2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Perinatoloğa gitmedim, tüp bebek doktoruma gidiyorum o yaptı ikilinin ultrason taramasını
Detaylı ultrasonu perinatoloğa yaptırıcaz dedi
İstanbulda da yaşamıyorum bizim burda yok perinatolog, haftasonu istanbulda bi pernatoloğa gideyim ben olmadı

bence de randevu al gel bir perinatolog baksın o da göremezse direk fetal DNA testi yaptırırsın sonuçta temiz gelir kafan rahat olur

Hımm senin sistem hazır ne güzel :) ben cezveyle uğraşamam bekarken yapıyordum sonra lazere gittim ama devam edemedim malum. Ağda bantları mı kullanıyorsun diye merak etmiştim. Bana yine eldiven yolları göründü sanırım teşekkür ederim :)

En güzeli ekstra bir muayene bence de. Tam olarak durumdan emin olursun hem. Canını sıkmamaya çalış muayenede inşallah görürsün kemiğini de. Ense kalınlığı iyi çıkmış çok şükür

Hmm :) öyle mi benim de bu defa hayırlısıyla kızdır inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatları olsun inşallah
Amin inşallah .bende perşembe ogrencm hayırlısıyla erkek istiyorum bakalım hakkimizdan hayirlisi ne olcak

merhaba canim, ben bu forumu uzun zamandir takip ediyordum ama yazmaya pek vaktim olmuyordu.
ben senin dedigin gibi sir agda bamdi kullaniyorum. hamilelikten once de bant kullaniyordum simdi de devam banda. kullanimi cok rahat hele ki ozel bolge icin. ben buyuk bandi kucuk seritler halinde makasla kesiyorum sonra bir mum ile hafif isitiyorum, elimle isitirsam bandi zaman kaybetmiyim diye. ama dikkat et mum isiginda sadece 1 sn tutmak yeterli :)

Acıbadem hastanelerindeki perinatolog muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ya da başka özel bir hastane de olabilir

Eşim direkt nifty yaptıralım tekrar muayeneye gerek yok diyo ama kararsızım çok

Ayni ben.. tatli istesemde yiyemiyorum. Doktor cinsiytede kiza benziyor dedi. Kizlar ekşi yedirir derlerya sizin cinsiyet bellimi

Çok sağol canım. Yarın gidicem inşallah. Miktarı çok az, tam kahverengi bile değil. O içimi rahatlattı ama yine de korkuyorum. Sana ne demişti doktor neden oluyormus
Bana doktor ağırmi kaldırdın gibi benzer sorular sormuştu ama ben dikkat ediyodum yani belli bi sebeb yok bazı hamileliklerde oluyomuş iğne vurundum haftada bir dinlendim seninde geçer inşallah

ben empati yapıp kendimi senin yerine koyuyorum ve bu sonuç benim sonucum olsaydı ne amniyosentezi yahuu sadece maddi olarak parayı çıkartabileceksem fetal DNA baktırırdım okadar.
Sağol canım yardımcı olduğun için ben de yaptırmayı düşünmüyorum rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin hepimize.

Ah kıyamam canım gözün aydınnnn
Çok sağol Can'ım benim Allah razı olsun
Çok sevindim iyi olmasına maşallah kuzuya canım :) Bezmiâlem vatan çok iyi ya. Dragosta ayrıntılı yapılmıyor sanırım. Olsaydı düşünürdüm ben de muhakkak
Sağol Can'ım belki yapılıyordur sor bence. Kartal dan gittim geldim ben bikaç kere.
Vatana da gelebilirsin metro Marmara'yla çok rahat oluyor. Bir de Prof olması açısından çok uygun. İstanbul'da biraz araştırdım Prof petinatolog olunca 500 den aşağı Yok nerdeyse.
200-250 civarı olanları radyoloji uzmanı çekiyor. O yüzden bir düşün derim.
Bezmi alemden ben de memnunum. En azından maliyet olarak karşılaşacağın seyler seni korkutmuyor. Doğumlarla ilgili de olumlu seyler duyuyorum. Doğumu bile orada düşünebilirim.

Bildiğim kadarı ile amniyosentez düşük riski yaratıyor. Ben olsam yaptırmazdım. Daha sonra doktora siz yaptırın dediniz deme diye karışmıyor.
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum canım herhalde sorumluluk almamak için dedi. Şükür kombine çok iyi o yüzden içimi rahat tutucam bebişim de stres olmasın.

Merhaba çok teşekkürler ben de keseyim öyle Peki hangi markaları kullanıyorsun canım. Ben bim den alıyorum kollarım için çok güzel oluyor mum ışığı da Harika bir fikir ben saç kurutma makinasıyla zorlanıyordum muhakkak deneyeceğim çok sağol ya :))

Bizim burada Yok dedi canım doktor. Oradan nasıl alacağım Peki bilgi verebilir misin :) burda doğumda yeni doğan ünitesi Yok sanırım o sebeple eledim. Önemli çünkü erken doğumlarda Allah korusun orası merkezi ya daha güzel tabi. İmkanlar süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…