2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Acıbadem hastanelerindeki perinatolog muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ya da başka özel bir hastane de olabilir

Eşim direkt nifty yaptıralım tekrar muayeneye gerek yok diyo ama kararsızım çok
Yakınsa bostancı köprüsünde Central hospital Mustafa kır. Fiyatı yüksek ama içine siniyor tavsiye ederim. 500 civarı sanırım

canim ben veet marka olanini kullaniyorum, sadece ozel bolge ve koltuk alti icin kullandigimdan cok uzun sure gidiyor. kol ve bacaklarim icin emektar bir epilasyon cihazim var onunla hallediyorum ( simdi kis geldi kollari biraktim artik :))

Kendime hamile cicileri aldım kızlar...Artık eski kıyafetlerim olmuyor...hepsini giyerken çok mutlu oluyorum..ilerleyen aylarda daha iyi dururlar
Önceki bebişte 28 haftaya kadar çalışmıştım 3 4 parça kotadır yetmişti. Şimdi hiçbiri olmuyor daha 16 haftadayım :)) aldım şimdiden ben de bişeyler diğerleri hiç rahat değil. Bir de tesettürlüler için çok zor oluyor ya

canim ben veet marka olanini kullaniyorum, sadece ozel bolge ve koltuk alti icin kullandigimdan cok uzun sure gidiyor. kol ve bacaklarim icin emektar bir epilasyon cihazim var onunla hallediyorum ( simdi kis geldi kollari biraktim artik :))
Biminki okadar iyi değil sanırım birkez denedim faciaydı o bölge :)) veet deneyeyim çok teşekkürler. Bacak vs rahatım lazer sağolsun bacaklarda çok işe yaradı :)

Acıbadem hastanelerindeki perinatolog muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ya da başka özel bir hastane de olabilir

Eşim direkt nifty yaptıralım tekrar muayeneye gerek yok diyo ama kararsızım çok

Merhaba, geçen hafta benim ikili test sonucu down sendromu yüksek risk çıktı. Burun kemiği var ve ense kalınlığı normal. Doktorum bana nace testi önerdi ve kan verdim. Sonuç hafta sonuna çıkacak inşallah. Doğruluk oranının yüzde 99 olduğunu söyledi. Çok üzülmüştüm ilk öğrendiğimde, benim de tüp bebek ve kaybolan ikizim var. Muhtemelen ( inşallah) sonucu o etkilemiştir diye düşünüyoruz. Ama bu testi yaptırmadan çok daha stresli geçecekti doğuma kadar. Sonucu şu an bilmiyorum ama testi yaptırdığım için şu an daha rahatım. Ben de test yaptırmanızı öneririm.
Sanırım aynı yerde yaşıyoruz. Kemal Yıldız 'ın iyi bir doktor olduğunu duydum ama hiç gitmedim. Testten önce İstanbul da iyi bir doktora daha görünüp ona göre de karar verebilirsiniz.

Ablamın sayesinde bugün bir yer keşfettim malum kış kazak tarzı olanlar kısa göbüş iyice çıkınca komik olur..kapalılar içinde güzel şeyler var..uzun tunik tarzı..baya da uygun bir yer..yıkayıp giycem yarın...sadece bebiş resimli olanlarda hevesim vardı o tarz güzel bişey bulamadım

Merhaba kızlar doktorum u şimdi aradım ikili test için 2071 de bir dedi iyidir dedi. Normal in altı kaç acabba

Evet biraz gezmek gerek. Güle güle giyin inşllah. Ben de lcw dan BAktım biraz. En çok pantolon rahatlattı beni 3 kilo almışım ya hiçbiri olmuyordu

Canım benimde bugün pembe akıntım oldu peçeteye geldi. Doktorum gel dedi ama anca yarın gidebilcem bende. Gittinmi doktora ne dediler sana.

