap eğer yine burun kemiği yoksa nifty yaptır yoksa amniyosentez gerekiyor diyecekler.. Ama şunu demek isterim yapısal olabilir mesela benim babamın yok burun kemiği ve kardeşimin oğlununda yok dedeye benzemiş diğer kardeşimin çocuğundada yok yani bi suya çekim var sizdede böyle ni durum varmı mesela ama onların tetstlerdede sıkıntı olmamıştı onlarda İnş seninkide hiçbişey çıkmaz dua edip bekleyelim Allaha emanet olun

Aynen aynen bende oyleyim. Yagli patates kizartmasi karbohhidrat ve tatli. Yerken harika 5 dakika icinde ağzımdaki o tat mahvediyor

Ben varım aldığım lokma ağzımda büyüyor yutamıyorum kendimi Zorlamasam aç gezebilirim et balık yemek nerdeeee 45 kilonun altındayım hala bakalım ne zaman düzelecek

Sen ne önerirsin?

Baş popo arası 6.2 cm çıktı, normalde 12+5 im ama ultrasonda 12+4 çıktı
Küçük değil mi ya, normal haftasına göre dedi ama ben bi 8cm falan bekliyodum sanırım
Can'ım sıkıntı yapma şimdiden. Minik ne tatlı çıkmış. Ben bir şey olduğunu sanmıyorum. Gerekirse ultrasona bi daha gir bi hafta sonra. Genetik yapısı öyle olabilir.
Boyu da gayet iyi. Benim de 6 lı bişey çıkmıştı ikili de.

Bende senin gibiyim. Benim bulantim kusmam da var fakat baya hafifledi . Tam olarak gitmesede. Bulantim olmadığı günde bile bisi yiyemiyorum yesem 9 aylık gibi hazımsızlık yaşıyorum sanki dünyaları yemişim gibi. 17 haftanın içindeyim 2 kilo eksigim var başlangıç kilomdan.

Ben varım aldığım lokma ağzımda büyüyor yutamıyorum kendimi Zorlamasam aç gezebilirim et balık yemek nerdeeee 45 kilonun altındayım hala bakalım ne zaman düzelecek
Ama sen çok zayifsiiinnn. Doktorun bir şey dedi mi peki görüştün mu hiç ?

Ne güzel sizi görünce özeniyorum aramızda bi hafta bile yok ben dört kilo aldım bile hiç kusmadım ama benmide bulantımda 7.8. Haftalarda vardı hmn gecti

Hazimsizlik ve kabizlik basima bela oldu resmen. Bende 14 haftadayim yaklasik 1 buçuk kilo verdim başlangıçtan beri. Yemek icin zorluyor musun peki kendini ? Ben zorla yiyorum mecburen. Açlık filan hissetmiyorum doğru düzgün. Hep böyle mi gidecek acaba ?

Aynen ben de bu kez daha kesin bir şekilde öğrenirim diye düşünmüştüm ama sonuç hüsran özele gidiyorum ben de bir ay sonra ayrıntılıya geldiğinde bakarız dedi çok üzüldüm ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda ne yapim beklicem 1 ay daha hem daha kesin olur bu defa :) napim teselli ediyorum kendimi :)

Ayrıntılı ya ne zaman gireceksin canım kaçıncı hafta da

oyy maşallah :) benimki de geçen kontrol aynı böyle yatıyordu ne yüzünü gösterdi ne elini kolunu

Sen ne önerirsin?
canımmm burun kemiği ve ense kalınlığı çok çok önemli,hatta kanda bakılan biyokimyasal değerlerden daha önemli çünkü reel bir gerçeklik var ortada.tahmin istatistiki hesap gibi değil,olması gerekn bir şeyi görememiş doktorun öyle düşün. bence belki bir ihtimal bir perinatologa daha gözükebilirsin yani nebileyim doktor mu göremedi diyeceğim de pek te olasılık dahilinde de değil görememş olması.sen bence sonuç ikili testte ne çıkarsa çıksın nifty fetal DNA testini yaptır mutlaka eğer maddi olarak seni zorlamayacaksa.fetal DNA da risk değerinin altında gelirse hiç 4lü teste falan da gerek yok.nerenin perinatologuna gitmiştin bu testte?

ben empati yapıp kendimi senin yerine koyuyorum ve bu sonuç benim sonucum olsaydı ne amniyosentezi yahuu sadece maddi olarak parayı çıkartabileceksem fetal DNA baktırırdım okadar.

Bildiğim kadarı ile amniyosentez düşük riski yaratıyor. Ben olsam yaptırmazdım. Daha sonra doktora siz yaptırın dediniz deme diye karışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…