Can'ım dışardan direk randevu alamıyorsun. Beni de tüp bebek ünitesindeki dr um kağıtla gönderdi. Ama istersen bulunduğun yerde sor. Bence oradaki kadın doğumcuların da yönlendirmesi yeterli olur. Sonuçta aynı hastane. Arayıp sormak da fayda var. Bir de ben sana asistanının dahilisi veririm. Oraya gelmeden randevu almam mümkün mü karşıdan geliyorum dersin. Kağıt olmadan kabul etmez ama Gerekirse ordan sana verilmiş olan kağıdın fotosunu gönderirsin falan :)
Tabi ben şu an bunları iyi ihtimaller üzerine yazdım. Yani bence dragostaki dr larında yönlendirmesi kabul edilmeli.

Çorludayım ben, tüp bebeği de ona yaptırdım, gebelik kontrolünde de ona devam ediyorum
İkili test sonucu haftaya çıkıcak, eşim de nifty testi zaten yaptırcaz 2500 gibi para vericez bir de perinatoloğa 500 vermeyelim diyo
Çok kararsız kaldım, kayınvalidem de eşimin kardeşi için çok minicikti burnu doğduğunda, gelişecek o kafana takma diyo
Ama burun kemiği gibi somut bişey nasıl görülmez o aklıma yatmıyo işte
Acayip acayip şeyler düşünüyom, tüp bebek bizimkiler, en sağlıklı yumurta sperm seçiliyo risk neden daha az değil diyorum falan
Salı ikilinin sonuç çıksın da sonra nifty yaptırıcaz sanırım
herkesin bebeği sağlıklı olsun inşallah

Can'ım çorludaysan bezmi alemi düşünebilirsin. İkili test orada 100 tl. Üstelik Prof Perinatolog bakıyor. Üniversitede akademisyen. Düşünürsen
Tabi önce arayıp bilgi al. Aciliyetten bahset. Çünkü direk randevu verilmiyor.

Evet burun kemiğinin görülmesi lazımdı diye düşünüyorum ama bizim bilmediğimiz şeyler olabilir. Tam bilmiyorum ama doktor burun kemiği görülmedi diye belirttiginde ikili testin kan sonucu da etkilenmiyor mu? Ikisi birlikte değerlendiriliyor diye biliyorum.
Sabredebilirim diyorsanız ikili test sonucunu bekleyin.
Evet test fiyatları pahalı. Biz de doktorun indirimiyle 2100 lira verdik normalde 2300 muş herhalde.
Inşallah hiçbir sıkıntı yoktur sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Ne güzel sizi görünce özeniyorum aramızda bi hafta bile yok ben dört kilo aldım bile hiç kusmadım ama benmide bulantımda 7.8. Haftalarda vardı hmn gecti
Ozenmeyin bence. Çünkü vucud dirençsiz kalıyor. Ben tek başıma dışarı çıkamıyorum nerdeyse. Tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum ki bir kere bayıldım dışarda yemek yiyemeyince vücud güçsüz kalıyor birde bi yandan bebek besleniyor vucuttan.

Ben 3 kilo verdim ama şu aralar sanırım karnım buyudugundem rahim su filan derken 1 kilo almış gibi çıkıyor tartıda. Evet zorluyorum ama şöyle. Et balık süt gibi şeyler için asla zorlmaiyorum.yiyebilecegim şeyler için zorluyorum pilav makarna çorba filan. Ama bunları bile yarım porsiyon tüketebiliyorum. Oğlumda 12 haftadan sonra herşey bitmişti. Sıkıntım kalmamıştı. Bunda bitmiyor bitmicek gibi

Dolunay22 cok sevindim cnm bi sorun yokmus cinsiyette kesinleşmiş sağlıkla kavus insallah oğluna doktoruna sorabildin mi daha yukarı mı cıkmıs kese
Ah kuzum çok sağol. Valla o kadar stresli gittim ki bırak yerini sormayı nerden baktığını bile hatırlamıyorum normalde bakardım cihazı nerede tutuyor diye şuan hiçbi şey hatırlamıyorum. Ama ağrının bebekle hiç ilgisi olmadığını söyledi. Demek ki bebek yukarı çıkmış iyice. Çünkü arada mesafe var baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…